Kingiloos

motivatsioonilatakas

7. jaanuar 2015

Mind kutsuti ühele vahvale koolitusele nagu Unleash the Power Within. Mõtlesin, et kelle ma sinna kaasa kutsuks ja siis taipasin, et loomulikult peaks see olema Triinu Liis, sest kes muu nii positiivne ja “usume mõttejõudu” ja muud sellist asja teha tahaks ja keda see ka kuulata huvitaks. Õnneks ta oligi nõus ja nõnda me sinna koos lähemegi!

Koolitus ise tundub tõesti põnev!

Workshopil saad teada:

Kuidas seada oma eesmärke nii, et saavutad need palju kiiremini;
Kuidas oma hirmud ületada ja teha oma elus muutused, mida aastaid edasi oled lükanud;
Kuidas jõuda maksimaalsete tulemusteni, ükskõik mida sa ette võtad;
Kuidas ennast motiveerida ja oma eneskindlust kasvatada;
Kuidas murda oma sisemised piirangud ja barjäärid, mis takistavad sind oma elu täiel rinnal nautimast.

Minu meelest igati vahva, tahaks küll oma eesmärke kiiremini saavutada ja teada saada, kuidas jõuda kõiges maksimaalsema tulemuseni. Mööda külgi sellised workshopid maha ei jookse, selles olen ma igatahes kindel.

Selle pärast tahaks ma endaga kaasa võtta ka kaks lugejat, kellel 24. jaanuariks plaane veel ei ole. Et olla üks nendest kahest, siis kirjuta mulle siia kommentaariks, mis sind hetkel elus kõige rohkem motiveerib (või motiveerida võiks).

Kaks sõbrakest saavad minu ja Triinu Liisiga tarkusi ammutama tulla!

Kui aga loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis täna on need piletid -60% + kupongikoodiga “globalcard” saab veel -10% alla! Seega väga soodne pakkumine, millest kinni haarata! Piletid loosin välja 12dal.

Loe ka neid postitusi!

30 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leevi 11. jaanuar 2015 at 18:33

    Mind motiveerivad mu lapsed! 🙂 Kui ilma lasteta võib veel niisama lulli lasta, siis laste tuleviku nimel tuleb pingutada.

  • Avatar
    Vasta Kats 11. jaanuar 2015 at 16:24

    Nagu ilmselt paljusid, motiveerib mind mingisugune sisemine usk, et kõik peab elus minema järjest ülespoole. Et mida rohkem tegeled sellega, mida armastad, siis ei saa olla võimalik, et sind ei saada edu. Selline uskumine ja unistamine millestki suuremast, nagu eneseteostus, viibki edasi. Antud koolitusele mõeldes, oleksin ma väga valmis sinna minema juba sellepärast, et järjest rohkem hakkab mu elu täitma tegevustik ühes MTÜ-s, millega loodan hakata rohkem korraldama ja saavutama just erialaselt, ning poleks midagi paremat kui aastaalguse motivatsioonilaks (ja ma ei jäta seda ainult endale!) mida jagada oma kallite koostegijatega!

  • Avatar
    Vasta Helen 8. jaanuar 2015 at 21:37

    Mul oleks vägagi motivatsiooni vaja. Kooli lõputöö seisb juba kolmandat aastat. Ma ei oskagi öelda, et motiveerivad mind ainult need asjd, mis huvi pakuvad.

  • Avatar
    Vasta S. 8. jaanuar 2015 at 21:13

    Mulle kuluks ka kooli lõpetamiseks motivatsioonilaks ära ning trenni tahaks ka ükskord jõuda! 😉

  • Avatar
    Vasta Y 8. jaanuar 2015 at 20:48

    Mind motiveerib hetkel küsimus, kuidas ennast motiveerida. Äkki selline naljakas kursus teebki imet ja pärast oled nagu uus. Väga tahaks teada.

  • Avatar
    Vasta Rasmus Prees 8. jaanuar 2015 at 20:33

    Areng motiveerib ja tulemused motiveerivad!

  • Avatar
    Vasta Efka 8. jaanuar 2015 at 16:00

    Ma läheksin küll hea meelega motiveerivale workshopile

  • Avatar
    Vasta Ma 8. jaanuar 2015 at 13:29

    Mind motiveerib praegu see, et ma saan varsti oma tervise korda ja siis lähen uuesti trenni ning näen välja nagu üks totaalne püss ja olen endaga nii sigarahul!!! 😀 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 8. jaanuar 2015 at 11:39

    Mul on motivatsiooniga olnud alati see lugu, et noh: “I do everything on the last minute because then I’m older and therefore smater”. Ehk siis ei jookseks minulgi mööda külge alla 😀 Motivatsiooniabi on tarvis just sportimisega (jälle) alustamisel. Või pigem… mitte lõpetamisel. 🙂

  • Avatar
    Vasta dessa 8. jaanuar 2015 at 10:13

    Mind hetkel motiveerib midagi üldse tegema mu 7 kuune koera kutsikas, kellega käin igapäev trennis ja püüan tegeleda niipalju kui võimalik. 😛

  • Avatar
    Vasta Sandra 8. jaanuar 2015 at 09:35

    Mind motiveerivad muutused, mis pidevalt erksana hoiavad. Ja õnneks neist 2015. aastal taaskord puudu ei tule. 23. jaanuarist jään töölt koju, et valmistuda pere esimese pisikese sünniks. Kindlasti kuluks motivatsioonisüst enne seda ära, et anda endast parim värske lapsevanemana, jõuda ka sõpradega tegeleda ning lisaks magistritöö valmis kirjutada. Madalseisus oleks hea workshopil kogutud märkmed üle vaadata ja sundida end edasi liikuma. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 8. jaanuar 2015 at 02:55

    Ma julgen arvata, et mind motiveerivad kõige rohkem mind ümbritsevad inimesed. Kui mul puuduksid kaaslased, kes minu tegemistesse usuks või neisse piisavalt kaasa elaks, siis ma arvan, et ma ei suudaks ka ISEendasse piisavalt usku süstida. Motiveerivaks pean inspireerivaid inimesi, nad teevad oma tegusid kirega, leek silmis, naeratus näol ja annad mulle endalegi tõuke teha kõike fanastilist, mis üldjuhul lükatud tahaplaanile, sest ometigi tuleb ju mugavustsoonist korraks välja astuda …:)

  • Avatar
    Vasta K. 8. jaanuar 2015 at 00:15

    Mind motiveerib mu laps, aga oleks vaja motivatsiooni ka natuke teisest suunast. Ja seda, kuidas murda oma sisemised piirangud, mis takistavad elu nautida, peaks keegi õpetama küll.

  • Avatar
    Vasta Anni 8. jaanuar 2015 at 00:04

    Minu suurimaks motivaatoriks on hetkel kool ja minu jaoks ülihuvitav eriala mille vastu olen huvi tundnud juba aastaid ning soov ka sama eriala edasi õppida, hetkel aga on kevad varsti ukse taga ning tegemist on palju – praktika, eksamid, uue töökoha leidmine, ja ma lihtsalt tunnen, et kõik surub mulle kohutavalt peale, ja kui peaks ennast kokku võtma ei suuda ma kuidagi seda teha, lihtsalt tundub kõik kättesaamatu, kuigi ma tean, et kui ma ennast kokku võttaks saan ma hakkama, seega ma leian, et just midagi sellist ajaks mind rööpasse :)!

  • Avatar
    Vasta E. 7. jaanuar 2015 at 23:58

    Pliis pliis minaminamina! Kõige pealt sp, et siis ma saaksin aega veeta oma kahe lemmik blogiaga (täiesti ausalt) ja teiseks, noh motivatsiooni on praegu vägaväga vaja. Hetkel tundub lihtsalt kõik üks suur EI TAHA ja EI SAA. Nii et mul oleks väga vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristhel 7. jaanuar 2015 at 23:54

    Hetkel motiveerib mind sajaprotsendiliselt isikliku ettevõtte loomine ning äriplaani lõpetamine, see kõik on suur boonus kõige suuremaks eesmärgiks sel aastal – isikliku kodutalumaja soetamine kaaslasega. Mul on kahjuks seoses väga negatiivse töökohakaotusega probleeme motiveerimise ja eesmärkide täitmisega. Mis teeb kõik omakorda topelt raskeks. Selline kogemus võidu näol oleks kindlasti tõeliselt kosutav kingitus ja täiesti õigetel eesmärkidel.

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. jaanuar 2015 at 23:27

    Mul on motivatsiooniga tõsiseid probleeme, aga võiks motiveerida just mina ise, minu õnnelikkus ja heaolu. See kuupäev on vaba ja tahan! Sõbranna käis ka seal, kiitis ja läheb nüüd välismaale sama asja alla või taolise. Nii, et cross my fingers ja jään võitu ootama, 😀

  • Avatar
    Vasta aile 7. jaanuar 2015 at 23:16

    Laps. Elu lill ja motivatsioon nr 1.

  • Avatar
    Vasta Kerli 7. jaanuar 2015 at 22:32

    Mind motiveerib kõik, mis õnnestub. Ja see võib olla huvitav koolitus!

  • Avatar
    Vasta Merlin 7. jaanuar 2015 at 22:04

    Mind motiveerib hetkel kõige rohkem töö, õigemini küll selle leidmine. Varsti saab aasta otsingite algusest niiet üks koolitus on küll vajalik, sest olgem ausad, vahel on juba tunne, et ma täiesti töökõlbmatu.

  • Avatar
    Vasta Siku 7. jaanuar 2015 at 21:43

    Mina vajaks HÄDASTI motivatsiooni oma kooli lõpetamisega ja lisaks ka tervislike eluviiside, kaalulanguse ja sportimise osas. Hädasti, ma ütlen hädasti! 😀
    Üleüldse olen ma küllaltki..kannatamatu. Tahaks kõike kohe ja praegu…Ja alguses on motivatsiooni kaks-kolm päeva, ent siis kaob. Just sellest tahakski lahti saada. Loodan loosiõnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta A 7. jaanuar 2015 at 21:39

    Sa pole kirjutanud, kuidas Sul Kullos õmblus kursused läksid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. jaanuar 2015 at 22:11

      ma ei läind sinna iial :/

  • Avatar
    Vasta Liisu 7. jaanuar 2015 at 21:38

    See koolitus on vist mulle mõeldud, sest viimased 3-4 kuud on mul olnud lihtsalt mee-le-tu motivatsioonikriis. Miski enam ei tundu käegakatsutava ja saavutatavana, ainult palju pingutamist ja rabelemist ning tulemusi ei ole ega tule. Oleks tõesti hea näha-kuulda, kuidas ja mida muuta, sest et tegelikult tahaks ikkagi saada kiiremini paremaid tulemusi 😀 Hetkel motiveeribki mind see, et ma tean, et ühel momendil peavad asjad muutuma palju lihtsamaks, kiiremaks ja meeldivamaks ning sinnapoole ma vaikselt rühin.

  • Avatar
    Vasta Stina 7. jaanuar 2015 at 21:36

    Mind motiveerib minu ema, kes ärkab igal hommikul kell 5 üles, et enne tööd trenn tehtud saaks! Kui väga tahaks olla sama tubli, kui mu ema 🙂

  • Avatar
    Vasta Kris 7. jaanuar 2015 at 21:36

    Hetkel motiveerib enim mind autokooliga taas alustamise ehk teooria õppimine, kuna tulevikus on plaan soetada maja väljaspool linna, mis eeldaks kindlasti juhilube! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliko 7. jaanuar 2015 at 21:31

    Mind motiveerib endale püstitatud eesmärk ja see on mul seatud, kuid millal ma selleni jõuan, seda ma ei tea.
    Ma lihtsalt usun, et “BELIVE all things are possible, if you belive. “

  • Avatar
    Vasta Liis 7. jaanuar 2015 at 21:28

    Mind motiveerib unistus oma kodust, selle nimel ma õpin ja näen koolis vaeva, et saada hea töö ja hea palk ja ühel kenal päeval ka oma kodu.

  • Avatar
    Vasta Maiken 7. jaanuar 2015 at 21:27

    Mind motiveerib mu töö ja tulevik. Hetkel aga miskipärast on mu motivatsioon nii otsas ja kuidagi kadunud, et kindlasti tuleks väga kasuks kellegi targema hea nõuanne, kuidas motivatsioon oleks koguaeg laes ning eesmärgid oleksid need, mida ma tõesti soovin.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. jaanuar 2015 at 21:21

    Mind motiveerib kõige rohkem ma arvan kui asi mille ette olen võtnud läheb hästi.. samas pidevalt on ka täiega motivatsioonipuudust! See workshop võib olla väga lahe ning sooviksin sealt osa võtta 😛