Õudne on see, kuidas üks tore idee võib kulmineeruda kohati nii…närvesöövaks. Otsida sponsoreid, valida auhindu, läbirääkimised kohaga, õhtujuhiga, kuidas hääletada, kuidas pärast auhindu jagada ja veel miljon pisiasja, mis lõppeb vist mulle ja Leenule kerge närvivapustusega.

Eile oli mul küll selline tunne, et suva, paneme selle lehe kinni ja lõpetame selle lolli idee üldse ära. Kord ei sobi hääletussüsteem, siis ei sobi see, keda on nomineeritud, siis kuulen, kuidas me teeme üritust, et ise auhindu saada (sõbrakesed, auhindu annavad nagunii firmad, kellega me ise koostööd nagunii teeme ja kui me ainult auhindu tahaks, siis me ei peaks selle jaoks ÜRITUST korraldama), siis kuulen, et ainult minu blogi lugejad on nii lollid, et selliste lollide poolt (nagu ma) hääletaks, siis ei sobi see, et me ka ise nomineeritud oleme, sest see on ebaaus.

Kuidas ebaaus? Kas on ebaaus, et mul on lugejaid? Ma saan aru, et oleks ebaaus, kui ma ütlen, et jou, ma võidan kõik auhinnad ja lähen koju. Ma võin ju ehk mingi kategooria võita, kui lugejad nii arvavad. Mis ma teha saan, et neid lugejaid mul nii palju on :D Ma olen ka edev inimene ja armastan tähelepanu (ega ma muidu ju nii avalikult blogiks) miks ma ei võiks saada üht auhinda? Kuidas see ürituse vähem ausaks muudaks? Nagunii avaldame ju pärast kõik hääled ja on kenasti näha, mitme häälega keegi võitis. Kas oleks tõesti ausam, kui meie ei osaleks?

Igatahes, eile olin ma valmis loobuma ja Leenu turgutas mu tuju. Täna on tema natukene murdumise äärel.

Ma tahaks öelda, et kammoon inimesed, andke meile armu :D Ma saan aru, et ehk me oleme vigu teinud, aga vigadest õpitakse ja me proovime kõike teha nii hästi kui suudame. Ausalt ka. Me ei taha midagi halba. Me tahame lahedat pidu, lahedate inimestega, kellega meid seob ühine huvi – blogimine! Auhinnad on ju ainult kirsiks tordil :)

Ühesõnaga, ma ei jõua enam saada hüsteerilisi kirju “PALUN LISAGE MINU BLOGI KA HÄÄLETUSSE!”. Kui ma seletan, et enam ei saa, sest nominandid on juba esitatud ja lukus, siis minnakse närvi, et ah, see nagunii üks sohk ja endale auhindade jagamise üritus.

Pliis. Ei. Ärge tehke enam. Ma ka murdun varsti.

Jaga: