SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

söögikohad: Baieri Kelder

17. veebruar 2015

Kunagi ammu käisin ma Baieri keldris veist nosimas. Kui nüüd hakkasime oma sõbrapäeva planeerima, pidimegi välja mõtlema koha, kuhu sööma minna. “SEE VEIS!” röökis mu aju ja nõnda me sinna laua broneerisime.

Selleks ajaks kui me restorani jõudsime, olime me Triinuga juba nälga suremas, seega otsustasime tellida ka mõned eelroad. Taignas krevetid, seakõrvad (vaene krõbe notsu!) ja kanatiivad olid kõik nii head, et pearoa lauda saabumise ajaks oli kõht tegelikult juba päris täis.

Poisid võtsid soojalt soovitatud seakoodi, mina ikka oma veise ja Triinu kanaprae. Täitsa hullumeelne, aga kui ma vanasti arvasin, et see veis on maailma parim söök, siis Kardolt aina ampsu paludes jõudsin ma järeldusele, et hoopis Baieri keldri krõbe seakoot on maailma parim söök, mida ma iial väljas süües saanud olen!

baier-3104383

Seda kooti sai kahes suuruses tellida – väiksem oli nn “naiste suurus” 10 euriga ja 13 euri maksis siis meeste portsjon. Pildil on muidugi Kardo väga mehine koodikene. Minu meelest ei ole see kesklinna restorani kohta teps mitte halb hind! Enamus restodes on pearoog 10-13 euri ja no nagu öeldud, maailma parima roa kohta ei ole see palju küsitud! Ühtlasi on seal hästi suur õllevalik.

Lõpuks oli meil kõht nii täis, et me ei suutnud liigutadagi, seega pidime ilma magustoiduta hotelli tagasi veerema. Aga minu sõna selle peale – kui oled kesklinna kandis ja otsid kohta, kus saaks ühe väga hea kõhutäie, siis mine Baieri keldrisse. Head hinnad ja veel parem söök! Mul reaalselt pole mitte ühtegi halba sõna öelda, isegi kui ma praegu väga pingsalt mõtlen.

Söögid: 10/10

Joogid 10/10

Teenindus 10/10

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mirjam 17. veebruar 2015 at 09:48

    Annan peakokale kiidusõnad edasi 😉