Uncategorized

kodune puhastuspäev

1. veebruar 2015

Kõik vist teavad, et ma ei ole just eriline puhastusmaniakk, aga kui mulle pakuti võimalust katsetada tekstiilipesurit, võtsin ma selle pakkumise kohe vastu. Nimelt oli Milvil komme aeg ajalt vaibale pissida (nüüd võtsime vaiba lihtsalt ära) ja selle keemilisse saatmine maksis 20 eurot. 25 euroga saab 24h laenutada just seda pesurit ja selle ajaga jõudsime me ära pesta vaiba, madratsi ja diivanid. Läksid kohe teised niii puhtaks!

Kasutada oli kerge, põhimõtteliselt nagu kasutaks tolmuimejat. Isegi mina sain hakkama ja julgen soovitada. Kõik puhastusvahendid ja asjad tulevad kaasa, seega kui on plaanis teha üks korralik suurpuhastus, siis soovitan küll sellise aparaadi laenutada. Miks mitte võtta kasvõi sõbrannaga kahepeale, kolmepeale? Kes lähedal elavad, saavad kõik omavahel jagada 🙂

Ma olin päris üllatunud, kui ta mu diivanilt eemdaldas eriti vanad tomatiplekid ja mingid tundmatud plekid, mis Mari siia hõõrunud oli. Natukene puhastamist ja diivan oli nagu uus!

car1-4413033

Rohkem infot leiad nende kodulehelt!

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kristina 2. veebruar 2015 at 11:19

  Ohh, super, et sellist asja reklaamisid, ma just olen mmöelnud, kuidas diivan kauniks saada uuesti, viie koeraga on see omajagu kehvem, kui siia korterisse kolides. Sõpradega jagamine ka hea idee, meil koerainimesi läheduses üks kuni mitu, teustel ilmselt samamoodi leidub miskit, mis koerte poolt tuunitud 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. veebruar 2015 at 11:22

   no vot! proovige ära 😀

 • Avatar
  Vasta K. 1. veebruar 2015 at 14:53

  mainin*

 • Avatar
  Vasta K. 1. veebruar 2015 at 14:09

  Lihtsalt maini, et oleks võinud olla ka “enne” ja “pärast” pildid 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. veebruar 2015 at 14:13

   tead, ma tegin moblaga pilte küll, aga minu meelest ei andnud need niii hästi vahet edasi, sest see koht jääb ju alguses märg 🙁

 • Avatar
  Vasta Pisi 1. veebruar 2015 at 12:43

  Väga hea, et seda katsetada said. Meil pikalt selle ostmine olnud mõttes aga ei tea, kas tasub ära.