KODU PILDID TESTIN JA ARVUSTAN

lastetuba uues kuues – kuidas meeldib?

4. detsember 2019

See oli päris hea, et ma alguses mõtles, et ah, ma natukene kõpitsen seal lastetoas siit-sealt, et noh, värvin natukene ja ongi valmis, et ei hakka REMONTI küll tegema, eks. Ega tegelikult seal ei olnud ju ka mingisugust hullu vajadust remonti teha, tuba oli ennegi päris ok, aga meil oli katuseaken vaja välja vahetada. Või no tegelikult oli ka variant see kinni peksta ja ääred ära silikoonida ja siis seda enam mitte iial avada, aga kuna see oleks tähendanud ikka seda, et oleks pidanud lõpuks selle välja lõhkuma ja ära vahetama. Oleks isegi kannatanud sellega, aga sealt tuli külma ka sisse ja see aknake oli ka mingi 15 aastat vana, siis tegime selle otsuse, et vahetame ta siis välja.

Mitte, et see nüüd lihtne oleks olnud. Ma kirjutasin niii paljudesse aknafirmadesse, et näete, oleks vaja nii ja naa suuruses akent, et kas saaksite tulla mõõtma ja teha hinnapakkumise jne. Konkreetselt keegi ei vastanud – ma ei tea, vb pole firmadel tööd vaja? Kui ma kiviparketti tahtsin maja ette saada, siis ma mega paljud firmad lihtsalt EI VASTA. Nagu, on see normaalne v? Õnneks Ysse ikka vastas.

Ysse.ee meeskond tuli kohale, vaatasid akna üle, tegid mõõtmised ja uurisid, et miks üldse eelmine aken oli katki läinud (valesti paigaldatud natukene, et niiskus kogune valesse kohta) ja aitasid mul uue akna välja valida. Neid on igasuguseid erinevaid tüüpe, nad siis soovitasid, et mis mul siia sobiks ja kaua kestaks. Paar nädalat hiljem tuligi paigaldaja ja pani paari tunniga akna ette. Töö kiire ja korralik. Kuna aga ma olin samal ajal juba endale töömehe leidnud, siis tema ka juba mässas seal ja seetõttu on nüüd uus aken ilma sisseehitatud kardinata/ruloota, sest nad ei tahtnud seda ehitustolmu sisse mustaks minema paigaldada. Ehk siis ma peakski neile kirjutama, et remont on valmis ja võib kenasti meile kardina ka ära panna ette.

Parim oli see, et see paigaldaja küsis, et kle mis imelik puiduraam siin akna ümber on? Tuleb välja, et see kunagine töömees, kes siin 5a tagasi remonti tegi, see ei viitsinud akna ümbrust ilusti teha, viskas suva liistud peale suvalisse kohta, haha. Igatahes uus aken on nüüd niiii ilus ja avar ja annab nii palju valgust – ma ei tea, vb see valge aknaraam mõjub nii, sest tegelikult on see ju sama suur kui vana.

Aken enne, selle imelise liist-raamiga

aken hallitas 🙁

Ja vaadake vaid seda akent nüüd – kogu tuba on kohe helge ja valge ja ilma mädanevate akendeta. Kas pole mitte õnn ja rõõm?

Nagu te näete, siis ega ainult akent kiita saa. Terves toas tehti korralik remont ja remondimehe leidsin ma ka mega juhuslikult, keegi lugeja kirjutas, et kle minu mees on hea töömees. Haha, niimoodi ma leidsin 5a tagasi ka selle töömehe, kes pmst mitu tonni kõrvale kantis ja remondi asemel “sitta keeras” aga näed, ega ma oma vigadest ei õpi ja nõnda olin ma nõus, et okei, eks sa tule ja tee siis. Ja ma ei pea kahetsema. Ausalt parim töömees, keda ma oma majas näinud olen! Tegi superkorralikult, tõi ise kõik vahendid ja materjalid, tegi hästi usinalt iga päev, koristas enda järel kõik kenasti ära ja oli igati tore ja normaalne inimene. Ja tulemus oli ka niiiiiii hea, et ma ei saaks rohkem rõõmus olla. Seda enam, et tavaliselt on mul “jopanud” töömeestega, kes teevad täpselt seda, nagu ma ütlen, aga ei taipa ega viitsi mulle öelda, et kuule siit võiks nii teha ja siit naa, et ilusam jääks. Tema igatahes tegi ja soovitas ja nõustas ka, et tulemus on tõesti hea. Aga no mida ma ikka pajatan, parem näitan. Ahjaa ja kui teil Tallinnas vaja head töömeest, siis soovitan tõesti soojalt. Et muidugi ei ole mingi koostöö vms, et ise maksin talle ja värki, aga tõesti tubli ja nobedate näppudega. Nimi on tal Janis ja ta Lätist pärit, seega suhtlesime inglise keeles ja tema e-mail on rikardehitus@gmail.com.

Aga nüüd piltide juurde! Ja et ennetada miljont küsimust, et “kust see ja too pärit” nagu instas juhtus, siis ma lingin kõik kohad kenasti ära, eks.

Kiisuga vaip pärit manguvaljakud.eu lehelt (LINK).

Alguses olid seinad lihtsalt valged ja ma mõtlesingi nad niimoodi jätta, siis aga hakkasin mõtlema, et ehk mingit värvi võiks ju ikka olla, seega aitas Little Duch mul välja valida hästi neutraalse ja tüdrukuliku tapeedi, mille mõtlesin panna otsaseintesse (link). Sellega oli muidugi hea nali, et mul oli töömees juba lõpetanud, kui minul tuli see tapeedimõte ja ma mõtlesin, et ah, panen ise tapeedi seina. Et ainult kaks väikest seina ja kui raske see ikka olla saab. Rääkisin juba Aphroditedega, et kes mulle appi tuleks jne, kui Facebook lükkas mulle ette tapeedimees.ee reklaami. Küsisin igaks juhuks hinnapakkumist ja kui selgus, et see on vaid 140€ (liimi ja vahendid tõi ta ise), siis ma sain aru, et kui ma ise seal üksi jeblan selle tapeediga, selle ilmselt pekki keeran ja siis pärast närvivapustuse saan, on lihtsam selle teenuse eest lihtsalt maksta. Tapeedimees tuligi kohale ja pani paari tunniga tapeedi kenasti seina. Pärast pani liistud ja pistikud ka omale kohale ja valmis ta oligi. Töö on mega kvaliteetne – eks see ole ka nii, et kui keegi midagi hästi oskab, siis saab ta sellega niks-naks valmis, mul poleks kindlasti nii hästi välja tulnud ?‍♀️

Printsessi vibe’i on kindlasti Mari nurgas kenasti näha. See saigi alguse sellest, et sain Marile kasutatuna ühe printsessivoodi ja lõpuks leidsin Lendele samasuguse. Seega mõtlesin ma Mari üllatada sellega, et tema nurgas saab lisaks printsessivoodile (link) ka pisikestele printsessidele mõeldud meigilaud (link). Ma tegelikult nüüd vaatasin, et voodite kõrval nii tühi ruum, et võiks need öökapid ka tellida, aga no peaks vist ikka rahad kõik Annele hoidma, et elavad need lapsed öökappideta ka ära, aga no nii nunnud on ja sobiks ülihästi kokku, eks. Ah, ehk kunagi vaatab.

Koristuskomplekt (link) on neil juba ammu olnud – tore kohe, kui nad “koristavad”. Näiteks ükskord solberdas Lende selle mopiga vetsupotis ja pesi sellega kogu lastetoa üle ?‍♀️. Elu õied, eks.

Mari pani enda sahtlisse kõik MyLookist saadud meigi ja nüüd käib seda seal kolm korda päevas sättimas ja koristamas. Ja kui ta enne rääkis, et tahab jõuludeks oma telefoni, siis nüüd ta aina korrutab, et tahaks veel meiki saada. Jumal küll, ise alles kuuene, kas see nii ruttu käibki või ?.

Mõlema lapse nimed tellisin Shhh Creationist (link). Voodipesud on samuti Little Duch poest (link) ja kuigi ma enda voodis eelistan ainult Bedroommood voodipesu, siis see laste oma on mega pehme, mõnus ja venivast materjalist, et ma juba tõesõna mõtlesin, et tahaks ka proovida seal nende pesas magada. Tundub mõnnnnaaa!

See legolaud on tore küll, aga mulle tundub, et ta värvidelt ÜLDSEEE ei sobi sinna tuppa, et äkki vahetan ta SELLE vastu hoopis välja? Võtaks tunduvalt vähem ruumi ka ?‍♀️

Need ägedad pildid on pärit mixtiles.com lehelt  – seal saad ise valida raamid jne, üles laadida saab pildid instast, facebookist või arvutist. Ma võtsin instast, kvaliteet on jumala okei, lisaks on nad hästi kerged ja taga on kahepoolne teip, seega ei ole nende seina panekuks vaja ka auke puurida. Lisaks saab neid kenasti ümber sättida ja need kleepuvad ikka edasi, et saad vajadusel muuta kujundust. Ma just tellisin neid juurde (musta reede raames oli -35%) ja teen natukene suuremad pildialad, 9×9.

Meil on küll olemas Ikea see korvriiul või kuidas seda kutsutakse, aga see KidKrafti oma (link) on minu meelest palju mugavam – väiksed korvikesed ja kohe on näha, et mis kus on. Lapsed isegi on oma asju ISE ära pannud enda järel, uskumatu. Muidugi Martal on ka ülimugav sealt asju välja loopida, aga oh well. See praegu ales ka. Mitte Marta. Riiul.

Diivani sain 150€ eest fbi marketplace’ist!

Lambid sain aatriumist, nii nunnud, eks!

Little Dutchist tellisin üldse päris palju asju lisaks “hädavajalikule”. Noh, tapeet ja voodipesu olid hädavajalikud, eks, aga no niisama mänguasju ka. Marta sai siin just üks, talle tellisin selle puidust autoraja. Pikalt kahtlesin, et kas oleks pidanud pallidega võtma, et ehk ta ei oska autosid sinna õigetpidi panna, aga uskumatul kombel sai ta ta vabalt hakkama! Need autod ise rulluvad seal tee peal õiget pidi ja mängurõõmu oli kõigile lastele.

Suurematele tähepuzzle (link) ja puidust klotsidega käru (link). See viimane ka väga kasulik, et Martale käimistugi, suuremad saavad torni ehitada ja kakelda, et teine paremad klotsid endale saab. Mõnus! Mida lapsed veel ei tea, et ka kuuse alla tulevad nende kingitused just Little Duchist – kahepeale nukumaja (link) ja arstikomplekt (link). Lendele nukukäru (link). Mari saab endale oma telefoni ka, aga see pole Little Dutchist, vaid kõige odavam nutikas, mille ma leidsin, hehe. Samas võib-olla saab hoopis meiki ja jätan telefoni tulevikupreemiaks, kes teab.

Igatahes soovitan ka teil lastele valida võimalikult palju puidust mänguasju, sest elu on mulle näidanud, et kõik need plastikust vidinad lähevad kartki ja kaovad ära, puidust asjad kestavad kaua ja selle raha eest, mis see puidust arstiasjade komplekt oli, olen ma juba 5 plastikust arstiasjade kitti ostnud. Mõttetu ju!

Mul on tunne, et nüüd on lastetuba üsna valmis ja jälle mõneks aastaks muretu. Ma ise veel kahevahel, et kas ma peaksin sinna tavalise akna ette kardina panema, või jälle rulo.ee‘st tellima mingi kena valge isendi? Kumma teie paneks?  Lisaks on mul plaan lastetuppa veel väikse jõulumeeleolu tuua, et äkki mingi pisikese kuuse või kuuseoksad ja siis kaunistaks lastega koos ära. Ehk saan isegi täna sellega hakkama? Meil elutuppa on kuusk tellitud, ma ei tea, millal ma selle kätte saan, et nii kaua saaks lastetoas juba jõulutunde valla lasta!

Andke teada, kuidas teile laste uus tuba meeldib? ☺️ Räägi blogipostituses kaasa ja kõikide kommenteerijate vahel loosin välja mänguväljakud.eu lehelt selle legolaua, mida ma iseendalegi noolin ❤️ Kood “mallukas” annab sealt kodukalt ka 10% alla, nii et kasutage julgelt, kui ka endal väike lastetoa värskendus plaanis on (kehtib kuni 15.12).

Kui aga Little Dutch tooted postitusest silma jäid, siis minge kiigake mu instagrammi (@mallukaz), sest seal läheb loosi vabal valikul Little Dutch toode teie nunnuferile! Ja aasta lõpuni annab kood MALLUKAS ka Little Dutch lehel 10% ale! Huh… ma kirjutasin seda postitust nüüd kuus aastat, pean vist natukene puhkama ja siis lendan Hortesesse jõulukraami tooma ✌️

Loe ka neid postitusi!

169 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kot 12. detsember 2019 at 12:38

    Oled enne jõule hoogu läinud, reklaame vilgub lehel nii palju, et blogi enam ei paista väljagi. Tulen uuel aastal tagasi lugema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. detsember 2019 at 12:48

      Arvad, et see on ülejäänud aasta teisiti olnud? Aasta aega on reklaamibännerid ühe firma hallata, seega midagi juurde panna ma ei saagi (ega ära võtta).

  • Avatar
    Vasta Stina 10. detsember 2019 at 21:59

    Kui saladus ei ole mis oli selle akna+ vahetuse hind? Kas see lahti ka käib? Kas sul ennem oli Velux aken? Endal oleks vaja täpselt samasugune katuseaken välja vahetada, samuti hallitab nurgast. Kui ma veel lego laua loosis osaleksin oleks super!

  • Avatar
    Vasta Liis 9. detsember 2019 at 18:55

    Meil on plaanis kevadel enda magamistuba poiste toaga ära vahetada ja just selline legolaud sobiks nende uude tuppa ideaalselt. Lisaks pole ma veel jõudnud mitte ühtegi kingitust oma lastele osta.

  • Avatar
    Vasta Eva 8. detsember 2019 at 04:01

    No selline tuba on küll nagu printsesside unistus. Nii mõnusalt maasikavahune, et silme eest lööb roosaks ?aga väga stiilne. Tundub tõesti, et hästi valge on toas uue aknaga. Mingeid pimedas helendavaid tähti vms ei pane laste tuppa ööseks? ?
    Legolaud on väga äge asi. Minu arust üks arendavamaid tegevusi lastele on legodest ehitamine. Iga kell etem kui ekraani vahtimine.

    Ja küll sa need öökapid ka saad ?
    Kodu on vist üks neist asjadest, mis ei saa iial päris valmis ja mida oleks alati vaja tuunida ?

  • Avatar
    Vasta Marju 7. detsember 2019 at 22:48

    Minule see legolaud just meeldib. Sobib ka Pikleriga kokku. Muidu oleks kõik liiga roosa. Akna ette paneks ma pimendava ruloo, siis lastel hea magada

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 7. detsember 2019 at 22:25

    Vauu! Mulle vägaväga meeldib! Kuigi enne meeldis ka. Neid pilte vaadates tekib tahtmine oma tütre toa kollased seinad ka roosaks värvida ?. Kidkrafti mänguasjariiul on ka plaanis osta, aga rahakott ei ole veel lubabud ?‍♀️. Legolaud kuluks küll marjaks ära, kuna nii 3a tüdruk ja 1a poja juba mõlemad mänguvad hoolega legodega ?

  • Avatar
    Vasta Krista 7. detsember 2019 at 22:00

    Mulle meeldib ruumilahendud ja värvid. Kõik sobib. Samuti olen us, et puidust mänguasjad on üaremad ja kvaliteetsemad

  • Avatar
    Vasta Rita Märtin 7. detsember 2019 at 16:20

    Tere. 🙂
    Väga, väga ilusad lastetoad. Super lihtsalt! Minul oleks hoopis soov Sinu praegune legolaud ära osta, sest uut ei ole võimalust soetada ja loosiõnne mul erilist usku pole. 🙂 Kodus on 6 aastane pesamuna, kesJõuluvanale kirjutas, et soovib legolauda, arvutist oli näinud…
    Suured tänud juba ette, jään Jõuluimele lootma. 🙂
    Südamlikku Jõulu-ootust Teie perele.

  • Avatar
    Vasta Piret 7. detsember 2019 at 11:52

    Ja siit ta tuleb….trummipõrin ja kuulutan välja Malluka aastateo: lastetuba 🙂 Mul kogu majal Ysse aknad, niis suured kui väiksed, terassiuksed,välisuksed ja sauna-külalistemaja hoone omad ka. Saan vaid kiita,seda enam ,et tegu oli eriprojektiga ning suurepäraselt tulid toime koos paigaldusega. Kerin aga edasi tagasi neid kirjutise pilte, no ja mis sa kostad-igavesti äge ikka, lastetuba missugune, Martagi tähtsa näoga asju uurimas. Vahest vaid tekib küsimus: Mallukas, kuidas sa ikkagi kõike seda jõuad oma 3 lapse kõrvalt.Aga tundub, et jõuad ja rõõmustad, kui mingi projekt jälle valmis saanud. Rõõmustan Sinuga koos.Well done!
    NB! No see legolaud ikka täitsa “püss” asi.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 7. detsember 2019 at 02:58

    Väga meeldib! Hämmastav, kuidas sa suudad 1-2-3 asjad korda teha ning ka suuremad ümberkorraldused on lebod! Meie pere lastetoad vajavad veel kõvasti tuunimist!

  • Avatar
    Vasta myy 6. detsember 2019 at 13:32

    Kuidas sa selle riidemajanduse muidu lahendasid? Enne olid kaks suurt kappi sul seal.

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. detsember 2019 at 14:29

      need kapid praegu garderoobis

  • Avatar
    Vasta myy 6. detsember 2019 at 10:45

    Need aknad on üks rist ja viletsus ma ütlen. Ma pean kõik uued panema. Laste mängutuba on meil ühtlasi ka elutuba hetkel, nii et väga suure kadedusega vaatan su akent ja lastetuba. Palun siis vähemalt legolauda. Midagigi kaunist ka meile siia hurtsikusse ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 6. detsember 2019 at 09:47

    Kodus on üks Lego huviline. Jaarvatavasti ka varsti teine. Laud on ideaalne, kuna saab klotse hoiustada kui mängida.

  • Avatar
    Vasta Karin 5. detsember 2019 at 23:24

    Tuba sai imeilus 🙂 Igasugused remondi ja sisutuse (eriti lastetoa) postitused meeldivad mulle kõige enam, sest meilgi hetkel kodu remont ja värskendamine/uuendamine päevakorras. Lastetoa võtame ette küll suvel, sest aastane põnn magab meie magamistoas ja mängib elutoas, kuid ideid kogun juba praegu. Legolaud kuluks ka ära. Sugulased hoiatasid, et tulevad paari nädala pärast läbi ja toovad meile 2 suurt kasti Lego Duploid. Juba mõtlen, et kuhu ma nad küll panen.

  • Avatar
    Vasta K. 5. detsember 2019 at 22:24

    Mul beebike alles pisi, oma toas veel ei maga (ja see niikuinii alles ehitusjärgus..). Ühest küljest tahaks hästi rahulikku ja minimalistlikku tuba talle, teisest küljest jällegi midagi megaägedat. Eks paistab, suvel ehk kõige varem saaks hakata siseviimistlust tegema.
    Loosis osaleks hea meelega. Legod saavad meie peres ausees olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 5. detsember 2019 at 14:52

    Väga tore postitus ja ilus tuba! Legolauast oleks muidugi igas laste toas abi, et korda hoida, nii ka meil:)

  • Avatar
    Vasta A 5. detsember 2019 at 14:50

    Meie pisike noormees sai ka hiljuti aastaseks ning oleme sugulastele ja sõpradele algusest peale rõhutanud, et plastikust asju väga ei soovi (v.a legod muidugi 😉 ). Õnneks on sellest ilusti kinni peetud. Kahjuks olen paljude teiste laste juures külas käies näinud neid katkiseid plastist asju, millega ei mängita ja mida ei raatsita ka ära visata, samas neid ei anna enam ka parandada. Seega olen ka ise püüdnud teha kingitusi just sellest lähtuvalt, et vähem plastikut on parem. Little dutch firma leidsingi enda jaoks umbes aasta tagasi ja ohh no sealt tahaks ju kõiki neid asju 😉
    Tuba on super armas ja mõnus, meeldib väga, et on erinevad nö tegevuskohad. Kahjuks meie pisikesel oma tuba pole.
    Ahjaa see legolaud kuluks juba praegu ära, talle väga meeldib duplotega mängida, siis muidugi tuleks teised plaadid ajutiselt peale vaadata 😉

  • Avatar
    Vasta Helen 5. detsember 2019 at 14:10

    Väga armas lastetuba, just minu maitsele, nagu ise oleks sisustanud 🙂 enim meeldib see riiul paljude korvidega ja väga tahaks oma pisemale ägedat legolauda. Voodid on Teil ka super nunnud.

  • Avatar
    Vasta LL 5. detsember 2019 at 14:01

    Minu meelest on nii raske leida sellist lahendust, mis toimiks toale, kus elab kaks last aga sinu tüdrukute tuba on küll väga kenasti lahendatud…Meeldib see, et tuba pole üle ujutatud mänguasjadest vaid pigem oleks nagu juba suurte tüdrukute tuba. Mulle üldse ei meeldi seinamaalingud, mis hetkel tunduvad väga moes olevat, vaid just sellised õrnad pastelsed toonid. Ühesõnaga super töö! ( Ja see valge aken annab tõesti toale täiesti uue ja värske tunde).

  • Avatar
    Vasta Margit 5. detsember 2019 at 12:06

    Lastetuba näeb välja väga armas, igati sobiv väikestele printsessidele 🙂
    Ja see legolaud tundub ka ülilahe!

    • Avatar
      Vasta Kaidi 5. detsember 2019 at 12:38

      Tüdrukud oleksid küll lego laua üle rõõmsad ja sellist tuba nad ka kindlasti endale tahaksid

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. detsember 2019 at 11:56

    Tuba on nüüd tõesti palju helgem ja avaram. Korvriiul on hea mõte. Minu meelest aitavad lapsed korda hoida, kui see neile mugavaks tehakse. Pisikestel pole kannatlikkust koristamisele tohutult aega panna, aga kui saab asjad ilusti oma kohtadele sorteerida, siis nad seda ka teevad. Mu laste Legod on praegu korviga nurgas, aga laud oleks ju palju parem lahendus 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisbet 5. detsember 2019 at 11:53

    Imeline! Väga inspireeriv! Puidust mänguasjad on tõesti väärt! Meie pisikestel on Legolaud veel toast puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Põmm 5. detsember 2019 at 10:36

    Oiiii kuidas ma vajaks seda legolauda omale. meil nimelt legod elutoas, kuna lapsed ei viitsi ülakorrusel üksi nendega mängida… Niiet suvalised kastid elutoa seina ääres ja miljonid legojupid keset toa põrandat ja tihti ja varvaste all… Legolauda aitaks ehk korda hoida, mäng käiks laual ja jalatallad saaks kah valudeta elada… Kes pole paljajalu legojupi peale astunud, see ei tea mis on valu! ?

  • Avatar
    Vasta E4 5. detsember 2019 at 09:53

    Nii palju häid mõtteid sain. Puidust asju kiidan, lisaks kestvusele ka silmale ilusam vaadata. Legolaud oleks vinge aga kui selle saaksin siis peaksin miskit korterist välja viskama?

  • Avatar
    Vasta Tuuli 5. detsember 2019 at 09:40

    Väga hästi tehtud ja väga ilus tulemus on. 🙂 Usun et printsessid väga õnnelikud selles toas 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. detsember 2019 at 08:23

    Wow…Mul oleks võinud väiksena selline tuba olla… Ise tahaks oma printsidele miskit taolist, aga no korteris pole ju sellise asja jaoks vapsee ruumi :/ Eks vaatab 🙂 Aga legolaud mahub meile raudselt ära ?

  • Avatar
    Vasta Säraküünal 5. detsember 2019 at 03:58

    Väga hubane ja armas olemine saab plikadel kindlasti olema;)
    Minul hoopis küsimus, et kus kaudu on need pehmed loomakesed – karu ja jänes omale kõhule laste nimed saanud?
    Mis puudutab aknakatet lastetoas siis mina olen siin mitmete lastega juba omad vitsad kätte saanud…pimendav ruloo ainus variant mis väikelapsi valgetel suve öödel/varahommikutel magamas hoiab….

  • Avatar
    Vasta Maarja 5. detsember 2019 at 00:56

    Väga armas lastetuba piigadel. Eriti just see printsessi laud. Ma olen seda vaadanud, nii tahaks piigale seda osta, Kuid 2,5a see vist natuke vara kahjuks. Aga teades ennast siis varsti ma selle koju ikka muretsen, kui piigale vara siis las neli poissi mukkigu end seal 😀 . Kidkrafti tooted muidu head, vastupidav, ilusad värvid ja lapsesõbralik. Meil poistel on sealt kidkrafti toolid ja laud, parkla, tuletõrjedepoo ja köök. Osa on juba pea 10a vana ja kuigi kõik viis last mängivad, siis korralik siiani.

  • Avatar
    Vasta Ilona 5. detsember 2019 at 00:54

    Imeilus tuba väikestele ja suurematele printsessidele ? Võrratud toonid, armas mööbel, just oma väikses naiselikus võtmes ? Ja loomulikult on punktiks i-l veel väikesed detailid ning aksessuaarid, mis annavad priima tulemuse!

  • Avatar
    Vasta Janet. 5. detsember 2019 at 00:23

    Kas saaks ise Mari ja Lende toas elada. See on supper nunnu ❤️. See roosa on mõnusalt pehme ja silmale hea vaadata. Vahest jäävad silma nii tugeva roosaga asjad/ruumid jms. Võib olla on see minu kiiks, aga selline liige tugev roosa mulle üldse ei passi ?‍♀️.
    Mariga tahaks tema meigilauda jagada ning tunda ennast samasuguse printsessina ?☺️ ??.

  • Avatar
    Vasta Silva 5. detsember 2019 at 00:22

    Väga mõnnad värvid lastetoas, hakka või ise remonti jälle tegema ?

  • Avatar
    Vasta Liis 5. detsember 2019 at 00:22

    Wow, aken koos selle viimistlusega? super ilus kõik. Lego lauast ära ei ütleks, eks lae all sellele ikka ruumi leiaks ??

  • Avatar
    Vasta J 4. detsember 2019 at 23:57

    Tore vahva tuba, aga niiiiii vähe taimi :(. Mul on mingi meeletu rohelise hullus peal, avastasin just äsja erinevaid lahedaid ripptaimeid, väikseid põõsastaimi (ja muidugi suuurelehelisi palmi sugulasi, mis sinna tuppa ei mahuks) mis on niiiii lahedad toas, tekitavad väikese paradiisi tunde. Kuna see kõik on niii roosmannane, siis mõned suuremad ja väiksemad pronksjates ja kuldsetes pottides taimed kuluks sinna küll ära. Eriti taimed, mis aitavad õhku puhastada ning on valida ka taimed, mis on head magamistoa kaaslased. Võib-olla lisaks ka mingeid riputatavaid vanikuid, tasseleid (estonglish) või pompomme või miskit taolist, mis aitaks natukene rohkem tekstuuri luua ja poolkatuse seinast tekkivaid nurgakesi kuidagi pehmendada. Ma tapeedi tekstuurist muidugi aru ei saa, kas tegu pabertapeedi või hoopis fliistapeediga, mis ruumis kohapeal vaadates kohe pehmema tekstuuriga seina mulje loob.

    • Mallu
      Vasta Mallu 5. detsember 2019 at 10:12

      seal on kolm taime, pisikesse tuppa vast piisav 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketter 4. detsember 2019 at 23:51

    Mõnusad toonid on lastetoas ja tundub üldse väga hubane. Kindlasti lastele väga meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Riim 4. detsember 2019 at 23:39

    Väga kena tuba on, iga printsessi unistus ?

  • Avatar
    Vasta Helen 4. detsember 2019 at 23:38

    Väga ilus ja hästi lahendatud tuba. ??
    Ma enne sinu pilte avastasin ka selle shhh creationi ja ka olin nii vaimustuses sellest ?

  • Avatar
    Vasta Helery 4. detsember 2019 at 23:27

    Ma paneks akna ette valge pimendava ruloo ja õhukese heleroosa kardina.
    Armas prinrsesside tuba.
    Mulle meeldib remondi teemasid lugeda.
    Meil just käsil teismelistest poja ja tütre tubade remont. Ja siis saab pesamuna ka meie magamistoast välja kolida ja oma tuba nautida?.

  • Avatar
    Vasta Triin 4. detsember 2019 at 23:24

    Minul endal on ka little dutch voodipesu ja no parim asi üldse, nii pehme ja mõnus ? Muust rääkimata. Väga ilus tuba sai tüdrukutele ?

  • Avatar
    Vasta Laura 4. detsember 2019 at 23:24

    Vau! Sul on hea silm, sellest olen ma juba ammu aru saanud. Remonti teed täitsa minu maitse järgi ?
    Endal ka lähitulevikus kõrvaltoa remont ootamas, hetkel veel aastane laps meie toas aga mitte kauaks.
    Loodan ka, et tüdruk legodega mängima hakkab. Vanematele küll tüütud jubinad, aga lapsele kindlasti väga arendav tegevus.

  • Avatar
    Vasta Jaanikas 4. detsember 2019 at 23:16

    See legolaud oleks ideaalne kingitus lastele. Mõlemal lapsel jaanuaris sünnupäevad. Vaatamata suurele vanusevahele mängivad mõlemad (ja uskumatu,aga vahel ka koos)legodega.

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. detsember 2019 at 23:15

    Väga kenasti välja tulnud lastetuba, värvigamma on super! Mari nurgake on nii kaunis, et minu vanem printsess oleks vaimustuses sellest (ta peab oma aega veel ootama 😀 )
    Little dutch mänguasjad on ka rohkem nagu disainielemendid. Väga meeldivad ja ise olen ka seda teed läinud, et valin võimalusel puidu enne plastikut.

  • Avatar
    Vasta Kertu V 4. detsember 2019 at 23:09

    Oi armas lastetuba. Meil kohe kohe oma maja kätte saamise aeg kohe käes ja Hakkan ka laste tube kujundama. Ei teagi mida ära teha. Aga jõuludeks saavad Jaa palju puidust mänguasju. Nt mees teeb ise puidust pesukuivatus resti mida laps soovis, saab ka koristus komplekti ja triikimis laua ja triikraua. Poisile igasuguseid ladumisklotse jne. Oleks tore ka LEGO laud saada! ?

  • Avatar
    Vasta Kägu 4. detsember 2019 at 22:40

    Kahe poja emana vaatan kadedusega seda roosamannat. Meil hetkel sama teema päevakorral- plaanisime väikest värskendust laste tubades, päädis see suht kapitaalremondiga! Kuna mõlema poisi toas on legouputus, siis see legolaud on hetkel kingivalik nr.1!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. detsember 2019 at 22:32

    Väga meeldib laste uus tuba ? Valge ruloo sobiks sinna küll ? legolaud kulux 3 poisiga kindlasti ära . ?

  • Avatar
    Vasta Renata 4. detsember 2019 at 22:21

    Nii ilus roosa tuba ? Ja see lego laud super idee! Sobiks meie uude mängutuppa ka ideaalselt!

  • Avatar
    Vasta Anna-liisa 4. detsember 2019 at 22:18

    Väga ilus ja tüdrukulik tuba! Meil endal teine korrus valmimas ja kaks lastetuba ootavad sisustamist, sain nüüd häid ideid ja kohti kust otsida sisustust 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. detsember 2019 at 21:36

    Sinu remondi- ja sisustusjutud mõjuvad nii motiveerivalt. Kohe tuleb tahtmine ka enda kodu kasvõi natuke värskendada.
    Igaljuhul su preilide tuba on imeilus:) Hästi tehtud!

  • Avatar
    Vasta Marite 4. detsember 2019 at 21:34

    Väga ilusa.! ?

  • Avatar
    Vasta Aiks 4. detsember 2019 at 21:07

    Tekib tahtmine mõni tütar ka oma poiste kampa lisada 🙂 et saaks ka nii armsa toa teha.
    Legolaud oleks mu pätipolgule täiuslik.

  • Avatar
    Vasta Kair 4. detsember 2019 at 20:55

    Väga mõnus, koliksin sisse :). Me pesitseme praegu mu vanemate juures ja oleme oma kodu otsingul, tahaks ka juba nii lastele oma tuba sättida ja mööbeldada. Seniks aga elu kastide otsas ja unistades ja teiste ilusaid kodusid vaadates.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. detsember 2019 at 20:45

    Väga lahe, et saad enda lastele lubada kôike seda printsessi vàrki, mis on ilmselt iga vàikse preili unistus. Tôeati ülimônus nàeb kôik vàlja. Ja nooo…. See legolaud on ju iga lapse unistus, loodame, et saame jõuludeks ka endale oma kodu, sinna oleks see legolaud ideaalne, kuna praeguseaae elamisse ei mahuks see… aga see oleks uues kodus pàris teemas iga kylalisega 😉

  • Avatar
    Vasta Marjaana 4. detsember 2019 at 20:00

    Nii ilus printsesside tuba? See uus aken just selle valge aknaraamiga sobib sinna nii hästi?
    Legolaud oleks super kingitus mu 4a. Pojale
    Legod sai mu poiss need, mis mu vendadest järgi olid jäänud, lauda meil pole aga oleks väga vajalik ?

  • Avatar
    Vasta L 4. detsember 2019 at 19:57

    Väga armas tuba! Lastele kindlasti meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. detsember 2019 at 19:56

    Väga armas lastetuba on tüdrukutel! Helge ja hele- tuba, kus tahaks isegi olla.

  • Avatar
    Vasta Mirje 4. detsember 2019 at 19:40

    Jeebus küll. Kirjutasin pika romaani ja siis vajutasin kogemata valet nuppu ja kõik lännu.
    Ühesõnaga.
    Üliilus tuba su neiudel. Olen sisimas kade et enda tüdrukutele veel niipea ei saa sellist tuba teha. Pean aastakese veel kodus olema,ilma sissetulekuta.
    Ostsin hiljaaegu nukukärud mis järgmisel päeval katki läksid. Plastmass jama.
    Niiet lapsed oleksid äärmiselt rõõmsad uue uhke käru üle

    http://www.littledutch.ee/et/a/mangukaru-%C2%B4spring-flowers%C2%B4

  • Avatar
    Vasta ylleh 4. detsember 2019 at 19:31

    imeline. meil láheb veel um aasta ennem, kui teisel korrusel lastetoad valmis saavad ja saame sisustamisega hakata tegelema. meie 5 aastase ainus joulusoov on legolaud aga kuna need suht “kirve “ hinnaga siis motlesin ise teha.. Muidugi oleks ju ideaalne, mind sellest vaevasy sàásta☺️

  • Avatar
    Vasta Nele 4. detsember 2019 at 19:24

    Nii nii ilus =) . Lapsed kindlasti väga õnnelikud !

  • Avatar
    Vasta Ann1 4. detsember 2019 at 19:16

    Mõnus roosa, selline malbe! Kas lapsed magavad paremini ka? Mu 8 ja 4a väiksemad on lõõõõpuks ometi enda voodites magama hakanud?. Legolaud on silma jäänud ennegi, väikestviisi kripeldab jõuludeks… Üllata meid siis positiivselt?

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. detsember 2019 at 19:13

    Väga ilus tüdrukute tuba ja usun, et kui mu tütred seda näeksid, siis tahaksid kohe endale samasugust. Legode jaoks lauda meil polegi, seega ootame ?

  • Avatar
    Vasta Sirle 4. detsember 2019 at 19:11

    Ma vaimustuses Little
    Duchi tapeetidest, värvidest ja voodipesust! Oleks vaid nii palju plekki, et saaks
    oma tütardele ka lubada!??
    Ehitajate kohapealt – minu vanemate majas ehitas punt mehi kunagi, kes reaalselt varastasid tuhandetes EEK’ides ehitusmaterjale, raha. Olid pmst 24/7 juua täis objektil ja maja on praeguseks hetkeks selline, et villa pole umbes katuse ja toa vahel ollagi!
    Umbes never ei usalda enam kedagi vist?

  • Avatar
    Vasta Anneli 4. detsember 2019 at 19:09

    Hahaa, loodetavasti ei meeldi nüüd kummitusele see tuba, nii et ta kolib välja! Tõesti väga ilus, puhas ja helge. Ma olen täielik remondihull, näpud hakkavad kohe sügelema – tahaks ka remonti teha!

  • Avatar
    Vasta Mari 4. detsember 2019 at 19:04

    Kuna mul poisid 16 ja 3 aastases, siis ühte tuppa nad ei mahu? suuremal oma tuba ja väiksem jagab tuba minuga ja tänu sellele on elutuba mänguasju täis. Selline lego laud oleks super, hea mängida ja hoida klotse ka ühes kohas!

    • Avatar
      Vasta Mari 4. detsember 2019 at 19:06

      Minu jaoks on teie lastetuba natuke liiga roosa. Muidu väga ilus pisikeste printsesside oma maailm.

  • Avatar
    Vasta K. 4. detsember 2019 at 18:57

    Väga nunnu tuba. Ma loosis osaleda ei taha aga lihtsalt tahtsin kommenteerida seda katuseakent. Meil sarnane Veluxi aken 10a olnud ja kah nurkadesse tekib niiskus. Me esimesel aastal ülemisel korrusel ei elanud ja ei pannud ka õigel ajal tähele kui märtsipäikese käes lumi katusel sulas ja külmus vaheldumisi. Samamoodi paremast nurgast nirises niimoodi vett sisse et niisutas mu sabikrohvitud seinast tüki välja. Asi pole halvas paigalduses vaid Veluxil Põhjamaadesse sobimatu tehnoloogiline lahendus. Ütlesid et pange katusele ümber akna küttetraat, siis ei teki akna ümbrusesse jääd.

  • Avatar
    Vasta Laura 4. detsember 2019 at 17:59

    Nii mõnus tuba ? seal veedaks isegi aega ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 4. detsember 2019 at 17:41

    Tüdrukute tuba on armas, sisustuse osas on sul alati hea maitse olnud.
    Legolauda olen ise ka piilunud, ning juba olen mõelnud ka seda ehk lasta kinkida lapsele sünnipäevaks (24.12) mitme pere peale.
    Jään jõuluimele lootma ??

  • Avatar
    Vasta Triin 4. detsember 2019 at 17:33

    Väga ilus lastetuba ja see aken muudab toa koguilmet ikka kõvasti! Ja väike jõulutunne laste magamistoas ei tee kunagi paha! Seda legolauda olen ise tükk aega vaadanud, aga hind on päris kõrge… Kui loosiga võidaks, siis oleks kingimure kohe murtud ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 4. detsember 2019 at 17:33

    Need heledad toonid on ûlimõnusad ja just taoliste toonidega tuleb meil plika toa remont, see kohe teeb olemise selliseks mõnusaks rahulikuks. Sellises toas tahaks iga väike printsess õhtuti uinuda ?

  • Avatar
    Vasta Kädli 4. detsember 2019 at 17:14

    Mõnus printsessi nurgake Maril ja tuba on üldse mõnus

  • Avatar
    Vasta Elisa 4. detsember 2019 at 17:07

    Väga inspireeriv ? Ja ülihea on niimoodi vaadata, kust miski pärit.

  • Avatar
    Vasta M 4. detsember 2019 at 17:06

    Minu arvates on sul väga ilus legolaud juba olemas. See sobib hästi ka Pikleri kolmnurgaga kokku 🙂 . Sooviks, et enda koduski oleks nii palju ruumi. Ja akna ette-sobiks hästi valge ruloo küll!

  • Avatar
    Vasta Liisa 4. detsember 2019 at 16:51

    Väga meeldib teie uus lastetuba ! Noolisin ise ka oma 6.a lapsele seda printsessivoodit. Kas see Marile lühikeseks ei jää ?
    Ja see legolaud oleks meile ideaalne. Hakkame ka uuest aastast lastele katusealust tuba tegema ja legolaud sobiks sinna ideaalselt. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. detsember 2019 at 16:47

    Tuba on tõesti ilus! Mänguasjade puhul on meil valdavalt kas puidust või kasutatud asjad, plastikut ei osta pea kunagi. Ja kasutame ka palju nö tarbeesemeid (nt jogurtitopsid vms) mängimiseks. Plastikureegel ei kehti ainult Lego puhul, aga laud on veel puudu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Käti 4. detsember 2019 at 16:46

    Väga ilus printsesside tuba. Kahju, et poistele nii kesine valik on?

    • Avatar
      Vasta Liis 5. detsember 2019 at 00:31

      Poistele palju huvitavat näiteks:
      https://www.lala-lastela.ee/et

      Paljud arvavad et sinine värv seina, autoraja vaip maja ja ongi kõik, poistele muud ei ole. Kui ikka otsida ja ise avatult mõelda, on poistelegi palju palju põnevat.

    • Avatar
      Vasta Teele 5. detsember 2019 at 01:08

      Tuba on tõesti ilus ja andis ka hulga mänguasjade ideid ajaks, mil enda väiksele põnnile tema päris enda tuba kujundama hakkan. Enim meeldis mulle see riiul, mis on tõesti parem kui Ikea variant, kus kastide sisu lapsele nii ei paista. Akna ette on ruloo hea mõte, ma arvan.:)

  • Avatar
    Vasta Triin 4. detsember 2019 at 16:42

    Nii mõnus printsessei tuba 🙂
    Minu poja oleks selle legolaua üle küll rohkem, kui õnnelik, sest mängib legodega mitu korda päevas ja teinekord võtab need isegi ööseks kaissu 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli Rannik 4. detsember 2019 at 16:36

    Väga uhke ja maitsekas tuba Printsessidel ☺️?

    • Avatar
      Vasta Liisa 5. detsember 2019 at 08:40

      Väga ilus ja hubane tuba! Olen mõelnud ka selle nn korvriiuli peale, aga need kastid tunduvad nii väikesed, et meie mänguasjad vist ei mahuks sinna ära. Tellisin IKEAst selle trepi moodi suurte kastidega. Sinna nibin nabin rongirajad, koltsid, konstruktorid, autorajad ja tüdruku ehted mahtusid ära . Kõrval on suur läbipaistev kast asju täis – 80cmx60cmx60cm. Ei oska kohe neid asju kusagile paigutada. Palju on ka pehmeid loomi, mida väga palju ei kasutata laste poolt, kuid samas jälle avastan, kuidas nad on piknikul või autokastis sõitjana kaasas. Võtavad ruumi, aga samas leiavad aegajalt ka tegevust. Eks see lastetuba ja asjade paigutus on keeruline teema.

  • Avatar
    Vasta Jane 4. detsember 2019 at 16:35

    Oleme ise parasjagu uue kodu otsingul, et pääseda 2-toalisest üürikast. Loodan, et uues kodus tulevad minu kahe printsessi toad sama kaunid. Legolaud kuluks ära, kuigi siis läheb kakluseks, kes enda tuppa selle saab ?

  • Avatar
    Vasta Loore 4. detsember 2019 at 16:28

    Mulle see pildivariant küll meeldib, selle Vaatan üle. Oleks hea võimalus ehk ka lastetuppa pildid saada. Legolaua loosis osaleks ka, leiaks noormehe tuppa sellele täitsa koha.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 4. detsember 2019 at 16:27

    Väga armas tuba sai. Ja ise pooldan ka puidust mänguasju alati. Poisid said mõlemd see aasta uue toa, aga vot legolauda võimaldas rahakott ainult suuremale. Ja jummel kui palju on ta väikest välja visanud, sest see ei mängi õigesti. Nii et jään õnnele lootma 🙂

  • Avatar
    Vasta Merili Šmigelskite 4. detsember 2019 at 16:17

    Laste tuba on tõeliselt armas ja printsessilik 🙂
    Legolaud oleks super 🙂 Meie väike lego fänn oleks vaimustuses ?

  • Avatar
    Vasta Triin 4. detsember 2019 at 16:16

    Tuba on väga armas printsessilik ! Soetasime alles hiljuti omale uue kodu ja pean ka hakkama tütre tuba tuunima. Nii põnev ja äge, samas nii keeruline ?? nagu teaks, mida tahaks, aga samas ei oska kuskilt midagi osta ??‍♀️
    Kardinaks ma paneks katuseaknale kassettruloo. Ülimugav. Ei mingeid rippuvaid kardinakette vms, lihtsalt liiguta rulood ühelt vôi teiseltpoolt üles/alla.

  • Avatar
    Vasta Siiri 4. detsember 2019 at 16:02

    Ma muidu eriline roosafänn pole, aga see on kena mahe toon, täitsa ilus. See diivan akna all tundub ka mõnus. Legolaua võtaks oma suuremale tütrele küll, muidu beebi saab jaole .

  • Avatar
    Vasta Vesta 4. detsember 2019 at 15:46

    Tüdrukutel nii numps tuba. Meil tuleb ees plika ja väike poiss ühte tuppa ajada, kuni oma maja valmib. Tuleb raske olema ?
    Loosis ka tahaks osaleda. Peres kasvab üks 4a legofänn ja sabas 3kuune beebipoiss ??

  • Avatar
    Vasta Janne 4. detsember 2019 at 15:42

    Väga armas ja tüdrukulik tuba 🙂 Sobib neile! Legolauda ma isegi olen paar korda piilunud kuna mu 3 patsaani suudavad kõik kohad legosid täis vedada koguaeg 😀 (no eriti 3,5ne). Aga ei ole raatsinud tellida.

  • Avatar
    Vasta Agnes 4. detsember 2019 at 15:39

    Väga ilus printsessilik tuba! 🙂 Seal elaks isegi.
    Legolauast ei ütleks minu pojad kindlasti ära, olen ammu mõelnud selle soetamisele. Loodan loosiõnnele aga kui ei vea siis ostan ise. See konkreetne meeldib väga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Airi 4. detsember 2019 at 15:33

    Armas tuba 🙂 Me loodame jõuluks tagasi koju saada, kahes lastetoas ka remont. Sisustamisega see aasta vist veel valmis ei saa, aga legolaud sobiks super hästi poiste tuppa.

  • Avatar
    Vasta Margit 4. detsember 2019 at 15:33

    Iga pritsessi unistuste tuba! ? Mu neiul ka sellist vaja ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. detsember 2019 at 15:31

    Nii ilus tuba!
    Kui nad seal magada ei taha siis ma tulen ise sinna unelema ?
    Selliseid printsessi tube nähes tuleb üha enam soov ka endale tütar saada ?

    Väga väga ilus tulemus ja nii hea meel, et selline asi toob lastele ka rõõmu ja loodan, et pikaks ajaks ?

  • Avatar
    Vasta Helen 4. detsember 2019 at 15:29

    Kolime kohe uude koju ja samamoodi hakkan tüdruku tuba sisustama. Ta ka hull printsesside ja roosa fänn. Sinu tüdrukute tuba on väga armas. Kunagi oleksin olnud väga õnnelik kui mul endal selline tuba oleks olnud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 4. detsember 2019 at 15:23

    Nii ilus tuba. Ma ei jõua ära oodata, et me saaks ka suurema elamise ja lastele oma toa, kuigi eks sellega peab veel vb ootama, kuna tüdruku haiguse tõttu ei saa ta hetkel meist eraldi toas magada. Aga legodega mängivad nad mõlemad hoolega.

  • Avatar
    Vasta Merlin 4. detsember 2019 at 15:22

    Mulle hullult meeldivad need pastelsed toonid, see aken on jaaaaa palju ägedam, kohe mõnus valgus toas. Legolaud on kaa minumeelst veits toonidest väljas, aga jube praktiline asi, lastel mõnus seal ehitada. Ma oma tüdrukule küll tahaks, ta tõsine legode fänn, pidvalt ehitab kõrgustesse torne ?. Oeh, oleks ka meil see võimalus et ehitada selline nunnu tuba oma printsessile ❤️

  • Avatar
    Vasta Kadri 4. detsember 2019 at 15:19

    Nii ilus ja hubane kõik! Magaks isegi heameelega sellises toas? Hetkel käib endal ka lastetoa sisustamine, sain niii mônegi nipi 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 4. detsember 2019 at 15:16

    Väga mõnusad mahedad toonid. Mulle endale pole kahjuks üldse sisekujundusgeeni kaasa antud, aga oma laste toa olen isegi enam-vähem normaalselt suutnud disainida. Vaip ongi puudu, seega tänud sooduskoodi eest. Legolaud tundub tõesti vinge.

  • Avatar
    Vasta Mailis 4. detsember 2019 at 15:04

    Tüdrukutel nii mõnus pesa ? Legolaua ostmise peale olen kaua mõelnud, aga tegudeni pole jõudnud. Loodan nüüd loosiõnnele ?

    • Avatar
      Vasta GA 4. detsember 2019 at 16:21

      Minu laps on veel liiga väike, et Legodega mändida, aga issand kuidas ma loodan, et tal tulevikus nende vastu huvi oleks. Oleks vist veits imelik, kui ma ise nendega üksinda mängiksin. ?? Legolaud on väga oodatud. ?

  • Avatar
    Vasta Maria 4. detsember 2019 at 15:04

    Issand seda legolauda oleks meie kodus väga vaja. Meil elab üks 5 aastane maailma suurim legofänn.

    • Avatar
      Vasta Lenne 4. detsember 2019 at 15:32

      Väga meeldib see uus välimus laste toal. See aken annab nii mõnusa efekti toale,mulle hullult meeldivad sellised aknad. Loodetavasti kui kunagi võimaöus oma majja kolida, siis seal ka selline lahendus.
      Legolaua loosis soovin ka osaleda. Tahtsime seda jõuluks osta, aga kuna mu 2.8 aastabe on mega hull bemmide järgi, siis ostsime talle väikese bemmi ?? aga legolaud on ikka hingel endal.

    • Avatar
      Vasta Gerli 4. detsember 2019 at 15:34

      Super, sain mitu head ideed tapeedi ,voodi ,voodipesu osas ja puidust mänguasjad ka üliägedad. Tõesti need plastmasskärakad ei pea vastu ja puit palju moodsam ?
      Soovin väga osaleda loosis,ise ei ole raatsinud legolauda osta. Kohe varsti saame me oma pisikesele kodule ruumi juurde ja legolaud mahuks meie majja kenasti ära ?

    • Avatar
      Vasta Katukad 4. detsember 2019 at 16:16

      Meile meeldivad ka puidust mänguasjad na see autorada on meie kuti lemmik ka. Nii ruttu sai selgeks kuidas autosid sinna sõitma panna. Autod on ainult pidevalt kadunud. Muidu mõnus ha soe tuba tundub. Me peamegi suvel väikse kuti toa tegemise ette võtma. Õnneks meil värvide ja tapeediga palkmajas jamada pole vaja ?

  • Avatar
    Vasta Ragne 4. detsember 2019 at 15:01

    Väga mõnus printsesside tuba. Mõnusad, pigem just sellist tagasihoidlikumad roosakad toonid, mitte silma karjuvad.

    Oeh, loodan, et poiste kõrval saan ka ühel päeva printsessile tuba sisustada ?

    • Avatar
      Vasta Kadri 4. detsember 2019 at 15:22

      Väga armas tuba. Lastel ruumi ka. Minu lastel on pisike tuba kahe peale. Poiss ja tüdruk ka veel. Eks tulevik näitab kas emme peab loobuma oma toast ja leppima väiksemaga. ?

  • Avatar
    Vasta Kärolyn 4. detsember 2019 at 15:00

    Supper nunnu tuba. Kui oma laste tube kujundama hakkasin, olin eos kindel ,et tuleb must-valge minimalistlik, ehk isegi pisut industriaalne stiil, aga võta näpust. Tütre tuba on korralik roosamanna, baldahiinid värgid jne 😀 ise valis ja lasin asjal minna. Tegelikult sai päris lahe tuba ja peamine, et laps ise rahul eks. Poisi toast sai korralik motikate ja krossifänni tuba. Niisuguse tapeediga, mida ise poleks poest ealeski valinud, aga mine veel lapsega tapeeti valima eks.
    Kõige pisema lapse tuba veel lõpetamata, ootan juba põnevusega millega seda meisterdades ennast üllatan 😀

    • Avatar
      Vasta Maris 4. detsember 2019 at 15:29

      Lego laud oleks nii lahe. Üks viiene poiss ja kolmene tüdruk fännavad täiega legosid, koguaeg ehitavad midagi.

  • Avatar
    Vasta Tiina 4. detsember 2019 at 15:00

    Väga kena tulemus! Mahedad helged toonid ja visuaalselt vähem asju jätab mõnusalt minimalistliku mulje. Tahaks ka kodu hegeks ja heledaks, aga põrandate vahetus (tume parkett) käib üle jõu. Ja noh.. Siis enam ei viitsiks seintega jne ka enam ise putitada. Tuleks täislaks korteri remont. Ei taha mõeldagi palju maksma läheb. Peab hakkama ühe toa kaupa vist tegema. Igatahes.. Legolaud on meie pereski kuskil soovidenimekirjas.

  • Avatar
    Vasta Egle 4. detsember 2019 at 15:00

    Nii mönus ja hubane lastetuba. Tahaks kohe endale ka sellist printsessilikku magamistuba ? Sain inspiratsiooni juurde oma lapse toa remondiks, juba mitu kuud seisab ja ootab tegutsemist. Kuid kõigepealt vaja samuti aken ära vahetada, enne ei saa mitte millegi muuga alustadagi.
    Legolaua loosimises osalen ka, sest hetkel lapse tuppa olemas ainult voodi? Ja no milline laps tahaks olla toas, kus peale voodi midagi põnevat pole.?

  • Avatar
    Vasta Kadri T 4. detsember 2019 at 14:55

    Väga vahva tuba lastel. Andis ainult indu juurde, et oma printsessile ka tuba valmis teha. Järgmisel suvel võiks laps juba oma tuppa kolida asjadega, sest siia suurde tuppa me lihtsalt ei mahu enam varsti ära.

  • Avatar
    Vasta Helena 4. detsember 2019 at 14:50

    Väga ilus printsessituba ❤
    Lego laud oleks minu poistele küll super asi. Koguaeg mängivad põrandal muidu ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. detsember 2019 at 14:48

    Väga kena tuba! Mul beebi elab veel meie toas, aga plaanime ka kontori lastetoaks tuunida varsti.. ?

  • Avatar
    Vasta Laura 4. detsember 2019 at 14:45

    Täitsa muhe ja mõnus tuba :).

  • Avatar
    Vasta Kaidi 4. detsember 2019 at 14:40

    Mul endal kaks poisiklutti kasvamas.. Ja nii vahva on vaadata neid tüdrukute printsessi tubasid ja lauakesi et kunagi tahaks endale ka ühte väikest tüdrukutirtsu siis oleks ka vist kõik roosamanna ?. Hästi kena tuba on. ? Jõuluks just 3 aastasele plaanime esimesed väikesed legod kinkida et selline laud oleks lisaks veel super kui võidaks. ?

  • Avatar
    Vasta Ragnek 4. detsember 2019 at 14:37

    Väga ilus ja tüdrukulik tuba 🙂
    Lemmik on ikka see katuseaken. Nii palju valgust kohe toas (või vähemalt tundub). 🙂

    Olen ka seda legolauda nillinud pikemalt juba ? äkki läheb õnneks.

  • Avatar
    Vasta Ele 4. detsember 2019 at 14:37

    Minu arust üliarmas tuba!!! Oleks mu preili ka veel väike ja oleks meil ka nii palju ruumi ??
    Lisaks on minu arvates puidust mänguasjad ilusamad ja armsamad ka!

  • Avatar
    Vasta I 4. detsember 2019 at 14:36

    Väga kena lõpptulemus. Endal poiss ja tüdruk kodus. Tüdruku tuba enam-vähem valmis. Poiss peaks aasta alguses oma tuppa kolima aga veel pole midagi jõudnud teha seal ?

  • Avatar
    Vasta K 4. detsember 2019 at 14:35

    Lastetuba on imeline?
    Iga tüdruku unistus?

  • Avatar
    Vasta Liisa 4. detsember 2019 at 14:34

    Väga ilus tuba! Kuidas Maril nüüd oma printsessiunistuses magada on? Lepitas toaga või põgeneb ikka?
    See riiul on väga lahe – praktiline ka ju! Hirmsasti tahaks ka sellist, aga mu lastetuba parajalt väike, et kui kõik “kohustuslik” a la voodi ja riidekapid ja raamaturiiul sisse toppida, siis mahuvad mänguasjad veel kuhugi nurka ja väike laud ka ja… ütleme et siis õnneks mängimiseks jääb ka põranda ruumi. Aga mitte palju ?

  • Avatar
    Vasta JJ 4. detsember 2019 at 14:30

    Katuseakna ruloo saab Kardo ka paigaldatud. Ausalt!

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 14:41

      Kindlasti saaks, aga nad ise pakkusid, et tulevad ja panevad külge 😀

  • Avatar
    Vasta Reene 4. detsember 2019 at 14:30

    Tuba on väga armas!Mu väike printsess oleks ikka väga uhke, kui omaks sellist tuba.Endale meeldisid lambid.
    Me saame homme oma kuuse ja lastetuppa on ka väikene kunstkuuseke.
    Kõik mu 3 last on suured lego fännid ja tunneks suurt rõõmu sellise laua üle.

  • Avatar
    Vasta Liis 4. detsember 2019 at 14:26

    Mulle ka need lastetoa pehmed toonid hullult meeldivad! Endalgi käib just poiste toa sisustamine ja nii tore, et oled postitusse lingid juurde lisanud. Sain ka mõned ideed :). Jee!
    PS. Legolaud leiaks meil kindlasti kasutust!

  • Avatar
    Vasta Mari 4. detsember 2019 at 14:21

    Nii värske ja korras on hetkel kõik, ilus vaadata! 🙂 Sain hea mõtte seoses korvriiulitega, hetkel kõik mänguasjad erinevates jalanõudekarpides 😀 Rohkem uuendusi paraku teha ei saa – lastel oma tuba veel pole ja elutoa mängunurk on miniatuurne. Ehk kunagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 4. detsember 2019 at 14:16

    Väga armas, need värvid ja kõik nii ägedad ???

    • Avatar
      Vasta Janne 4. detsember 2019 at 14:49

      Ilusad ja puhtad toonid – väga mõnus pesa tüdrukutele. Legolaud kulub ka meie peres ära! ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 4. detsember 2019 at 14:16

    Tuba tuli väga ilus ja helge. Aga tekkis küsimus, et kus laste riideid hoiad?
    Meil on ka katuseaknad pehkinud ja nurkadest hallitavad. Kas uus katuseaken on plastikaken, mitte puidust? Kas see on kindla peale minek – ei hakka hallitama, ega pehki?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 14:28

      toas, nurga taga on vets ja garderoob, aga neid nii raske pildistada, nurk nii pisike 😀

    • Avatar
      Vasta Angela 4. detsember 2019 at 14:55

      No tuba on nüüd küll tõeline tüdrukute paradiis. Silmal hea vaadata neid puhtaid toone ? ma nüüd hakkan ka siis seda mänguasjade riiulit nillima ? tundub väga asjalik. Ja no legolaua loosis osalemine on meil lausa hädavajalik ?

  • Avatar
    Vasta Mari 4. detsember 2019 at 14:16

    Minu 4.aastased kaksikud oleksid lego lauast väga huvitatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 4. detsember 2019 at 14:04

    Tõeline printsessituba! Lambid on ägedad, ja see avatud mänguasjariiul täiega mugav!

  • Avatar
    Vasta Birgit 4. detsember 2019 at 14:03

    Ohh saidki Lendele voodi. Nägin sellist voodit veel müügil fb-s. ?

    Aga tuba nüüd nii mõnus hubane, Iga printsessi unistus. ??

    Minu kaks printsessi ja üks beebi poiss oleksid selle laua üle väga õnnelikud. ❤️

  • Avatar
    Vasta Hannela 4. detsember 2019 at 14:01

    Ma juba tükkaega noolin seda lego lauda 🙂 meil kolmene ja kaheksane mõlemad lego fännid 🙂

  • Avatar
    Vasta Hiie 4. detsember 2019 at 13:58

    Väga armas ja tüdrukutele sobiv mu meelest. Endal kahjuks kätt ega silma pole sellisteks asjadeks, sestap see legolaud kuluks ka väga ära meie poistele (:

    • Avatar
      Vasta Daria 4. detsember 2019 at 18:54

      Kuna ma tean, et ma ise nagunii kunagi seda legolauda ei osta siis võiksin ükskord elus osaleda kaa loosimises!? Laua üle oleks õnnelikud kaks legofännist poissi 5 ja 2a ?
      Aga tüdrukute tuba.. appike kui tubli ema kes viitsib koguaeg uuendada nende tuba ja aina ilusamaks ja hubasemaks teha.. kõigil inimestel alati kiire-kiire ja töö-kodu-töö ja kõik jääb soiku tavaliselt ja alg-staadiumisse aga mitte sinul! 🙂 You not a regular mom you are the cool Mom ?

  • Avatar
    Vasta Sandra T 4. detsember 2019 at 13:58

    Oo kui ilus tüdrukute tuba! Lemmikud on need rose gold lambid ja KidKrafti riiul-nii praktiline paistab olevat! Lapsed kindlasti oma toa üle õnnelikud! 🙂 Osalen loosis ka, mu poja suur legode fänn ja kuluks meile väga ära, hetkel mängime niisama põrandal aga laua peal oleks vast mugavam ning laua alla kastidesse saaks klotsid kohe eest ära panna hiljem.

  • Avatar
    Vasta Manna 4. detsember 2019 at 13:57

    Käisin eile hambaarstil ja seal oli ooteruumis legolaud ja mõtlesin, et oleks ka vaja, aga tindub keeruline ettevõtmine.

    • Avatar
      Vasta AN 4. detsember 2019 at 14:31

      Ma paneks lastetuppa akna ette mingi ägeda mustrilise rulo.ee ruloo/voldiku kui sealt peaks suve varahommikul kellelegi päike silma paistma ja hirmutavalt vara lapsed üles ajama.
      Aga kui päikse mure pole paneksin roosa või valge hästi printsessiliku tülist/siidist õhulise kardina. Mõlemad võib ka ju panna (ruloo ja kardina) ?Annaks toale mõnusat hubasust juurde. Aa ja mingid hubased valguspallid ka ?
      Voin ma tulen sulle lapseks?! ?
      *Legolaua loosis osalen ka kui juba pakutakse*

  • Avatar
    Vasta Birgit 4. detsember 2019 at 13:56

    Uus lastetuba on väga äge. Aga see hallitava akna pilt oleks nagu meie kodus tehtud ? meil täpselt samasugused aknad ja peaks ka välja vahetama. Ma ei kujuta ette muidugi, mis see kõik maksma läheks.. liiga palju ilmselt? ma ei julge hinnapakkumist võttagi ? aga eks peab hakkama raha koguma ja ära tegema ka selle värgi ?
    Legolauda tahaks lapsed ilmselt võita küll. Meil legosid igas suuruses ja lapsed mängivad nendega iga päev ?

  • Avatar
    Vasta Kk 4. detsember 2019 at 13:52

    Tahaks kohe ka oma printsessi toa ruttu valmis saada ja andsid väga väga häid ideid juurde!! 🙂

    • Avatar
      Vasta Annika 4. detsember 2019 at 15:26

      Väga kift tuba. Legolaua kohta niipalju et plaanisin seda lastele jõuludeks osta, aga no võita oleks ju veel parem. ???

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. detsember 2019 at 13:50

    Tere Mallukas! Kui plaanid oma legolaua müüki panna, siis võid mulle julgesti kirjutada, meie pere poistele sobiks see ideaalselt uue toa nurka. Kallaste.kristina@gmail.com
    Et siis tuleksid Jõulud ilusad ja rahulikud!
    Tsau-pakaa ?

    • Avatar
      Vasta Leili 5. detsember 2019 at 08:21

      Osalen loosis ?‍♀️ meil poiss mängib ka legodega pidevalt ja no terve elamine on neid täis. Nende peale astuda pole just meeldiv!
      Tuba on meganunnu! ?

  • Avatar
    Vasta Stina 4. detsember 2019 at 13:49

    Little Duch ja Little Duch, kas T-täht ej tööta? ?

    • Avatar
      Vasta Stina 4. detsember 2019 at 13:51

      Haha, feilisin ise ka oma ei-ga. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 13:55

      appi, ei tööta vist jah, haha 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 4. detsember 2019 at 13:47

    Legolaud kuluks väga ära!

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 4. detsember 2019 at 13:47

    Lihtsalt vauuu?? mul 2 beebipoissi (1.3a ja 3kuune), postituse peale tahaks ikka roosat beebiplikat ka, no niii ilusa toa saaks teha? legolauda tahaks küll poistele väga?

  • Avatar
    Vasta Katri 4. detsember 2019 at 13:45

    Nii ilus ja terviklik tuba on, eriti kui on nii korda ka seatud. Toonid on väga ilusad, minu lemmikud ka! Mu vanim tütar on ka väikseks printsessiks kasvamas, eks aasta jooksul pean ka meigilaua jms poole kiikama hakkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina Soots 4. detsember 2019 at 13:44

    Tuba on minu meelest lihtsalt vaimustav .
    10a tagasi kui esimene laps sündis, olin ma vaimustuses kõigest kirkast. Unustasin näiteks et keegi tuleks maaliks lapsele seinale hiiglasliku disney teemalise pildi jne. Aga tänasel päeval, oma kolmanda maimukesega olen ma oma mõtteviisi kardinaalselt muutnud. Mõnusad mahedad toonid ja vähem on parem , on minu tänane mõtteviis. Ja need puidust mänguasjad on lihtsalt nii super nunnud. 🙂
    Olen veits lausa kade et ma ei saa hetkel su laps olla. ?

  • Avatar
    Vasta Kaiu 4. detsember 2019 at 13:40

    Väääga äge tulemus?. Nii korralik ja hubane. Ja tubli töömees!

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. detsember 2019 at 13:40

    Nii ilus tuba! See lego laud teeks meie pere kaks kutti eriti õnnelikuks ? Hetkel on käsil maakodus lastetoa ehitus ja sinna sobiks see väga. ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 4. detsember 2019 at 13:40

    Teeks samasuguse toa oma lastele, mulle nii meeldib,kahju ainult, et mul poisid.

  • Avatar
    Vasta Geity Veetõusme 4. detsember 2019 at 13:37

    Väga super armas ? mõnusad heledad toonid.. nii äge on üldse jälgida teiste kodusid.. Lootus on et saame praeguse korteri lõpuks oma päris päris päris koduks ja siis plaanime ka vennaga hakata otsast lõpuni remonti tegema ? Hetkel tegime vaid poiste toa enam vähem korda enne jõule, sinna sobiks üks vinge legolaud ideaalselt. Olen seda lauda jälginud ja reklaamiga viskab tihti ette aga kahjuks jääb hind mulle krõbedaks ? tuleb vist üldse sel aastal jõulud ka säästlikult veeta kuna mu pimesool otsustas et teda vaja välja surkida ja nii ma siis istun haiguslehel ja kaotan raha. Niiet kui selle laua võidaks oleks poistele jõulukink väga vinge olemas ?

    Kaunist jõuluootust! ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 4. detsember 2019 at 13:34

    Tuba on väga ilus?.

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. detsember 2019 at 13:34

    Väga mõnus lastetuba! Mul endal kolm väikest õde ning vanemad olid alati seda meelt, et printsessivoodid ja tutiplutid jäägu teistele, et üks hetk kasvavad välja ja siis tuleb uus mööbel jälle osta. Seega mega lahe, et oled laste soovidega arvestanud ja teinud toa NENDE jaoks. Ja samas, kõigil viskab üks hetk koppa aga remont on ju alati tore ?? littledutchi asjad on ka niiiii nunnud kõik.. tellisin lapsele ka paar asja sealt jõulupakki, ei jõua ära oodata, et need juba lahti saaks teha ?

  • Avatar
    Vasta Marik 4. detsember 2019 at 13:31

    Väga ilus!!! ?

  • Avatar
    Vasta Väike 4. detsember 2019 at 13:31

    Nii ilus tuba ?
    Oi kus ei jõua ära oodata, et saaks lapsed ülemisele korrusele ära, saaks ka eraldi toad neile. Sõdimist oleks ka kodus vähem. 🙂

  • Avatar
    Vasta G 4. detsember 2019 at 13:31

    Kardin oleks kindlasti hubasem, aga ruloo praktilisem ja lihtsam kasutada. Kardina taga saavad jällegi lapsed peitust mängida 😀 Tuba ise on ideaalne printsessikas, kus elaksin ise ka, haha. Lapsenda mind pliiz 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 4. detsember 2019 at 13:28

    Need lambid on niiiniiilusad.
    Ja no mu väikemees armastab legosid ehk see legolaud on ülivinge. Meil ka lapsetoas väike kuusk ja värki. ?

  • Avatar
    Vasta Hälis Klemm Kala 4. detsember 2019 at 13:28

    See tuba on nii nunnu roosamannavaht,et sooviks isegi see väike printsess seal olla.?

  • Avatar
    Vasta Piret 4. detsember 2019 at 13:24

    Tuba on väga armas.Minu mõtetes on oma lapsele midagi sarnast teha.
    Palju ruumi ja just selline tuba ,kus tahakski terve päev olla ja mängida.
    Sul on stiili.

  • Avatar
    Vasta Mari 4. detsember 2019 at 13:23

    Väga avar ja valgusküllane, ilmselt ka valge värv teeb oma too siin 🙂 väga kena

  • Avatar
    Vasta Karmen 4. detsember 2019 at 13:22

    Väga kena lastetuba, mõnusad pastelsed toonid. Kas lapsed ise ka õhinas?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. detsember 2019 at 13:27

      Jah, Mari igatahes on täiega, Lende veel väga.. ei kiida 😀

      • Avatar
        Vasta Kaisa 4. detsember 2019 at 13:47

        Tuba on ideaalne neile armsatele printsesside! ?