Ilukraam Mari

maailma suvakaim “omg, mis ma ostsin” post

6. aprill 2015

Hommikul rabasin hoolega tööd teha ja kui töö valmis sai, siras päike nii ilusasti, et ma tundsin lausa survet Marimummuga mänguväljakule minna. Meil on siin neid maja ümber päris mitu, nõnda me ühe lähedalasuva välja valisimegi. Aiast välja astudes märkasin ma, et mingi suur ümbrik on postkastis. Kuma (LINK) oli mulle oma liblikaid saatnud! Kevade tunne tuli kohe sisse ja ma ei jõua ära oodata, et ma inimese moodi välja näeks, et tekiks tuju aksesuaare kanda.

Igatahes Mari lemmikuks oli kiikumine. Ma eeldan seda sellest, et iga kord, kui ma tahtsin teda maha tõsta, hakkas ta nutma. Seda nii kauaks, kuni ma näitasin talle, kui lahe on veel asi nimega LIUVÄLI. Siis ei tahnud ta omakorda sealt ära tulla, kuni ma näitasin seda imelikku sinist junni, mille peal ta ei osanud eriti midagi ära teha ja oli nõus jälle kenasti vankrisse istuma.

20150406_123913

20150406_123610

Kuna ilm oli ilus ja Mari uneajani veel aega, siis mõtlesin natukene ringi kruiisida, kuni jõudsin Järve keskuseni. Terve külmkapp on mul toitu täis, seega ei hakanud esimese hooga isegi Selverisse minema nagu tavaliselt, vaid rändasin Koduextrasse, kust Mari sai endale liivakasti asju (reha on pildilt puudu, sest see kukkus enne foto tegemist laua alla) ja muud sodi, mis talle näppu jäi. Mina ostsin sellise…eeem…termoskausi, kuhu saab suvel kenasti grilli ja asju panna, et need soojas püsiks. See mis meil kodus olemas on, on suht surnud ja miskipärast loksub veest. Mina ei tea, kust see vesi sisse läks, aga välja ta igatahes ei tule.

DSC_1330Endale ja Kardole ostsin sobivad tassid, aga Kardo ütles neid vaadates ainult: “Sul ei ole alati õigus!”. No jeesus küll ma ütlen, JEESUS küll, millise mehe ostsa ma koperdanud olen, kes ei saa aru, et mul tegelikult ju on alati õigus. Hullumeelne…

No ja siis ma pidin ju ometi Hemtexisse minema, kust ostsin selle laualina, mis tassipiltide all näha on. Maksis ainult kümneka! Paar nõudepesulappi ostsin ka. Või no, tolmulappi? Pinnapuhastuslappi? Misiganes lapid need ka poleks, teate ju küll. Poole odavamad olid. VEDAS!

DSC_1328

Pakiautomaadis ootas mind raamat ühelt blogilugejalt! Paistab, et ma hakkan nüüd oma vaba aega sisustama lugudega Hawaiiiilt!

DSC_1329

DSC_1327

Ja kui ma juba otsaga seal automaadi juures olin, siis mõtlesin korra Selkust ikka läbi käia, et banaane osta. Tee alla viis aga mööda Essenci letist ja kuigi ma olin endale vandnud, et kuradi NEVER EVER ma ei osta neid asju, siis need olid niiii odavad ja terve maailm on neid proovinud ja Mari vigises ja tahtis midagi näppida ja kõik maailma vabandused siia juurde, miks ma otsustasin soetada huuleläike, kaks silmapliiatsit ja ühe kulmupliiatsi.

DSC_1321

Mõtlesin, et saan siin mega ausa postituse teha, kus räägin, kui mõttetud tooted need on, aga noh, pliiatsid meeldisid mulle kõik. Huuleläige on selline random, magusa keemia lõhnaga ja kleepuv, aga pliiatsid on tõesti mõnnad ja maksid mingi eur midagi. Tegin katsetusest pilti ka. “Alanäo” varjasin ära, sest ma olen rõve ja ohatisenenenene. Ühel silmal sinine ja teisel must pliiats, no nagu peab! Nüüd ma olen küll kurb, et ma piisavalt popp blogija ei ole, et nende manti tasuta saada, vaid pidin röögatud kolm euri omast taskust plekkima nagu saksapreili!

IMG_20150406_160743Kuna natukene oli Mari uneajani veel aega, koju veel tulla ei viitsinud, siis läksime mänguväljakule, kus Mari sai esimest korda batuudivõlusid nautida. Jeerum, kui naljakas see oli. Ta naeris lihtsalt nii südamest, et endal tuli ka naer peale, kui see väike päkapikk seal batuudil ringi jooksis (ta veel hüpata ei oska). Naer läks lausa hüsteeriliseks, kui ma temaga koos batuudile ronisin ja me niimoodi kargasime. Vaene mumm naeris, nagu ta oleks seda naeru terve elu kinni hoidnud ja nüüd lõpuks pääses see välja 😀 Mul on tema olekut illustreerimaks ka üks kena pildike, või kaks.

IMG_20150406_134957

Ja nüüd me oleme kodus ja Mari magab ja mina blogin ja peaks ehk koristama, aga ei viitsi. Päev on liiga pikk olnud 😀

Loe ka neid postitusi!

22 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Nell 8. aprill 2015 at 15:18

  Kui ma selle raamatu läbi lugesin, valdas mind mitu emotsiooni:
  1. Tahaks kohe kiita raamatu autorit! Aga veider oleks vist feispuuki kirjutada, et Su raamat on nii äge. Sinnapaika see mõte jäigi,
  aga kui selle raamatu autor peaks juhuslikult seda kommentaari lugema siin, siis tea, et Sa oskad väga hästi kirjutada ja et see
  raamat on üks parimaid, mida lugenud olen!
  2. Tühi tunne. Kahju oli, et raamat läbi sai, sest ma nautisin neid paarikümmet minutit päevas, kui seda lugesin. Selle lugemine oli
  nagu seiklus teises maailmas, mu fantaasia on elav ja mõtlesin koguaeg jutule pildid juurde. Hoidis põnevil 🙂
  3. MA TAHAN HAWAILE! Tõsiselt.

 • Avatar
  Vasta mari 7. aprill 2015 at 22:19

  Kus mänguväljakul käisite??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. aprill 2015 at 11:19

   Ah on siin maja lähedal üks

 • Avatar
  Vasta T 6. aprill 2015 at 19:25

  Siia on peale seda loomapoe jama väga palju õelaid kommentaare hakanud kogunema 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. aprill 2015 at 19:57

   Ei tea, ei pane nagu tähele 😀

 • Avatar
  Vasta meow 6. aprill 2015 at 18:59

  Essence’i kauapüsivad huulepulgad on maailmaparimad. Ükski Chanel ega muu fäänsi-päänsi asi ei saa ka ligi.

 • Avatar
  Vasta laura 6. aprill 2015 at 16:52

  Hehe. Mari lustis minu maja ees 🙂 oma lapsed
  naudivad samuti kiikumist 🙂

  Ps :puhastuslapid on ägedad,peab vist endale ka
  soetama 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. aprill 2015 at 17:06

   Seal oli neid soodukaga päris palju erinevaid, aga ma kahmasin kaks sellist. Oli veel kanade ja kahvlite ja jumal teab millega 😀

 • Avatar
  Vasta käta 6. aprill 2015 at 16:42

  Laske mind maha aga ma viin lapse kohe ainult
  retuuusidega öuuee!!

 • Avatar
  Vasta epp 6. aprill 2015 at 16:11

  Ma olen mitmeid kordi mõelnud, et kas
  Mari liiga paljalt riides ei ole. Kas
  tal on midagi pükste all ? Ma enda
  meelest olen vist eriline kanaema aga
  praeguste ehk siis nende kahe sooja
  päeva puhul on minu laps k/s kombekas
  ringi liikunud aga enne seda kandis
  õues veel pakse talvepükse.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. aprill 2015 at 16:17

   Maril ju paks jope pluss sukad ja püksid. Ma küll ei arva, et ta liiga õhukeselt oleks.

   • Avatar
    Vasta Liisa 6. aprill 2015 at 19:15

    Täiesti ok minuarust. Laps rahmeldab ju nii palju.

   • Avatar
    Vasta Karin 6. aprill 2015 at 22:06

    Mul oli lapsel täna kevadkombe, paksud sukapüksid, villased retuusid ja veel villane kombe
    kevadkombe all. Need H ja Mi-i sukapüksid, mis Maril siin on ja retuusid on mul toas tavaliselt. Ma
    olen vist opakas.

    • Avatar
     Vasta tiiu 7. aprill 2015 at 03:10

     Vaene laps! Karini oma siis

    • Avatar
     Vasta Liisa 7. aprill 2015 at 13:01

     See on ikka ekstreemne üleriietamine. Kui muidugi laps pole seda tüüpi, kes istub kärus või seisab ühe koha peal. Kes
     vähegi ringi liiguvad, ma ei kujuta ette, mis haudumine toimub, kui on paksud sukapüksid, villased retuusid, villane
     kombe JA kevadkombe.

    • Avatar
     Vasta H 7. aprill 2015 at 16:11

     Ma arvan ka, et selline
     üleriietamine oleks isegi väikese
     beebi puhul üle mõistuse. Ise panen
     1,5-aastasele sellise ilmaga
     sukkpüksid+retuusid või
     dressipüksid ja peale ilma voodrita
     kilekad, et pori sisse istudes või
     liivakastis kohe püksid märjaks ei
     saaks.

    • Avatar
     Vasta Kaidi 9. aprill 2015 at 14:20

     Karin , Sa teed nalja- ONJU !?
     Kui ei tee ,siis palun anna oma aadress,
     Sinu lapse huvides saadan Sulle lastekaitseinspektori 🙁 !

 • Avatar
  Vasta M 6. aprill 2015 at 16:05

  Kas Maril ohatise probleemi pole?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. aprill 2015 at 16:16

   Ei ole õnneks olnud jah. Kardol ka kunagi pole.

 • Avatar
  Vasta Tiina 6. aprill 2015 at 16:04

  Malluka, ainult üks küsimus.
  Kas Sa üle ei tarbi?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. aprill 2015 at 16:16

   Ehk tõesti.

  • Avatar
   Vasta Mary-Liis Poom 6. aprill 2015 at 16:24

   Kuidas sul endaga lood on ?:))))))