Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

iga kuu uus lõhn – Chloé

9. märts 2015

chloe-edp-00_1_3-7419008

Veebruaris unustasin teile kuu lõhnast rääkida. Selleks oli Chloé lõhn, aga temaga oli selline täbar asi, et see lõhn lihtsalt üldse ei meeldinud mulle. Mind võlus kirjelduses mainitus lause, et sellest võib saada mu signatuurlõhn. Mul nimelt pole signatuurlõhna, sest ma kasutan pea iga päev erinevat. Lootsin siis selle leida, aga kae nalja, miski mulle selle lõhna juures eriti ei meeldnud. Ma vist pean leppima sellega, et ma olen lihtsalt täiega magusate lõhnade fänn ja sellised….õhtused parfüümid enamasti mulle eriti ei istu.

Samas oleks olnud ju hiiglama nõme jätta seda lihtsalt kappi vedelema, selle pärast andsin ma seda ükskord oma emale nuusutada ja kae nalja – talle meeldis see jälle väga. Ei saa salata, et ämmale meeldis ka, aga ta ütles, et ta nagunii kuskil ei jäi ja tal on kaks lõhna juba olemas, et tal rohkem nagunii tarvis ei ole. Nõnda see lõhn mu ema omaks saigi ja ta ei saaks rohkem rahul olla.

“See on väga naiselik ja ebatraditsiooniline, mille noodid mänglevad omavahel ning võrgutavad publikut elegantsel, kuid väljakutsuval moel. Selle julge ja intensiivne kooslus on ideaalne õhtuseks ja pidulikuks kandmiseks, võides saada Sinu signatuurlõhnaks.” ütleb Levelzone’i koduleht. Lõhna ennast võid leida siit (LINK).

Aga kuna lõhnasid on ju alati VEEL vaja (vähemalt mina leian, et nii see võiks olla), siis nüüd olen ma intrigeeriutud nendest lõhnadest:

burberry_my_burberry-3541091

                    LINK

la_perla_just_precious_1-3085229

LINK

giorgio_armani_si_intense_4-4984322

LINK

Kes neid proovinud on ja teab, milline neist võiks olla kõige magusam ja mõnusam parfüüm? Muuseas, minu kaks lemmikut on praegu Levelzone’is komplektina müügil ja ma võin käsi südamel öelda, et ma pole elusees ühegi teise lõhnaga nii palju komplimente saanud, kui nende kahe Bossi lõhnaga! (LINK)

hugo_boss_nuit_pour_femme_edp_30ml_jour_pour_femme_edp_30ml-4613506

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Reena 9. märts 2015 at 23:11

    See must boss on kyll Sigahea! Sain selle yleeelmisteks jõuludeks. Valge natuke liiga magus, paneb pea valutama. Teisi kahjuks ei tea, peaks siis seda Armunud Sind kuhugi nuusutama minema 😛 minu lemmikud on veel Ferre Rose (mitte see Princess) ja Echo Women (Y) 🙂 ja siis paljud teised magusad 😛

  • Avatar
    Vasta Mirjam 9. märts 2015 at 13:09

    Ära promo rohkem seda Bossi lõhna. 😀 See on niigi megapopulaarne praegu, ei ole vaja, et veel rohkem inimesi selle avastaks! 😀 Kaubamaja top 10-s kõik 3 esindatud.
    mul endal on jour, tahaks nuit ka ühel ilusal päeval omada. Hetkel 3 lõhna mul kokku ja sellest piisab praeguseks.
    Ma selle konkreetse La Perla lõhna kohta ei tea, aga mul on neilt selline lõhn nagu J’aime Les Fleurs, mis nagu nimigi viitab on selline värske lillelõhnaline igapäeva tualettvesi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. märts 2015 at 13:19

      Aga see on ju nii hea! 😀

  • Avatar
    Vasta meow 9. märts 2015 at 12:42

    Aah, ma lausa jälestan seda Chloe lõhna. Mu ülemus kannab seda ja kogu aeg on pilv üleval.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. märts 2015 at 13:02

      Tjah, maitse asi 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 9. märts 2015 at 12:26

    Magusatest lõhnadest soovitan proovida:
    http://www.levelzone.ee/et/yves-saint-laurent-baby-doll-eau-de-toilette

  • Mallukas
    Vasta Mallukas 9. märts 2015 at 11:29

    Eks maitsed olegi erinevad 🙂

    • Avatar
      Vasta Sandra 9. märts 2015 at 12:32

      Jap, just nii ongi. 🙂