Uncategorized

valentinipäevaks orbudekodusse*

26. jaanuar 2015

Meil tuli Kardoga idee, et peaks Triinu ja Kristo valetinipäevaks kuskile kutsuma, et saaks ikka inimese kombel koos sõbrapäeva tähistada. Nõnda tuligi meil idee spaasse minna. Leidsin kuskilt veel megaodava vocheri Lavendel SPA’sse, aga no otseloomulikult munesime me selle ostmisega nii kaua, et need olid juba välja müüdud, kui meie asja kallale asuda tahtsime.  Mis siis ikka, võttis siis Triinu täna ohjad enda kätte ja hakkasime koos erinevaid hotelle vaatama, kus ka mingisugune spa võimalus on.

Ma ütlen ausalt, et ma pole ammu nii kõvasti naerda saanud. Mõni hotell on nagu konkreetselt mingi pilt orbudekodust või haiglast. No igatahes mitte midagi sellist, kus me paarikestena tahaks valentinipäeva mööda saata. Eriti jube on Tallinn Center Hotell. Selles suhtes, et vaadake mõndades kohtades on nii, et pildilt on normaalne, aga lähed kohale ja vaatad, et noh ju siis on pilte hea nurga alt tehtud vms. Selle kohaga on nii, et pildid on juba nii hullud, et ma ei kujuta ettegi, mis see laivis on 😀

1-2522326Kallid külalised! Siin saate nelja sõbraga nautida eksklusiivset lastekodu fiilingut. Eriti sobib see neljasele seltskonnale, kellest te ühte eriti ei salli. Tema saate panna ta enda privaatsesse nurgakesse ja ülejäänud õhtu nautida räigeid mürgirohelisi seinu! Lõõgastus garanteeritud! Ps! Rätikud võivad olla eelmise külalise poolt kasutatud, sest meie neid niimoodi voltinud ei ole…3-9140365Selles suurepärases toas saate nautida näiteks võrratut õhtut parima sõbrannaga, või miks mitte ka õhtut oma kaaslasega, kellega veel vanainimeste asja teha ei taha! Riputage oma kuub stangele ja nautige õhtut ruumis, mille miljöö viib sind hubasesse hullumajja või vanglasse.10946080_834421396615410_1627282012_o-5899405Selles tüünes miljöös kahele saad nautida kirstusuurust tuba kas üksi, emaga või miks mitte linna pealt leitud litsiga? Armas väike toake tagab sulle helge mälestuse meie hotellist aastateks, kui mitte terveks eluks! Ps! Üle 120 kg kunded kahjuks tuppa ei mahu ja pildil olev stange on toas ainult lisaraha eest!
screen-shot-2015-01-26-at-20-30-54-8179087Loomulikult kuulub meie hotelli juurde ka luksuslik spaosa ja seda lausa igas toas! Rahustav ja malbe valge toon aitab sul rohkem nautida luksuslikku käepesu sapiseebiga ja mugav pott on justkui mõeldud urineerimiseks!
screen-shot-2015-01-26-at-20-31-13-9156581

Seda tuba soovitame üksikutele inimestele, kes on hiljaaegu veetnud vähemalt kolm aastat haiglas ja sooviksid oma puhkuse ajal Tallinn Center Hotellis tunda ennast tuttavas ja koduses õhkkonnas. Lisatasu eest võime tuppa tuua ka siibri ja hädaabinupu. Telekapult lisatasu eest!

*Mainin igaks petteks, et ei dissi tegelikult ei orbudekodusid ega lastekodusid ega haiglaid ega midagi. Lihtsalt nii naljakas oli 😀

Ahjaa, mida teie sõbrapäevaks plaanite?

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Marit 28. jaanuar 2015 at 17:12

  Ma motlen, et mis shoki sa saaksid arengumaadesse reisides..naiteks Kagu Aasias enamus hosteleid/odavamaid hotelle 10x hullema valjanagemisega kui antud ‘orbudekodu’.. votaks su huviparast reisile kaasa isegi 😀

 • Avatar
  Vasta kk 28. jaanuar 2015 at 03:26

  sa ilmselt sureksid maha, kui näeksid, kuidas inimesed ELAVAD. ja mitte ainult kuskil lõuna-eestis, vaid ka tallinnas on selliseid peldikuid, et oioi.
  ise olen ööbinud lätis hostelis, kus oli toas 2 nari ja vannituba/wc terve korruse peale. põrandatel mingi vana kooruv värv ja kõik nägi välja, nagu maja ehitamisest alates (60ndad?) midagi muudetud polekski. aga elasin üle.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 28. jaanuar 2015 at 09:49

   Ma olen väga hästi kursis, mismoodi inimesed elada võivad, ma olen Krimi näinud.

 • Avatar
  Vasta Pirts 26. jaanuar 2015 at 22:58

  Ma ei tea kas asi on selles, et mul on pool pudelit veini hinge all, aga ma naersin nii et pisarad silmis. Väga hästi kirjutatud! 😀

 • Avatar
  Vasta ebony 26. jaanuar 2015 at 21:33

  Sõbrapäevaks plaane pole(pole kunagi seda päeva eriliselt tähistanud, jh kunagi koolis sai ikka sõpradele kinke viidud 🙂 ) aga 28.02 saab meil mehega koos oldud 6 aastat juba(jube kus aeg lendab 😀 ja ise me veel alles 20 aastased 😀 😀 ) ja kuna mina ikka pole tööd leidnud ja ega mees ka palju ei teeni siis tähistame vaikselt kodus, ehk ämm võtab plika (4) enda juurde siis oleks mõnus vaikne õhtu. Vb kui kunagi ise ka tööle saan siis saame ka uhkemalt enda aastapäeva tähistada 🙂

 • Avatar
  Vasta Ööbija 26. jaanuar 2015 at 21:31

  Olen selles viimases toas olude sunnil ööbinud (tööreis)… oli kohutav. Voodisse pikali ei söendanud hakata, panin mingid riided alla.. ja vannitoas oli paar sitikat-satikat ka ringi vuramas. Viimasel tööreisil ööbisin Kalev Spas – vahe oli tuntav 😀

 • Avatar
  Vasta A. 26. jaanuar 2015 at 21:30

  Parimad pakkumised http://www.hotelliveeb.ee 😉 olen alati sealtkaudu spa asju bronninud ja kōik väga super 🙂