Esiteks ütlen ära, et mingit puhkust mul veel ei tule, Kardol küll augusti lõpus pidi üks tulema, ehk saan ka mina selleks ajaks endale nädalakese ära räägitud? Igatahes praegu mõtlen ma rohkem selliseid nädalavahetusepuhkuseid.

Eile märkasin oma küdi (selline sõna on siis mehe venna jaoks välja mõeldud meie kallis emakeeles) Facebookis pilti, et nad on mingis kohas nimega Mullihotell (LINK). See on minu arusaamise järgi nagu telkimine inimestele, kellele muidu ei meeldi putukaid täis telgis maas vedeleda vihmalombis. See tundub niiii lahe! Ma loodan, et kallis küdi ei pahanda, et ma ta instast pildi varastasin ja siia riputan.

mull

Kindlasti tahaks ise ka sinna selle suve jooksul jõuda. Tundub mega romantiline ja sada korda parem, kui niisama telkimine, mis mulle muidu tõepoolest ei meeldi. Nagu ma aru saan, siis mull üheks ööks on alla saja eurokese. On kellelgi mullihotelliga kogemusi? Kuidas oli?

Tegelikult on meil plaan lähiajal Pärnu minna. Mõtlesin isegi selle nädalavahetuse peale, aga siis tuli meil uus plaan minna Triinuga Viimsi Spa 18+ mõnusid nautima ja seega tuleb Pärnut natukene edasi lükata. Ja kuigi meie perekonnal on Pärnus lausa kaks korterit, siis üks on välja üüritud ja teises ei tahaks tädi häirida, seega vaatasin mujal pakkumistes ringi ja mulle tundub, et hea variant on Kurgo Villa (LINK). Seal maksab üks öö umbes 60-70 eur, oleneb siis kuust, millal minna.

On keegi Kurgo Villas käinud? Kuidas oli? Kas jäite rahule? 

Aga muuseas, kes Eestis puhata ei taha, siis Cherrys on praegu megahead pakkumised Riiga, Berliini, Viini ja isegi Pariisi! Pariisi saab edasi-tagasi pileti lausa 149 euroga, mis on tõesti üli hea hind, sest kui kunagi, kui ma ise neid hindu vaatasin, olid need umbes 25o euri edasi-tagasi. Meie käisime eelmine aasta tasuta, sest Kardol õnnestus võita piletid kahele Articu spordiklubist. Aga kuna neid pileteid aina võita ei saa, siis 150 euriga külastaks seda romantilist Pariisi veel! Riiga saab näiteks 49 euroga edasi-tagasi, mis on hea selle poolest, et sa säästad oma elust mingi 8h bussisõitu, kui juba nagunii vaja sinna minna näiteks. Igatahes soodsad lennupiletid leiad SIIT LINGILT.

Mis lahedaid kohti olete teie külastanud või kavatsete külastada? Külalistemajad, villad, puhketalud, värgid-särgid! Andke ideid :))

Jaga: