Ilukraam

kuidas rääbakast glamuuritar sai aka uued juuksed

16. veebruar 2015

Juba jupp aega tagasi hakkasid inimesed mu piltide all vinguma, et miks ma alati nii rääbakas välja näen ja sorakil juustega ringi jooksen. Ma ei osanud midagi kosta, sest ma ise ei pannud tähelegi, et ma väga sorgus olekus oleksin. Mul ongi selline viga  -ma olen nii suur pohhuist, et ma ei märka MITTE MIDAGI.

Sõbranna võib osta uued püksid, sõber lasta uue soengu teha, Kardo võib 4 kuud habet kasvatada – ma ei märka kohe mitte kui essugi. Seda enam ei märganud ka mina, et mu pikendused juba mõnda aega mu peas surevad. Nõnda sündis isee, et vaja oleks siis uued juuksed panna (ma tundun endale lühikeste juustega nii kole, et tahaks nutta!) ja mind kutsus külla Cybercat, kelle kohta ma olen netist küll ainult kõige paremaid sõnu kuulnud.

Ütleme nii, et kui Kristiina mu juustest tagant pilti tegi, siis ma sain aru küll, et miks mult pidevalt küsitakse, et kas kas ma olen metsiku paavianiga rüselenud või sattunud suuremat sorti catfight’i, kus teineteist raevukalt juustest kistakse.

enne-8875263Kristiina ei langenudki šokki, et üks inimene nii rääbakana ringi joosta saab, vaid pani käed tööle. Võttis vanad pikendused maha, värvis juuksed ja uued pikendused peale. Nii naljakas oli ennast vahepeal ilma pikendusteta näha. Tegelikult ei olegi need omad juuksed nii lühikesed, kui ma mäletasin….

omad-6618318Nagu niuhti oli neli ja pool tundi möödas ja mina nägin “VÄHEKENE” parem välja. Ah, mis ma ikka valetan – mul pole elusees nii ilusaid juukseid olnud. Kui te arvate, et ah, need ju nagunii sirgendatakse seal ära, et nad SELLEPÄRAST näevad ilusad välja, siis te eksite. Nimelt on mul peas “laste juuksed”, ehk siis sellised juuksed, mida pole mitte kunagi töödeldud (ehk siis värvitud ja silikoonitud jne, mida kõike muidu tavaliselt pikendustele peale pannakse, et nad läikivad oleks). Sellised juuksed sobivad hästi just neile, kellel on endal väga õhuke juuksekarv, nagu mul. Nad maksavad tiba rohkem (täpset hinda peate salongist küsima), aga ma võin siiani öelda, et need on igasugust raha väärt!

Ma pole elu sees nii palju komplimente oma juustele saanud, kui praegu. Need on läikivad, IMEPEHMED, siledad – no nagu päris. Oeh, ma olen nii õnnelik, et teie, kallid anonüümsed sõimajad, mu tähelepanu sellele juhtisite, et mu juuksed koledad on. Muidu jookseks siiamaani niimoodi ringi 😉

Aga näete, vaadake ise – kas pole lihtsalt mitte kõige imelisemad juuksepikendused maailmas?

pärast

Suur aitäh, Cybercat, et te mu jälle nii imeilusaks tegite! Teistele soovitan aga seda kohta NII SOOJALT! Kui pikendustele vähegi mõtled, siis Kristiina oskab ausalt imesid teha. Näete ju ise!

Cybercati leiad kas Facebookist või nende kodukalt!

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta mina ja pikendused, we go way back | Mallukas 19. jaanuar 2016 at 23:05

    […] Ja siis mul need pruunid pikendused olidki, kuni nad mu pähe nii ära räbaldusid, et ma eelmine aasta enne oma sünnat läksin Cybercat’i, et nad mulle uued, lastejuustest pikendused pähe paneks. Nii haige, kui räbalates ma ikka enne olin, kui uued juuksed pähe sain. Tsekkige SIIT. […]

  • Avatar
    Vasta roosi 16. veebruar 2015 at 21:57

    Kui halvasti need pikendused mõjuvad oma juustele?
    Kas hiljem on juuksed veelgi hullemas seisus?
    Ma soovin ka panna pikendused,aga teadmata, kuidas pikendused oma juustele mõjuvad?
    Olen kuulnud igasugu jutte, et hiljem polegi enam oma juukseid jne …

    • Avatar
      Vasta Sandra 17. veebruar 2015 at 01:05

      Küsisid kui halvasti mõjuvad pikendused oma juustele? Väga halvasti, seda teavad ka juuksurid kes neid ise paigaldavad, kuid eriti ei taha seda keegi mainida. Kindlasti on sinu enda juuksed pärast poole õhemad ja halvemas seisus. Enne kui mina panin, olid mul mega mega paksud juuksed, nüüd on neid poole vähem. Jumalale tänu, et mulle oli neid nii palju antud et peale 2 aastat pikendusi ei ole seis kõige hullem. Nendest tuleb sõltuvus ja sa ei saagi ilma nendeta elada, õnneks minu viimasel hooldusel ei olnud minu salgud kohale jõudnud ja pidin paar päeva ilma pikendusteta olema, olin need 2 päeva ilma ja otsustasin et jäängi ilma, endal siiski ilusad juuksed ja 100% kindlasti kui oleksin tagasi pannud, oleksin kahe aasta pärast olnud veel õhemate juustega 🙁 Ma ei laida neid kogunisti maha, need on ilusad ja teevad inimese ilusaks, AGA minuarust see mis pärast järgi jääb pähe , on tähtsam. mul on vähemalt 20 sõbrannat kes on kandunud aastaid ning nüüdseks olnud vähemalt 1-2 ilma, ja isegi tänaseks ei ole nende juuksed taastunud, ausaltöeldes on mõnel isegi täiesti kohutav seis 🙁
      Kui kui plaanid panna, soovitan Kristiina Kalevit , ta on väga hea sellel alal.

  • Avatar
    Vasta Anne 16. veebruar 2015 at 18:05

    Tõesti väga kaunid juuksed.. Kui sul vaja kunagi mingit katsejänest kellest blogida mingi teenuse kohta siis olen lahkesti nõus, et minu peal lased mõned iluteenused käiku 😉 😀
    Kadedaks teeb kohe… Tahaks ka tasuta selliseid asju nagu sina.. 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. veebruar 2015 at 14:26

    Vau, tõesti on kaunid! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. veebruar 2015 at 12:56

    No vau, nagu öö ja päev. Tahaks endale ka selliseid, aga loomulikke. 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. veebruar 2015 at 12:35

    Ma ise käisin ka Kristiina juures. Ta teeb nii hoolikalt ja alati nii rahule jäänud. Materjal nii kvaliteetne ja salgud ei kuku ära. Inimesena ka nii armas!!

  • Avatar
    Vasta aile 16. veebruar 2015 at 12:22

    Laste juuksed? Kusagil teevad vanemad sellega äri? Ma tean, et indias on üks usund ja tempel, kus naised kasvatavad u 7 aastat juukseid neid vahepeal värvimata/lõikamata/töötlemata ning ajavad siis templis pea paljaks ja jätavad juuksed anniks jumalale. Ja sellest oli dokumentaalfilm kunagi ETV2, et tuli suur skandaal, sest mingid firmad hakkasid neist parukaid ja pikendusi tegema.
    Veider see juuste teema, isegi “Hüljatutes” müüs kangelanna oma kiharad, et näljas last toita.

  • Avatar
    Vasta Laura 16. veebruar 2015 at 11:58

    Kas kuskilt hindu ka näha saab või tead sa ütelda?
    Ma ei suuda kodulehelt leida.

  • Avatar
    Vasta katakas 16. veebruar 2015 at 11:24

    Tõesti kena tulemus!

  • Avatar
    Vasta laura 16. veebruar 2015 at 11:08

    Kas need püsivad peale ise pesemist ka sellised ? 🙂 aga jaaa väga ilusad on

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. veebruar 2015 at 11:22

      mhm 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 16. veebruar 2015 at 11:02

    Tõesti niiiii ilusad!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 16. veebruar 2015 at 11:00

    Väga väga ilus tulemus, vaata et enam juukseid käest ei lase 😉