Riided TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS TESTIN JA ARVUSTAN

lõpuks ometi oleme soojas*

25. november 2019

Mul pole elusees mingit kvaliteetset ja kallist jopet olnud, millesse “investeeritud” on, nagu osad ütlevad. Okei, lapsena ma ei ostnud endale ise jopet, leppisin sellega, mis ema kätte andis. Ja kui suuremaks sain, siis ostsin suht kõige odavama, mis kuskilt leidsin, sest kellel oleks raha raisata mingisuguse jope peale. Eks ma olin kuulnud küll mingisugustest brändinimedest, mida spordipoodides müüdi, aga noh, ei olnud mul nendega asja miskit. Ostsin endale rahumeeli Humanast kümpsiga mingisuguse hõlsti selga ja sai elatud küll.

Pooled talved olen ma aina rase olnud ja siis pole ka ju mõtet midagi “püsivat” osta, kui ma ei tea, kui suur ma järgmisel talvel olla kavatsen. Või no kavatsemine ja olemine on kaks eri asja, ma võin ju loota, aga kes ette teab. Ja kuigi nüüd ei ole veel talv käes, siis otsustasin, et lükkan peast välja kõik argumendid, et mitte kallist jopet soetada (nagunii sõidan autoga, kus ma seda kannan, nagunii lähen Tenerifele jan-veb, ehk siis kauakest ma ikka seda kanda saan) ja tellisin endale selle kurikuulsa Didriksonsi parka, millest ma siis nii palju kuulnud olin. Mitte ainult endale, Kardole kah. Lastel on meil Gugguu joped (link) ja neile õnneks miskit juurde vaja polnud soetada, sest Gugguu iga aasta saadab meile talve eel enda uue kollektsiooni lastele selga. Win! Nad muidugi alustasid sellega siis, kui mul ainult üks laps oli, ilmselt neavad ennast nüüd iga aasta, kui jälle uue ja aina suurema laadungi teele panevad, haha ?

Igatahes oli parkade valimine üsna kerge. Ma küll olen teadlik, et Didriksonidel on sada erinevat mudelit ja värki, aga mina tegin ikka väga prostalt, valisin endale välimuse järgi välja mudeli MEA. Tegelikult oleks kollast tahtnud, aga ei jäänud Hansaposti lehelt silma ja mõtlesin, et punane sobib kah kenasti. Kardo valis endale lihtsalt musta värvi, Marcel mudeli.

Nüüd teile teadmine, mida mina esmakordse Didriksonsi tellijana ei teadnud –  nad hoolivad su tunnetest ja tahavad, et sa saaksid tunda rõõmu väiksema numbri ostmisest. Ehk siis kui ma sain kätte meie tavapärased numbrid, olid need ikka üsna kotakad ja suured. Küsisin instas ka, et mis arvate, kas peaks ümber vahetama, kui sain sada kirja, et kle see basic teadmine, et Didriksoni tulebki väiksem number tellida ?‍♀️ Nojah, mis siis ikka, nüüd on mul ka 36 suuruses jope, hakka või modelliks või miskit.

Jope on tõesti soe, mõnusalt pikk (hoiab selja ja kanni soojas!) näeb minu meelest kabe välja ja vähemalt hetkel ei ole küll sellist hirmu, et talvel kuskil lõdisema peaks, kui selline talvekas olemas on. Nagu ma olen aru saanud (sest kogemust ju endal pole) olla Didriksonsid ka hirmus vastupidavad, et loodame, et ta peab siis mul kenasti pikki aastaid vastu ja hoiab mind talvel kenasti soojas, sellisel juhul pole see paar sotti ka nii suur väljaminek, kui ikka kaua kanda ka saab. Kardo kommenteerib kõrval, et: “Kui see katki ei lähe, siis kannan elu lõpuni!”.

Mis talvejoped teil ja perel on? Kui huvi ka Didriksonsi soetada, siis SIIT näed kogu valikut Hansaposti lehel ja koodiga “mallukas10” saad 10€ soodukat kah. Kood kehtib kuni 5.12! Ps! Kood kehtib kõikidele parkadele, mitte ainult Didriksonsidele!

*Joped saime kingitusena Hansapostist

Loe ka neid postitusi!

47 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marelle 2. detsember 2019 at 14:13

    Endal punane didriksons juba neljandat talve seljas ja mul pole isegi mitte tahtmist uut osta, sest see nii mõnus ja ilus. Kannan ka vist elulõpuni kui katki vahepeal ei lähe 😀

  • Avatar
    Vasta Hanna 27. november 2019 at 16:36

    Didriksons Nadine. Näeb enam vähem samasugune välja nagu Mea. Sõbranna töötas spordipoes, seega sain ta väga hea hinnaga. Kannan teist talve ja iga kord selga pannes mõtlen, kui tore jope mul ikka on! :p

  • Avatar
    Vasta Gigi 26. november 2019 at 22:51

    Wolfskin. Super hea ja super soe mudel ja hämmastavalt ilusa ning naiseliku lõikega spordipoe parka kohta.

  • Avatar
    Vasta Maria 26. november 2019 at 16:00

    Mul üks Didriksonsi kevad/sügis parka olnud 6 aastat järjest, tahaks juba uut aga imelik raisata raha kui vana alles nii kobe välja näeb. Talveparkal läheb 5 talv vist ja samamoodi jumala korras ja ilus.

    • Avatar
      Vasta Piret 27. november 2019 at 00:48

      Huppal on ilusad kollased talveparkad, soojad ja mõnusad lähen just oma Didriksoni välja vahetama, sest uus kollane Huppa on imeline!

  • Avatar
    Vasta Sirly 26. november 2019 at 15:07

    Lastel Reima x2, Icepeak x1, Molo x1, endal Five Seasons ja Icepeak, ja mehel Jack and Jones.
    Teie pere näeb aga väga šeff välja ?

  • Avatar
    Vasta Kats 26. november 2019 at 10:25

    Mul Huppa Vivian ja no nii rahul selle parkaga.Nii hea soe (Y) -5 kraadiga võib veel küll rahumeeli olla tunde õues kandes parka all ainult T-särki.Eks näeb kuidas sellega suurte miinustega on aga hetkel väga soe arvestades seda,et muidu olen mega külmavares.Kahjuks muidugi oli selleks ajaks kui ostmiseni jõudsin alles ainult valge mudel seega tuleb hetkel paar korda nädalas puhastada seda.

  • Avatar
    Vasta Kat 26. november 2019 at 03:33

    Mul Didriksons ja Parajumpers, mehel Helly Hansen, aga tahab ka Parajumpersit. Pole veel sobiva varrukapikkusega mudelit leidnud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 26. november 2019 at 02:06

    Teisele talvele lähen oma Didriksoniga vastu. Kaua kogusin hoogu, aga ei kahetse ostu. Mina ostain poest, proovisin mitut mudelit enne selga, kuniks oma leidsin. Olen rahul. Ka pikem mudel, pepu soojas.

  • Avatar
    Vasta H 26. november 2019 at 00:35

    Mul ka nädal aega see sama mudel olnud jaaaa no niii in love!!! Mõnus soe, minu pikkusele (176) jääb ka normalna, no übeeer hea!

  • Avatar
    Vasta K 25. november 2019 at 23:27

    Mul Bergans Oslo Down, väga soe ja mõnus, mulle üldse ei meeldi kampsuneid jm sellist paksu pufakat alla laduda, see bergans läheb otse nö toariietele ka käreda külmaga.

  • Avatar
    Vasta Karin 25. november 2019 at 23:26

    Nillin juba ei tea kui kaua aga no mis sa teed kui ei hakka hammas peale. Olen nõus panustama lapse jopesse, jãädes ise iga aasta tahaplaanile.

  • Avatar
    Vasta Vaike 25. november 2019 at 22:01

    Mul Ralph Laureni oma, mis siltide järgi peaks mind kuni -21ga soojas hoidma. Seda viimast veel ei oska kommenteerida, aga praegu on mul esimesi kordi elus palav olnud! Paduvihma ta küll ei pea kahjuks.

  • Avatar
    Vasta Helina 25. november 2019 at 20:36

    Tänks koodi eest! Mõtlesin just palgapäeval endale uue jope tellida, ehk läheb õnneks 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 25. november 2019 at 20:29

    Minul on kasutatuna ostetud Helly Hanseni parka juba kolmandat talve. Nüüd näen, et hakkavad augus sisse kuluma ja järgmiseks aastaks on vaja uus muretseda. Parkade puhul on väga oluline see, et jälgib voodri paksust. On olemas 4 erinevat parka jopet. Üks on selline tuulekas, teine on k/s , kolmas on õhukese soojustuse kihiga ja need sobivad siis külma sügise ja sooja talvega. Viimane variant on paksu kihiga. See siis on mõeldud suurte külmadega. Lisaks tuleb jälgida, et mis kangas on välimisel kihil. Kui suur veepidavus, kui hingav jne. Mina ise olen suur külmavares ja selle Helly Hanseni parkaga olen saanud väljas käia ka -30 kraadiga. Alla siis soe pesu, dressikas ja jalutuskäik koeraga võib alata. Olen samuti hull külmavares ja just selle pärast ma ostangi ainult parkasid, et ei oleks selg paljas, kui pean kummardama.

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. november 2019 at 19:33

    Mul on ka Didriksons. Ostsin eelmise aasta detsembris Weekendist lasteosakonnast , kuna olen lühike ja laste oma oli odavam ? Täitsa mõnus ja soe parka on , ilmselt kestab aastaid.

  • Avatar
    Vasta Ann 25. november 2019 at 19:23

    Sul oli mingi kollane parka eelmine aasta? Mis sellest sai või see pole kvaliteetne?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2019 at 22:09

      see läks katki, aga selle ostsin fbist suvalisest “butiigist”, et väga soe ta jah ei olnud ja kapuuts oli nii lötakas, et vajus silmadele 😀

  • Avatar
    Vasta Anu 25. november 2019 at 19:17

    Minul on juba 15aastat olnud Five seasonsi mantel. Praegu on kolmas? köik on soojas. Pea pepu selg kael ja köht ka 🙂 olen väga rahul aga mulle meeldivad Didriksoni värvid. ? su pere on ikka meganunnu. Eriti olen Lende fänn

  • Avatar
    Vasta Mirru 25. november 2019 at 19:04

    Ma ka eelmine aasta investeerisin didriksoni ja täna lõdisesin õues (kaks kampsunit oli ka veel jope all). No ei ole olemas nii sooja jopet, millega mul päriselt ka soe oleks.

    • Avatar
      Vasta E 28. november 2019 at 19:56

      +1 ja mul see kõige paksem didriksons 220grammi seda soojuse asja vms 😀 ulme

  • Avatar
    Vasta Katrin 25. november 2019 at 18:59

    2 ndl tagasi tellisin Hansapostist omale Icepeak Adona punase parka. Hetkel, kui veel suht sügis on, on sellega mega palav. Loodan , et talvel ka mind alt ei vea.
    Nüüd vaatan, et nad oma 20€ veel odavamaks läinud… krt

    Üldjuhul varem ostsin ka suht suvakaid odavbrände.

  • Avatar
    Vasta Ragne 25. november 2019 at 18:57

    Olen ka pikalt mõelnud didriksoni parka peale, aga aastaid tagasi sai korralik endale õmmeldud, pole nagu vajadust olnud (kuigi nüüd juba vist tahaks midagi uut ?)

  • Avatar
    Vasta Tiina 25. november 2019 at 18:46

    Minu Didriksonsi parka on aastast 2013, ostsin Rootsist, sest Eestis ei teadnud keegi nendest midagi. Mul veidi lühem parka, nii, et talvel teksadega on kannil ikka külm … samas talvepükstega on väga mõnus. Eelmine aasta ostsin endale Woolrichi pikema udusule parka. Vot see on mõnus ja soe ja reaalselt ei hakkagi vist mitte kunagi külm ja veidi naiselikum on ka tööl ning teatris käimiseks.

    • Avatar
      Vasta Anu 26. november 2019 at 12:30

      Minul on kaks fife season parkat ja nii soe on nendega ,et jope all t särk või pingi pusa sest muidu hakkab lihtsalt palav.

  • Avatar
    Vasta Liis 25. november 2019 at 18:39

    Mul oli umbes 5-6 aastat tagasi Didriksons ja võin ausalt öelda, et see oli parim jope üldse, see oli lihtsalt mega soe (ma olen täiega külmavares ?). Aga kahjuks seda mudelit enam ei tehta (mudeli nime muidugi ei mäleta). Aga sellel oli kapuuts seest sooja karvaga ja see karv oli terve selja ulatuses. Kuna mulle ei meeldi mütsi kanda, siis see karvase sisuga kapuuts oli ideaalne. Sain kahjuks ainult 2 talve seda kanda, kuna kaalukaotus tuli nii suur, et enam ei olnud võimalik seda kanda. Kui ma poleks nii palju kaalu kaotanud, siis ma olen enam kui kindel et ma käiks ikka veel selle jopega. Aga hetkel on mul Icepeaki parka, see on ka iseenesest soe, aga siiski meeldis mulle Didriksons rohkem ?

    • Avatar
      Vasta A 25. november 2019 at 19:29

      MEJA nimeline parka on täpselt samamoodi seest karvane

  • Avatar
    Vasta Aliine 25. november 2019 at 18:30

    Mul on Didrikson talve ja kevade parkad olemas, parimad parkad ever. Laste joped on teil niii ilusad rohelised?.
    P.S kuidas sa talvel rase olla said, kui kõik lapsed sügisel sündinud..?. (Ma mõtlen suure kõhuga rase, kellele midagi selga ei lähe).

  • Avatar
    Vasta Anna 25. november 2019 at 18:22

    Ilus, Mariann! Lihtsalt nii ilus.?

  • Avatar
    Vasta C. 25. november 2019 at 18:18

    Mul on just play suusajope. Kolm talve juba vastu pidanud ja mind soojas hoidnud. ? Ja mõnusalt erksa värviline on ka.
    Beebile ostsin ReimaTec kombe.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 25. november 2019 at 18:17

    Ma tegin siin poolteist aastat tagasi sama sammu. Aga mina pole absoluutselt enda jopedega rahul. Talvejope on küll enam-vähem. Võtsin mingi hullult sooja ja vettpidava mudeli. Ma ei tea, minul on praegugi sellega külm. Ei saa nii, et paned t-särgi alla ja minekut. Vett tõepoolest kannatab. Aga sellise raha eest…meh.
    Ok, ei andnud kohe alla. Tellisin veekindla kevad/sügisparka. 2 nädalat peale kandmist oli kapuutsi vooder ribadeks. Okay then, parandasin tekstiililiimiga ära. Nüüd sügisel kui käe tasku pistsin…ehhem, oli ka tasku seest ribadeks. Vett kannatab väljas 10 mintsa, siis hakkab läbi laskma ( see kivi on natuke ka mu enese kapsaaeda, sest ei kontrollinud näitusid korralikult…aga reeklaam oli kui korralikul veekindlal mudelil).
    Ühesõnaga, minu arust on see bränd liiga üles pushitud, see ei tundu enam sama, mis ehk oma hiilgeaegadel. Uuesti ma selle brändi jopesid ei osta. Otsin midagi etemat.

  • Avatar
    Vasta C 25. november 2019 at 18:16

    Mul Colombia parka, imeilus, jõhkralt SOE. Columbiad muidu nii soojad ei pidavat olema, a ma sain küüned taha Soome olümpiavõistlejate jopele. 260€ asemel 50ga??
    Mis siis et Soome lipp käe peal, ega see parklat külmemaks tee. Ma sigarahul.
    Kuigi nillin kollast Didrit ka ?… Oh kunagi kui rikkaks saan…..

  • Avatar
    Vasta Sipsik 25. november 2019 at 18:10

    Mul paar aastat tagasi investeering tehtud ja kannan Parajumperit. Ikka kõvasti kõvasti üle kõigist teistest parkadest, mida ma proovinud olen.

  • Avatar
    Vasta Riina 25. november 2019 at 18:07

    Mul paar aastat olnud Didriksoni Lina, aga sellega on mul külm, veidi olen pettunud ka selle materjalis, aga seda on ka teised kritiseerinud.
    Täna proovisin kolleegi Mead ja nüüd ei teagi, kas peaks äkki ka ostma. Proovisin nr 36, mis oli pepsist okei, aga varrukad tundusid pikavõitu (enda arust ei ole juppkäsi) ja õlast veidi lai… Ilmselt pean veel proovima ja siis otsuse langetama. Mulle meeldib, et Didriksonidel on nii mõnusad suured kapuutsid, uutel mudelitel on ju nüüd see hea omadus ka veel, et kapuutsi karvades on helkurniidid sees 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 25. november 2019 at 18:07

    Meie perel (ehksiis elukaaslane ja mina 😀 ) on Five Seasonsi parkad, kaa väga head soojad.

  • Avatar
    Vasta mia 25. november 2019 at 18:06

    minul Parajumpers – hind suht krõbe, Kaubamajas 999.99 eur, aga raisk, külm on ikka! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2019 at 22:23

      ma vist enne sureks, kui maksaks 1000 euri jope eest 😀

  • Avatar
    Vasta AB 25. november 2019 at 18:00

    Mina ka värskelt sellesama Mea omanik ja megarahul, väljas järsku ikka täiega külmaks läinud ? enne kandsin ma mingeid suvalisi parkasid ja no parkal ja parkal on ikka vahe. Tasub investeerida arvestades seda, kui pikalt meil külm on ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. november 2019 at 22:23

      true!

  • Avatar
    Vasta Kerli 25. november 2019 at 17:54

    Mina soetasin ka endale 3 aastat tagasi Didriksonsi talveparka ja olen ülirahul. Käisin küll välja ligi 300€, aga ei ole pidanud enda pead vaevama sellega et igal talvel uut jopet otsima peaks. Käin sellega siiani ja ei ole ühtegi kulumismärkigi veel näha. Mul on ka k/s parka Didriksonsi oma ja kaa megamõnus.

  • Avatar
    Vasta Liia 25. november 2019 at 17:47

    Mõned aastad tagasi samuti ei raatsinud kallist jopet osta. Nüüd juba 3 talve kahe Didriksonsi omanik, üks lühem, üks pikem, mõnusad soojad küll 🙂 Lastel ka samad, vähemalt hea kindel, et lapsed soojas.

  • Avatar
    Vasta V 25. november 2019 at 17:47

    Meil on peres väga mitu Didriksoni jopet olnud, head soojad ja vastupidavad. Aga Marceliga soovitan olla ettevaatlik ja jälgida just taskute juures olevat riiet – meil peres 3 jopet täpselt samadest kohtadest katki läinud (s.t juba ümber vahetatud joped, aga hiljem läksid ikkagi katki). Ehk siis riie lihtsalt rebenes õmbluse kõrvalt katki. Saime elukaaslasele kevadel uue jope, eks nüüd vaatame, kuidas talve vastu peab. Loodetavasti ei pea sel talvel seda peaaegu kuu aega ekspertiisist ootama, vaid saab ikka kanda ka ?

  • Avatar
    Vasta Kätu 25. november 2019 at 17:45

    Kannan ka didriksoni ja ülirahul 🙂

    • Avatar
      Vasta Grete 25. november 2019 at 18:21

      Mul sama jope, aga mul seljas tunduvalt pikem ja pole nagu päris kääbus ka (167cm) 😀
      Aga mõnus jope on küll. Oma hinda väärt igatahes 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 25. november 2019 at 19:18

        Ma sust 1 cm pikem ?

    • Avatar
      Vasta Ruth 25. november 2019 at 18:28

      Tegin ka esimest korda selle investeeringu ja ostsin endale korraliku Didriksoni ja ka väga rahul. Olles ise räme külmavares siis nüüd tunnen ma end väga soojashoituna 😀

    • Avatar
      Vasta Ann 25. november 2019 at 18:35

      Kolmas talve Didriksons ja ülirahul. Kevade omi kaks ja üks Annema ka. Ilmselt ei jaksa katki kanda, tahaks lihtsalt välja vahetada… Suht imelik aga no kärusid ja turvatoole enam vahetada ei saa, läksin jopedele üle?