Kingiloos Lapse üles kasvatamine LAPSED

elu läheb edasi*

2. detsember 2019

Kuigi ma plaanisin dramaatiliselt surmani koju lebama jääda, siis esiteks takistasid mind selles sõbrannad, kes mulle koju soojade kaneelirullide, lillede ja Tuplaga koju sadasid ja mind sööma viisid. Ja no lisaks ei saanud ma päris tuim olla ja kassida, sest lapsed ei tea, mis on kohtukulud ja muu säärane, seega nendega jätkus elu ikka nagu harilikult. Ühesõnaga, ma lihtsalt olin netist veits eemal, ei suutnud kellelegi vastata ja nii, aga muidu läks iga päevaga tunne aina normaalsemaks. Seda loogilisem oli ka see, et ei saa nüüd oma mossitamise pärast ära jätta midagi, mida Mari nii väga oodanud oli. Nimelt oli Vainemuine teater meid külla kutsunud “Detektiiv Lotte” muusikali vaatama. Ja Vspa oli nii armas, et pakkus meile ka Tartu reisiks majutust ja no ühesõnaga pakkisime eile varavalgel pakid kokku ja sõitsime Tartusse.

Tüüpiline mina, jõudsime nii viimasel momendil, et juba tormasime teatrisse loetud minutid enne muusikali algust. Mari oli super põnevil, sest kuigi Lotte multikaid ta isegi niiväga ei fänna, siis Lottemaale minekut ootab ta alati ja ta olla Youtube’ist ka selle muusikali reklaami näinud ja te vast teate, kui väga lapsed tahavad kõike, mille reklaami nad näinud on, hehe.

nagu te näete, valib Mari ise oma riided ja teda väga ei huvita, mis “kokku sobib” ja mitte. Ma arvan, et laps teab ise paremini, mis talle meeldib, las teeb mis tahab.

Ütlen ausalt – kui ma vaatasin, et see kestab 2h ja 10min, siis esimene mõte oli, et issand jumal, nad ikka pole üldse mõelnud, et lapsed ei suuda ju nii kaua ühe koha peal istuda. Okei, ma ei teagi, kas asi on selles, et Lende ja Mia (kolmesed) jäid maha, aga Carl ja Mari said väga kenasti selle etenduse jälgimisega hakkama ja mitte kordagi ei tekkinud lastel nihelemist või jauramist, et enam ei viitsi. Isegi pissile ei küsitud. Ja nii palju kui ma saali peal ringi vaatasin, ei näinud ma ühtegi rahulolematut last. Kõik vaatasid lummatult lava poole ja elasid Lottele ja teistele kaasa. Isegi mina vaatasin rõõmuga, sest nii äge oli näha asja, mida tehakse täiel rinnal, südamest ja rõõmuga.

Mari enda Lottet kõrgele tõstmas, et lava peal Lotte ka näeks, et temal on ju ka ometi Lotte kaasas ?

Mulle meeldib see, et kui oled Lottemaal käinud ja näinud, kuidas sealsed tegelased on 100% teemas sees, siis siin etenduses näed sama asja. Lapsemeelne, positiivne, lõbus ja naljakas isegi täiskasvanutele. Laulud olid hästi vahvad (ostsime pärast ka DVD, et ma saan neid ilmselt veel kodus palju kuulata) ja liikumine, tantsud ja üldse kogu muusikal oli õpetlik ja vahva. Et tõesti on ainult kiidusõnu öelda. Nii etendusele, kui ka Marile. Ma ei arvanud tõesti, et ta nii tubli on ja nii südamest kaasa elama hakkab.

Etendusi tuleb Vanemuines veel, seega kes on parasjagu Tartu kandis ja tahaks lapsega koos midagi toredat teha, siis soovitan raudselt “Detektiiv Lottet” vaatama minna. Lapsele meeldib see kohe kindlasti, seda ma usun küll. Infot ja etenduste ajakava leiab SIIT, Vanemuine kodukalt.

Nüüd puhkame me veel homseni Vspas ja eile saime nautida spaamõnusid (täna on seal hooldustööd) ja täna möllavad lapsed mängutoas, mul on veel vaja veits tööd teha siin Tartus ja loodetavasti saan ma homme tagasi koju tulla ja puhanuna uuesti ennast kokku võtta ja elu edasi elada, mitte nagu mauk nurgas masetsema. Elu läheb edasi ?‍♀️

Aga et teile ka midagi toredat anda, nagu teie mulle oma megapositiivsete kirjadega, siis tahan loosida välja kaks “Detektiiv Lotte” piletit ja need loosin juba välja kolmapäeval! Võitja saab ise valida, kas tahab etendusele tulla Tartusse või Tallinna. Loosis osalemiseks pole vaja muud teha, kui postituse all kaasa rääkida ❤️

Loe ka neid postitusi!

228 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari 6. detsember 2019 at 10:36

    Minul oleks küll kellele see pilet kinkida ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 5. detsember 2019 at 23:46

    Mu poeg vaatab ka seda reklaami koguaeg ja teatab, et tahab nii minna! Võidu korral oleks ju minek lausa kindel ?
    See oleks nii tore kingitus talle jõuludeks, midagi mida ta väga väga oodanud on ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. detsember 2019 at 13:55

    Kui Vanemuise piletisaju ajal ulmeodavate hindadega Lotte pileteid müüdi, siis arvasin, et liiga vara veel, mu laps ei ole veel valmis. Nüüd umbes kuu aega tagasi vaatasime lastenurgast selle lavastuse salvestust ja tütar istus lummatult terve aja teleka ees (ta muidu vaatab u 5min ja laseb jalga). Tõenäoliselt oleks ta teatris ka täiesti äge kaaslane, aga nüüd täishinnaga ei raatsi enam pileteid osta. Kui võidaks, siis oleks küll väga äge 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristi 4. detsember 2019 at 13:55

      Võidu korral tahaks Tartusse vaatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 4. detsember 2019 at 13:44

    Meie sooviks väga neid pileteid sest see aasta me kahjuks ei jõudnud Lottemaale kuigi ise elame täitsa Pärnus.

  • Avatar
    Vasta Aet 4. detsember 2019 at 09:27

    Minu peagi viieseks saav tütar sooviks väga Lottet vaatama minna. Etendust sooviksime vaadata Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Liisi Anderson 4. detsember 2019 at 07:49

    Nii tore etendus tundub, tahaks väga tütrega minna me pole mitu aastat teatrisse jõudnud koos, sest väiksem laps on suurema tähelepanu endale napsanud..

  • Avatar
    Vasta Marleen 4. detsember 2019 at 07:18

    Kuigi ma lavastuse sihtgrupist vanuse poolest julgelt väljas, siis jubedalt tahaks näha seda, sest nii meeldib, et Eestis oma multikakangleane, kes on nii popp.

  • Avatar
    Vasta Eva 4. detsember 2019 at 00:32

    Ei raatsinud just seda piletit osta, seega kuluks niisama piletid küll ära!

  • Avatar
    Vasta Siret 4. detsember 2019 at 00:13

    Minu kolmene on hull Lotte fänn ja Tallinnas läheks kindlasti vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 4. detsember 2019 at 00:03

    Plaanin ka oma pliksidega seda vaatama minna, niiet piletid kuluksid marjaks ära küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta Brita 3. detsember 2019 at 22:57

    Suurima hea meelega võiksin oma 4aastast põnni Lottet vaatama! Seni on kõik Lotte raamatud vähemalt 3x ette loetud ning papsiga Lottemaalgi käidud, aga ma kahjuks too kord kaasa ei saanud minna. Mida toredast, kui ühine teatriskäik võiks perele pühadeks soovida!

  • Avatar
    Vasta M. 3. detsember 2019 at 22:36

    Mina tahan! ? Ja arvan, et laps ikka ka tahab ja tuleb ehk kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Kaija 3. detsember 2019 at 22:23

    Ohoh! Ma isegi ei teadnud, et Tallinnas ka saab seda vaadata! Alles natuke aega tagasi nägin etenduse infot ning kurvastasin, et ei ole mahti lapsega Tartusse minna. Aga siin Tallinnas läheks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Merily 3. detsember 2019 at 21:18

    Mul on kodus üks hästi elav 3-aastane Lotte- ja Roosi-fänn, tahaks kohe testida, kas suudab ka nii kaua ühel kohal oldud (no ok, PEAAEGU koguaeg, raudselt läheks hüplemiseks vahepeal, aga annaksin andeks 😀 ). Ja selline üllatus oleks megatore talle, Lottemaale on ta ammu tahtnud minna, aga kahjuks see hooaeg ei jõudnud.. Asenduseks sobiks Tallinna etendus väga hästi

  • Avatar
    Vasta Viorica 3. detsember 2019 at 21:17

    Ohohhh, väikse õe viiks Tartusse vaatama küll Lottet. Ja spasse kah siis juba. Kuu aega tagasi viisin õe, kes on 8 aastane varsti, 22 dets sünnipäev, esimest korda spasse, Pärnu omasse. Tema kommentaar oli selline, et tema tahab spasse kolidagi. Niiet selline Tartus käik kuluks küll ära ??

  • Avatar
    Vasta Einike 3. detsember 2019 at 20:17

    Meie sooviks väga minna Tartusse Lotte etendust vaatama. Oleks lapse esimene teatrikülastus 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarika 3. detsember 2019 at 19:48

    Meie kodus fännatakse Lottet väga. Kindlasti seame sammud ka etendust vaatama.

  • Avatar
    Vasta Liisi 3. detsember 2019 at 18:39

    Sooviks küll oma pisikest üllatada selle etendusega 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 3. detsember 2019 at 18:33

    Oii ikka tahaks minna Lotte etendust vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 3. detsember 2019 at 18:14

    Minu 2,6aastane tütar on suur Lotte fänn ja oleks kindlasti väga rõõmus Lotte etendusele mineku üle ?

  • Avatar
    Vasta Marje 3. detsember 2019 at 17:32

    Läheks meeleldi oma peagi viieseks saava neiuga etendust Tallinnasse vaatama.

  • Avatar
    Vasta Liina 3. detsember 2019 at 15:40

    Minu 4,5aastane on jubesuur Lotte fänn. Nägi tv-st reklaami ja enam ei jäta rahule, tema tahab sinna minna ?
    Tartus läheksime 🙂

  • Avatar
    Vasta Raile 3. detsember 2019 at 15:16

    Haha minu Laureen on täielik Lotte fänn ja sama stiilitajuga nagu Mari ??plaanis on ka minna Tartusse vaatama,telia lastenurgas on ka see Detektiiv Lotte olemas,meil lausa tantsitakse sealt selle järgi. ? Kohapeal on elamus kindlasti suurem. Hoiame pöialt endale,loosis osalemisel!✊

  • Avatar
    Vasta Marjam 3. detsember 2019 at 14:48

    Väga tore ülevaade etendusest. Hea, et Sul vahelduseks kohtuasjadele ja muudele probleemidele avanes võimalus puhata ja nö argipäevast eemale saada:) Kui ma loosiga ei võida, siis ostan ise piletid endale ja oma neljasele Tartu Vanemuisesse ja ongi jõulukingi mure lahendatud (samas oleme ausad, võita oleks hiiglama tore:))

  • Avatar
    Vasta Anett 3. detsember 2019 at 14:25

    Meie pere poisid nautisid suvel lottemaad täiel rinnal, kindlasti tekitaks ka etendus palju elevust 🙂

  • Avatar
    Vasta Jessica 3. detsember 2019 at 14:21

    Minu 4aastane tütar vaatam Telia lastenurgast tihti Lotte muusikali. Talle väga meeldib see ja heameelega viiksin ta ka päriselt seda vaatama. Küsib juba ammi teatrisse ?

  • Avatar
    Vasta Enna 3. detsember 2019 at 14:16

    Jaa, need Lotte etendused on isegi suurtele väga põnevad ja lahedad ja kogemusest tean, et ka väiksemad saavad hakkama.
    Seega läheks kaasa lapsega hea meelega seda vaatama. ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 3. detsember 2019 at 12:17

    Jaa isegi läheks seda etendust vaatama. Mu peaagi 5 saav tibi olex eriti sillas. Tal 12 detsember sünna ka et olex eriti äge kink.

  • Avatar
    Vasta Raili 3. detsember 2019 at 11:59

    Teatris pole ammu käinud ja kolmesele oleks see esmane külastus. Sulle aga tugevat lavanärvi!

  • Avatar
    Vasta Elis 3. detsember 2019 at 11:50

    Poisile kuluks ära küll minna Tallinna etendusele isaga, eriti kuna olen ise hetkel beebsuga kodus ja mulle tundub nagu sedamoodi, et niipalju, kui ma ka ei pinguta, ikka on tunne, et beebs saab kogu hea ja parema tähelepanu endale. Poiss vaeseke lepib oma kurva orvustaatusega vist juba, tuulerõugedki saab ise suht põetud nagu täitsamees. Õnneks on isa 100% võimlemas, et korvata seda, et emps ei suuda kahestuda paugupealt. Nüüd läheb veits teemast eemale. Tegelt pole asi nii hull 🙂 Aga Lotte oleks vinge üllatus küll! Jõudu ja jaksu teile. Alati, kui tundub, et nüüd on elu otsustanud ikka nii mageda suuna võtta, siis tuleb ikka kuskilt mõni positiivne märk ka, mis aitab jälle paremat kurssi hoida. Tegelt onj u nii!

  • Avatar
    Vasta Triin Tuur 3. detsember 2019 at 11:44

    Sooviks osaleda ka kingiloosis. Minu lapse lemmik Lotte ja usun, et ta oleks piletite üle väga õnnelik 😉

    Kõike head sinule ja sinu perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 3. detsember 2019 at 11:38

    Oi, ma olen nii ammu tahtnud lastega Lotte muusikali vaatama minna. Ma oleks super õnnelik kui need piletid võidaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 3. detsember 2019 at 09:16

    Minu laps on ka väga suur Lotte ja Bruno fänn! 🙂 Mõlemad tegelased peavad öösel kaisus olema ja lasteaias ka kaasas käima . Läheks väga hea meelega muusikali ka vaatama! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 3. detsember 2019 at 09:15

    Sooviksin väga pojaga ettendust vaatama minna. Käisime just suvel lottemaal ja nüüd on uus fänn sündinud. ?. Ja Me asume Tartumaal.

  • Avatar
    Vasta Age 3. detsember 2019 at 08:52

    Vanem poiss saab kohe 5 ja tahaks ka temaga väga sellele etendusele minna. Ta oleks kindlasti maailma õnnelikum laps sellise sünnipäeva kingi eest.
    Olen kindel et ta suudaks ka terve aja rahus püsida ja vaadata.
    Ja muidugi V spad kiidame meie oma perega ka alati ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 3. detsember 2019 at 08:41

    Minu 10a poeg on Lotte suur fänn. Läheksime suurima heameelega?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 3. detsember 2019 at 07:16

    Esimene multikas, mida laps kosus nàgi, oli Litte. Ka esimesel kinokülastusel oli filmuks Lotte. Tore oleks ju esimene kord teatrisse minnes ka Lottet nähs. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirje 3. detsember 2019 at 06:59

    Olen juba pikalt mõelnud et tahaks oma esiklapsega kvaliteetaega veeta. Aga sellist hetke on väga raske pisema kõrvalt leida. Alates laupäevast algab abikaasal puhkus ja heameelega mõnel päeval võtaks seikluse ette ja teeks tüdrukute päeva ?Neiule väga meeldib Lotte,lisaks käib ta lasteaias Lotte rühmas. Ta oleks üliõnnelik kui saaks etendust vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta Kati 3. detsember 2019 at 02:48

    Ohh loosiõnn, oh loosiõnn, millal sina tuled!? 😀
    Mu kolmene teeks ma ei tea mida, kui ma ta just seda muusikali saaks vaatama minna – tohutu Lotte fänn ning miski etendus lasteka järelvaatamises on juba ribadeks vaadatud ning varsti vist kõik sõnadki peas!

  • Avatar
    Vasta Jaana 3. detsember 2019 at 02:02

    Me käisime 2aastase Mari-Anniga suvel Lottemaal. Ta siiani mäletab seda. Nüüd on paar korda Lotte esimest filmi vaadanud ja vanus pea 3, et võiks proovida etendust kah vaadata, Tartus. Ise olen vanemate lastega kõiki Vanemuise Lottesid näinud, see on nüüd 2008.a lavastuse taasesietendus.

  • Avatar
    Vasta Gerli 3. detsember 2019 at 01:45

    Meie pere mõlemad poisid on Lotte ja ta sõprade fännid ning Tallinna etendustele jäime piletiostuga hiljaks, seega oleks see ülivahva üllatus lastele, kui siiski saaksime minna ? Ja selle puhul võime vabalt ka Tartu sõita ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 3. detsember 2019 at 01:34

    Meie pere 4-aastane tüdruk oleks superõnnelik 🙂 Ta armastab ka telekast vaadata Detektiiv Lotte etendust, kuid kohapeale minek oleks eriti äge!!!

  • Avatar
    Vasta K. 3. detsember 2019 at 01:05

    Meil on kodus lausa kaks Lotte fänni, kes väga sooviksid etendust vaatama minna!

  • Avatar
    Vasta Veronika 3. detsember 2019 at 00:55

    Mina sooviks suurele Lotte fännile Karmenile piletid võita Tallinna etendusele. Lotte asju ikka koguneb oma jagu. ?

  • Avatar
    Vasta S. 3. detsember 2019 at 00:55

    Minu tütre lemmik on ka Lotte (kellel poleks, eks!). Vanematel on mul Lotte etendus salvestatud DVD peale ja alati kui vanaisale-vanaemale kulla läheme, võib kindel olla, et seda lastele ka mängitakse. Muusika on nii hea ja ma arvan et päriselt teatris seda näha on sada korda ägedam. Tahaks minna seda Tartusse vaatama.

  • Avatar
    Vasta Liisi 3. detsember 2019 at 00:32

    Sooviksin minna koos lastega Tartusse etendusele.

  • Avatar
    Vasta Reelika 3. detsember 2019 at 00:02

    Minu 3ne ja 7ne oleksid väga rõõmsad kui saaksid Lottet Vanemuises vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Merle Zborovsky 3. detsember 2019 at 00:00

    Lotte on nii popp, võidu korral läheksime Tartusse vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 2. detsember 2019 at 23:49

    Robert tahaks ka kindlasti Lottet minna vaatama?

  • Avatar
    Vasta Aire Arumäe 2. detsember 2019 at 23:44

    Väga tore, et selle reisi ette võtsite. Parim mis teha sai kui tuju oli nullis. Vahel on vaja eemale saada ja mõtted mujale, et siis positiivses noodis jälle edasi laulda. Mis Lottesse puutub, siis hea meelega läheksin oma 7 aastasega seda vaatama ja just Tartusse. Ta on mul üsna tubli koolipiiga, kes sai just kätte esimese kiituskaardi. Vaatamata sellele, et emme on rase ja venna on väike väänik, kes tahab palju kiusata, siis ta on selle kõige kõrval nii tubli ja särtsakas ja püüdlik ja armastav ja hooliv, et ta on kuhjaga ära teeninud ühe vahva muusikali mida ainult koos emmega nautida, nagu kvaliteetaeg või nii ?

  • Avatar
    Vasta Helena 2. detsember 2019 at 23:42

    Minu pojale meeldivad Lotte filmid väga.
    Elusast peast Lottet laval näha oleks ju dream come true ?

  • Avatar
    Vasta Katrim 2. detsember 2019 at 23:32

    Väike Lotte fänn on kodus olemas ja valmis etendust vaatama minema ?

  • Avatar
    Vasta Elis 2. detsember 2019 at 23:30

    Olen tükk aega mõelnud, et peaks vennad kaasa haarama ja Vanemuises ära käima. Kui piletid olemas, siis poleks enam ühtegi vabandust ja see aeg tuleks lihtsalt leida. Endalgi oleks põnev lapsepõlve meelde tuletada?

  • Avatar
    Vasta Liis 2. detsember 2019 at 23:28

    Oi, ma nii väga sooviks neid pileteid võita. Mu 6a poeg pole küll just kõige suurem Lote fänn, kuid neid pileteid Jõuluvana kingikotist leides oleks ta kõige rõõmsam laps üldse- sest see ju tähendab, et väikevend jääb koju ja ta saab emmega kahekesi aega veeta!

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 23:27

    Kuulasime suvel terve tee Varssavisse ja tagasi autos Detektiiv Lotte CDd ? Pooled meie pere lastest nägid seda etendust aastaid tagasi, nüüd tahaks nooremad ka nautima viia!

  • Avatar
    Vasta Heidi 2. detsember 2019 at 23:22

    Minu Armas Meribel oleks kindlasti huvitatud ! ?Lottemaale kahjuks pole veel jõudnud, kuigi piiga ootas küll väga. ?Vb jõulude ajal jõuab ?

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis Rennit 2. detsember 2019 at 23:19

    Jaaaa, seda etendust tahaks vâga Tallinnas náha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 2. detsember 2019 at 23:04

    Sooviks väga minna vaatama Tallinnasse poegadega, kes on suured muusika huvilised. . Ja lisaks veel Lotte ?
    Käisime alles hiljuti Buratino jääl vaatamas ja see oli kahjuks lastele pettumus veits, kuna kõik laulud olid vene keeles ja lapsed ei saanud hästi aru. Iga kord vanem laps küsis, emme kas sa nüüd said aru, mis nad laulsid Tōlgi, aga kahjuks ei osanud ma ka vene keelt nii palju. Seega suudaks Lotte kindlasti lapsi jälle muusikali usku viia?

  • Avatar
    Vasta Melany Põlma 2. detsember 2019 at 23:01

    Minu lapsed (1a ja 4a) vaatavad Lotte etendust lastenurgast koguaeg ning suurem räägib juba ammu, et tahaks päriselt ka vaatama minna. Nohh.. Eks meil see plaanis ongi, aga talle veel ei ütle ? seega oleks super tore piletid võita, lapsed esimest korda Tartusse viia ja etendusest osa saada ?

  • Avatar
    Vasta Liis 2. detsember 2019 at 22:52

    Seekord võiks loosiõnn mind üllatada ja kinkida mulle ja mu pojale ühe vahva elamuse. Meil pojaga mõlemil sünnipäevad detsembris, nii, et hea synnipäeva kink meile mõlemile 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 2. detsember 2019 at 22:32

    Oi, sa olid Tartus… Iga kord kui sa mainid, et oled Tartus käimas. siis on mul natuke nagu sama tunne, nagu kunagi igiammu (90ndatel), kui Santa Barbara staar kelle karkterinimi oli Mason, siia Tartusse juhtus käima ja sellest mingi suur elevus sisse tekkis, et vauUu! tahaks ka oma silmaga näha 🙂
    Aga Lotte etendusest muidugi ära ei ütleks. Lapsed totaalsed Lotte hullud.

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 22:29

    5a. Kerti soovib väga-väga vaatama minna. Suvel Lotemaal ei käinud, kuid jõuluvana mõtleb kinkida Lotte jõulumaa piletid.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. detsember 2019 at 22:28

    Hei, Tallinnas oleks vahva lapsega etendust külastada! Tervitused!

  • Avatar
    Vasta ML 2. detsember 2019 at 21:50

    Plaanis pojaga etendust vaatama minna, nii et oleks tore piletid võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 2. detsember 2019 at 21:35

    Nii tahaks oma 5a muusikali vaatama viia. Ajasid eriti isu peale.

  • Avatar
    Vasta Triinu 2. detsember 2019 at 21:32

    Detektiiv Lottet läheks hea meelega vaatama! Mõlemad lapsed on suured fännid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 2. detsember 2019 at 21:19

    Väga hea meelega läheks tütrega Tallinnasse vaatama…❤️

  • Avatar
    Vasta Nipsnudel 2. detsember 2019 at 21:16

    Laps soovib Vanemuisesse!

  • Avatar
    Vasta Birgit 2. detsember 2019 at 21:16

    Minu viiene läheks küll hea meelega Tartusse Lottet vaatama!

  • Avatar
    Vasta Katre 2. detsember 2019 at 21:14

    Tore, et positiivsus pole kadunud. Ja vahva, et Lotte seda veelgi Sulle ja Marile tõi. Meie läheks Tartusse hea meelega etendust vaatama viiese Mariiga. Väikese õe võtaks ka äkki kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Stella 2. detsember 2019 at 21:10

    Ka mõelnud lapse esimese teatris käigu just Lottele teha. Telia lastekast vaadates väga meeldib.?

  • Avatar
    Vasta Liivika 2. detsember 2019 at 21:03

    Lotte fänn pole poiss kunagi olnud, aga reklaam mõjus ning kangesti tahaks vaatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 2. detsember 2019 at 20:47

    Minu 5 aastane suur Lotte fänn, kindlasti oleks see talle äge jõulukingitus.
    Hetkel meil lastenurgast iga päev soovitakse eelmist Lotte etendust vaadata ja meie 1 aastane ka plaksutab ja tantsib selle järgi.

  • Avatar
    Vasta liisa 2. detsember 2019 at 20:36

    Mina pole lastega veel lotemaale jõudnud, aga plaanime küll. Etendus oleks äge!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. detsember 2019 at 20:35

    Kuna kultuurne elu on ikka üpris kallis siis jään võidu peale lootma. Lotte on üks ütlemata vahva tegelane ja usun, et mu põnnid jälgisid samuti rõõmuga etendust, mis toimub Tartus.

  • Avatar
    Vasta Kätz 2. detsember 2019 at 20:29

    Tahaks ka enda väikese venna viia teatrisse, pole varem käinud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 20:04

    Ohh, see oleks nii tore kui selle loosi võidaks! Mu 3.5 a tüdruk on Lottefänn. Kahjuks pole kordagi temaga teatrisse jõudnud kuigi plaan on juba ammu minna. Tallinn ?

  • Avatar
    Vasta Siret 2. detsember 2019 at 20:04

    Muidugi läheks kohe koos lastega Lottet vaatama, aga etenduse hind ehmatas ära, kolmekesi läheks piletid 90€ maksma ?. See on ikka väga suur väljaminek ühe õhtu ja kahe tunni kohta. Lapsed oleks võidu korral muidugi sillas, sest lasteaias on selle etenduse reklaam üleval ja meil on sealt mööda minnes iga jumala kord kohustuslik “peatus” ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. detsember 2019 at 19:55

    Minu värske kuuene saaks ilmselt ka selle etenduse vaatamisega juba päris edukalt hakkama! Võidu puhul ilmselt külastaks Tartut ja vaataks ka selle Vspa üle, mis on paljude lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta AN 2. detsember 2019 at 19:48

    Ma tahan ise rohkem Lotte etendusele kui lapsed ??‍♀️??
    Niiet ma nüüd istun kodus kolmapäevani kõik varbad ja pöidlad peos, palvetamas, et ometi loosiõnn oleks minu poolt ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 2. detsember 2019 at 19:46

    Minu 4 aastane piiga on üks suur Lotte fänn. Igaastaselt käime Lottemaal, igakuiselt loeme Lottet õhtujutuks, iganädakalselt vaatame Lotte multikaid ja etenduse salvestuat ning igapäevaselt kuulame autos Lotte CD-d 😉

  • Avatar
    Vasta HS 2. detsember 2019 at 19:42

    Ma pole veel iial midagi võitnud, aga never say never ? Minu ja mu sõbranna neljased printsessid unistavad Lottest ning kui vägev oleks neil seda etendust Tallinnas vaadata! ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. detsember 2019 at 19:39

    Marta tahab väga Lotte etendusele minna. Küsinud korduvalt, kui reklaami näinud, millal lähme.

  • Avatar
    Vasta Livika 2. detsember 2019 at 19:35

    Oi ma kohe katsetaks ja läheks oma kahe aastastega etendusele Tartusse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 2. detsember 2019 at 19:14

    Sooviks muusikali vaatama minna

  • Avatar
    Vasta Siiri 2. detsember 2019 at 19:12

    Mu lapsed on suured Lotte fännid. Oli plaan sünnipäevaks/jõuluks mängiasjade asemel hoopis elamust kinkida aga mõte jäi kuidagi soiku ja siiamaani mul neid pileteid ostetud ei olegi. Oleks tore need võita 😀

  • Avatar
    Vasta M. 2. detsember 2019 at 19:02

    Ma ei ütle, et selles midagi halba on, kui laps on iseteadlik ja saab ise oma riietust ja palju muud valida, aga ta on siiski kasvav isiksus, keda võiks pisut suunata. Esimesele koolipäevale sa ei laseks tal ju minna saabaste/ketside ja piduliku riietusega, minu arvates on teatriga sama asi. Tuleks juba varakult õpetada, et isepäisus on hea, aga mõnes kohas kehtivad nn “kirjutamata reeglid” 🙂 Mitte üldse halva pärast.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. detsember 2019 at 19:06

      Ma ei tea, ma ei näinud ta kleidis midagi ebasobivat, saapad aint ei klappind, aga ma ise ei taibanud talle muid kingi kaasa võtta.

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 18:53

    Ülihea meeleha läheks oma mõnglitega (või ühegagi) etendust vaatama Tallinnasse. 🙂

  • Avatar
    Vasta E 2. detsember 2019 at 18:47

    Läheksin ka pojaga vaatama, kuigi ei tea, kuidas kolmene seal vastu peab, aga proovimata ju ei saagi teada ?

  • Avatar
    Vasta Merli 2. detsember 2019 at 18:38

    M vaataksin Tartus etendust, loodan, et loosiõnn kingib mulle piletid :D.

  • Avatar
    Vasta M-M 2. detsember 2019 at 18:35

    Minu 4-ne oleks üliõnnelik:)
    Paneks ka printsessiks ennast valmis ja läheks:D
    Aga Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Merli 2. detsember 2019 at 18:29

    Meie tahaks küll etenduse pileteid võita. Ma olen seda küll ise käinud aastaid tagasi vennatütrega vaatamas ja väga-väga meeldis, nüüd aga viiks hea meelega Lottet vaatama tütre, kes väga Lottet fännab ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. detsember 2019 at 18:27

    Olen mitmeid kordi mõelnud et võiks lapsega muusikali vaatama.Oleks nii endal kui lapsel tore.
    Muusikali lãheks Tartu vaatama

  • Avatar
    Vasta Marilin 2. detsember 2019 at 18:15

    Meie viiene plika on samuti suur Lotte fänn! Tahaksime väga “Detektiiv Lotte” etendust vaatama minna! ??

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. detsember 2019 at 18:09

    Soovin Lottet vaatama minna koos pojaga.

  • Avatar
    Vasta Emiilie Kivi 2. detsember 2019 at 18:01

    Minu pojale meeldin Lotte väga. Suvel käisime ka Lottemaal, mis talle väga meeldis. Annaga (Lotte emaga) kastis porgandeid. Kodus on ka “Leiutajateküla Lotte” raamat ning kolm DVD-d. Teatripiletid oleks ülimalt hea võit.

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 17:45

    Sooviksin lastega minna Tallinnas etendusele.

    • Avatar
      Vasta Liis 2. detsember 2019 at 19:28

      Ma olen isiklikult ise Lotte etenduse fänn nr1. Kuna see etendus on Telias lastenurgas üleval, mängib see meil vahest 4korda päevad. Ja mis teha, ei saa küllalt. Näidend on sõnasõnalt peas, kõik laulud peas. Väga suure huviga vaataks, kuidas näidend on 10 AASTAGA muutund.

    • Avatar
      Vasta KatariinaKivi 2. detsember 2019 at 20:50

      Käisin nooremana 2009.aastal Detektiiv Lottet vaatamas, mulle see väga meeldis (olin esimeses klassis). Kui võidaksid piletid Lotte etendusele Vanemuisesse, siis kingiksin need oma õe tütar Gretele, kes saab sellel neljapäeval kuue aastaseks.

  • Avatar
    Vasta Mari 2. detsember 2019 at 17:39

    Mariann väga sooviks minna etendust vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 2. detsember 2019 at 17:37

    Minu kohe-kohe 4seks saav on väga suur lotte fänn. Meil mitu lottet kodus juhuks kui üks peaks ära kaduma sest magama ei saa ilma selleta jääda. Lottemaal oleme käinud palju kuna elame ise selle kõrval 😀 Muusikali teliast vaadand ka korduvalt aga etendusele ei ole jōudnud kahjuks.
    Minu poja oleks kindlasti ûliõnnelik sellise elamuse eest.

    • Avatar
      Vasta Viktoria 2. detsember 2019 at 23:57

      Meie 6-aastane tütar oleks väga rõõmus, kui päkapikk tema sussi sisse sellise kingi tooks (etenduse pileti) 🙂 Head loosiõnne kõigile ning kaunist jõuluaega!

  • Avatar
    Vasta Egle P. 2. detsember 2019 at 17:34

    Käisime ka suvel esimest korda Lottemaal. Nii kohe kahene kui ka neljane on nüüd eriti suured Lotte fännid ja reklaami nähes nõuavad ka etendusele. Me pole veel suutnud otsustada, kas etendusele kahene ka kaasa võtta või mitte, aga kui piletid võidaks, siis suuremaga läheks kindlasti.

    • Avatar
      Vasta Liisi 3. detsember 2019 at 00:25

      Just eile nägin, et nad sel nädalavahetusel esinevad Tallinnas ning nii väga sooviks minna, aga jõulukuul niigi palju väljaminekuid. Võit oleks ülim. Mul on kodus 2 Lotte fänni♥️?

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. detsember 2019 at 17:29

    Kaisukat Lottet me kardame(2a poiss) aga äkki kui Lotte laulab ja trallib ja möllab sôpradega laval,lastakse kaisukas ka voodisse sooja.

  • Avatar
    Vasta R. 2. detsember 2019 at 17:29

    Mu laps käis ka eile seda etendust vaatamas, vanaema ja onuga. Algul pidin ikka mina minema, aga jäin haigeks ja et pilet raisku ei läheks, vaatas etendust hoopis minu vend ?
    Oleks tahtnud sind näha, Tartu raamatuesitlus jäi ära, ma ei teagi, kuna tuleb järgmine võimalus sind elusast peast näha ? see annab kirjatükkidele nii palju juurde, kui oled näinud teise miimikat ja kuulnud hääletooni ?

    • Avatar
      Vasta Pippi 2. detsember 2019 at 20:15

      Meie kolmene on lotte fänn ja sooviks väga näha seda ?

    • Avatar
      Vasta Liisi 2. detsember 2019 at 20:26

      Oleks väga lahe kui saaksime koos väikse fänniga vaatama minna 🙂 kuigi endal ka väike hirm, et laps ei püsi nii kaua paigal 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 2. detsember 2019 at 17:20

    See on tõesti tore muusikal. Suuremad lapsed on seda näinud ja neile meeldis see väga. Nüüd võiks väiksematega ka minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 2. detsember 2019 at 17:17

    Tallinna tripi võtaks kùll ette 🙂
    Aga sina oled tegelikult ka megatubli! Nii tore et oled laste jaoks kõigeks valmis, olgu omal siis mega kass või mitte! Ma tunnen samuti kuidas endal masendus pealetuleb, aga ise olen süüdi’ olen üht asja muudkui edasi lükanudC aga kohe aasta lõpp ja tuleb ikka ära teha! Aga loll ei võinud siis kohe õigel ajal 🙁 nüüd sada korda raskem 🙁 aga mis siis ikak! Elu läheb edasi! Hmm, ma ei plaaninud üldse siin kurtma hakata 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 2. detsember 2019 at 17:06

    Me käisime oma neljasega esimest korda Lottemaal käesoleval suvel ja laps oli nii sillas. Nüüd nii kui reklaami telekast näeb, hakkab keksima ja nii tahab minna 🙂
    Meil perelisa tulemas detsembris ja neil issiga olekski nii hea kahekesi etendusele minna, sel ajal kui mina kaksikuid imetan 24/7 ?

    • Avatar
      Vasta Liis M 2. detsember 2019 at 17:28

      Mul suurem plika just ka rääkis, et keegi lasteaiakaaslastest läheb vaaatama ja ta tahaks ka, seega see võit oleks ideaalne

  • Avatar
    Vasta Stelle 2. detsember 2019 at 16:56

    Minu peaaegu kahene fännab täiega Lottet ning oleks üliäge minna temaga seda muusikali vaatama ?

  • Avatar
    Vasta Erle 2. detsember 2019 at 16:52

    Minu 5a poja on väga elevil ja soovib ka etendust vaatama minna, see oleks talle esimene kogemus 🙂 Päris huvitav lapse proovile panek, sest ta ei püsi paigal…üldse mitte. Tartu.

  • Avatar
    Vasta Brit 2. detsember 2019 at 16:51

    Sooviks ka oma õnne siin proovile panna. Kodus 3 Lotte fänni. Kaksikud 3sed ei ole veel kunagi suures teatris käinud seega tahaks neile esimese vägeva emotsiooni pakkuda Tartus.

  • Avatar
    Vasta Riina 2. detsember 2019 at 16:46

    Läheksin suurima rõõmuga oma 4.5a pojaga Tartusse Lotet vaatama. Põnev!

  • Avatar
    Vasta Kats. 2. detsember 2019 at 16:46

    Laps 1,3 aastane alles. Aga tahaks ikka katsetada kuskile minna temaga midagi vahvat vaatama. See Lotte värk tundub ideaalne võimalus.?

  • Avatar
    Vasta Kerli 2. detsember 2019 at 16:42

    Mu 3a poja on nüüd viimased 2 nädalat seda etendust kodus telekast vaadanud(jah igapäev). Ma usun, et päris elamus oleks vahva elamus talle ?

    • Avatar
      Vasta Kairi 3. detsember 2019 at 00:09

      Sooviks väga sellist elamust pakkuda oma 5 a. lapsele, kellel kohe ka sünnipäev. Selline pärast elamus oleks meile kõigile väga vahva.

  • Avatar
    Vasta Kadi 2. detsember 2019 at 16:40

    See oleks väga mõnus võit, sest meie tahaks Lottet Tallinnas vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Gk 2. detsember 2019 at 16:32

    Kuna minu enda laps on veel natuke liiga väike selle jaoks, siis viiksin etendust vaatama oma õetütre ☺️

  • Avatar
    Vasta Merli P 2. detsember 2019 at 16:32

    Minu peagi viieseks saav neiu kindlasti sooviks Lotte etendust vaatama minna! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 2. detsember 2019 at 16:25

    Käisin seda vaatamas, kui ta esimest korda teatrilavadel oli. Etendus oli juba sellel korral väga lahe ning erinevaid emotsioone tekitav. Kindlasti viiksin sellel korral oma armsad õelapsed seda vaatama (6aastane ja 3aastane). ?

  • Avatar
    Vasta Sandra T 2. detsember 2019 at 16:12

    Mina sooviks väga Tallinnasse vaatama minna koos pojaga 🙂 Sinu jutu järgi tundus hästi tore etendus olevat ja me polegi veel lapsega kuskil taolisel etendusel käinud ega üldse teatris 🙂 Oleks ka tore jõulukink!

  • Avatar
    Vasta Kady 2. detsember 2019 at 16:07

    Lapsed väga tahavad ja mina ise tahan ka seda vaatama minna 😉

  • Avatar
    Vasta Maret 2. detsember 2019 at 15:55

    Nii tore kuulda, et miski su tuju paremaks tegi. Väga äge puhkus tundus teil olema. Oleksin väga õnnelik 2 pileti üle, et kaasa võtta oma põnn ning õe laps.
    Palju päikest

  • Avatar
    Vasta Kätrin 2. detsember 2019 at 15:49

    Minu tütred tahaks ka lottet vaatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis pilli 2. detsember 2019 at 15:44

    Mu tütar 4a juba ammu räägib, et tahab seda nii väga vaatama minna. Aga praegu jõulude eel on rahaga kitsas ja ei saa lubada neid pileteid. Ehk äkki järgmine aasta jõuame, kui pileteid alles.

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 15:39

    Me läheks Tallinna vaatama 🙂 tüdruk nii fännab 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 2. detsember 2019 at 15:34

    Mul tütar nägi täna reklaami ja avaldas soovi, et tahaks ka lottet näha. Seega piletid kuluksid ära küll ?

  • Avatar
    Vasta E.e 2. detsember 2019 at 15:29

    Läheks hea meelega Tartus koos tütrega teatrisse 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelyn 2. detsember 2019 at 15:27

    Tahaks isegi seda etendust näha! Aga okei, lapsed kõigepealt! ?

  • Avatar
    Vasta Erle 2. detsember 2019 at 15:26

    Kindlasti oleks minu tütar nii õnnelik kui saaks lõpuks Lottet näha, ta koguaeg unistab aga kahjuks siiamaani pole seda veel juhtunud 🙂

  • Avatar
    Vasta K.L 2. detsember 2019 at 15:23

    Minu kolmene on tohutu Lotte fänn. Peale seda, kui 3 nädalat erinevaid haigusi põdes ja lasteaeda lõpuks sai, nägi Lotte reklaami. Nüüd käib iga päev üks lunimime. Kahjuks ise piletit soetada ei saa (olin ju temaga koos need 3 nädalat kodune.. ) . See eest loodan, et suvel õnnestub ta vähemasti Lotte maalegi viia, kui etendust ei saa näha.
    Seega, hoian pöidlaid Tallinna etendusele pääsemiseks ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. detsember 2019 at 15:22

    Ikka sooviks Tallinnasse vaatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli Sarv 2. detsember 2019 at 15:16

    Juba ammu on soov Lotte muusikali vaatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 2. detsember 2019 at 15:14

    Piletid Tartusse oleks nagu… Nii õige!
    Olen inimene, kelle jaoks on ületamatult raske juuksuri- või kulmuhoolduse aega panna, rääkimata mõnele etendusele minekust. Viieaastane ikka mainib, et tahaks nii kodulähedasse Ugalasse või ka kus iganes minna.. ja mina mõtlen, et aega on, kuniks piletid väljamüüdud. Lottemaa oli ka täielik hitt eelmine suvi, kindlasti lähme veel kui pesamuna veidi suurem.

  • Avatar
    Vasta Annekai Koger 2. detsember 2019 at 15:11

    Mari on tõeline fashionista ja ta teab väga hästi, mis talle sobib! Näeb supernunnu välja 🙂

    Minu Lottefännid sooviksid minna etendust vaatama Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis T 2. detsember 2019 at 15:01

    Me suvel käisime kolmesega Lottemaal ja ta nüüd selline fänn Lottel, et ise ka ei usu. Ma kujutan ette kui pöördesse ta läheks, kui kuuleks, et Lotte etendust vaatama läheme.
    Sooviks Tallinna etendust külastada.

  • Avatar
    Vasta Liis 2. detsember 2019 at 15:00

    Mul on kodus lausa kaks Lotte fänni ,kes juba ootavad Lotte jõulumaale minekut,aga kuna noorema lapsega ei ole me kunagi teatris käinud ,siis mis saaks veel köitvam olla kui Lotte etendus ?❤️
    Sooviks minna Tartusse,mis siis ,et sinna on pikk maa,aga lapsed rõõmustaks ju väga, 😉

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. detsember 2019 at 14:55

    Vaesed väikesed inimesed, juba maast madalast reklaamiohvrid. ? Aga Lotte “hullus” on vähemalt kodumaine, nii et selle vastu eriti ei võitle. Piletid kingiksin edasi õele ja õepojale – las veedavad kvaliteetaega kuni uus beebi pole sündinud.

  • Avatar
    Vasta Greete R. 2. detsember 2019 at 14:43

    Ise Vanemuises töötades on nii lahe vaadata neid põnevil lapsi, kes ei soovi isegi enne etendust mitte midagi süüa ega juua, saaks vaid pool tundi enne algust juba saalis istuma minna. Etendusele läheks Tartusse ja võtaks noorema venna ka kaasa.

  • Avatar
    Vasta Eliise 2. detsember 2019 at 14:42

    Käisime ka suvel Lottemaal, lapsed olid rahul ja meil oli ka huvitav 🙂

  • Avatar
    Vasta Enelii 2. detsember 2019 at 14:41

    Mallukas sinu blogisi peab lugema igal ajal. Sinu sõnades on positiivsust palju,ja iga inimene saab siit häid mõtteid ja vaadata elule silma,et kõik pole veel läbi. Elu läheb tõesti edasi,lapsed on meie eluõied. Seda on väga hea kuulda et koosperega Tartus puhkamas,siin on tõesti ka ilusaid kohti ? loodan et jääte ka vspaga rahule. Lottet fännab vist iga laps,ka minu kolm lillekest vanuses 12,7,5 aastased ikka ja jälle vaatavad tuhandeid kordi multikaid. Kahjuks pole õnnestunud vaatamas käia teatris seda,aga küll tuleb see päev kui me ka sinna saame ? jõudu ja jaksu sulle. Oled tõesti super hoolimata suurtest probleemidest,oled ikka veel tugev ja ei anna alla. ?

  • Avatar
    Vasta Liis Saarepuu 2. detsember 2019 at 14:39

    Viiksin hea meelega oma väikse Lotte fänni Lottet vaatama

  • Avatar
    Vasta Keit 2. detsember 2019 at 14:33

    Ma just mõtlesin täna piletid Tartusse ära osta, et oma neljasega vaatama minna, aga siis veel ei osta. Poeg on mitu korda avaldanud soovi vaatama minna, kui plakatit näinud või mõni lasteaiakaaslane sellest rääkinud. Äkki loosiõnn naeratab. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aiks 2. detsember 2019 at 14:33

    Meie Lottefännil on üks Leiutajateküla raamat kapsaks loetud ja etendusele tahaks ta kindlasti minna.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. detsember 2019 at 14:25

    Mmm kaneelirullid. Lotte ?. Meie põnnid fännavad.

  • Avatar
    Vasta Anu K 2. detsember 2019 at 14:25

    Väga tahaks lastega etendust vaatama minna. Lapsed ise on Lottest nii vaimustuses ja elevil. Lisaks tahaks anda neile tõelise teatrielamuse. ❤?

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 2. detsember 2019 at 14:24

    Kuna enda poja on veel liiga väike selliseks etenduseks, et aru saada, siis kingiksin piletid oma õele kellel on kaks tütart ? Neil oleks kindlasti hea meel minna Lotte’t Tartu vaatama.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. detsember 2019 at 14:14

    Sooviks pisikese Lotte fänniga Tartusse vaatama minna ?

  • Avatar
    Vasta Janika T 2. detsember 2019 at 14:13

    Just mõtlesin oma tüdruku vaatama viia, oleks vaid head õnne. ?

  • Avatar
    Vasta Marili 2. detsember 2019 at 14:13

    Lotte multikad on meie peres kõige lemmikumad ja etendust Tallinnas tahaks väga näha!?

  • Avatar
    Vasta Maarja 2. detsember 2019 at 14:11

    Mu lapsele väga meeldivad igasugused etendused ja teatris on alati tore käia, osalen kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 2. detsember 2019 at 14:08

    Meie preili 2 lemmikut Masha ja Lotte, läheks hea meelega etendusele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. detsember 2019 at 14:07

    Viiks ka hea meelega lapse vaatama, kuidas Lotte möllab. Tallinn oleks kõige mugavam, aga kuu oleks Tartus, siis oleka põhjust õele ja sõbrannale külla minna, mis oleks eriti mõnus ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 2. detsember 2019 at 14:00

    Esimene etenduse reklaam mille peale neiu kohe teatas et soovib ka minna ja mingu ma nuud ostma ja nii igakord kui ta seda reklaami naeb. Nii et meile oleksid need kull super kingituseks. ?

  • Avatar
    Vasta Iris 2. detsember 2019 at 13:58

    Meie preili on suur Lotte fänn. Kui telekast reklaami näeb siis nõuab ka teatrisse. Muidu on see detektiiv lotte meil iganädalaselt kavas. Telia lastenurgas on see täitsa saadaval 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. detsember 2019 at 13:51

    Minu 2 aastane suur Lotte fänn. Rõõmuga läheks Tartusse vaatama!

  • Avatar
    Vasta Maarja 2. detsember 2019 at 13:46

    Lotte fänne on meil mitu. Kõik on vaadatud: seriaal, filmid ning igasuvine Lottemaa. Otseloomulikult tahame Tallinnas ka etenduse ära näha.

  • Avatar
    Vasta Ülle M 2. detsember 2019 at 13:44

    ..me oleme küll lapselastega igasugustel etendustel käinud, Lottele pole veel jõudnud. Fännavad mõlemad lapsed, eriti meeldivad Lotte ja Roosi pehmed nukud. Nii et hea meelega käiks ja vaataks ning kuulaks ise ka.

  • Avatar
    Vasta Manna 2. detsember 2019 at 13:42

    Ma ausalt tahaks ise seda rohkem näha, aga eks võtaksin lapse ka kaasa, kui peab 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 2. detsember 2019 at 13:41

    Minu laps on veel liiga noor, vaatama läheks oma õega ?
    Aga mul on Martast paar kuud vanem laps ja tema on juba 2x Nukuteatris käinud, seal on pisidele ka etendusi, kestavad pool tundi ja minu oma vaatas mõlemal korral rahulikult kogu etenduse ära. Muidu on hull rahmeldis ja isegi multikaid ei vaata. Uskumatu lugu!

  • Avatar
    Vasta Ann 2. detsember 2019 at 13:40

    Lotte – on meie pere plikside lemmik, mina ise kaasaarvatud 🙂 . Igal suvel külastame Lottemaad ning iga talv proovime jõuda ka Lotte Jõulumaale 🙂 Multifilmid kõik nii ära vaadatud, et on lastel lausa peas. Teatrisse veel jõudnud pole aga see oleks ju väga äge. Võtaks hea meelega ette reisi Tartusse, sest sinna satub nii harva 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. detsember 2019 at 13:39

    Sa oled imeline naine ja kõik saab korda. Sa oled ülitubli tegelikult ja “kassida” on kõigile lubatud 🙂
    Sul on suurepärane toetajaskond, pere, sõbrad ja meie, sinu jälgijad…niiet küll kõik laabub 🙂

    Lotte kohapealt nii palju, et pole kunagi lottemaale jõudnud. Pole nagu mõttessegi tulnud?‍♀️ Etendust läheks küll oma kahe tütrega vaatama, ehk saavad meist suured Lotte fännid, praegu oleme väiksed ?
    Kuna elame Tartus, siis vaatama läheks Vanemuisesse ?

  • Avatar
    Vasta Airi 2. detsember 2019 at 13:38

    Heameelega üllataksin oma 1. klassis käivat tütart sellise vahva etenduse külastusega, nimelt tundub, et väsimus koolist kipub peale tulema ja selline lõbus teatrikülastus annaks kindlasti energiat juurde veel jõuludeni vastu pidada. 🙂 Meile oleks lähemal tulla Tartusse Vanemuisesse 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 2. detsember 2019 at 13:38

    Minu kolmesed on suured Lotte fännid. Detektiiv Lottet oleme palju kordi Telia lastenurgast vaadanud, kuid kohapeal on elamus kindlasti kordades suurem.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 2. detsember 2019 at 13:38

    Aastaid tagasi, kui Detektiiv Lotte välja tuli ja olles Gerli Padari suur fänn sai seda ise käidud päris mitu korda vaatamas, sel ajal sai kaasa kahmatud “võõraid sulgi” ehk siis õelapsi ja vennalapsi, nüüd on omal üks väike pisike mudilane, kellele sooviks väga sellise elamuse kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika. 2. detsember 2019 at 13:37

    Minu numpsikud 3 ja 8 aastane on ka väga suured lotte tegelaste armastajad. Oleme seda etendust mittu korda telekast vaadanud aga tahaks ikka etendust ka vaatama minna. ?

  • Avatar
    Vasta Cätlin 2. detsember 2019 at 13:37

    Osalen ka, tore oleks tütrega Lottet vaatama minna ?

  • Avatar
    Vasta Merily 2. detsember 2019 at 13:35

    Lotte ketrab meil üpris tihti. Nii seitsmene kui viiene vaatavad. Ja teatri fänn on seitsmeaastane tüdruk ka, saab ju ilusa kleidi selga panna ning üldse peen ja eriline?

  • Avatar
    Vasta Stella 2. detsember 2019 at 13:35

    Minu juba suuremate laste lemmik oli omal ajal. Laulud olid ka mul peas. Nüüd pesamuna on näinud DVD pealt ja kindlasti naudiks ka etendust.

  • Avatar
    Vasta Gerda 2. detsember 2019 at 13:34

    Minu pisike õde on seda etendust nii palju telekast vaadanud, et mul on endal juba kõik lood peas :D. Tema jaoks oleks see kindlasti väga suur elamus, kui saaks etendust ka päris laval näha. Lisaks ta väga armastab teatris käimist.

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. detsember 2019 at 13:33

    Minu väike härra tuleks heameelega Tallinnasse vaatama?

  • Avatar
    Vasta Mareile 2. detsember 2019 at 13:33

    Meie pesamuna tahab seda etendust väga vaatama minna, Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Eliko 2. detsember 2019 at 13:32

    Osaleksin rõõmuga loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerda 2. detsember 2019 at 13:31

    Minu pisike õde on seda etendust nii palju telekast vaadanud, et mul on endal juba kõik lood peas :D. Tema jaoks oleks see kindlasti väga suure elamis kui saaks ka etendust päris laval näha. Lisaks ta väga armastab teateis käimist.

  • Avatar
    Vasta Maria 2. detsember 2019 at 13:29

    Loosiõnn palun paluuun naerata meile ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 2. detsember 2019 at 13:26

    Minu peagi kolmeseks saav tütar on ka suur Lotte fänn ja vaataks hea meelega seda etendust ? Oleks hea põhjus üks spaapuhkus ka sinna otsa sobitada!

  • Avatar
    Vasta Sanna 2. detsember 2019 at 13:25

    Minu 6 aastane Lotte fänn oleks selle etenduse üle väga õnnelik!

  • Avatar
    Vasta Karina 2. detsember 2019 at 13:25

    Sooviks oma armsa 6aastase õega minna Tartusse etendust vaatama ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura 2. detsember 2019 at 13:25

    Kas etendusi pole mitte keelatud ilma loata pildistada?

  • Avatar
    Vasta Merily 2. detsember 2019 at 13:22

    Pole julgenud piletid osta just selle pärast, et etendus on pikk ja kas 2ne suudab selle ära vaadata, aga ta on mega suur Lotte fänn. Kui võimalik vaataks hommikust õhtuni temast etendust ja multikaid. Kui võidaksin piletid läheksin kindlasti oma 2 lapsega seda vaatama.

  • Avatar
    Vasta Eliis 2. detsember 2019 at 13:20

    Läheksime oma poistega. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 13:20

    Meie oleme seda sama osa vaadanud juba issand aastaid aga eriti meeldib see mu 9 kuusele piigale. Ainukene asi millega suudab panna lapse rahulikult omaette natukeseks ajaks. Ja puus alati nôksub kaasa ?ilmselt näen mina Lottet ka unes aga peaasi et lastele meeldib?
    Ja see on meeletult hästi tehtud ja lavastatud etendus . Eriti meeldib Gerli Padar lottena julge ha lõbus!

    • Avatar
      Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 13:23

      Aa jaa unustasin mainida telia lastenurgas on just see olemas sealt vaatamegi. Päris uskumatu oleks reaalselt koha peal olla?

  • Avatar
    Vasta Deini 2. detsember 2019 at 13:19

    Jumal, mu lapsed päevast päeva muud ei teegi, kui vaatavad Lotte lavastust. ? Aga suuremale, 5-aastane, oleks vist mega seda ka päris lavalt näha. ? Ise vaataks ka huviga, pole oi oi, kui ammu käinud teatris.

  • Avatar
    Vasta Kadre 2. detsember 2019 at 13:18

    Ma olen kuulnud sellest etendusest ainult head. Mu tüdrukule meeldiks vaatama minna küll, sest Lotte on äge!

  • Avatar
    Vasta Katre 2. detsember 2019 at 13:18

    Oleks väga tore sünna kink mu reedel 8 saavale kutile,ta suur Lotte fänn aga pole kahjuks vaatama jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Marks 2. detsember 2019 at 13:17

    Minu väike lotefänn kindlasti tahaks teatrisse vaatama minna ?!
    Telekast Lotet vaadates rikub ainult silmi, mis oleks veel parem teatripiletist tema armsale Lottele & Brunole.
    Loodame võidule ??

  • Avatar
    Vasta ann 2. detsember 2019 at 13:17

    oi minu 3mene on ka tohutu lotte fänn mul varsti enamus multikad peas, eriti meeldib (telia tv) lastenurgast ka muusikaline etendus ja lottet on kohanud kuskil siis nutuga ära 🙁
    Lapsele oleks mõnus kink see 🙂
    Ammu polegi saanud veeta päeva lapsega pidevalt töö ja töö 🙁

  • Avatar
    Vasta E* 2. detsember 2019 at 13:16

    Olen isegi oma Lotte fännile neid pileteid vaadanud, kuid pere eelarve kahjuks siiski ei ole võimaldanud sellist väljaminekut. Seega võita lapselelapsel piletid oleks supper!

  • Avatar
    Vasta Riini 2. detsember 2019 at 13:14

    Ma arvan, et Lotte on teemas igal lapsel mingil eluetapil. Meie pole veel Lottemaale jõudnud aga uuel aastal plaanime ikka jõuda. Ma arvan, et pisike plika oleks kindlasti väga õnnelik kui saaks seda vaatama minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariin 2. detsember 2019 at 13:13

    Ma usun, et minu 3 aastasele Lotte fännist pojale oleks see küll uskumatu elamus ? seega jaa, väga tahaks etendust vaatama minna (tähendab, et poeg tahaks kindasti ?? ma vist veel ei julge kõva häälega tunnistada, et ka minu sees elab keskmisest suurem Lotte fänn ja ma oleksin seal etendusel ise ka üsna elevil ??)

  • Avatar
    Vasta Külli 2. detsember 2019 at 13:12

    Oi, Tallinna piletid kuluksid küll igati ära 🙂

    • Avatar
      Vasta Reene 2. detsember 2019 at 13:56

      Mu väike tütreke oleks vaimustuses, kui saaks Lotte muusikali vaatama minna.Ta on väga suur Lotte fänn.Kohana eelistaks Tartut.

    • Avatar
      Vasta Kairi 2. detsember 2019 at 14:25

      Tartusse sooviksin lapsega Lotte muusikali vaatama minna 🙂

    • Avatar
      Vasta Eve 2. detsember 2019 at 15:30

      Sooviks võita Tartu pileteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 2. detsember 2019 at 13:09

    Minu tütred tahaks ka väga minna aga kahjuks pole see rahaliselt kuidagi võimalik. Läheksin hea meelega nendeg tartusse seda vaatama

    • Avatar
      Vasta Liis 2. detsember 2019 at 13:40

      Minu laps on veel liiga noor, vaatama läheks oma õega ?
      Aga mul on Martast paar kuud vanem laps ja tema on juba 2x Nukuteatris käinud, seal on pisidele ka etendusi, kestavad pool tundi ja minu oma vaatas mõlemal korral rahulikult kogu etenduse ära. Muidu on hull rahmeldis ja isegi multikaid ei vaata. Uskumatu lugu!

    • Avatar
      Vasta Aira 2. detsember 2019 at 15:01

      Lotte muusikal o meil lastenurgas pea igapäevane vaatamine. Hea meelega läheks Tallinna vaatama?

    • Avatar
      Vasta Birgit 2. detsember 2019 at 15:33

      Minu tütar tahaks väga vaatama minna Tartusse .
      Oleme tütrega suured fännid .
      Pidin lapse soovil talle isegi Lotte heegeldama .

  • Avatar
    Vasta Maru 2. detsember 2019 at 13:07

    Ma isegi ei mäleta millal mina viimati Vanemuises käisin, ilmselt kauges koolipõlves. Laps pole üldse käinud. Lottemaadki vaid 1x külastanud. Lotte meeldib aga täiega. Kõik filmid lastenurgast mitu korda ära vaadatud ja kinos. Kindlasti oleks ”kolmveerandkuune” väga sillas sellest.

    Kaneelirulliiiiiiid ja veel soojad, mineee hulluks kui mulle sõbrannad nii sisse sajaks, see oleks ju nagu teised jôulud.

    Kassimine läheb muidugi leebemaks kord ja lapsed annavad selle üleminekuks kiirema hoo sisse.

    • Avatar
      Vasta Tuuli 2. detsember 2019 at 14:45

      Tere tulemast Tartusse!
      Minu poiss ootab väga emmega koos Vanemuise teatrikülastust juba ammu-ammu. Lotte unenäomaailmas sai kunagi ära vaadatud ja nüüd oleks tore ka Detektiiv Lotte ära näha 🙂

    • Avatar
      Vasta Mailis 2. detsember 2019 at 14:59

      Meil on ka kodus 2 Lotte fänni. Üks ( suurem) hakkab vaikselt üle saama aga pisem 3 aastane poja on totaaalne fänn. Lastenurgast saab seda eelmist etendust aina vaadatud. Ka ise olen positiivselt üllatunud,kuna ennem lapsi ei arvanud Lottest midagi,siis nüüüd meeldib see isegi mulle ja cd plaadi pealt laulan laule kaasa nagu fänn? Seega jh kui algul mainisin et meie peres 2 Lotte fänni, siis vist valetasin, võin ka ennast salamisi fänniks nimetada?

  • Avatar
    Vasta A4 2. detsember 2019 at 13:06

    Meie 5a on ka nyyd Lotte vaimustuses. Suvel käisime esimest korda Lottemaal ja nyyd tahab veel ja veel. Ja voodipesu ka Lotte oma vaja. Seega usun et ta olrks mega happy kui saaks seda etendust vaatama minna ta juba kysinud ka selle kohta

    • Avatar
      Vasta Sirly 2. detsember 2019 at 14:05

      Nii tore, et sul on nii toredad sõbrad, kes lohutama sadasid. Keegi ei peaks sellistel kehvadel päevadel üksi (nojah, üksi sa naljalt seal kunagi pole, aga no point oli sõpradega olemises).
      Lotte etendusele viiks oma peaaegu 3a ja 5a hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 2. detsember 2019 at 13:04

    Kui seda muusikali esimest korda mängiti, siis käisin teatris oma peagi 12aastaseks saava pojaga. Ta oli lummatud, mina ka! Nüüd on muusikal uuesti mängukavas ja käisin seda vaatamas enda kohe 3aastaseks saava tütrega. Talle ka väga-väga meeldis. Ma läheksin iga kell uuesti seda vaatama, seepärast oleks väga vahva need piletid võita!

    • Avatar
      Vasta Kristel 2. detsember 2019 at 15:28

      Kuna sel aastal Lottemaale ei saanud lastega, siis etenduse üle oleks pere tüdrukutel küll hea meel.

    • Avatar
      Vasta Marleen 2. detsember 2019 at 16:00

      Venna piigade lemmik. Saadaks nad hea meelega vaatama:)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. detsember 2019 at 13:04

    Räägin kaasa? ei tegelikult on mu poisid suured-suured fännid ja selline etendus sobiks kohe väga ilusti ?

  • Avatar
    Vasta Triin 2. detsember 2019 at 13:00

    Me oleme kodus telia lastenurgast “Dektetiiv Lotte” etendust miljon korda juba vist vaadanud ja lastele väga meeldib! Kõik laulud neil peas(minul ka)? Nii tore oleks ka päriselt seda vaatama minna?

    • Avatar
      Vasta Jane 2. detsember 2019 at 13:15

      Mul on kodus 4a poiss ,kes on jätkuvalt kurb,et Tema seda pole saanud teatris vaadata – õde ju on saanud ?. Tihti unistab aga pole õnne olnud pileteid saada,kui on vaba aega sis pole pileteid ja kui pole aega siis on pileteid. Lemmik on Lotte,lemmik koht on Lottemaa ?

    • Avatar
      Vasta Triinu 2. detsember 2019 at 14:35

      Minu 4 aastane ja 12 aastane on mõlemad pöörased Lotte fännid. Meil pole küll mingit järelvaatamist , multikat oleme korra näinud, raamat kapsaks loetud. Kõik koos teatris pole me veel kunagi käinud seega arvan, et see oleks ülivinge üllatus mu ,,mesilastele,,;)

  • Avatar
    Vasta Kaie 2. detsember 2019 at 12:57

    Minu piiga nägi samuti seda treilerit ning sooviks ka seda etendust väga näha 🙂

  • Avatar
    Vasta Merje 2. detsember 2019 at 12:57

    Piletid kuluks vägagi ära, ostaksin siis ise veel mõne juurde ? Aga teile vahvat puhkuse jätku!

  • Avatar
    Vasta Marie 2. detsember 2019 at 12:55

    Võiks pisikese sugulase viia teatrisse. Ainult et ma ei tea kas ta on Lotte fänn, aga ma ise küll olen ?

    • Avatar
      Vasta Kaisa 2. detsember 2019 at 13:16

      Mu emme viis meid väikse vennaga ~10a tagasi seda sama “Detektiiv Lottet” vaatama ja mul on siiamaani nii hea mälestus sellest. Nüüd tahaks oma väikse õe ka seda vaatama viia ja talle samasuguse tunde tekitada. Ta räägib juba pikemat aega, et tahaks teatrisse minna, nüüd oleks aeg teda viia ka. ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. detsember 2019 at 12:53

    Minu kolmene fännab Lottet väga ja ta oleks ülirõõmus kui saaks detektiivi Lottet vaatama minna.

  • Avatar
    Vasta Piret 2. detsember 2019 at 12:53

    Meie pere ei ole Lotemaal käinud ja isegi ühtegi Lotte multikat vaadanud vms. Meist kuidagi kaarega mööda läinud. Võib olla sellepärast, et poisid pigem transformerite fännid 😀 Aga nüüd on meiega ühinenud üks isepäine piiga-ta küll natuke alla 2a aga võib olla meeldib talle see etendus. Oleks valmis täitsa proovima 😛

    • Avatar
      Vasta Kätlin 2. detsember 2019 at 13:08

      Õe tirtsul oleks megahea meel Lottet vaatama minna. Teie perele soovime kaunist detsembrikuud ja rahulikku saabuvat jõuluaega?

  • Avatar
    Vasta Sandra V 2. detsember 2019 at 12:53

    Mul kolmene poiss käis vanaemaga Mõmmi ja sõbrad vaatamas ning olgugi, et see oli juba kuu tagasi, siis vaimustuses on ta sellest siiani. Kahjuks pean ka mina olema ja lastenurgast mõmmi aabitsat tundide viisi vahtima, sest no mõnest korrast ju ei piisa ja kõik tähed pole ka veel selged ?‍♀️. Igatahes vahetaksin selle meeleldi Lotte perioodi vastu vahelduseks ?.

    Ps, pea püsti selle kohtukeissi tulemuse osas!

  • Avatar
    Vasta A 2. detsember 2019 at 12:49

    Kuna tütar on samuti suur Lotte fänn, siis läheks heal meelel muusikali vaatama 🙂

  • Avatar
    Vasta Evely 2. detsember 2019 at 12:48

    Mul on 3 aastane ja 1 aastane tütar, kes võivad hommikust õhtuni Telia lastenurgast vaadata just Lotte lavastust mitte filmi. Väga tahaks näidata neile reaalselt etendust.

    • Avatar
      Vasta Maiken 2. detsember 2019 at 14:37

      Neid pileteid oleks tore võita küll ??

    • Avatar
      Vasta Gretz 2. detsember 2019 at 16:02

      Loodame väga võidule, see oleks hetkel eriti vahva esimene võit? Kuna meie väiksemal tütrel ,kes ka suur Lotte fänn sünnipäev tulemas oleks võit supper, saaks vahva kingi nende näol??Pileteid sooviks saada Tallinnasse?