Uncategorized

mina, erilisuse etalon!

6. veebruar 2015

Ma tean, et ma ise siin küsin arvamust oma kleitide ja sõrmuste ja ma ei tea, mille kõige kohta veel. Igasugused kommentaarid on loomulikult teretulnud, aga teate, mida ma TEGELIKULT tahan, et te ütleksite? Ausalt? Teate, miks ma neid pilte lisan?

hey-everyone-come-see-how-good-i-look-gif-7138132

Ma tahaks, et te ütleksite, et oo, sa kõiges nii kena, mitte konkreetselt ütlema, et ma olen kõiges nagu kuradima paks emis, nii et suure tõenäosusega hakkaks 47% külalistest pulmas oksele, kui mind selles rõlguses nägema peaksid. Eriti haavab see mind selle kleidi puhul, mis mulle endale TÄIGEA meeldis.

On minul alles suured mured, eks?

Aga teate, mis mind veel lisaks närvi ajab?

“Ooo Mallukas, ära sa SELLIST sõrmust küll võta, see on ju nii tavaline! Näeb välja nagu pläss abielusõrmus!”. Või siis: “Issand Mallu, SIND ma ikka kujutan ette mingis erilises kleidis, mitte TAVALISES printsessilõikelises” vms.

Tulge mulle nüüd kõik armsad jumalad appi, aga mis paganama Lady GaGa ma mõndade arust olen, et iga samm erilisusega silma paistma pean? Äkki ma TAHAN klassikalist pulmakleiti? Äkki see on see, milles ma ennast hästi tunnen? Miks ma pean nii ilgelt eriline olema? Äkki ma ostan kuskilt 16 kitsetalle, traageldan nad kokku ja abiellun säärases rüüs? On piisavalt eriline muidu või? Ehk peaks üldse laskma endale kleidi kududa viiekümne kahe vanamuti juustest? See oleks suht special!

Sõrmuse asemel mõtlesin ma endale sebra ümber näpu käänata. Või mingist vanast telekamonitorist midagi ehitada. Kindlasti ei tohi see olla ka sõrmusekujuline, sest see on ju nii hale ja tavaline.

Jesus…

srsly-feel-me1-1416205

Loe ka neid postitusi!

28 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leelo 21. august 2016 at 02:37

    Ma ei tea kas asi on selles et on juba hommik aga see oli seni parim tekst sult

  • Avatar
    Vasta Evelin 9. veebruar 2015 at 09:59

    Mina ei arvanudki, et teised kleidid rõvedad olid. Lihtsalt see viimane tegi su veel ilusamaks ja isegi printsessilikumaks. Ja sõrmuste kohapealt nii palju, et neid tuleks proovida, et milline sõrmed kõige mõnusam on ja see võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 7. veebruar 2015 at 12:06

    Mis ajast sind huvitab, mis teised inimesed sinust arvavad?:D Ära vingu Mallukas, elu on lill!

  • Avatar
    Vasta Mar 6. veebruar 2015 at 23:53

    Issand, mille peale inimesed ikka solvuda võivad! Kellegi kogemusest/nõuandest/komplimendist solvang välja lugeda, klass omaette. Kui teiste arvamused ei huvita ja pigem häirivad, siis ehk parem mitte jagada neid pilte?

  • Avatar
    Vasta Vaike 6. veebruar 2015 at 23:01

    Minu arust reageerid sa siin üle. Esiteks kutsusid sa ise lugejaid oma arvamust avaldama, mitte ei palunud neil vaid kiitust edastada ning teiseks ei märganud vähemalt mina küll ühtegi kommentaari, kus keegi sind paksuks emiseks oleks sõimanud.

    • Avatar
      Vasta Kail 7. veebruar 2015 at 13:47

      +

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 7. veebruar 2015 at 13:52

        No aga miks ma ei võiks reageerida. Tujud on tujud 😀

  • Avatar
    Vasta ok 6. veebruar 2015 at 19:30

    No siin on ilmselgelt puhta stilistid ja moeasjatundjad koos ju. Isiklikult soovitan neil optometristi külastada, sest minu meelest näed sa nendes kleitides võrratu välja 😀 eriti viimases.

  • Avatar
    Vasta mer 6. veebruar 2015 at 19:26

    Tundub, et pildid on liiga alt pildistatud, siis kõik varjud jne hakkavad mängima, vb selles asi. Kas pildistaja kükitas, istus või oli lihtsalt lühike?

  • Avatar
    Vasta Eveliis 6. veebruar 2015 at 18:13

    Meil on Marekiga kõige tavalisemad (odavad) abielusõrmused, keegi ei ole meid nende pärast kividega surnuks loopinud.
    Mul oli kõige tavalisem kleit, tavaline soeng, Marekil tavaline ülikond. Ei mingit kriitikat.
    Ahjaa, me muidugi oleme ka tavalised inimesed, kellelt ehk midagi muud ei oodatudki…

    Pulm on teie päev. Teete nii nagu tahate ja mida tahate. Ka need paganama mängud.

  • Avatar
    Vasta karyna 6. veebruar 2015 at 18:05

    Ära nüüd sellepärast küll põe, mida külalised pulmas arvavad, sinna sa ju kutaud siiski oma inimesed, mitte netikomentaatorid, niiet ma ei usu, et su omased hakkaksidsind pulmas paksuks sõimama. Ja nii palju kui on maailmas inimesi on ka arvamusi, aga pulmakleit on just SINU kleit, niiet selleüle ei ole küll kellegil õigus otsustada peale su enda, aga eks see pulmastress teeb natuke tundlikuks, niiet pole muud soovitada kui külma närvi 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. veebruar 2015 at 17:57

    Me just ostsime omale täiesti tavalised ajatud klassikalised abielusõrmused, mis on juba peaaegu erilised, sest kõik tahavad erilisi ja omanäolisi. Sõrmus, mis on ajatu ja üks-ühele mõistetav. Meie oleme superrahul!

  • Avatar
    Vasta B 6. veebruar 2015 at 17:49

    Las need koerad hauguvad, pulmakaravan läheb ikka edasi 🙂

    PS! Minu arust oled igas pulma- ja ka teistes kleitides võrratu! 🙂

  • Avatar
    Vasta Anonüümne 6. veebruar 2015 at 17:08

    Kuigi sa näed (peaaegu) igas kleidis võrratu välja (need, kus ei näe, selles on kleidid süüdi, mitte sina!), oli seal kleidipostis ka üks kleit, mis tundus, et teeb sind veidi paksemaks, AGA see on kõigest pilt ja äkki lihtsalt juhtus vale nurga alt. Päriselus on see kindlasti täiesti võrratu kleit ja sobib sulle kui valatult! Peamine on ju siiski, et kleit SULLE meeldib ja SINA end võrratult selle sees tunned! See, mida suvaline Mari Tallinnast või Malle Tartust arvab, ei ole ju oluline?!

  • Avatar
    Vasta Ty 6. veebruar 2015 at 17:00

    Mallukas!!!! Tead sa mis!!! Mul on sulle hea uudis! Kui sa ostad kleidi paar kuud enne pulma ära, siis on see RAUDSELT sulle pulmas liiga suuuuuur! Enne pulma on selline meeldiv stress, et kõik lisakilod ja ka need kilod mis ei peaks kaduma kaovad võluväel! Seega punnita miski kleit selga mis on sulle ilmselgelt väike, siis saad seda veel väiksemaks lasta teha enne pulmapäeva:)
    Ma ise ostsin natsa kitsa kleidi ja tegin suuremaks kaks kuud enne pulmi ja nädal enne pulmi pidin laskma mitu cm kitsamaks õmmelda uuesti! Mis kõige nirum oli see, et ka tissid olid väikeseks jäänud ja ülevalt jäi iga valemiga suureks 😀

    ja iga pruut on ilus! Fakt.

  • Avatar
    Vasta K 6. veebruar 2015 at 16:56

    Miks jonnid?
    Ise oled alati aus ja eeldad seda ka teistest. Kõik teavad, et sinuga saab olla aus ja inimesed ütlevad otse välja-nii nagu sina. Mina ütlen ka ausalt, et sa oled väga-väga kena naine, aga pole sellist inimest, kellele kõik selga sobib. Niiet ausalt, 3 esimest sulle väga ei sobinud, aga neljas kleit oli kui selga valatud!

    Vali see kleit, milles sa ennast hästi tunned ja lõppude lõpuks oled nagunii oma pulmapäeval kaunis kui roosinupp:)

    • Avatar
      Vasta K. 6. veebruar 2015 at 21:28

      Eksid! Mina tean küll, et Mallukaga EI SAA aus olla, kuna siis ta solvub 😀 Aga teiste kohta võib ta öelda midaiganes ta tahab, see on fakt 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 6. veebruar 2015 at 16:49

    Kuule, naine! See on SINU ja KARDO päev, see on TEIE eriline päev ja te tehke täpselt seda, mida te tahate ja kõik need ülejäänud inimesed, kes arvavad ei-tea-mida, tõmmaku endale kotid pähe 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 6. veebruar 2015 at 16:46

    Sorry, ma ka irisesin, aga tegelt tean , mida tunned. Lasin kõik oma proovisoengud üles pildistada ja kui neid sõbrannadele näitasin, siis 99% neist pidasid kõiki mu soengud vanamoodsateks õudusteks. Ja mina olin ise nii rahul. Tundsin end samuti suht kräpilt.

  • Avatar
    Vasta Ketu 6. veebruar 2015 at 16:39

    Lihtsuses peitub võlu.. Kõige tähtsam pulmade juures, kuidas sa end ise tunned ja kuidas Kardo end tunneb… Lõppkokkuvōttes teeb ju Pruut ja Peig vastavad valikud, mis kleit, millised sõrmused jne… Kuigi monitor ümber sõrme on päris hea mõte 😀 aga ära põe, Sa näed igas kleidis hea välja, kuigi isiklik lemmik oli see printsessilõikega.. Aga ära unusta, Sina teed ikkagi valiku, hoolimata mida keegi teine mõtleb, sest need on Sinu pulmad!! 🙂

    Edu! 😉

  • Avatar
    Vasta J. 6. veebruar 2015 at 16:38

    Ma arvan,et kõige tähtsam ongi Sinu enda enesetunne,nii kleidi kui ka sõrmuste suhtes.Sina oled see,kes kannab seda kleiti ja neid sõrmuseid,mida te Kardiga elulõpuni sõrmes kannate,mitte meie komentaatorid.Me võime anda sulle nõu või mis iganes,aga ikkagi.KÕIGE TÄHTSAM ON SINU ENDA ENESETUNNE JA ARVAMUS!Kui sa tunned,end printsesselõikega kleit on sinu jaoks õige või siis ballikleidi lõikega või mis iganes,siis talita enda tunde järgi! :)Lase nii edasi nagu oled sa seda siiani teinud.Oled vägaväga cool inimene(vähemalt blogi jälgides,olen seda aru saanud :D).Usalda enda vaistu ;).

    • Avatar
      Vasta J. 6. veebruar 2015 at 16:39

      * KARDOGA 😀

  • Avatar
    Vasta kaidi 6. veebruar 2015 at 16:35

    Pulmasõrmusteks sobib hästi see traat, mis Monte Cristo veini peal on 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 6. veebruar 2015 at 16:34

    siinsete inimeste käest ongi jabur nõu küsida 🙂 mina ütlen küll, et võiksid kasvoi kartulikotis abielluda – sa oleksid ikkagi kaunis! 😉 edu sulle planeerimisel, tubli naine oled

  • Avatar
    Vasta Mamsel 6. veebruar 2015 at 16:32

    Haha.
    Mulle see sebra ümber näpu keeramise mõte päris meeldib! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. veebruar 2015 at 16:33

      enne peaks sebra roosaks värvima, muidu selline hale, tavaline sebra.

  • Avatar
    Vasta Kristhel 6. veebruar 2015 at 16:29

    Minu arvates sobisid sulle KÕIK kleidid millest pildid lisasid, va nr.2, sest see kleit ise oli liiga lihtne! Ülejäänud, kui raha on, siis osta kõik ja vaheta päeva jooksul mitu korda kleiti – megakenad ja sobisid nagu valatult! 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. veebruar 2015 at 16:31

      vot see on alles kommentaar! 😀