Uncategorized

veebruar on ürituste kuu!

22. jaanuar 2015

2. veebruaril saab Diipi tulla glamuursele müstilisele mõrvamüsteeriumile, kuhu müüme seekord 15 piletit. Pilet maksab 45 eurot ja selle eest ootab sind kolm käiku võrratut restoranisööki, iga käigu kõrvale veini ja loomulikult eriti lahe ja mõrva ning müstikat täis õhtu, mida juhin ei keegi muu, kui imekaunis mina!

27. veebruaril toimub Megazone’is Malluka sünnipäevapidu blogisõpradele. Sinna loosin ma välja 10 kohta ja seal saame lasertag’i mängida, süüa, juua veini, ronida, hüpata ja GOD DAMN näomaalinguid ka, kui tahame!

20. veebruaril on mu SÜNNIPÄEEEEV! Ja noh, siis ma tähistan seda oma sõpradega.

Mulle nii meeldivad peod!

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Merle 24. jaanuar 2015 at 21:44

  Kas Tartus ei tule mõnda mõrvamüsteeriumit? Ma tahaks ka väga osaleda ja näha, kuidas see käib, et siis oma sõpradele seda teha! Aga kuna Tallinnas ja esmaspäeval, siis ei mängi hästi välja vist 🙂
  Just a thought 🙂

 • Avatar
  Vasta junts 22. jaanuar 2015 at 18:07

  Oh, mul 21 veebruar sünnipäev 🙂 Diip on väga age koht, kindlasti külastan 🙂