Ilukraam Mari TESTIN JA ARVUSTAN

jõulukingitused

24. detsember 2014

Minu selle aastane jõulukingisoov oli tegelikult üsna tagasihoidlik. Mütsi ja kindaid oli vaja. Ja ma sain need! Tegelikult juba eile tõid Zizterzi vahvad tüdrukud mulle imelised kindad ja mütsi lausa koju kätte!

zizterz-4837892

Tavaliselt on mulle alati kõik käpikud natukene suured, sest mul on pisikesed käed. Need istuvad mulle kui valatult, sobivad mu mantlite ja jopedega ja on nii ilusad! Ma tavaliselt näen mütsiga välja nagu munapea, aga selle mütsiga olen nii ilus! Ma lasen hiljem Kardol pilti ka tega, aga arvestage sellega, et mu huuled on endiselt rõvedad, nii et katke oma silmad või pool ekraani. Ühesõnaga, aitäh Zizterz, need on kõige ilusamad mütsid ja kindad, mis mul elus olnud on!

Teiseks läksin ma eile lõpuks Järvele, kust ma sain automaadist mitu pakki. Ühes nendes peitus tuttuus RandRilu ilubox. Ma olen tavaliselt nende asjade suhtes skeptiline, sest mulle on jäänud mulje, et nendes on alati hunnik testreid ja ei midagi kasulikku. Ma muidugi pidin oma sõnu sööma, sest seal oli täiega vajalikke asju.

box-2325777

Esiteks ma JUST olin mõelnud, et mul on vaja paremat lauvärvipintslit ja siin ta ongi! Halleluuja! Lauvärv iseenesest on täpselt sellist tooni, nagu mul juba olemas on, aga rõõm pintsli üle on üüratu!

Lõhnad meeldivad mulle ka ja see Oriflame lõhn on täitsa hea, vähemalt nii tundus sellel ühekordsel nuusutusel.

Kuivshampoone proovin ka hea meelega, sest teinekord on ju hea seda pähe lasta, kui kiire on. Mul on tegelilikult olemas mingi “juuksepuuder” vms, aga see teeb juuksed megaimelikuks. Batiste oma ka ei meeldinud. Kahjuks ma eile pesin ennast, seega ma pean nüüd vähe ootama, et seda testida 😀

Kitoko juukseõlist olin ma ka enne kuskilt kuulnud/lugenud, seega proovisin seda täna suure hurraaga. Lõhnab hästi ja teeb juuksed pehmeks küll, sest eile ma ei viitsinud palsamit kasutada. Nüüd on aga juuksed beebipehmed ja mõnnad. Halleluuja!

rr-3540833Teises pakis oli Meoni meeskonna poolt uhke jõulukingitus, kus sees oli igasuguseid lahedaid asju! Ühte hakkasin juba eile katsetama, eks näis mis saab. Ahjaa, sorri, et mul ainult üks mega kehva pilt toodetest on  – ma suutsin teised kuidagi ära kustutada. Ühesõnaga, pakis oli jalakoorija, näoshvamm, BB kreem, vistrikueemaldaja, munadekomplekt.

meon-7837766

meon1-8290331

See asi, mida ma eile proovisin, on Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling. Ma kunagi Mirjamilt kuulsin sellest (pead ei anna, kas oli sama firma) ja nüüd hakkasin huviga kohe katsetama. Igatahes see point on see, et paned jalad “happevanni” ja siis nelja-viie päevaga hakkavad su jalad TÄIEGA kooruma ja lõpuks on sul ilusad pehmed jalad. Panen kodukalt ühe näidispildi ka 😀

s-500x500-4159996

(Kardo just vaatas seda ja ütles: õõõõh kui rõve!”:D)

Minu jalad igatahes veel ei kooru, aga eks näis, mis paari päeva pärast saab. Ma loodan siiralt, et mul ainult üks jalg kooruma ei hakka, sest ma valasin natuke vasaku jala hapet endale põrandale, mitte sinna soki sisse.

Teistest asjadest räägin siis, kui neid proovida ka olen saanud, aga siiski suured tänud ka Meonile!

Viimaseks näitan teile midagi nii kaunist, et te ise ka ei usu! Nimelt saatis Seco ehted mulle nii imelise jõulukingi, et mul jäi suu lahti. Nii palju imelisi ehteid!

541591_686113311504131_6454032626666628440_n-9583865seco-2170815Ma ütlen kohe ära, et need ilusas karbis jänesed loosin ma lähiajal välja! Seetõttu minge juba ettevalmistuseks Seco Facebooki lehele ja klikkike LIKE, sest inimene teeb ihu ja hingega imelisi asju!

Aga okei, meil on veel natukene jõulukinkidega jamamist, enne kui aeg on sammud Kohila poole seada ja seal ennast oimetuks süüa! Lõpetuseks näitan, kuidas suhtus sellesse Mari, et meile täna hommikul jõuluvana uksest sisse astus 😀

eitaha-4321162

* Kas keegi oskaks öelda, miks mul viimasel ajal mu Nikoniga pildid sinised tulevad? Millest see sõltub?

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta carmen 26. detsember 2014 at 21:50

    Tahaks ka teada, kuidas see happevann jalgadele töötab! Milline tulemus jne?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. detsember 2014 at 21:54

      veel pole midagi juhtund 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 25. detsember 2014 at 19:33

    Sellest jalamaskist/koorijast kirjuta kindlasti!!!

  • Avatar
    Vasta Kersti 24. detsember 2014 at 20:12

    Ei ole su huuled midagi nii hullu, vähemalt täna Järvel nägid sa küll hästi vahva selle punase huulepulgaga 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. detsember 2014 at 11:44

      Ma varjasin katkiseid kohti punase huulekaga 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 24. detsember 2014 at 17:17

    Mõnusaid jõule! Armsad kingid! Eriti kindad ja müts! Meie peres olid kingisaajateks seekord vaid lapsed ja vanaema ja kuigi mehega oli kokkulepe,et sellel aastal kinke omavahel ei tee,siis ainuke,kes kingita jäi olin mina :D. Eks minu kink ongi õnnelike nägude nägemine ja lihtsalt mõnus olemine – pere koos ümber ühise laua.

  • Avatar
    Vasta Britt 24. detsember 2014 at 12:21

    white balance on ilmselt paigast ära kui pildid sinised

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. detsember 2014 at 12:41

      Aa okei, kuskil nägin sellist kirja jah, tänks!