Uncategorized

aasta algused

1. jaanuar 2015

Kuna mul on ka üks hirmus vana blogi alles, meeldib mulle seal teinekord oma “vana elu” meenutamas käia. Täna tulin siia ideega esimest korda elus uusaasta lubadusi kirja panna, aga mõtlesin enne üle tsekkida, mida minevikumallu uute aastate alguses kirjutas. Konkreetseid lubadusi ma enne minu meelest kirja pannud ei olegi.

2010 aasta Mallu tegi mingit muusika “testi”, kus tuli randomilt shuffle pealt panna oma pleilistist lugusid tööle.

1. Kuhu ma olen jõudnud aasta 2010 alguseks?

Jem- Just a ride

Breakdown
Yeah you breakdown
Well don’t you breakdown
Listen to me
Because

It’s just a ride, it’s just a ride
No need to run, no need to hide
It’ll take you round and round
Sometimes you’re up
Sometimes you’re down
It’s just a ride, it’s just a ride

tõsi ta on et ma seda olen juba mõistnud. kui ikka midagi väga perse läheb, siis tuleb lihtsalt oodata ja noh, küllap varsti jälle kõik cool bananas on, ma loodan. 

(Ma ausalt ei mäleta, mis mul siis nii perses oli, aga ma julgen arvata, et midagi seotud mu ekspeikaga. Me kaks olime nagu mingi maailma looduskatastroof, mis kogu aeg all over again juhtus ja juhtus ja juhtus. Ma olin just siis Austraalias, igatsesin ennast tema järgi surnuks, virelesin rahahädades, igatsesin kodu, ei saanud oma eluga kuidagi hakkama ja muudkui breakisin down, konstanselt.)

2. Aasta 2010 põhiülesanne

Laura Marling- Old stone

You can chase me through the rain and scream my name, a childish game
But I love to be young.
But honey I was never going to change,
And honey you were never going to change
But don’t you love, don’t you love me that way?

Põhiülesanne on siis muutuda või mitte muutuda? Jumal seda teab.

(Oleks võinud siiski muutuda)

3. Eneseteostus aastal 2010. Minu „mina“ 2010. aastal

Laura Marling- My manic and I

And sometimes I’m convinced my friends think I am crazy, get scared and call him but he’s usually hazy.

By one in the morning day is not ended, by two he is scared and sleep is no friend, and by four he will drink but cannot feel it, sleep will not come because sleep does not will it and I dont believe him. Morning is mocking me.

arvatavasti saab minust siis psühhopaat

(Minust saigi psühhopaat, sest ma ajasin oma vaest eksi üsna pea jälle endaga kokku olema, kuigi ma ei suutnud kunagi temaga rahul olla. Ilmselgelt psühhopaat:D)

4. Rahaasjad aastal 2010

Alanis Morrisette- Hand in my pocket

Im broke, but im happy

ma arvan et see ütleb kõik:D

5. Sugulased ja naabrid 2010. aastal

Mary’s in India- Dido

Eeee.. olen kaugel ära ja sugulased ja naabrid on kaugel.. indeed

6. Kodu aastal 2010

Avril Lavigne- Things i’ll never say

It don’t do me any good it’s just a waste of time
What use is it to you what’s on my mind?
If it ain’t comin’ out, we’re not going anywhere
So why can’t I just tell you that I care?

diip, peaks perele ütlema kuiväga ma neid ikka armastan või mis

7. Armastus aastal 2010

Kylie Minogue- Fever

I’ve been bitten by the bug and I am coming down with oh
Something that can’t be cured
There aint a doctor in this town who is more qualified than you
Yeah to be so adored

Peaks vist hästi minema:D

8. Tervis aastal 2010

Evanescence-Call Me When You’re Sober

Joon vist surnuks ennast, peaks ette vaatama

9. Partnerlus aastal 2010

Kylie Minogue- 2 hearts

No taaskord ülim luww peaks tulema:D

10. Võõrad rahad ja laenud, müstika ja seks aastal 2010

Maria Mena- Lose control

wohho, saan palju wildi seksi… või ei:(

11. Reisid aastal 2010

Paper Plains- Mia

I fly like paper get high like planes..
indeed:D

12. Karjäär, firma areng, uued kohustused aastal 2010

Maria Mena – Blame it on me

Haha, päris lamp:(

13. Sõbrad ja sotsiaalsed suhted aastal 2010
Mika- Lollypop

WOHHO PRALLE VIST, sest love is gonna get you down

***
 

Ühesõnaga nagu te näete, siis umbes niimoodi ma tol ajal blogisingi. Suhteliselt randomilt. Aga point oli aastavahetus ja ma mäletan. kuidas ma NII VÄGA igatsesin Eestit. Kuigi Austraalia oli mu elus nii tore aeg, siis ühtlasi see oli raskeim. Palju raskem oli, kui praegu. Nii raske ja üksik.

2009 aasta Mallu rääkis niisama uue aasta vastu võtmisest

Selline kana-sinihallitusjuustupiruka isu tuli, et ma kardan, et hakkangi homme tegema:( Kuigi mu kokandusanne on noh… kergelt öeldes kehva, siis seekord ma proovin TÄPSELT retsepti järgida, ehk läheb õnneks? Ja martsipani-õunakook kõlab kaa nii hästi, kuigi, tõele au andes, ei ole ma eriline koogifänn.

Uuest aastast nii palju, et Sillu jäi teist aastat juba kuskile kinni, meie teised pääsesime see aasta. Eelmine aasta istusime aastavahetusel liftis, nüüd Sillu Kätu korteris luku taga, ja mina ja Henri ust lahti pusimas:D Päris hea tulemus, aga siit õppetund” Kui teised hakkavad õue uut aastat vastu võtma minema,ära mine pissile..”

Ja muudest elu-oludest seda siis, et ma olen haige nagu üks koer. Või no lihtsalt koer. Kulutasin ravimitele 300 eeku, ja seda mis ma kõige rohkem vajan, see ohatiserohi, seda muidugi ei olnud, ja see on ka omakorda 300:( Oi see elu on ikka raske. Arst ütles et mul on arvatavasti kilpnäärmega mingi huinjaa, sümptomid on mingi tükitunne kurgus- check! Hormoonide möllamine- no uusaastal mingit piffi hooraks ikka ei sõimaks, kuna ta silluga ühele pildile sattus ja sillule uue aasta puhul kalli tegi- tehtud:(  Midagi oli veel aga ma ei mäleta enam.Töötu olen ka kõigele lisaks veel, sest mu leping sai otsa ja ülemus on igavene kooner kes pigem tahaks ÜKSI seal myfitnessis töödata, ilma et ta peaks kellelegi palka ka maksma:D Kätu tuli ka ära, ja nii me käsikäes töötud olemegi:/

Ja veel seda, et nüüd ma ajan oma paksu perse voodist välja ja lähen poodi. Ostan endale hallitusjuustu ja mingi mõttetu külmutatud pitsa ja teen sellle ahjus valmis ja õgin ennast pekki:O

(Haha, väga adekvaatne, Mariann, väga!)

2008 aastal tegi minevikumallu siiski lubadusi!

    1. teen vähem suitsu!- siiani (vaimustavad 2 päeva) olen tubli olnud, ei teinud suitsu kui bussile läksin ja kui Sillu juurde läksin ja täna olen tunde üksi olnud ja ikka pole teinud.  – Tegin ikka.
    1. taltsutan ennast Silveriga paremini käituma! (olenemata faktist, et mulle tundub et ta teeb mulle ülekohut ja on väga ükskõikne! unusta see, hiljem selgub nagunii et mina olen psühopaat, seega just shut up nagu!) – Ei käitunud.
    1. olen vähem valelik- kui ma ikka kuskile minna ei taha, siis nahuj ma luban, et ma lähen? Täna tegin edusamme, ütlesin Petrale et ma ei taha kaarli poole minna. – Ei olnud. 
    1. ei puudu enam kekast- välja arvatud need perioodid kus keka väljas on, see on liig. – Puudusin ikka.
    1. ei unusta oma vanu sõpru- näiteks Piretit,ei ole kuigi raske aeg-ajalt helistada eksole. – No Piretit pole õnneks siiani unustanud 
    1. käin usinalt autokoolis, et saaksin load aastal 2008 kätte- ma vähemalt tõepoolest proovin – Ei saanud siiani. 
    1. ei ütle oma klassi tüdruku kohta “taun”- viisakas oleks ju mitte öelda? – Khm, väga adekvaatne, eksole. 
    1. ei anna Donnale shokolaadi,kuigi ta on nunnu, ja proovin teda igal juhul elus hoida. – Ei andnud shoksi, aga elus ei suutnud ikka hoida terve aasta. 
    1. ei karju Riki peale – Ma loodan, et mitte. 
    1. ära pinguta üle! – Haha, ära aja hullu juttu!
    1. ära emotse! – Kahjuks ikka emotsesin.
    1. viilin oma küüsi. – Aastas korra ikka ehk?
    1. ei seosta enam kõike suitsuga: buss=bussipeatus+suits; kehaline= õu+suits;kodu=rõdu+suits- SAA ÜLE – ….
    1. hakkan mingit trenni tegema – Ei usu, et hakkasin
    1. virisen vähem – Ei virisenud vähem
2007 aasta pubekas Mallu käis majapeol!

veits head uut aastat teile

Tegelt oli nagu nii, et vahepeal tundus et see on best new year ever. Vahepeal tundus, et ma ei saa enam kunagi hingata. Vahepeal tundus nagu ma oleks olnud Sillu ja Lauri ja Britaga dušši all. Vahepeal tundus, et mu peavõru on kadunud. Vahepeal tundus nagu mingid suured koerad silkasid ringi. Vahepeal oli eriline parakas, Kiku ja Brita musitamas? Ei ei, mitte iial8-) Kui kell 12 lõi, siis kõik läksid õue ja raketid olid ja kõik embasid kõiki ja soovisid üksteisele head uut aastat. See oli NII nunnu, musitada Silluga näiteks siis kui mingid raketid on taevas ja meie olime nagu lamedas ameerika komöödias, romantilise koha peal:D A pärast sauna millalgi otsustas Sillu, et ma ei vaja enam ta kohalolekut ja läks.. kappi empekat kuulama, ja oli seal üle tunni aja. Alguses ma lihtsalt veits otsisin teda ja jõin kõiki jooke, mis mulle pakuti ja olin rõõmus. Siis kui ma kõik toad olin läbi otsinud, hakkas mul kerge paanika tekkima. Kui keegi ütles, et ta läks õue, läksin ma hüsteeriasse. Ma lihtsalt kõndisin kõik toad VEEELKORD ja veelkord läbi ja lihtsalt nutsin nii südantlõhestavalt, et kõik arvasid, et mu kogu pere oli maha surnud. Aga oh ei. Btw, soovitaks noortele neidudele, kui te tahate skoorida, siis teeselge, et te olete väga kurvad. Kõik poisid miskipärast liibuvad ligi ja küsivad meelalt ” oh mis juhtus? sa oled nii täis:( tule.. ma panen su magama:) ” jjjea. Käisin paljajalu õues ka. Oma märgade riietega. Siis läksin üles, vanemate tuppa, kus lebas mingi tüüüp. Ma läksin teisele poole voodit, ikka halades ja soovisin surra. Talle rääkisin ka, et Sillu on kadunud. Ta tahtis sillut mulle asendada. Huj tahtsin. Siis kui see tüüp ära läks, siis ma halasin edasi. Ja kae nalja, kapist silkas välja Sillu. Ma olin nagu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA siis. Oh well. Ei suutnud nutmist lõpetada. Siis ei suutnud hingata. Sillu lohutas mind kui surijat. Keegi oli vooodi kõrvale ropsinud, ja kõik arvasid et see olin mina, aaga oh well. Tegelt ei olnud mina:( Igatahes, kellviis läksime alla. Brita Kiku ja Lauri lebasid seal, me ühinesime, kuni ma tahtsin koju. Läksime siis kõik peatusesse, seal olid osad tund aega oodanud. Normipoolne, mõtlesin et minestan. Suva, bussides magasin. Jõudsime Britaga siia, sõime ja naersime. NII haiged naljad. Oleme vist tõesti õed tead.

Selline lugu siis.
Head uut aaastat teile

2006 aasta pubekasMallu pidas enda juures korteripidu 

Oh kui vapustav, niisama äge aastavahetus

Nii… ma ei tea. Mingi ärkasin üles ja avastasin endalt neli ohatist. Siis ma olin kurb ja läksin köögilaua kõrvale nutma. Seejärel ma võtsin ennast kokku ja hakkasin koristama ja meikima.
Nats niisama olin reidis ja hakkasin tsättima Stefaniga. Kellega me kunagi iidajal suhtlesime. Da.Ta rääkis kuidas kõik “talle näkku panevad” mina olen lahke, ja kutsusin ta siia. Andsin aadressi ka. Siis ta kadus msnis. Mingi neljast tuli Henri viie õllega, kui ma mööda ei pane. Oh jah, mu emaläks poodi, ning me manustasime tubakatooteid. Kui mu ema tuli, siis me veits sättisime asju, ja mingi aeg tuli kennu. Da. Pool kuus läksid Tiina ja My ära. Noh, istusime siis köögis ja fainalli tuli Liisu. Mingi veits peale kuut. Nii, ma jõin Tiina õlut kõrtega,mis Liisu tõi ja olin rahul ja õnnelik ( mitte ainult ohatiste üle) Ühel hetkel võtsin ma ampsu salatit ja sel hetkel helises see uksekella moodi asi. Maarvasin et see on Liis ja möirgasin torusse ” KES SA OLED” Kahjuks oli see Stefan, mitte Liis. Niiet kohe esimese asjana suutsin ma ennast temasilmis alandada. Igatahes, ta tuli sisse ja ühines meiega köögis. Üsna pea tuli ka Liis. Seejärel otsustasime hakata mängima aliast. See olikena. Mina ja Stefan, Liis ja Kennu, Henri ja Liisu me olimenõnda paarides. Siis Liisu seletas Henrile sõna “lähedal” ja ütles ” Mina olen sinu…?” Henri vastas ruttu : ” tüdruk”:D Haha, jamina seletasin Sefanile sõna Saaremaa, tema aga järjepidevalt pakkus kuressaaret. Da. Mingiaeg ilmusid ka Marko ja Hendrik. Nurm, nurm. Siis tuli see koht kus ma manustasin jooke, ja olin Pjuuuma. Sellest on tore video isegi Stefanil. Alandav. Ma ei teanüüd kas ma räägin õiges järjekorras, aga millalgi tekkis Liisul teha Black Cock. Ma aitasin tal porgandit küünelakiga värvida, mu teksad on ka koos:D Hmm. ja siiiiiis..mee niizama hängisime ( ma lihtsalt ei MÄLETA:D ) Miks ma ei mäletaaaa..hm. Me kuulasime koguaeg laulu “Eluuuu on perssses, õluu on leige , elu on per. er,ess,ess;D” Da. see kummitab mind, ikkkka! Ja kui kell oli pool 12, siis me mõtsime vaadata presidendikõnet. Me vaatasime ka, a siiski panime 11.55 laulu põhja “Elu on perses” ja üürgasime ja tantsisime. Ja kui kell sai 12, siis me kõik endiselt hõiskasime ja tantsisime ja valasime shampust ja kallistasime ja naersime ja laulsime ja mulle valati rindade vahele shampust, ma ei saa aru kes:D Oh, ja see oli kõik niii nummi ja põnev.Ausalt. Väga nummi. Oh, ja nüüüd ma räägin õhtu tipphetkest;) Otsustasime hakata mängima magmiskotti. Esimene ohver oli kennu. Ta natuke põikles, a siiski ronis magamiskotist välja, varjates oma kehapiirkondi Liisu magamiskotiga. HAha, ja teineee ohver oli Sefan. Alguses ei tahtnud ta magamiskotti minna,hiljem kui ta alasti oli, ei tahtnud ta sealt välja tulla. Hihi. Taistus seal maas ja ajas poisid toast välja ja IKKA ta ei tulnud välja. Me tegime sildi ka et: Stefan võta alasti” ja ergutasime teda. Ta lubas välja tulla kui ta kuuleb mingit lugu. Ma ei teamis bänd see oli.Igatahes ta veetis seal magamiskotis üleee poole tunni kõvasti. Ühel hetkel sai ta oma loo. aga ta väitis et see on vale. Siis ma andisn alla ja mõtsin et nagunii ta sealt välja ei tule, ja kui tulebki, siis ennast varjates vms. Igatahes läksin ma suurde tuppa ja hakkasin klaase kööki viima. Ühtäkki kuulsin ma jooksumüdinat, see oli Henri kes hüüdis ” TA ON ALASTI” ma heitsin klaasid käest ja jooksin, aaaga oli juba hiljaaa:( NJÖÖÖU:D Manägin kui tal bokserid juba jalas olid:( Igatahes, needisin maennast tunde. Jaamis me siis tegime? Hm. Mingiaeg oli niimoodi et mina Stefan ja Marko olime minutoas ja teised olid Suurestoas ja vaatasid Ooperifantoomi. Me vaatasime ropsivideot. Sada korda, Stefan ütles mulle ” lase ropsi veel” igtaahes oli õhtu täidetud naljakate lausetega:D Oh jah. Lõpuks olime köögis ja tegime Dianat: ” Ma leban alasti pliidi kõrval ja olen haavatav kui loom” hihi. Igatahes, oli lõbus. Tsättisin ka Hendriku klassijuhatajaga. Fan. Lõpuks olinma vässu. Me tulime minu tuppa.Korraks vahetasime Stefaniga pluusid ära. Sellest on pilt ka, kui Stefn suvetseb saata siis ma panen selle siia blogi ka. Liisu mina ja Stefan ja lebasime siin ja naersime. Lõpuks liisu niisama magas ja mina oigasin imeliku häälega sest Stefan torkis mind küünarnukiga. Naljakaid lausekatkendeid:

  • ” mis sul täpselt vajub?”
  • “hoia korraks kõva, ma tahan tõmmata”
  • ” i think it’s all gone, i think i’m gonna…ÖÖK”

Ja muu selline. Äkki mu ema helistas ja ütles et nad varsti tulevad. Ma siis veits kraamisin ja suitsetasin ja olin lõbus. Oh. Kui mu ema tuli siis ta tantsis ja oli alandav ja my ka.Mu ema mõnitas mind ” ära tee must pilti, mul o n ohatise, ma suren äraaaaa:(” niimoodi tegi ta siis mind järgi. Mul hakkas nii kena, kõhuvalu tuli ka. Mu ema ja Mytsättisid veits teisteha ja ma tegin asemeid jaa läksime vaatasime filmi. Oli lõbus. Ma magasin Liisiga suuretoa diivanil. Nagu ma hommikul kuulsin siis ma laiasin meeletult. Igatahes hommikul oli Henri ikka täis sest ta oli manustanud Liisiga sisse mu ema aramise. Mu ema oli maganud Marko ja Hendriku vahel, kuni My ta sealt ära vedas. Naljakas. Köögis siis manustasime tooteid ja tsättisime ja Henri laulis ja oli vahva. Liisu läks juba kell 7 koju kuna tal oli paha olla:( Mingi vaatasimeveits Beethoovenit ja siis Henri läks koju, ning meie kompressorissse. Seal ma sõin ÜLII palju, ja ma olen ikka näljas.
Ikka veel.

pict1851-8924513 picture-037-2601792

 

Rohkem mul midagi ajaloost välja kraapida pole.

2015 aasta tuli sel aastal mulle müstilisel mõrvamüsteeriumil

Õhtu oli lõbus ja imeline. Mina hoidsin ennast veinitamisega tagasi (sest täna on vaja trenni minna!) ja nautisin niisama õhtujuhi ametit. Nii lahe oli see, kuidas pärast inimesed tulid minu juurde ja rääkisid KUI TORE ja omapärane õhtu neil olnud oli. WIN!

Aga nüüd sinna, kuhu ma tahtsin jõuda – lubadused aastaks 2015!

  1. Õpeta Marile igasugu väärtuslikke asju eluks. Näiteks kuidas panna torni rõngaid suuruse järjekorras teineteise peale, kuidas sulgeda ust, ilma, et näpud sinna vahele jääksid ja muud sellist.
  2. Ära vingu tühiste asjade üle, mis otseselt mitte midagi suures plaanis ei muuda.
  3. Treeni Milvit (ja Mari) asjadega, mida EI TOHI ja jää selle juurde. Mitte nii, et mõni kord luban ja teinekord ei luba. Nii ei saa lapsi ja sigu kasvatada!
  4. Käi korralikult trennis ja ära anna alla!
  5. Panusta tervislikematele eluviisidele – rohkem värsket toitu ja vähem alkoholi. Kes kauem elab, naerab viimasena!
  6. Ole kohusetundlikum ja kasuta oma märkmiku!
  7. Ära sõida nii palju taksoga!
  8. Kuluta vähem raha suvaliste asjade peale!
  9. Proovi maha rahuneda ja mitte blogida teemadel, mis mind ainult korraks närvi ajavad ja üldjuhul ei huvita.
  10. Tee rohkem videosid.
  11. Tee head!

Aitab üheteistkümnest soovist küll ja veel. Kas keegi teine on muidu lubadusi endale andnud? Kas pidasite neid? Kas see aasta tegite?

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta donatella botoxella 2. jaanuar 2015 at 12:52

    Tegin järgnevad lubadused:
    1. Süüa ja laaberdada vähem
    2. Raamatute ostmise asemel käia nende järel pigem raamatukogus
    3. Kulutada vähem ressursse emotsioonide allasurumiseks- elada rohkem välja, st. panna oma valu loomingusse!

  • Avatar
    Vasta mai 2. jaanuar 2015 at 10:20

    Head uut aastat! Nr 9 tundub väga mõistlik lubadus. Ma endale luban ka, et hakkan täiskasvanulikumaks. Vanus juba on, vastutustunne ja välimus võiksid nüüd järele jõuda.

  • Avatar
    Vasta Pirts 2. jaanuar 2015 at 00:23

    Haha, mis huvitav mäng see magamiskotiga on? Ronid sisse, võtad paljaks ja siis ronid välja? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. jaanuar 2015 at 10:28

      Ma hakkasin ise ka mõtlema, et ju siis see midagi sellist on jah 😀

  • Avatar
    Vasta Teele 1. jaanuar 2015 at 15:24

    2006 aasta Mallukas oli päris… huvitav. Da

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2015 at 16:19

      Da 😀

  • Avatar
    Vasta Marilyn 1. jaanuar 2015 at 15:14

    Kus täna trenni minna on, avastasin kurbusega, et Sparta peab vist kollektiivpohmelli.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. jaanuar 2015 at 16:18

      Ma tegin ka avastuse, et kinni oli, pagan 😀