PULMAD

pulmajutud: rahakarp

29. mai 2015

Täna sain kätte selle karbi, kuhu minu pulmas saab kaarte ja ümbrikke panna. Ma ise oleks leppinud kilekotiga lossipõrandal, aga selgus, et see ei olevat sünnis ja nõnda tegi Graatsia Sinule (LINK) mulle nii super ägeda karbi, et ma pole vist nii peent asja oma elu sees omanudki! Kade olen ma lausa inimeste peale, kes niimoodi meisterdada mõistavad. Mina sellise imetööga igatahes hakkama ei saaks. Hea, et meil ikka eksperte on 🙂Kätufoto-3048

Kätufoto-3059

Karp on veel sellise viguriga tehtud, et see plaat, kus peal lilled ja M&K on, on seal üleval magnetiga kinni. Nõnda saab selle kenasti magnetitega hoopis karbi ette panna, et karp “lahti” oleks. Muidugi käib suur kaas ka pealt ära. No lihtsalt nii ilus näputöö!Kätufoto-3069

Kätufoto-3084Nagu ma olen sada korda maininud, siis hakkab minu pulmas nii palju “tobedaid mänge” toimuma, et paha hakkab! Seega tuleb ju kindlasti jagada ka pulmaameteid! Need märgikesed tegi mulle ka armas Marina valmis, suured suured tänud talle siinkohal.

Kätufoto-3093

Kätufoto-3096

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta N 30. mai 2015 at 07:47

  Väga ilus karp!
  Ootan alati Sinu pulmateemalisi postitusi 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. mai 2015 at 11:38

   Aitäh 🙂 Eks neid veel paari nädala jagu tuleb 🙂

 • Avatar
  Vasta Emilia 29. mai 2015 at 19:17

  vau, see karp on tõesti ilus, nii mõnus tibukollane 🙂