Uncategorized

minevikumallu 75 fakti tema kohta

24. märts 2015

Sobrasin oma vanas blogis mingil põhjusel ja leidsin sellise toreda postituse, kus ma 17-aastasena ladusin välja 75 fakti iseenda kohta. Ma neid muutma ei hakka, aga lisan siis juurde ehk mõne märkuse, kui mõni tuleb 😀 Igatahes, ütleme ausalt, mu blogi oli vanasti ikka nii imeline 😀

irwwwwwwww 75 fakti minu kohta*

 1. Kui ma väike olin siis ma kartsin jonnipunni, teate küll, see mänguasi mis õõtsub
 2. Lapsena meeldis mulle poistega koos sõda ja politseid mängida
 3. Ma olin titena kõhu pealt nii paks, et mul ei läinud kleidid selga (Siiani olen muuseas, aastatega ei muutu ka midagi)
 4. Mu esimene sõna oli “uss” ma olin küll isaga koos vannis, ja haarasin ta.. jjjjjjjeeeeeaaaaa
 5. Mulle meeldib meeletult küüsi närida, jeesus ma ei tea miks, aga meeldib (Siiani närin teinekord, gross!)
 6. Ma ARMASTAN vaadata lamedaid saateid, kus keegi tülitseb, ma vaataks vist lõputult Ricky Lake Showd (Siiani vaatan :D)
 7. Väiksena ma ei söönud munavalget, seejärel munakollast, nüüd söön mõlemat.
 8. Mulle meeldib kõiki asju tomatiga süüa (Tomatiarmastus pole ka kadunud)
 9. Ma vihkan punaseid roose (eranditega)
 10. Mu kõht ON pekkis (Kahjuks on see ka siiani nii)
 11. Kui mul on kurb tuju ja ma lihtsalt ei hakka nutma, siis ma kuulan kurbasid lugusid ja sunnin ennast sellega nutma:(
 12. Kui ma lapsekene olin, siis ma üritasin habet ajada ja lõikasin endale põske sisse
 13. Kunagi üritasin ma ennast mänguväljakul lasteaias mingist asjast läbi pressida ja sain otsaette suure haava ja mind õmmeldi
 14. Kunagi ma kukkusin teel kooli näoli vastu asfaldit ja kodus valetasin et mingi vene poiss pani mulle jala ette:( sest mul oli häbi et ma käia ei oska
 15. selle sama lõhkise näo pärast ei saanud ma koolinäidendisse, milline diskrimineerimine!
 16. Ma ropendan kahjuks nagu viimane kalamees viimsepäevaeel (siiani)
 17. Kunagi ma tõesti uskusin et lillad traksipüksid on NII lahedad
 18. Kui ma 10 olin, siis ma musitasin iga õhtu oma käevart ja juurdlesin, kuhu suudlemisel keel läheb, kui käsi ees on:O
 19. Ma luuletasin noorena hämmastavalt…….jubedalt:(
 20. Vanaisa tahtis mu luuletused isegi trükki lasta:S
 21. Ma olin kunagi telekas, presidendivastuvõtul ja ütlesin AK-s Mingile tüübile, et ” ÄÜÖÄPÜÖ ma arvan et ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ sinust saab uus president:S ” See oli mingi Peeter Tulviste
 22. Ma olen vist alkohoolik, aina jooooooon (Ka see on siiani nii)
 23. Mulle meeldib bensiini ja küünelaki lõhn
 24. Ma vihkan kõhuli magamist, mul hakkab kõht alati valutama
 25. Ma ei salli kui mu tuba on segamini, aga ma ei salli koristamist ka
 26. Ma avastasin,et päkapikke pole olemas kui ma olin 4-aastane. Vanaema kapis olid samad kommid,mis mul hommikul sussi sees.:(
 27. Ma nägin kunagi unes et ma magasin oma EMAGA
 28. Veelhullem, teinekord nägin ma unes et ma magasin oma VANAISAGA
 29. Umbes 11-aastaselt arvasin ma surmkindlalt et ma olen lesbi, sest ma ei teinud vahet sõnal lesbi ja hetero
 30. Ma olen käinud Liisiga uste taga piima ja jahu kerjamas, lihtsalt naljapärast (WTF, miks, minevikumallu, miks?!)
 31. Kui ma hästi väike olin, näitas Illimar mulle betoonblokkide vahel oma nokut:S
 32. Mulle meeldib süüa suitsuvorsti, mille vahel on tomat ja peal pipar
 33. Mul on suhkru ja pipra vastu allergia, ikka söön mõlemat
 34. Ma tavaliselt magan äärepool. seega saavad need, kes on seespool minu poolt alati vastu seina litsutud:(
 35. Ma vihkan rannas käimist, sest mul on tunne nagu ma oleks kõigist paksem ja arvan et nad koonduvad minu ümber ringi ja naeravad ja näitavad näpuga
 36. Ma ei lähe iial pruuniks, tee või tina
 37. Mul on kiisutattoooo kõhu peal
 38. Ma olen terve elu oma ema Tiinaks kutsunud, mitte emmeks.
 39. Mu isa droppis dead, kui ma olin 2-aastane
 40. Isegi mu hamstrid surid nälga, ju siis ma pole just kõige õnnetoovam asi maailmas
 41. Mu eluunistus on mängida hirmus suurel laval, kus on palju inimesi vaatama tulnud näidendit, kus mina mängin. Alati kui ma teatris käin, siis ma mõtlen, kuidas ma tahaks ise seal laval olla
 42. Ma vihkan neid kasse,kellel karvu pole
 43. Vanasti ma olin kurb, et mu nimes pole E-tähte. Muidu ma oleks saanud ennast näiteks ” kristäl”’iks kutsuda (First world problems)
 44. Ma tegin endale kunagi kõrvarõngaga ise ninaneedi
 45. Ma armastan Super Mario mängu, ja muid mänge kus on mingi mehike kes midagi korjab
 46. Mulle nii meeldib küüsi närida, kuigi see on rõve
 47. Ma söön neid purgi sees olevaid tigusid ainult sellepärast, et kunagi My ütles, et ma neid nagunii ei söö
 48. Ma kukkusin kunagi puu otsast, umbes 2-meetri kõrguselt alla, pühkisin püksid puhtaks ja läksin koju, avastamata et mul on jalas kaks mõra. Siis rääkisin kõigile et mul on jalas mõra, aga pärast tuli välja et polnud! (Vot see on info!!)
 49. Kunagi sain ma Pärnus telliskiviga vastu pead, meie maja nimelt ehitati vms. Pea muudkui veritses, aga ma ei saanud tuppa minna, muidu keegi oleks mu kiigu endale võtnud
 50. Mulle niiväga meeldib kaisus magada, aga mitte näoga inimese poole, sest muidu tekib mul tunne et ma ei saa hingata
 51. Ma ei suuda kunagi aru saada, miks ma pärast pikka pingutust, olen kodus ilus, ja niipea kui jala kodust välja tõstan, olen ma rõve kui maast välja kaevatud laip
 52. Kui ma üksi kodus olen, siis ma olen hästi kaua peegli ees ja teen endale nägusid, mai tea miks
 53. Alati kui teistel on ÜLI hea tuju, on minul sitt tuju. Aga kui teised on ülikurvad, siis olen mina rõõmus, mai tea miks see nii on
 54. Ma ei salli paarikesi, kellest üks on ÜLI kole, ma ei tea miks, see on nagu ühe ilusa inimese raiskamine rõveda peale
 55. Mida tähendab, et “mulle meeldib ta sisemine ilu” sellesmõttes kui inimene on kole, siis sa ei lähe ju temaga ikka liini ajama, lootes et EHK on sees ilus. Sisemine ilu ei loe, kui su vööümber meenutab väikese korterelamu ümbermõõtu (nagu mul).
 56. Ma joon kõige piimasemat kohvi maailmas. Seal on rohkem piima kui kohvi, pluss veel kilo suhkurt
 57. Alati, kui filmides on happy ending, naeratan ma rõõmsalt ja vahel poetan pisaragi
 58. Ma kardan üksi kodus olles Samarat. Kunagi hirmutas Rassu mind msnis voiceclippidega niiväga, et ma jooksin öösel kell 12 nuttes Maarja juurde
 59. Ma armastan enda juures ainult oma ripsmeid. Muidu armastaks silmi ka , aga nad on nii imelikku värvi. Ja ega mu ripsmed ka midagi vaimustavat pole. aga paremat omadust ma ei suuda leida:(
 60. Põlgan inimesi, kes on a’la sellised: irw, mul on nii ilusad jalad ja nii ilus suu” jne. Nagu kui on, siis on. Miks seda ise heietada, see kõlab nagu enesele selle kinnitamine. (Hehe, nüüd olen ise selline)
 61. Ma ei salli inimesi, kes ei oska kirjutada. Mina teen ka palju vigu, aga mitte sellepärast, et ma ei oskaks, vaid et ma ei viitsi, ja mul on sitt klaviatuur
 62. Mind pole keegi kunagi maha jätnud
 63. Mulle meeldib NIIVÄGA lugeda cosmopolitani, ja tunda et ma olen seejuures kuidagi haritum, mida ma tavaliselt ei ole. (Õnneks see komme on kadunud).
 64. Mulle meeldivad vaiksed poisid
 65. Üldiselt on mind alati paelunud prillidega poisid, Sillule aga ei sobiks prillid minuarust kunagi:D
 66. Ma ei tea miks, aga kunagi kui ma 10-aastane olin. Meenutas mulle E.Iglesiase laul- Hero, mulle täiega mu vanaema surma. Ma olen ikka creepy laps.
 67. Eluaastatel 2-7 elasin ma Pärnus oma vanaemaga
 68. Mu vanaema ( tähtkujult neitsi ) vihkas 16-aastat mu vanaisa ( tähtkujult kalad ) ainult sellepärast, et too teda vihahoos natuke lükkas, muidu on mu vanaisa väga rahulik mees. Aga vanaema viha nägi seesugune välja, et 16 aastat ta papaga ei rääkinud, kuigi elas taga enamus ajast samas korteris. Jeeea. Sillu on neitsi, ja mina kalad:(
 69. Ma võiks 24/7 coca-colat juua
 70. Ma võin poest kokku osta ükskõik mis mõttetut kraami, peaasi et see on odav.Näiteks odav koerarihm, kuigi mul pole iial koera olnud, ja ei saa ka
 71. Ma olen maailma kõige kohutavam rahakoguja, minu käes raha ei püsi
 72. Mu ema ei usu kunagi, kui ma haige olen. Sest väiksena meeldis mulle alati teeselda et ma olen haige:(
 73. Mulle meeldib oma tuba ümber tõsta, aga ma ei viitsi kunagi
 74. Mulle meeldib Donna saba
 75. MA ARMASTAN S*******!!!!!!!!! (Nüüd ma ekspeikat ei armasta enam, armastan praegust).

*Ma ei tea, miks on pealkirja alguses IRWWWW, aga ma ei hakanud seda muutma 😀

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Tineke-Kätlin Vöö 27. märts 2015 at 17:00

  Liiga hea, mehega naersime end lolliks 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta mac 25. märts 2015 at 08:13

  Samarat muuseas ei pea enam kartma. Ta on nüüd rohkem lihtinimese nägu 😀
  http://elu24.postimees.ee/3133999/fotod-tudruk-oudusfilmist-ring-on-suureks-kasvanud

 • Avatar
  Vasta N 24. märts 2015 at 17:56

  Ma arvasin, et ma olen ainuke imelik, kellele ei meeldi, kui keegi kaisus olles näoga minu poole on 😀 Kuidagi ebameeldiv on magama jääda, kui keegi näkku hingab. Aga näe, polegi ainuke 😀 Ja selle telliskiviga pähe saamise jutu üle hakkasin mina ka täiega naerma, omaette tase 😀

 • Avatar
  Vasta Kristiine 24. märts 2015 at 15:26

  Kui siin läks juba pattude ülestunnistamiseks.
  Ma tapsin kunagi tibu ära, sest ma nunnutasin ja kaisutasin teda nii kõvasti, et vaene õnnetu hing ei saanud hingata.
  Ja eelmine aasta sõitsin autoga mutipojast üle, pärast seda üritasin teda poputada kuni ta viimse hingetõmbeni, ma nutsin 2 h jutti…Korjasin talle isegi vihmausse mulla seest (no comments)

 • Avatar
  Vasta Rents 24. märts 2015 at 14:59

  55 kohta – ööklubis see sisemine ilu vist jah ei loe, aga enamasti ju ei armuta kellessegi, kellega on lambist ööklubis täis peaga ameletud (ma loodan), vaid saadakse inimesega juhuslikult tuttavaks, suheldakse natuke (või ei suhtle niisama ka, kui ikka Brad Pitt ei ole?) ja siis võib vabalt olla, et armud sellesse, milline see inimene on.

  Teen nüüd ühe megapiimase kohvi omale selle peale.

 • Avatar
  Vasta n 24. märts 2015 at 12:40

  49.Kunagi sain ma Pärnus telliskiviga vastu pead, meie maja nimelt ehitati vms. Pea muudkui veritses, aga ma ei saanud tuppa minna, muidu keegi oleks mu kiigu endale võtnud-HAHAHAAA!!! 😀

  50.Mulle niiväga meeldib kaisus magada, aga mitte näoga inimese poole, sest muidu tekib mul tunne et ma ei saa hingata-mul täpselt sama värk, lisaks ma ei saa teise inimesega samas rütmis hingata 😀 :/

 • Avatar
  Vasta Liis 24. märts 2015 at 11:59

  Sa lasid oma hamstritel nälja surra? Loodan väga, et see on pubeka liialdus, vastasel juhul on sinu tänane FB’s kiisupoja surmateate jagamine hüper-silmakirjalik. Ja loomapiinaja teeb see sinust samuti.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 24. märts 2015 at 12:18

   Ma täiesti konkreetselt lasin neil nälga surra jah. Mul oli vend jumala väike ja käis pidevalt hamstripuuri raputamas. Mul oli loomadest kahju, tõstsin nad kapi otsa ja….unustasin igaveseks, kuni ma nad surnuna leidsin. Väga jube tegu muidugi – mitte tahtlik ka, lihtsalt olin loll laps.

   Aga sinu loogika järgi peaksin ma nüüd MITTE loomasõber olema, sest ma kunagi väga lollisti käitusin?

   • Avatar
    Vasta Liis 24. märts 2015 at 13:54

    Ei, otseloomulikult mitte. Igati eeskujulik loomasõber ju, kes laseb oma hamstritel nälga surra (see on üks väga pikk ja piinarikas surm, muide).

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 24. märts 2015 at 13:56

     Absoluutselt jube tõesti, aga vasta mu küsimusele? Et mida ma nüüd peaksin tegema siis? Ala näeksin tänaval, et keegi peksab oma looma, siis rahulikult edasi kõndima, sest ma kunagi ju lasin oma hamstritel nälga surra ja seetõttu olen ju ise ka enivei loomapiinaja ja mis ma siin enam kaagutan? Või peaksin ajamasina leiutama?

     • Avatar
      Liis 24. märts 2015 at 14:02

      Ikka vastan su küsimusele… Ma soovitaksin siirast patukahetsust ja põhimõtteliselt väga suurt pingutust selle nimel, et selline asi mitte iial enam aset ei leiaks. Oled teinud palju head, eks see on samm edasi ja just seepärast ma olingi üllatunud, et mina sinust ei oleks sellist asja iia oodanud…

     • Mallukas
      Mallukas 24. märts 2015 at 14:45

      Kallis inimene, ma ei ole sind ju sõimanud ega “plärtsunud”, ma lihtsalt ei saa sinu jutu poindile pihta. See sündmus leidis aset umbes siis kui ma olin mingi 12-13 aastane. Muidugi absoluutselt jube ja haige asi, aga mida ma PRAEGU teha saan? Mis siirast patukahetsust? Et lähen kirikusse andeks paluma või? Või mis suurt pingutust? Ma olen pingutanud juba aastaid loomade heaolu nimel, ma lihtsalt ei näe, mida sa minult veel tahad?

   • Avatar
    Vasta Liis 24. märts 2015 at 13:59

    Selle loogika järgi on need, kes linnud sisse müürisid ehk kah suure loomasõbrad? Noh, ei kontrollinud eriti hästi ja mis seal ikka. Tegid lihtsalt vea, eks. Minu isikliku arvamuse kohaselt on inimese/looma/linnu surmaga (eriti veel pika ja piinarikka) lõppenud hooletus kuritegu ja parem oleks, kui sellised inimesed loomi ei pea. Suhtumine, et “uups, juhtus” on veel eriti shokeeriv. See on minu aus ja isiklik arvamus, millega sina loomulikult nõustuma ei pea, aga võid vabalt nüüd plärtsuma ja sõimama kukkuda.

    • Avatar
     Vasta Kairi J. 24. märts 2015 at 15:51

     Kodanik Liis, kas Te olete väga kõrgelt kukkunud või? 😀 Nagu ma aru saan, siis Mariann on räme loomavihkaja kuna ta 12 aastaselt (kes on ju täiesti laps alles) unustas hamstrid kapi otsa? Sitt ja kole lugu küll aga see ei tee temast praegu halvemat inimest ja loomapiinajat või keda iganes.

 • Avatar
  Vasta Viivika 24. märts 2015 at 11:41

  49. Kunagi sain ma Pärnus telliskiviga vastu pead, meie maja nimelt ehitati vms. Pea muudkui veritses, aga ma ei saanud tuppa minna, muidu keegi oleks mu kiigu endale võtnud

  Ma naersin ikka täiega selle peale 😀 😀
  Sa oled ikka andekas 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  • Avatar
   Vasta Kail 24. märts 2015 at 18:12

   Jaa, minu arust on see lause ka täiega mingi mõnusa absurdinovellimaterjal.

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 24. märts 2015 at 18:13

    😀

 • Avatar
  Vasta Maria 24. märts 2015 at 11:32

  54. Ma ei salli paarikesi, kellest üks on ÜLI kole, ma ei tea miks, see on nagu ühe ilusa inimese raiskamine rõveda peale. —KOHUTAV, aga ma olen ka selle peale lapsest saadik mõelnud, vb sellepärast ma ilusaid mehi ei leiagi, sest see on ju raiskamine 😀 Igastahes, hakkasin loengus praegu korralikult naerma. 😀