Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

vannitoajutud

27. jaanuar 2015

meon-8769831

Ma olen unustanud rääkida natukene teistest toodetest, mis ma Meonist sain. Seda ainult selle pärast, et ma olin sellest jalahappest nii sillas, et reaalselt alles PRAEGU tunnen, et võiks uuesti seda koorimist teha. Niikaua olid jalad pehmed nagu väiksel beebil!

Vistrikueemaldamisvahendit tahtsin ma ammu proovida, aga mida ei olnud, oli vistrik 😀 Ilge jama küll, eksole. Lõpuks halastas armuline jumal ka mulle, ning ma sain vedeliku ära testida. Esiteks ei saanud ma aru, et mis tuttava asja lõhnaga see on. Külaliste seas nuusutades selgus, et see lõhnab nagu vietnami salv. Ebameeldiv see õnneks ei ole – mulle meeldis juba väiksena vanaema ravimikarbist seda nuusutamas käia 😀

Töötas tõepoolest nii, nagu lubatud. Õhtul tupsutasin peale, hommikuks oli põletik kadunud ja punn vaevumärgatav. Hirmsasti kuivatas nahka küll selle koha pealt, aga no ega vist muud moodi lahti ei saa punnidest.

Rohelise tee näopesukäsn on selline naljakas asi, et kui ta märjaks teha, siis see paisub ja läheb selliseks veidikene libedaks ja imelikuks. Samas kui sellega nägu pesta, siis ta justkui koorib ka. Nagu mainitud kunagi, ei ole ma just kõige usinam näopesija, aga selliseid uusi asju testides on alati hea mõelda, et äkki just see kord päästab mind kunagi lisanädalaks kortsudest 😀

Mizoni BB kreem on väga hea, aga ainult neile, kellel on väga klaar näonahk, sest eriti olulise katvusega ta ei ole, just niimoodi tumedate silmaaluste ja punnide suhtes. Samas mingid punased laigud kaotab näost kenasti ära ja ühtlustab normaalselt jumet. Kui veel BB kreemile lisada väike kiht mineraalpuudrit, siis on juba väga hea katvus ja ei teegi vahet, kas tegu on BB kreemiga või jumekaga.

 Kas keegi on midagi nendest proovinud? 

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar