KARDO Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

ei mingeid tarbetuid kinke*

30. oktoober 2019

Ma olen avastanud, et ma olen viimastel aastatel hakanud mingit traditsiooni looma, ehk siis pooled kingitused Kardole tulevad just Von Baerist. Kingitused meestele isadapäevaks juba vist kolmandat aastat jutti. Eelmine aasta sai ta näiteks rihma (LINK) ja enne seda rahakoti, kui ma väga mööda ei pane. Haha, ma hakkasin praegu otsima erinevaid isadepäeva pilte ja leidsin postituse aastast 2014. Nagu haha, Kardo näeb välja nagu ta oleks 15-aastaselt lapse saanud ? Vaadake ise, kui ei usu (LINK).

Igatahes ma olen mingi hetk suvalist pudi ka Kardole kinkinud, ala mingi “maailma parim issi” karikas ja lapse pildiga t-särk (haha, ma ausalt ei tea, mida ma mõtlesin, kui ma arvasin, et see oleks hea kingitus…) Ahjaa, nagu ma nüüd loen, siis Lotte oli ka Kardole isadepäevakingitus vist, ei mäletanudki. Okei, Lotte polnud suvaline pudi, aga üldse olen ma viimasel ajal läinud seda teed, et kui mul mingit head ideed ei ole, siis ma kinki ei tee ka. Kardole nt sünnaks vist ei kinkinudki sel aastal midagi, sest ma lihtsalt ei suutnud midagi head välja mõelda ja vaja ka midagi ei olnud.

Eriti veel isadepäev, mis minu poolest võikski olla päev, kus lapsed joonistavad issile kaardi ja tehakse koos midagi toredat. Muud teoorias vaja polekski. Välja arvatud juhul, kui tõesti ON inimesel midagi vaja, siis võib seda ka isadepäeva raames niiöelda kinkida.

Näiteks siis kui ma Kardole rahakoti kinkisin, siis oli tal mingi aastaid vana odav räbal, sest “see ju veel töötas” ja kui ma eelmine aasta nahast püksirihma kinkisin, siis ka vaid selle pärast, et ta eelmine oli 20 aastat vana, ta isa vana jäänus, mida ta kandis, sest “see ju veel töötas”.

Isadepäev on küll alles 10. novembril, aga meie majas tuli see sel aastal veidi varem, seda ainult minu enda väga omakasupüüdlikel põhjustel. Nimelt võtsin ma kunagi Kardo seljakoti endale, sest kass hävitas minu vana seljakoti ära. See oli imeilus helepruun nahast seljakott nimega Liberty, aga mul teda päästa ei õnnestunud. Seega võtsin kasutusele Kardo musta Von Baeri seljakoti, sest käekotiga pole nii mugav ja seljakott on elu. Kardo must kott on ka väga ilus, aga mulle meeldis selle Liberty kuju palju rohkem, selline kandilisem ja stiilsem, aga loomulikult leppisin ma ka veidi ümarama vormiga.

paremal üleval on see must seljakott, mida ma nüüd usinalt kandnud olen.

Kuna aga mina Kardo koti haledalt tuuri panin, siis hakkas Kardo vajadusel kasutama üldse mingisugust Starteri seljakotti, mis talle mingi promopakiga saadeti. Et siis… minu kallis abikaasa ja laste isa tuias ringi nagu mingi Kalvi-Kalle, Starteri kott seljas, nagu läheks viienda käiguga driftima või miskit.

Ehk siis sedapuhku mitte vajadusest, vaid lihtsalt… et mitte häbi pärast maa alla vajuda, oli mul Kardole ruttu uut seljakotti vaja, sest mina enda omast loobuma hakata ei kavatsenud. Või noh, ma ei kavatsenud talle tema oma tagasi anda, haha. Ma mõtlesin talle täpselt samasuguse kinkida, aga seda enam ei müüda, seega võtsin ma talle selle musta Liberty ja lasin peale graveerida “Kardo juumer”. Niimoodi kutsub teda Mari ?

Kui ma selle kätte sain, siis ma juba mõtlesin, et ega see ju patt poleks, kui ma hoopis ise selle uuema koti endaga reisile kaasa võtaks, käsipagasiks. Ta ju pole üldse väljamaad näinud ja tahaks reisida. Kriminaalne oleks sellist iludust Eestisse jätta ?‍♀️ Või mis? Igatahes sai Kardo oma isadepäevakingi veidi varem kätte, oh well ?‍♀️

Mu pika jutu point on see, et ärge kunagi tehke kingitusi selle pärast, et oh, vist on mingi tähtpäev ja nagu PEAKS tegema. Mkmm. Tehke siis, kui midagi tõesti tarvis on. Näiteks rahakotid ja vööd kipuvad meestel üldiselt olema mingid sellised suvalised nässakad, mis sada aastat tagasi kuskilt ostetud, et vot nahast püksirihm ja nahast rahakott on enamasti väga hea kingivalik. Kui te tunnete, et jah, sellel Mallukal on jumala õigus, rahakotti või rihma oleks mu mehele/isale vaja küll, siis palun väga, jõuate veel isadepäevaks ära tellida. Ja ühele õnnelikule tuleb kingitus minu poolt kah. Ehk siis jäta kommentaaridesse, et kas sina kingiksid pigem rahakoti või püksirihma ja üks õnnelik just enda soovitud asja ilusas kinkekarbis ka saab, jehhuu!

*Postitus sündis koostöös Von Baeriga

Loe ka neid postitusi!

310 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ragne J 8. november 2019 at 23:55

    Uut rahakotti oleks küll tarvis kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 8. november 2019 at 23:14

    Püksirihm

  • Avatar
    Vasta Alice k 8. november 2019 at 19:43

    Rihm 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianna 8. november 2019 at 00:05

    Püksirihm oleks vajalik kink ?

  • Avatar
    Vasta Annika 7. november 2019 at 17:13

    Rahakoti kingiksin

  • Avatar
    Vasta Bella 5. november 2019 at 15:12

    Minu isa on sama põhimõttega mees, et kuni asi veel terve, siis käib kah. Ainult viimases hädas ostab endale midagi uut. Niisama träni kinkimist ei kannata, enda sõnul pole tal midagi vaja ja mina ei peaks oma raha selleks kulutama. Suvel hakkas lõpuks, pärast ca 5-7 aastat, tema vana rahakott otsi andma. See tuli suht juhuslikult välja, kui nägin selle räämas olekut ja mainisin talle seda. Temale harjumatult ta nõustus selle väitega ja ütles, et oleks vist jah aeg välja vahetada, et vana teeninud oma aja ära. Nagu rusikas silmaauku, oli idee tema sünnipäevakingiks olemas. Probleem tekkis sellest, et minu isa on konkreetne mees, kes läheb ja ostab esimesest poest, mis tal vaja on. Mitte et käiks ringi, tutvuks valikuga ja siis otsustaks. Selle tõttu jäigi üllatus olemata, kuna pidin mitu nädalat enne tähtpäeva talle reetma, et ärgu ostku endale rahakotti, sest saab selle sünnipäevaks selle. Valituks osutus just VB. Vähemalt pakkus talle avastamist kotilt leitav graveering, mis oli personaalselt temale tehtud. Kuna härral nüüd korralik rahakott olemas, siis heaks täienduseks oleks püksirihm ?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 5. november 2019 at 09:07

    ..mina kingiks pigem rahakoti, neid ikka kulub:)

  • Avatar
    Vasta Krissu 4. november 2019 at 23:49

    Rahakott

  • Avatar
    Vasta Kerlin 4. november 2019 at 22:41

    Püksirihma kuna hetkel kasutusel olev kriitikat ei kannata. Seega pöidlad pihku ja loodan võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Viorica 4. november 2019 at 21:53

    Papsile kuluks rahakott väga ära. Ta ka sellist tüüpi, et odav nässakas ajab asja ära. Not ?

  • Avatar
    Vasta Kris 4. november 2019 at 20:25

    Rohakoti ?

  • Avatar
    Vasta K 4. november 2019 at 18:28

    Püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 4. november 2019 at 17:28

    Püksirihma kingiksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Nelka 4. november 2019 at 09:15

    püksirihm

  • Avatar
    Vasta Jaana 3. november 2019 at 22:55

    Mina kingiksin reisikoti 🙂

  • Avatar
    Vasta Loore 3. november 2019 at 18:32

    Kingiksin rahakoti

  • Avatar
    Vasta Liina 3. november 2019 at 18:02

    Püksirihma kingiksin ? kuigi praegune ka vist töötab, aga tihtipeale on kadunud see tal.

  • Avatar
    Vasta Liisi 3. november 2019 at 10:27

    Püksirihm

  • Avatar
    Vasta Kaidi 2. november 2019 at 19:17

    Rahakoti. Mul mehel mingi vana räbal kaarditasku, aga see ka “veel tòötab” ?

    • Avatar
      Vasta Pirje 3. november 2019 at 18:18

      Üks hea nahast püksirihm kindlasti praktiline kingiidee 🙂

  • Avatar
    Vasta Rrrr 2. november 2019 at 16:13

    Kaarditasku tahaks kinkida sest rahakoti kasutaja pole ning kaardid tagataskus on juba paindunud ja pangakaarti on 3 korda vahetamas käinud. Muidugi püksirihm on ka 1 kasutusel ja see ka juba 15 aastat vana, kuluks ilus uus rihm kere peale ära küll ?

  • Avatar
    Vasta E 2. november 2019 at 15:16

    Rahakott. Mees just ütles, et sooviks rahakotti. Tal mingi näru kaarditasku..

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. november 2019 at 12:04

    Von Baer-i püksirihm. Nende tooted on mõeldud kaunistama iga suurepärast ISA.

  • Avatar
    Vasta Kristin 2. november 2019 at 10:17

    Eelmisel aastal ma plaanisin talle Von Baeri püksirihma kinkida. Vana rihm läks katki ja kuna tal pole tavaliselt midagi kunagi vaja (nagu meestel kombeks), oli mul nii hea meel, et saan talle midagi asjalikku kinkida. Ja siis.. tema läks ISE poodi ja ostis endale ISE uue rihma. Ta ei käi üksinda endale asju ostmas tavaliselt. 😀 Prooviks sel aastal siis rahakotiga. 😀

    • Avatar
      Vasta Karin 2. november 2019 at 19:55

      Jõuludeks kinkisin mehele Von Baer rahakoti, aga halbade juhuste kokkulangevusel kaotati see ära. Äärmiselt äge oleks isadepäeval teda uue rahakotiga üllatada.

  • Avatar
    Vasta Elis 2. november 2019 at 01:47

    Rahakoti kingiks ma.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. november 2019 at 00:02

    Rahakott

  • Avatar
    Vasta Merike 1. november 2019 at 23:18

    Püksirihm

  • Avatar
    Vasta A 1. november 2019 at 23:16

    Mina kingiks isale püksirihma, sest praeguse ostis ta endale põhikooli lõpetamiseks?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Sigrid 1. november 2019 at 23:09

    Kingiksin pigem rahakoti

  • Avatar
    Vasta Ingrid 1. november 2019 at 22:39

    Mina kingiksin oma mehele rahakoti. Viimatine on talle küll nii armas Fox firma oma, aga siiski juba räbaldunud.

  • Avatar
    Vasta Brita 1. november 2019 at 19:12

    Meie papsil oleks kindla peale super-hea meel uue rahakoti üle. Praegune pudeneb juba igast otsast…

  • Avatar
    Vasta Eve 1. november 2019 at 17:47

    Rahakott

    • Avatar
      Vasta KadiL 2. november 2019 at 01:18

      Kingiksin püksirihma, sest mees endale seda pikalt otsinud aga pole õiget leidnud!

  • Avatar
    Vasta Reelika 1. november 2019 at 17:32

    Kingiks rahakoti

  • Avatar
    Vasta Merili 1. november 2019 at 17:16

    Püksirihma, sest von baeri valikus pole piisavalt paljude kaarditaskutega rahakotti – mu isa on täielik friik ja tal peavad ALATI kõik kaardid rahakoti vahel olema. Ja no jumal teab kui vana tal see räbal on, mis pükse ülal hoiab 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 1. november 2019 at 15:17

    Püksirihma, sest rahakott on juba kingitud 🙂

  • Avatar
    Vasta Annabel 1. november 2019 at 14:49

    Kingiksin isale rahakoti, sest tal just hiljuti läks praegune katki ja ostis endal mingi suvalise 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. november 2019 at 14:42

    Kingiks rahakoti ?

  • Avatar
    Vasta Johhi 1. november 2019 at 14:42

    Püksirihma kingiks, sest sama asi, “vana ju veel töötab”. No ega ikka ei tööta 😀

  • Avatar
    Vasta Carmen 1. november 2019 at 14:20

    Kingiks püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 1. november 2019 at 13:12

    Püksirihma

  • Avatar
    Vasta Helena 1. november 2019 at 11:18

    Püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 1. november 2019 at 11:10

    Rahakott 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaija 1. november 2019 at 10:49

    Rahakoti?

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 1. november 2019 at 09:50

    Rahakoti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Epp 1. november 2019 at 09:19

    Mina kingiks püksirihma

  • Avatar
    Vasta Gerly 1. november 2019 at 08:52

    Kingiksin rahakoti. Juba pikemat aega pole vana mingitel põhjustel kasutatud ehk uuega ollakse selles osas korrektsem.

  • Avatar
    Vasta Marju 1. november 2019 at 08:11

    Rahakoti või täpsemalt kaarditasku 🙂

  • Avatar
    Vasta G 1. november 2019 at 06:24

    Püksirihm, neid on mu lapse isal alati puudu.

  • Avatar
    Vasta M-M 1. november 2019 at 04:08

    Rahakott:D
    seda on vaja!

  • Avatar
    Vasta Mammu 1. november 2019 at 00:58

    Rahakoti

  • Avatar
    Vasta Marilin 1. november 2019 at 00:48

    Rahakoti kingiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 1. november 2019 at 00:02

    Kingiksin püksirihma, kuna vana on juba kulunud ning hakkab vaikselt katki minema

  • Avatar
    Vasta Kady 31. oktoober 2019 at 23:47

    Püksirihm

  • Avatar
    Vasta Eleri 31. oktoober 2019 at 23:33

    Mees täna just vaatas poes rahakotte, et tal oleks vaja aga kuna hetkel palju muid välja minekuid- lastele talveriided, jalanõud. Siis ei saa kahjuks praegu lubada. Ja kujutan ette kui mega heameel tal selle rahakoti üle oleks, kui meie selle võidaksime. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 31. oktoober 2019 at 23:25

    Ma juba leppisin lapsega kokku, et ta kingib isale rahakoti 🙂 aga kuna laps on 2aastane, pean mina selle rahakoti leidma.

  • Avatar
    Vasta Kristina 31. oktoober 2019 at 23:19

    Püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Hedi 31. oktoober 2019 at 23:04

    Rahakoti, sest tal on olemasolev juba nii räbal

  • Avatar
    Vasta Liisu 31. oktoober 2019 at 21:27

    Üks hea ja kvaliteetne rihm kulub igale mehele ära. Oma kallile abikaasale ja laste isale kingiksin ma just selle von baeri püksirihma – https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-helepruun/

  • Avatar
    Vasta Jane 31. oktoober 2019 at 20:01

    Püksirihma võiks küll kallil kaasal välja vahetada?

  • Avatar
    Vasta Sirili 31. oktoober 2019 at 19:13

    Valiksin rahakoti, sest mees käib ka mingi vana nässakaga ringi ja väidab,et tal polegi paremat vaja,sest tööpükste taskus läheb nagunii koledaks.

  • Avatar
    Vasta Johanna Ojasaar 31. oktoober 2019 at 17:50

    Mina annaks ka rihma!?

  • Avatar
    Vasta Kristi 31. oktoober 2019 at 17:40

    Palun üks püksirihm 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 31. oktoober 2019 at 17:18

    Nii äge seljakott? sooviks püksirihma, praegu käib mingi eriti vana nässakaga??

  • Avatar
    Vasta A, 31. oktoober 2019 at 17:17

    Valiks rahakoti. Sel lihtsal põhjusel, et mehe rahakott on ribadeks ja kuigi mul endal on lausa 2-3 rahakotti varutud, siis tema jaoks on need liiga naistekad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Dagne 31. oktoober 2019 at 16:34

    Püksirihma oleks mehel vaja küll. Natukene nagu kodutu juba käib ringi oma vana rihmaga, ise uhke ka, et kui kaua see vastu pidanud juba ?

  • Avatar
    Vasta Elen 31. oktoober 2019 at 16:28

    Ma ei teagi,kumma ma kingiks,sest tal olels raudselt mõlemat vaja ?,kuna peab valima,siis arvan et rahakoti kingiks

  • Avatar
    Vasta Helena 31. oktoober 2019 at 15:51

    Mina tahaks isale kinkida püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Heli 31. oktoober 2019 at 15:26

    Püksirihm, see on ajast ja arust juba.

  • Avatar
    Vasta Heleryn 31. oktoober 2019 at 14:46

    Rahakoti kingiks mehele isadepäevaks ?

  • Avatar
    Vasta KristiinaJ 31. oktoober 2019 at 14:44

    Püksirihma kingiks küll väga hea meelega. Eriti vaadates elukaaslase hetkel olevat rihma. (aga ju veel töötab, olid tema sõnad).

  • Avatar
    Vasta Kristiina 31. oktoober 2019 at 14:42

    Püksirihma kingiks küll väga hea meelega. Eriti vaadates elukaaslase hetkel olevat rihma. (aga ju veel töötab).

  • Avatar
    Vasta Jaanika 31. oktoober 2019 at 14:31

    Ma kingiksin oma abikaasale (ja laste isale :D) rahakoti, sest hetkel tal polegi rahakotti, vaid hoiab oma raha ja pangakaarte telefoniümbrise taskus. Ei oska kokku lugedagi, mitu korda need sealt kõik välja on lennanud, kui laps on telefoni valetpidi kätte võtnud 😀

  • Avatar
    Vasta Linda 31. oktoober 2019 at 14:22

    Rahakotti mu isa ei kasuta, aga ilusale vööle vaevalt, et ei ütleb ?

  • Avatar
    Vasta A 31. oktoober 2019 at 14:22

    Ma võtaks mehele rahakoti küll. Tal on eelmine juba veidike välja veninud 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 31. oktoober 2019 at 14:09

    Rahakott kulub ära küll. Kasutab mingit totakat kaarditaskut ?
    Esimene isadepäev, kodus kasvab 7 kuune märtsibeebi

  • Avatar
    Vasta Mairi 31. oktoober 2019 at 13:26

    Mu elukaaslasele oleks just rahakotti tarvis. Praegune on ikka päris räbal juba.

  • Avatar
    Vasta Liana 31. oktoober 2019 at 12:35

    Mina kingiksin värskele isale püksirihma, et püksid jalas ikka püsiksid.

  • Avatar
    Vasta Annika 31. oktoober 2019 at 12:00

    Rahakoti laseks lastel isale kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 31. oktoober 2019 at 11:57

    Rahakoti!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 31. oktoober 2019 at 11:40

    Kingiksin abikaasale isadepäevaks rahakoti

  • Avatar
    Vasta Raili 31. oktoober 2019 at 11:37

    Pigem eelistan rahakotti.

  • Avatar
    Vasta Julia 31. oktoober 2019 at 11:22

    Ikka rahakoti

  • Avatar
    Vasta Helina S 31. oktoober 2019 at 10:53

    Minu elukaaslasele ja lapse isale oleks just ühe nässaka rahakoti asemele uut vaja. ???

  • Avatar
    Vasta I. 31. oktoober 2019 at 10:33

    rahakott 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 31. oktoober 2019 at 10:32

    Kuna Von Baeri püksirihma sai eelmine aasta isadepäevaks, siis seekord valiks rahakoti. ?

  • Avatar
    Vasta Helika 31. oktoober 2019 at 10:27

    Kingiks rahakoti, sest ta kulutab neid nagu sokke ? vb von baer peaks kauem vastu

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. oktoober 2019 at 10:06

    VB püksirihm juba vööl, nüüd olekski täpselt taskust üks rahakott puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 31. oktoober 2019 at 10:03

    Püksirihma kingiksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Keit 31. oktoober 2019 at 09:55

    Olen juba pikalt ühel Von Baer´i meeste rahakotil silma peal hoidnud, mis läheks kingiks mehele. Nii et .. üks kena ja kvaliteetne rahakott kuluks täitsa ära 🙂 !

  • Avatar
    Vasta Silvia 31. oktoober 2019 at 09:41

    Ikka rahakott ?

  • Avatar
    Vasta Diana 31. oktoober 2019 at 09:27

    Rahakott!

  • Avatar
    Vasta Kristel 31. oktoober 2019 at 09:24

    Minu mehel ka vana nässakas (NII ÕIGE SÕNA!!) nahast rahakott, millele juba “otsaette“ kirjutatud, et “ma veel ju noh.. enamvähem käin”. Isadepäev tuleks meil ka see aasta varem – kuupäevaliselt küll nii nagu isadepäev on, aga mees veel selline “pool isa”, sest beebi meil sünnib jaanuaris, praegu möllab veel kõhus. Ma lihtsalt ise arvan, et armas oleks mehele kingitus teha ka selleks isadepäevaks – las harjutab neid isadepäevi juba enne lapse sündi 😉

  • Avatar
    Vasta Kristine 31. oktoober 2019 at 09:14

    Kingiks rahakoti ??

  • Avatar
    Vasta Sirle T 31. oktoober 2019 at 09:09

    Mina kingiksin oma isale rahakoti 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 31. oktoober 2019 at 09:09

    Mina kingiksin rahakoti, kuna seda oleks just vaja ja läheks asja ette 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 31. oktoober 2019 at 08:58

    Kingiks oma isale rahakoti, aga oma laste isale püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Ann 31. oktoober 2019 at 08:50

    Püksikrihma!
    Mu mees väidab et ta pole seda head õiget püksirihma veel leidnud ja käib oma 100a vana nässakaga mis oli tal juba enne meie tutvust.
    No ilmselt hea nahast püksivöö teenibki üle 10 aasta ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 31. oktoober 2019 at 07:59

    Püksirihm 🙂 Eelmine isend “aastast 65” leidis oma tee prügikasti ja nüüd kuluks uus ja korralik rihm ära??

  • Avatar
    Vasta Karoliina 31. oktoober 2019 at 05:58

    Enda elukaaslane püksirihma ja rahakoti Von Baer’ist on saanud. Oma isale olen siiani vaid rahakoti kinkinud. Seega valiksin temale ühe korraliku ja vastupidava püksirihma. ?

  • Avatar
    Vasta R 31. oktoober 2019 at 02:32

    Kingiksin püksirihma, sest rahakott juba on kingitud.

  • Avatar
    Vasta Maarja 31. oktoober 2019 at 01:43

    Püksirihma on alati vaja ! 😉

  • Avatar
    Vasta Joanna 31. oktoober 2019 at 01:37

    Seekord valiks tõesti püksirihma, pilte vaadates tunduvad need üsna head ja kvalitseetsed. Oleks imeline kingitus isale isadepäevaks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 31. oktoober 2019 at 01:33

    Püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairi 31. oktoober 2019 at 01:28

    Mina kingiks oma isale uue rahakoti! ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 31. oktoober 2019 at 01:26

    Püksirihm oleks hea valik mu mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 31. oktoober 2019 at 01:13

    Ma kingiksin rahakoti. Vana tal juba tõesti räbal ja üks ilus uus nahast rahakott oleks ilus üllatus talle! 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 31. oktoober 2019 at 00:46

    Pigem rahakoti, sest praegune ei kannata kriitikat.

  • Avatar
    Vasta Eleri 31. oktoober 2019 at 00:38

    Kingiksin oma isale rahakoti. Tal ka see põhimõte, et kui toimib, pole uut vaja. Hoolimata sellest, et vana on juba seitse korda parandanud ja pole enam kohta, kust parandada.

  • Avatar
    Vasta C 31. oktoober 2019 at 00:35

    VB rahakoti juba sünnipäevaks kinkisin, nüüd oleks püksirihma aeg?

  • Avatar
    Vasta Adeele 31. oktoober 2019 at 00:35

    Nahast rahakott juba on, püksirihm veel puudu.

  • Avatar
    Vasta Kristel 31. oktoober 2019 at 00:29

    Rahakoti kingiksin, et raha ja krediitkaardid võimalikult kenasti minu juurde jõuaks…??

  • Avatar
    Vasta Kadri 31. oktoober 2019 at 00:26

    Just hiljuti vaatasin, et mu isa rahakott, mille talle kinkisime, näitab kulumismärke. Seega kingiksin rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Rita 31. oktoober 2019 at 00:20

    Püksirihma kingiks. Kuna sellist päris ilusat ei olegi nagu, mingi poolvärviline on ? ja teine selline must aga samuti väga kulunud. Niiet uut on vaja ja loodan õnnele!!

  • Avatar
    Vasta Kelly 31. oktoober 2019 at 00:18

    Mehel oleks püksirihma küll vaja, kogu aeg käib ja otsib seda ühte vana taga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 31. oktoober 2019 at 00:17

    Püksirihm oleks vajalik 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra Pa 30. oktoober 2019 at 23:54

    Mina kingiks pigem rahakoti, sest meestel tõesti need lagunevad ja nad ei viska neid never ise ära.

  • Avatar
    Vasta Aina 30. oktoober 2019 at 23:49

    Nii tore lugeda, et peale minu abikaasa on veel mõni, kes vahel sünnipäevaks või isadepäevaks kinki ei saa, kuna lihtsalt ma ei tea või leia seda õiget kinki. Õnneks on tema kingid igaks tähtpäevaks kohal ja aastatega(no pigem aastakümnetega) on ta õppinud, et iga pakitud ja riide-või puhvetkappi peidetud kingi leian ma ikka varakult enne pidupäevi üles. Ja jube raske oli mul meie kooselu alguses teha jõuluajal üllatusest suuri silmi ägeda Philipsi föönkoolutaja peale, mida ma olin juba kuu varem salaja kingipaberi vahelt piilunud 🙂 Aga selleks isadepäevaks kingiksin korraliku püksirihma, sest vana rihm on küll loomasõbralik (st mittenahk ehk tegelt murenev plastivärk), kuid väga kole.

  • Avatar
    Vasta Hanna 30. oktoober 2019 at 23:44

    Püksirihma, sest praegune on täielik kapsas :/…

  • Avatar
    Vasta Annika 30. oktoober 2019 at 23:33

    Rahakott

  • Avatar
    Vasta Merka 30. oktoober 2019 at 23:30

    Püksirihma

  • Avatar
    Vasta Merian 30. oktoober 2019 at 23:27

    Mina tahaks väga-väga oma issile nahast vööd kinkida. Teine on nii kõhnaks jäänud, et püksid kukuvad alla 🙁

  • Avatar
    Vasta Sigrid 30. oktoober 2019 at 23:21

    Arvestades, et mehel on väga truu rahakott, mida ta välja ei ole nõus vahetama, siis panustaks rihma peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Yutulind 30. oktoober 2019 at 23:21

    rihm

  • Avatar
    Vasta kertu 30. oktoober 2019 at 23:08

    Rahakott kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Agne 30. oktoober 2019 at 23:04

    Rahakoti, sest eelmine, mis kunagi jõuludeks sai kingitud, hakkab juba räbalaks muutuma. ?

  • Avatar
    Vasta Marit 30. oktoober 2019 at 23:03

    Valiks püksirihma. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anita 30. oktoober 2019 at 22:41

    Vöö kuluks küll abikaasale ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis Rennit 30. oktoober 2019 at 22:32

    Mina kingiksin püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 30. oktoober 2019 at 22:32

    Püksirihma oleks meie pere isale küll uut vaja. Vana päris väsinud juba. Laseksin lastel kinkida. Loodame loosiõnnele.

  • Avatar
    Vasta KT 30. oktoober 2019 at 22:30

    Kuna ma ka ostan ikka tarbekaid asju ning rahakott sai just tähtpäevaks soetatud siis üks korralik püksirihm kulub alati ära . Selles on sul õigus, et ei tea tõesti millal viimane vöö on soetatud ja need ei ole ka just kõige kenamad enam. Ta on ka väga hea isa oma tütrele ning igati väärt korralikku kingitust!

  • Avatar
    Vasta Mirell 30. oktoober 2019 at 22:28

    Mul paps käib mingite vanakooli traksidega, sest need ju “töötavad” ja me õega oleks õnnelikud, kui saaks talle uue püksirihma kinkida. Samas raha hoiab ta juba ammu ainult pükste tagumises taskus, seega kulub ka rahakott marjaks ära. Ükskõik kumb neist mõlemad on superhead 😉

  • Avatar
    Vasta Annika 30. oktoober 2019 at 22:27

    Pigem rahakoti. Eelistan ka üldiselt praktilisi kingitusi teha. Rahakoti kingiksin kallile abikaasale. ?

  • Avatar
    Vasta Jkk 30. oktoober 2019 at 22:27

    Rahakoti, sest mehel see juba viimased 7 aastat…sest töötab ju küll:)

  • Avatar
    Vasta KV 30. oktoober 2019 at 22:19

    Rahakoti

  • Avatar
    Vasta Annabel 30. oktoober 2019 at 22:15

    Peikale kingiks püksirihma. Tal asendab ka rahakotti telefonikaaned kaarditaskutega, aga püksirihm küll jumal teab mis ajast ja sama moodi “töötab ju veel” ? Kuigi isadepäeva me veel ei tähista (üritaks alustuseks iseendaga hakkama saada), siis kingi teeks ikka. Ta on mul ju nii armas!

  • Avatar
    Vasta Helene 30. oktoober 2019 at 22:10

    Rahakoti kingiks küll 😛

  • Avatar
    Vasta Sil 30. oktoober 2019 at 22:07

    Plaan oli Von Baeri rahakott jõuluks kinkida aga miks mitte hoopis isadepäevaks ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 30. oktoober 2019 at 21:53

    Üks stiilne rahakott võiks ikka mehel olla, seni on pidanud leppima Aliexpressi omaga ??

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. oktoober 2019 at 21:52

    Püksirihma oleks majaperemehel tarvis küll (see kõlab nii vägivaldselt :D)

  • Avatar
    Vasta Kati 30. oktoober 2019 at 21:43

    Püksirihma

  • Avatar
    Vasta Merike 30. oktoober 2019 at 21:38

    Rahakott ja püksirihm on tõesti suvalised räbalad ? Kui valida emma kumma seast, siis valiks rahakoti ? Kuna mu isa ja vanaisa mõlemad taevastes kaugustes, siis kingiks võidu oma (äkki isadepäevaks kahe) lapse isale ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 30. oktoober 2019 at 21:32

    Kingiksin rahakoti.

  • Avatar
    Vasta A4 30. oktoober 2019 at 21:20

    Kuna meie laste issil vajaks rahakott välja vahetamist siis kingiksime uue rahakoti?

  • Avatar
    Vasta Merli 30. oktoober 2019 at 20:59

    Püksirihma.

  • Avatar
    Vasta liisa 30. oktoober 2019 at 20:38

    Mina kingiksin pigem püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Leili 30. oktoober 2019 at 20:33

    Püksirihma oma lapse issile ?

  • Avatar
    Vasta Nele 30. oktoober 2019 at 20:29

    Kindlasti püksirihm ?
    Olen juba tükk aega Von Baeri lehel nillinud ja tahaks elukaaslasele kinkida. Nagu ise ka ütlesid püksirihmad alati meestel nässakad, nii ka minu omal, oleks aeg üks korralik kinkida.

  • Avatar
    Vasta Celine 30. oktoober 2019 at 20:22

    Rahakoti üle oleks mees kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta Noona 30. oktoober 2019 at 20:13

    Kingiks rahakoti. Esiteks kuna ta rahakott on väääga vana. Teiseks, püksirihma pole vaja – kolm korda üheks kuud koos rasedaga ja edasine elu koos nelja tütrega – palju istuvaid juuksurimänge- on võimaldanud kõhul kasvada piisavalt, et ei kuku need püksid enam kuskile.

  • Avatar
    Vasta K 30. oktoober 2019 at 20:12

    Üks korralik rihm kuluks mehele ära. Rahakott on küll räbal, aga see sai alles ostetud, nii et käib veel. ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 30. oktoober 2019 at 19:47

    Ma annaks mehele rihma! ? Praegusega täpselt see sama jutt, et sada aastat vana ja esivanema oma.

  • Avatar
    Vasta Aulika 30. oktoober 2019 at 19:40

    Rahakott

  • Avatar
    Vasta Kairi 30. oktoober 2019 at 19:38

    Rahakoti kingiksin enda isale. Tal see juba päris räbal ?

  • Avatar
    Vasta Aide 30. oktoober 2019 at 19:17

    Püksirihm on meie perre oodatud 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 30. oktoober 2019 at 19:14

    Kingiksime püksirihma – elukaaslasel täitsa nadid need, mis hetkel olemas.

  • Avatar
    Vasta Diana 30. oktoober 2019 at 19:13

    Üks rahakott kuluks küll kingiks ära, isadepäeva tähistamiseks põhjust pole aga elukaaase sünnipäev on küll tulemas 🙂

  • Avatar
    Vasta T. 30. oktoober 2019 at 19:12

    Head kingid jah, aga kuna tänapäeval on nii palju teisi tugevaid materjale, mida kasutades loomad kannatama ei pea, siis eelistaks neid. Kel on häid soovitusi kvaliteetse ja korraliku nahavaba püksirihma/rahakoti osas, siis kuulan!

  • Avatar
    Vasta Jabe 30. oktoober 2019 at 19:05

    Püksirihma kingiks isale.

  • Avatar
    Vasta Helle-Mari 30. oktoober 2019 at 19:01

    Püksirihma, tal ka juba 20 aastat vana rihm ja töötab küll 😀 aga võiks ju uus olla!

  • Avatar
    Vasta Helina 30. oktoober 2019 at 18:54

    Kingiksin püksirihma 🙂 Neid tõesti kulub palju 🙂

  • Avatar
    Vasta Merli 30. oktoober 2019 at 18:48

    Sooviks võidu korral püksirihma. Mehel on küll püksirihm ajast ja arust.

  • Avatar
    Vasta Katrin 30. oktoober 2019 at 18:43

    Ma tean, et issil oleks rihma vaja. Rahakotti ta ei kasutagi… mingist ägedast kohast tellis omale ammu kaardihoidja ja sellega on hakkama saanud.

  • Avatar
    Vasta Keidy 30. oktoober 2019 at 18:41

    Olen ka seda meelt, et teen kui on midagi vaja. Aga meil on sama teema “midagi ei ole vaja” ??‍♀️ Mingiks sünnaks või jõuluks tahtsin ka VB püksirihma teha aga kellele ma teen, kui kantakse dresse ?Isadepäeval esimesed aastad, kui laps veel pisike oli, tegin ka isside särke, sest neid ikka kulub. Nüüd laps suur ja teeb ise kaardi ning lasteaias meisterdavad kingi – siiski on tegemist lapse ja isa sündmusega, mitte mehe ja naise ?

    • Avatar
      Vasta Keidy 30. oktoober 2019 at 18:44

      Oi jäi lisamata, kuna rahakoti ta eelmine jõul sai, siis valiks püksirihma, pidudel ja üritustel kulub siiski ära ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 30. oktoober 2019 at 18:38

    Rahakott on olemas ja ka soetatud VB nii et mina valin püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 30. oktoober 2019 at 18:34

    Mina kingiks hoopis oma kallile tulevasele abikaasale rahakoti. Kingitus oleks talle üks kena üllatus küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 30. oktoober 2019 at 18:33

    Rahakoti kingiksin

  • Avatar
    Vasta sille 30. oktoober 2019 at 18:30

    Rihma oleks vaja küll! (:

  • Avatar
    Vasta Katsa 30. oktoober 2019 at 18:20

    Tere,Mariann!
    Kohe kindlasti rahakoti! Tegelikkuses okeks mu vanamehel korralikku püksirihma ka vaja,sest ta on viimase poole aastaga kõvasti alla võtnud (kusjuures seda ilmselt vaid “tänu” stressile,mis minu puhul alati väljendub just kaalutõusus). Ma tunnistan,et ei plaaninud see aasta isadepäevakingitust. Puhtalt finantsiliselt on see võimatu.Mees tegi 6 kuud Soomes rasket tööd ja ootab teist nädalat kodus tagasi olles palgarahasid.Mul hirm,et jääbki ootama.Seega olukord on selline,et tema niigi päevinäinud rahakotis ulub tuul.Pangaarve on eelmise kuu majalaenuga miinuses.Et hetkel ellu jääda,söök lastele ette panna ja minu ema eest hoolt kanda,kelle ametlik hooldaja ma olen on ta sunnitud hetkel sõpradelt mõnekümne euroga abi paluma.Lapsed ikka joonistavad issile kaardi. Selle aja peale olen mina oma lõikusest,mis reedel toimus ja palavikust ka kosunud.Eks me teeme suure grupikalli.Perekond ON kõige tähtsam.Me oma 20 kooselatud aasta jooksul oleme paljut kogenud,aga ikka ja alati koos püsinud.Mitte ükski koosveedetud päev ei ole me õhtul läinud magama seljad,vaid kõhud vastakuti,see on lihtsalt nii.Ma ei saaks teisiti.Peale laste sündi sai aga meist tõesti perekond.Meie väikesed harjumused ja traditsioonid on see,milleta ma elu ette ei kujuta.Hommikul,kui issi ära sõidab,on lapsed koos minuga aknal lehvitamas;igal õhtul on “kohustuslikud” laused meie kõigi vahel,mida siis poisid oma toast hõikavad ja meie vastame: “Head ööd!”,Homme näeme!”, “Sa oled kallis!”.
    Meie pereisa õlul lasub palju.Ma vahest kardan ta pärast,kaua ta sellele pingele vastu peab.Praegu aga toimetab ta köögis kapsarooga teha,sest mind murdis kas operatsioonijärgne palavik või siis haiglast kaasa haaratud viirus maha.Istusime siin üle 24 h peale tormi elektrita ja vanamees vedas puud,tassis vett,küttis maja,kokkas kogu perele,hoolitses oma haige naise ja invaliidist ämma eest,lõbustas lapsi küünlavalgel hiliste õhtutundideni.Ma tean,et tal on oma vead,aga kellel neid siis poleks.Tean,et saan talle alati loota ja toetuda.Rasked ajad tuleb lihtsalt perena kokku hoides üle elada.Seega kuna ma juba 5-es päev olen siruli voodis ja mul on see võimalus niimoodi taastuda just tänu oma kaasale,siis see oleks vahva üllatus ja võimalus näidata talle oma tänu.Kohe kindlasti üllatus,sest ega me tegelikult ei kingi omavahel kingitusi.Ka mitte jõulude ajal,lapsed küll saavad oma sünnipäevadel ja jõulude ajal oma pakid.Lilli ikka kingiks saan ja see on mulle piisav.Kui nüüd loosiõnn naeratab,siis usun,et uude rahakotti hakkab ka raha sisse voolama,sest vanamees siin juba ähvardas,et tahab mõne nõia juures ära käia ja teada saada,mis ebaõnn see teda muudkui rahaasjades saadab.

  • Avatar
    Vasta Kady 30. oktoober 2019 at 18:20

    Mõlemad vajalikud asjad, aga valiks siis rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Liisi R 30. oktoober 2019 at 18:13

    Mina kingiks oma mehele rahakoti. Meie tibu on täna üheksa päevane ja sel aastal esmakordselt saab mu mees isadepäeva isana tähistada ? Ja ta juba ammu kurdab et tal rahakott läbi omadega.

  • Avatar
    Vasta Katriin 30. oktoober 2019 at 18:04

    Püksirihma, sest muidu peika kasutab minu oma ja siis me ei saa korraga pükse kanda 🙁

  • Avatar
    Vasta Krissu 30. oktoober 2019 at 18:02

    Meie kingiksime meeleldi püksirihma issile❤

  • Avatar
    Vasta Eliise 30. oktoober 2019 at 17:55

    Rahakoti kingiks??

  • Avatar
    Vasta Enely 30. oktoober 2019 at 17:46

    Tükk aega olen mõelnud Von Baeri püksirihma kinkida, kuid pole raatsinud. Ehk naeratab õnn 🙂

  • Avatar
    Vasta Krislin 30. oktoober 2019 at 17:44

    Mehel just uut rahakotti vaja, kasutab hetkel mingit suvalist nööridega kotikest ?

  • Avatar
    Vasta Diana 30. oktoober 2019 at 17:35

    Mehele baloks püksirihma kingiks. Endale valiks kingiks selle ägeda seljakoti ??

  • Avatar
    Vasta Raily 30. oktoober 2019 at 17:32

    Mina kingiks oma isale ilusa nahast püksirihma?. Neid püksirihmu ikka kulub.. ja sul on õigus, neid kulub alati marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 30. oktoober 2019 at 17:16

    Nahast püksirihm kuluks ära.

  • Avatar
    Vasta Nell 30. oktoober 2019 at 17:16

    Oma isale kingiks heameelega korraliku nahast rihma, pole ammu kinki teinud, kuna kõik ju toimib:-)

  • Avatar
    Vasta Katri 30. oktoober 2019 at 17:13

    Valiksin püksirihma – härra on nii valiv, et kui valikut tema eest ära ei tee, siis ta jääkski valima..

  • Avatar
    Vasta Maarja 30. oktoober 2019 at 17:07

    Minu abikaasa ja 4 lapse isa on täpselt selline eht-eestlaslik mees, kes iseenda peale kulutab vaid “relvaähvardusel” Seepärast ongi minu ülesandeks juba väga väga kulunud välimusega asjad tähtpäevadel ümber vahetada. Rahakott näeb välja juba selline, et varas ka seda ei tihkaks varastada?

  • Avatar
    Vasta Allakukkunud pükstega mehe armuline naine 30. oktoober 2019 at 16:59

    Kingiksin enda mehele isadepäevaks ühe korraliku nahast püksirihma. Kaua võib noh, hädaldab teine nagu tänapäeva naine juba, et pole ei korralikku püksirihma ega korralikku rahakotti 😀 Võtsin siis kogu au endale, lahendasin ta ühe mure juba ära. Sai tellitud sama ettevõtte rahakott härrale sünnipäevaks. Kuna aga jõulud varsti ka tulekul ja aasta lõpus enivei rahvas närvilisem, siis plz Mallukas, tee see heategu, lase mu hingel rahus olla ja tee nii, et need püksid ükskord ka mehel üleval püsiksid ning tee mu mehe isadepäev ühe mure võrra ilusamaks. Noh umbes nagu Prisma slogan : Üks mure vähem 😀

  • Avatar
    Vasta E4 30. oktoober 2019 at 16:55

    Rahakottt, just pidin täna hakkama vaatama kust saaks ilusa ja kvaliteetse 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrit Soomere 30. oktoober 2019 at 16:54

    Kingiks rahakoti, kuna praegune ei taha enam kaarditaskust kaarte välja anda.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 30. oktoober 2019 at 16:49

    Püksirihma – kindla peale minek.

  • Avatar
    Vasta Merli 30. oktoober 2019 at 16:47

    Kingiksin püksirihma! 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 30. oktoober 2019 at 16:41

    Rahakott 🙂

  • Avatar
    Vasta Stella 30. oktoober 2019 at 16:36

    Rahakoti ? korraliku püksirihma jõuluvana alles tõi.?

  • Avatar
    Vasta karin 30. oktoober 2019 at 16:35

    Isale valiksin rahakoti. Ma ei ole tegelikult mitte kunagi isale isadepäevaks midagi kinkinud, kuna alati on selline tunne ,et “mis tal ikka vaja on”. See kingitus oleks seega talle päris suur üllatus ja pealekauba ka vajalik, kuna ta on just selline retro mees,et “käib see veel ka”.

  • Avatar
    Vasta Eve 30. oktoober 2019 at 16:26

    Mõlemad vajalikud asjad. Hetkel oleks laste issi kindlasti väga õnnelik rahakoti üle.

  • Avatar
    Vasta Karoliina 30. oktoober 2019 at 16:22

    Kingiksin püksirihma, sest korralik rahakott on hetkel tal olemas.

  • Avatar
    Vasta Anni 30. oktoober 2019 at 16:21

    Rahakoti!

  • Avatar
    Vasta Carmen 30. oktoober 2019 at 16:18

    Vot praegu tahaks küll, et loosiünn mulle naerataks ja saaksin kinkida oma kallile kaaslasele püksivöö. Ta kannab ka juba mingi 7 aastat vana nässakat, mis ei kõlba kuskile. Hea meelega kingiksin uue 🙂
    Oleks raha rohkem, siis oleks juba ammu tema/mina uue ostnud, aga nagu ikka- head asjad maksavad palju ja niisama mingit suvalist vööd ka kinkida ei taha.
    Niiet hoian pöidlaid, et üks meeste püksirihm minu poole oleks teel 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 30. oktoober 2019 at 16:07

    Uut rahakotti vajaks ka minu mees 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 30. oktoober 2019 at 16:07

    Püksirihma laseks lastel kinkida, sest vana on päris kulunud juba. Ja see on väärt kraam.

  • Avatar
    Vasta Liina 30. oktoober 2019 at 16:03

    Kingiks rahakoti, kui loosiõnn naeratab.

  • Avatar
    Vasta T 30. oktoober 2019 at 15:56

    Püksirihm oleks super 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats. 30. oktoober 2019 at 15:52

    Rahakott pigem, püksirihm on mehel täitsa korralik. Aga rahakott näeb välja nagu oleks ta selle lihtsalt kuskilt leidnud ja endale võtnud

  • Avatar
    Vasta M. 30. oktoober 2019 at 15:51

    Rahakoti!

  • Avatar
    Vasta Kristel 30. oktoober 2019 at 15:50

    Rahakoti

  • Avatar
    Vasta Piret 30. oktoober 2019 at 15:50

    Kingiksin rahakoti, sest seda oleks rohkem hetkel vaja:)

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. oktoober 2019 at 15:49

    Oma peaga mõeldes arvasin, et püksirihma läheks rohkem vaja, aga otsustasin mehelt üle küsida, kumba ta eelistaks. Loomulikult rahakotti. Ning loomulikult mitte seda rahakotti, mille oleksin talle ise välja valinud 😀 Seega võidu korral vähemalt saaks ta täpselt selle, mida ta ise kõige enam sooviks. Me pole omavahel erilised kinkijad, seega alati, kui mingi sündmus tulemas, siis oleme juba harjunud, et kui kinki ei tee, siis see on täiesti okei. Aga seda enam on äge vahel harva päriselt kingitust saada või teha ning seda üllatust ja rõõmu näha 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 30. oktoober 2019 at 15:44

    Ma kingiks oma mehele, kes on alles kõhubeebi isa, uue vöö 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristella 30. oktoober 2019 at 15:40

    Kuna eelmistel jõuludel sai kingitud rahakott ja peab siiani veel täitsa edukalt vastu, siis valiks seekord püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 30. oktoober 2019 at 15:40

    Mina olen oma mehele teinus kinki siis, kui midagi leian, mida talle vaja on. Isadepäeval saab ta kingiks laste koolis ja lasteaias tehtud meisterdused ja sünnipäevaks on meil miskipärast tradisiooniks välja sööma minek ja ise tordi meisterdamine. Kindlad kingi on ainult jõuludeks ja seda just selle pärast, et lapsed saavad ja nad usuvad jõuluvana. Lisaks on väga tore saada kuuse alt midagi. Meil mehega lihtsalt sellised soovid, et need tuleb osta varem, kui oodata jõule või sünnipäeva. Seda enam, et sünnpäevad on enne ja peale jõule ja siis peabki ootama peaaegu aasta, et mingit asja osta, mida tahaks juba varem. Ja siis, kui ei osta kindlaks tähtpäevaks, on palju lihtsam kasutada ära erinevaid soodupakkumisi.
    Sooviksin osaleda loosis, kuna kingiksin mehele püksirihma. Siiani ta kasutab mingit 10 eurost püksirihma, mis on selline, et ega ta ilus pole. Kinnitus on selline, et ma ise käiksin enne traksidega, kui selle rihmaga 😀 Aga mees seda kasutab, kuna sai ju nii hea hinnaga.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 30. oktoober 2019 at 15:36

    Rahakoti

  • Avatar
    Vasta allets 30. oktoober 2019 at 15:36

    Ammu juba piidlen sealt vööd elukaaslasele, nii et ühe korraliku musta võtaks igal juhul! =)

  • Avatar
    Vasta K 30. oktoober 2019 at 15:36

    ikka rihma vaja mehele 😀

  • Avatar
    Vasta Tiia 30. oktoober 2019 at 15:26

    Mu mehel oleks hädasti uut püksirihma vaja.

  • Avatar
    Vasta Kairi 30. oktoober 2019 at 15:26

    Ikka rihma. Šikk välimus peitub tihti aksessuaarides.

  • Avatar
    Vasta Elina 30. oktoober 2019 at 15:19

    Mehele oleks hädasti uut rahakotti vaja, see oleks kena kink küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 30. oktoober 2019 at 15:13

    Rahakott kingiks oleks suurepärane!!!!

  • Avatar
    Vasta Annika 30. oktoober 2019 at 15:11

    Ma kingiks püksirihma. Tal vaid need imelikud riidest teismeliste omad. Ükd korralik rihm võiks ikka mehel olla ☺️

  • Avatar
    Vasta Eike 30. oktoober 2019 at 15:09

    Rahakoti kingiks lapse poolt. Pereisal päevi näinud räbal taskus hetkel??

  • Avatar
    Vasta Pauliine 30. oktoober 2019 at 15:07

    Kingiksin isale püksirihma, tal neid ikka kulub 😀

  • Avatar
    Vasta Lilllll 30. oktoober 2019 at 15:06

    Kingiksin püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 30. oktoober 2019 at 15:05

    Kuivõrd mees rahakotti ei kasuta (kasutusel kaarditasku), siis valiks püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Kardo Juumer 30. oktoober 2019 at 15:05

    Enda kaitseks tahaksin ma mainida, et mu isa vana püksirihm pole üldse mingi nässakas 😀 vaid jummmala hea rihm on. Päris nahast ja puha ja peaks veel paarkümmend aastat kestma 😀

  • Avatar
    Vasta Gärol 30. oktoober 2019 at 15:01

    Eelmistel jõuludel kinkisin von baeri rahakoti, mis tal nädal tagasi ära varastati, siis kingiks uue rahakoti 🙂

  • Avatar
    Vasta Irma 30. oktoober 2019 at 15:00

    Kingiks lapse isale rahakoti. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 30. oktoober 2019 at 15:00

    Ma ka pigem see, kes tahab paraktilisi kinke saada ja teha (mees kinkis mulle aastapäevaks köögikombaini/-abilise vms ja ta mul pmst iga nädal kuuleb, kui tänulik ma olen) või hoopis elamusi. Möttetu träni on… möttetu ? Aga ämm on mul nt selline, kes eeldab, et kink sisaldab midagi ilusat (ehk träni pmst) ja midagi magusat. Ja ürita siis möelda, et ser ilus siis ka möttetu poleks. Keeruline, aga tehtav ? Vist.
    Kui peaks loosis vedama, valiks mehele rahakoti. Tal ka hetkel mingi eelajalooline räbal, mis veel kannatab. Õudne.

  • Avatar
    Vasta Keidi 30. oktoober 2019 at 14:57

    Ühest nahast püksirihmast küll ära ei ütleks. 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. oktoober 2019 at 14:52

    Ma kingiksin püksirihma, aga ma pole kindel, et Von Baeris on mu isale sobivas suuruses rihma 😀

  • Avatar
    Vasta Mare 30. oktoober 2019 at 14:51

    Kingiks püksirihma,neid ikka kulub ära.

  • Avatar
    Vasta L 30. oktoober 2019 at 14:51

    Kingiksin mehele püksirihma.
    Loodan, et loosiõnn naeratab, sest tal on juba uut rihma vaja ja see oleks megahea kingitus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariana 30. oktoober 2019 at 14:50

    Ohhh, vööd oleks mu kallil mehel kindlasti vaja?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 30. oktoober 2019 at 14:49

    Korralik püksirihm!

  • Avatar
    Vasta Aigi 30. oktoober 2019 at 14:47

    Kingist rahakoti, sest seda on hädasti vaja. Vaikselt hakkab juba raha rahakotist kaduma.

  • Avatar
    Vasta Helena 30. oktoober 2019 at 14:46

    Rahakoti olen von baerist juba kinkinud, seega järgmisena oleks püksirihm hea valik küll. ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin Rebane 30. oktoober 2019 at 14:46

    Meie perepea vajaks kingituseks üht uut püksirihma! ???

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 30. oktoober 2019 at 14:44

    Püksirihma

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 30. oktoober 2019 at 14:40

    Püksirihma kingiks. Minu mees kahjuks rahakotti ei kasuta (ju siis pole midagi sinna panna ?) aga püksid vajuvad küll ilma rihmata alla.

    • Avatar
      Vasta Prita 30. oktoober 2019 at 22:10

      Kingiksin püksirihma, kuna rahakott täitsa korralik olemas ?

    • Avatar
      Vasta Mari 31. oktoober 2019 at 11:53

      Püksirihma kingiks.

  • Avatar
    Vasta Anett 30. oktoober 2019 at 14:40

    Kuna eelmistel jõuludel sai Von Baeri püksirihm kingitud, siis valiks seekord rahakoti 🙂

    • Avatar
      Vasta Sandra 30. oktoober 2019 at 22:58

      Kingiksin rahakoti.

    • Avatar
      Vasta Triin 30. oktoober 2019 at 23:36

      Püksirihma valiks, rahakott “käib veel küll”? aga püksirihma oleks küll ühte viisakat vaja!!?

    • Avatar
      Vasta Merle 31. oktoober 2019 at 10:42

      Püksirihm oleks hea küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. oktoober 2019 at 14:39

    Rahakoti laseksin lastel kinkida ?
    Seega, palun võit mulle ?

  • Avatar
    Vasta Merilt 30. oktoober 2019 at 14:37

    Rahakott 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 30. oktoober 2019 at 14:35

    Rahakott kuluks mehele väga ära.

  • Avatar
    Vasta Merili 30. oktoober 2019 at 14:33

    Mina kingiksin seekord püksirihma.
    Mõned kuud tagasi olin valiku ees, et kumma talle sünnipäevaks kingin? Kas rahakoti või püksirihma? Tol korral otsustasin Von Baeri rahakoti kasuks. Püksirihm oleks kena järg isadepäevaks ?

  • Avatar
    Vasta Triin 30. oktoober 2019 at 14:33

    Ma kingiksin rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Sirle 30. oktoober 2019 at 14:33

    Rahakoti kingiksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare 30. oktoober 2019 at 14:31

    Mina kingiks enda lapse isale rahakott. Kapp on püksirihmasid täis.

  • Avatar
    Vasta Airi 30. oktoober 2019 at 14:29

    Kuna püksirihm on juba plaanis kinkida sel aastal, siis valiksin rahakoti, mis minu pisikese issil ka väljavahetamist vajab.

  • Avatar
    Vasta SirliV 30. oktoober 2019 at 14:27

    Rahakoti 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 30. oktoober 2019 at 14:26

    Püksirihm mehele, kes tähistab see aasta oma esimest isadepäeva ? tal teine nii närakas ja just alles rääkis, et oleks uut tarvis nii siis võib ju loosiõnnele loota ☺️

  • Avatar
    Vasta Maris 30. oktoober 2019 at 14:24

    Püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta M. 30. oktoober 2019 at 14:22

    Mina kingiks püksirihma, sest mehel vana just lagunes ära.

  • Avatar
    Vasta Kairi 30. oktoober 2019 at 14:20

    Kallis kaasa vajaks hädasti uut rahakotti! ?.

  • Avatar
    Vasta Krista 30. oktoober 2019 at 14:20

    Väga arukas jutt. Meie karja issile kuluks ära uus püksirihm (sest vana panin mina tuuri 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Mari Salujärv 30. oktoober 2019 at 14:19

    Oligi plaanis Von Baeri rahakott kinkida ? aga äkki nüüd naeratab loosiõnn ?

  • Avatar
    Vasta ingrid 30. oktoober 2019 at 14:17

    Ilus rihm kuluks küll härrale ära!

  • Avatar
    Vasta R. 30. oktoober 2019 at 14:17

    Vohh, sellest loosist küll tahaks osa võtta! Me oleme lapse isaga lahus, aga kasvatame oma poega 50-50 jaotusega. Mul on viimasel ajal palju “saatusehoope” olnud ja ma olen saanud lapsega seotud teemadel täiesti temale toetuda. Sai ikka õige mees lapse isaks valitud! Tahan talle oma tänu näidata ja püksirihm sobiks väga hästi “Parima isa” sokkide juurde ?

  • Avatar
    Vasta Karina 30. oktoober 2019 at 14:16

    Kingiksin oma isale rahakoti, see on tal olnud reaalselt as long as I can remember ja ma olen 20 ?

  • Avatar
    Vasta Ann 30. oktoober 2019 at 14:15

    Mina kingiks oma isale rahakoti. Käib vana nässakaga juba ammu ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 30. oktoober 2019 at 14:14

    Rahakoti ?

  • Avatar
    Vasta Liis 30. oktoober 2019 at 14:13

    Uus püksirihm kuluks mehele küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. oktoober 2019 at 14:08

    Mina kingiks oma isale püksirihma, kuna igal mehel on vaja ilusat ja stiilset püksirihma mida kasvõi ülikonnaga koos kanda ja mis poleks nässakas seal juures.

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. oktoober 2019 at 14:07

    Püksirihm 🙂

  • Avatar
    Vasta Merily 30. oktoober 2019 at 14:07

    Uus rahakott kuluks ära küll!

  • Avatar
    Vasta Katrin Rumm 30. oktoober 2019 at 14:07

    Kingiksin oma abikaasale ja kahe poja isale uue rahakoti justnimelt sel põhjusel, et tal on juba rahakott, aga no nii ribadeks kantud ning kulunud, kuid siiski veel kasutatav. Ta ei kipu eriti uusi asju ostma, kui vanad veel “töökorras”. Selle võrra on minul jälle lihtsam talle kingitusi teha, kuna ikka leidub midagi, mida tal vaja oleks ja ta ise endale osta raatsinud pole. Igatahes on nahast rahakott praktiline ja lausa ideaalne isadepäeva kingitus, eriti kui sinna sisse veel midagi tähenduslikku graveerida, mis iga kord rahakotti avades lapsi meenutab. 🙂

  • Avatar
    Vasta A 30. oktoober 2019 at 14:07

    Mina kingiks kindlasti rahakoti! Sest noh, ammu olen vaadanud, et mu papsil ikka oleks uut vaja..

  • Avatar
    Vasta Liis 30. oktoober 2019 at 14:05

    Valiksin kindlasti rahakoti, sest see on juba üsna räbal ?
    Osalen loosis! ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 30. oktoober 2019 at 14:02

    Kingiksin püksirihma, sest rahakotti valib mu mees väga hoolikalt endale ise.

  • Avatar
    Vasta Kadi 30. oktoober 2019 at 14:02

    Mina kingiks oma laste isale püksirihma 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 30. oktoober 2019 at 14:01

    Püksirihm oleks ideaalne, sest vana tõesti juba väga päevi näinud. ? Kindlasti oleks väga hea meel.

  • Avatar
    Vasta Riin 30. oktoober 2019 at 13:59

    Ma kingiks hoopis enda isale uue rahakoti. Meil peres kombeks, et isadepäeva (ja emadepäeva) kingitused ikka lapselt isale. Ja ma oma abikaasale laps pole.
    Olen olnud lastel koogi tegemisel abiks, kuid ka ainult vaatan, et köök terveks jääks, ülejäänu teevad ise.

  • Avatar
    Vasta Susann 30. oktoober 2019 at 13:56

    Mina kingiks rahakoti

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. oktoober 2019 at 13:56

    Kindlasti rahakoti! Kvaliteetset ja mugavat rahakotti leida on niiii raske!

  • Avatar
    Vasta Britta 30. oktoober 2019 at 13:56

    Arvan, et kingiksin rahakoti 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 30. oktoober 2019 at 13:56

    Kingiksin pigem rahakoti, sest rahakotti vajab praktiliselt iga mees, püksirihma mitte. Ja ma arvan, et kui on soov sõpradele näidata-kiita, kui hea asjaga tegu, siis rahakotti saab neile näppimiseks anda, aga püksirihma nagu mitte ?

  • Avatar
    Vasta Marje 30. oktoober 2019 at 13:54

    Minu kallis abikaasa vajab uut rahakotti. Eelmise kinkisin talle 7a tagasi jõuludeks ja lasin nime graveerida sisse. Hästi ilus kingitus sai. Praegu see veel küll suuresti toimib, aga eks ta ajaga veidi nässakaks muutunud.

  • Avatar
    Vasta Liis 30. oktoober 2019 at 13:51

    Valik on raske ,aga no vist valiks rahakoti ,sest püksirihma ma just talle ostsin,aga see pagan sai natuke suur ??

  • Avatar
    Vasta Annika 30. oktoober 2019 at 13:51

    Super oleks uus rahakott mehele 🙂

  • Avatar
    Vasta Suusi 30. oktoober 2019 at 13:50

    Rihma annaks isadepäeval mehele küll. Hädasti oleks vaja, vanad juba suurest nüpeldamisest viledaks kulunud.

  • Avatar
    Vasta L. 30. oktoober 2019 at 13:50

    Kingiks rahakoti, sest vana juba aastaid kasutuses olnud ja vajaks lähiajal välja vahetamist küll. ?

  • Avatar
    Vasta K 30. oktoober 2019 at 13:49

    Jaa, uut püksirihma oleks elukaaslasel tõesti vaja, sest see praegune “veel ju töötab” näeb ikka üsna nigel välja. Esimeseks isadepäevaks oleks ?kink. ?

  • Avatar
    Vasta E 30. oktoober 2019 at 13:48

    Püksirihma kindlasti, sest rahakoti sai juba eelmine aasta?

  • Avatar
    Vasta Merilyn 30. oktoober 2019 at 13:47

    Mu härra abikaasa veel ei ole isa. (Kui siis ainumt Cat Daddy) Ehk kuu lõpus või uue alguses. Eks paistab, millal mu kõhuüürnik välja kolib. Aga rahakoti kingiks talle siiski.

  • Avatar
    Vasta Ly 30. oktoober 2019 at 13:47

    Püksirihma, sest vana on tal teismeeast saati ja septembris värskelt isaks saanuna võiks juba nahast rihm olla küll.. ja rahakotti ta nagu nii ei kasuta.. kõik nodi telefoni vahel ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Ulvi 30. oktoober 2019 at 13:46

    Mõlemad on hea valik lapse isale, aga kuna ta just rahakoti endale ostis, siis valiks rihma. Seda enam et ta võttis hiljuti 23 kg kaalust alla ja tegi vanale rihmale lihtsalt auke juurde.

  • Avatar
    Vasta Kristel 30. oktoober 2019 at 13:46

    Uue rahakoti. Praegune mingi eriline vuffel 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 30. oktoober 2019 at 13:45

    Rahakott oleks väga hea kink. Jään nüüd oma loosiõnnele lootma ja igaks juhuks hoian pöialt kah ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 30. oktoober 2019 at 13:44

    1000prossa nõus ??nii rihmad kui rahakott aeg-ajalt räbalad. Mina kingiks rahakoti pigem praegu, siis ei kao miljonid ära ?

  • Avatar
    Vasta Kylli 30. oktoober 2019 at 13:44

    Eelmisel aastal sai kingiks Von Baeri rahakoti. See aasta mõtlesin talle uue püksirihma murteseda. (vana on 20.a vana nässakas)

  • Avatar
    Vasta Raili 30. oktoober 2019 at 13:43

    Kingiksin pigem rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Piret 30. oktoober 2019 at 13:43

    Rahakoti – on suht räbala välimusega juba mehel. Aga asja ajab ära.

  • Avatar
    Vasta Maria 30. oktoober 2019 at 13:43

    Kindlalt rahakott. Praegune on tõesti juba päevi näinud…

  • Avatar
    Vasta Maigi 30. oktoober 2019 at 13:41

    Üks korralik püksirihm kulub abikaasale väga ära. Von Baeril on ilusad tooted, tänud tutvustamast.

  • Avatar
    Vasta K. 30. oktoober 2019 at 13:40

    Eelmisel aastal kinkisime õega isale Von Baeri rahakoti ja lasime nimetähed sisse graveerida lasta. Kink meeldis väga ja läks kohe kasutusse ka. Arvan, et sama tootja püksirihm meeldiks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Elo 30. oktoober 2019 at 13:40

    Kingiks mehele, tema esimese isadepäeva puhul rahakoti. See tal mingi üliodav ja räbal ?

  • Avatar
    Vasta anita 30. oktoober 2019 at 13:39

    Kingiksin rahakoti, sest isal juba vana katkine 🙁

  • Avatar
    Vasta Annika 30. oktoober 2019 at 13:39

    Rahakoti ja ka pigem vajadusest lähtuvalt. Pudipadi ja mitte praktilised asjad lähevad minust suure kaarega mööda. ?

  • Avatar
    Vasta Grete 30. oktoober 2019 at 13:38

    Eelmine aasta ostsime ka rahakoti Von Baerist, selleks aastaks ühtki head ideed pole..
    Püksirihma üle oleks ta kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 30. oktoober 2019 at 13:37

    Mina kingiksin rahakoti ja just oma issile hoopiski. Kolisin ise just teise maailma otsa ning oleks tore talle selline üllatus teha, just möne hea graveeringuga. Ikkagi minu armas issi ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Aive 30. oktoober 2019 at 13:37

    Kingiks püksirihma. Tal läkski just enda oma kuksile jalutama ja pole siiamaani suutnud üless leida seda kuskil 🙂

  • Avatar
    Vasta Marjr 30. oktoober 2019 at 13:37

    Kingiksin püksirihma ?

  • Avatar
    Vasta Kai 30. oktoober 2019 at 13:37

    Kingiksin rihma, kuna üks korralik püksirihm kuluks mu mehele ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 30. oktoober 2019 at 13:36

    Mehele oleks küll uut püksirihma vaja. Eelmine aasta sai rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Kats 30. oktoober 2019 at 13:36

    Nii nõus, ka viimasel ajal pigem jätan kinkimata, kui sobivat ei leia. Ja no ei ole võimalik, mingi pool tundi tagasi lappasin neti leehkülgi, jäi see isadepäeva oskari kuju silma, ja paar aastat tagasi mõtlesin seda isegi kinkida, aga täna käis peast lävi, et kas ma olin laksu all, kui seda plaanisin 🙂
    Igaljuhul valiksin praegu hoopis püksirihma kinkimiseks 🙂 veel eriti hea kui saaksin selle võiduna 😉

  • Avatar
    Vasta Evelin 30. oktoober 2019 at 13:36

    Ühel isadepäeval sai ka lapse isa endale nahastrahakoti ja püksirihmad haihtuvad tal õhku ehk kingiks nüüd pigem püksirihma.

  • Avatar
    Vasta Keily Laurits 30. oktoober 2019 at 13:34

    Mõtlesingi, et sel aastal peaks mehele kinkima midagi paremat kui tass või särk. Kuna mu mehel on novembris ka sünnipäev, oleks ideaalne kinkida 2 in 1 kingitus.

    • Avatar
      Vasta Keily 30. oktoober 2019 at 13:36

      Kingiksin siis rahakott uue, mis asendaks paar aastat tagasi Aliexpressist tellitud rahakoti.

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. oktoober 2019 at 13:34

    Ma vihkan mõttetuid kinke! Piinlik tunnistada, aga tihti rändavad need uuskasutusse või kingin edasi ? lihtsalt ei meeldi kodus ebavajalikke asju hoiustada.
    Rahakott oli mul juba listis mis mehele, laste isale, jõuludeks kinkida. Praegune suht läbi omadega. Püksirihma oleks tal ka uut vaja. Ma arvan, et isadepäevaks oleks uus ilus püksirihm väga hea kingitus. Seega püksirihma soovin loosiõnne korral kingituseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiu 30. oktoober 2019 at 13:33

    Kingiksin rahakoti. 🙂