Uncategorized

Mi:Fiesta käevõrud

21. august 2015

unnamed

Ühel päeval potsatas mulle postkasti ümbrik Mi:Fiestalt (LINK), mille sees oli peidus kuus imeilusat käevõru. Igaühel neist on erinevad kivid, millel omad “võimed” ja tähendused. Sellised asjad meeldivadmulle väga, mistõttu olen neid peale saamist põhimõtteliselt iga päev kandnud. Kuna värvivalikut on, saab neid kanda pea iga riietusega :))

Ülevalt teine on mäekristallike, millel eriti lahedad omadused.

MÄEKRISTALL – on meistertervendaja mis tahes olukorra puhul ning seda juba tuhandeid aastaid kasutatud energia võimendamiseks. Ameerika põlisrahvad kutsuvad mäekristalli Vanaema Maa ajurakkudeks. Sisaldades kõiki värve, toimib mäekristall üheaegselt kõikidel erinevatel dimensioonilistel tasanditel. Luues enda ümber elektromagnetvälja ning lahustades staatilise elektri, on mäekristall äärmiselt võimas tervendava energia võimendaja. Absorbeerides, talletades, vabastades ja reguleerides energiavooge, kahekordistab mäekristall (kui seda käes hoida) sinu biomagnetilist välja, ning ka akupunktuuris kasutatavate nõelte efektiivsus tõuseb 10%, kui katta nad õhukese mäekristalli korraga. Töötades vibratsioonilisel tasandil ning häälestudes loomulikul teel kasutaja spetsiifilistele vajadustele, viib mäekristall inimese ja tema ümbruse energia nii täiuslikku seisundisse kui hetkel võimalik, ennetades haigusi, toimides hinge tervendaja ning puhastajana, ühendades füüsilise ja vaimse tasandi. Olles kui kosmiline kompuuter, talletab mäekristall informatsiooni ning omab võimet lahustada karmat. See kivi võimendab ülemeelelisi andeid ja häälestab meid vaimsele eesmärgile.

Selle all on mäekristalli ja roosa kvartsi segu.

ROOSA KVARTS – Olles tingimusteta armastuse ja piiritu rahu kivi, on roosa kvarts kõige tähtsam kristall südame ning südametšakra tervendamisel. See imeilus kivi muudab meid vastuvõtlikuks ilule selle kõikides avaldumisvormides. Romantiline roosa kvarts tõmbab ligi armastust. Kui asetad selle kristalli voodi kõrvale või paigutad oma kodus suhete nurka, siis tõmbad ligi armastust. Ka toetab roosa kvarts su olemusolevat suhet ning taastab või tugevdab partnerite vahelist usaldust ja harmooniat. Roosa kvarts on parim emotsionaalse tasandi tervendaja. Vabastades väljendamata emotsioone ja hingepiina ning lahustades emotsionaalse sõltuvuse, leevendab ta sissepoole pööratud valu ning tervendab kaotusest tingitud kannatust, avades su südame ja muutes su taas armastusele vastuvõtlikuks. Kui oled armastanud ja armastatud inimese kaotanud, siis leevendab roosa kvarts leinavalu. Ka õpetab roosa kvarts, kuidas armastada iseennast ning julgustab enesele andestama ja ennast aktsepteerima, äratades eneseusalduse ja eneseväärtustamise tunde. Olles asendamatu trauma- või kriisiolukorras, toimib roosa kvarts nagu esmaabi, rahustades ja energiavälju taas tasakaalu viies. See kivi eemaldab negatiivse energia ning asendab selle armastavate vibratsioonidega. Tugevdades empaatiat ja sensitiivsust ning aidates aktsepteerida vajalikke muutusi, on roosa kvarts suurpärane kivi näiteks keskeakriisi puhul, ent ka teiste elumuutuste korral. Kui hoida käes roosat kvartsi, siis võimenduvad su positiivsed afirmatsioonid, sest see kivi meenutab sulle su tegelikke ja kõrgemaid taotlusi. Roosa kvarts on kõrge vibratsiooniga kivi.

ehe3

Minu lemmik on haloiit. Mis on haloiit? No las ma räägin:

HAOLIIT – julgustab teid võtma eest isiksusele omast maski, mida maailmaga silmitsi seismiseks kasutate, lubades teil jääda ustavaks nii iseenda kui oma sisemise tarkuse suhtes. See kivi paneb aluse vaimsele häälestatusele ning valmistab teid ette vaimsete äratundmisteni jõudmiseks. Haoliidist on abi kehavälistel rännakutel ning eelmiste elude külastamisel. Haoliidile keskendudes avaneb teile tee mõnda teise aega või dimensiooni. Kolmandale silmale asetatuna aitab see kivi meenutada teisi elusid, kaasa arvatud elude vahele jäänud aega. Taskusse pandud haoliit imab endasse nii teie endis peituva kui ka kogu teile suunatud viha. Haoliit aitab sõnastada nii vaimseid kui materiaalseid püüdlusi, hõlbustab nende saavutamist ning soodustades rahulikku ja mõistlikku suhtlemist.

ehe4Need mõlemad on sellised kivid nagu magnesiit.

MAGNESIIT – avab südametšakra ja stimuleerib armastusevõimet, kaasa arvatud armastust iseenda vastu, mis on vajalik selleks, et suuta teiste inimeste armastust vastu võtta. Magnesiit toetab ka probleemsetes olukordades tingimusteta armastuse seisundis püsimist ja aitab jääda oma keskmesse ning kõike kõrvalt vaadelda, lubades teistel inimestel olla täpselt niisugused, nagu nad on, nõudmata neilt muutmist või laskmata end nende probleemidest mõjutada. Magnesiit teeb nähtavaks kõik enesepettuse vormid. Ta aitab ära tunda alateadlikke mõtteid ja tundeid ning viib teid vajaduse korral nende algpõhjusteni. Rahustav magnesiit toetab inimesi, kes on närvilised ja kartlikud ning aitab neil oma ärrituvusest ja sallimatusest üle saada. Magnesiidil on täheldatud ka kaalualandavat mõju.

ehe5Igale tähtkujule pidavat ka muuseas erinevad kivid sobima. Nende kohta leiad infot SIIT. Mina olen näiteks kalad ja sellest nimekirjast on mul elus üldse kunagi olnud vist kuukivi…Vanaisa kunagi laadalt ostsis ja mina kaotasin kohe ära. Mis seal ikka :))

Kas teie usute sääraste kivide võimetesse? On teil ehk mõni (pool)vääriskivi või kristall? Kui ei, siis Helene teeb teile kindlasti täpselt sellise, nagu teie tahate ja vajate 🙂

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Heleri 22. august 2015 at 22:11

    Mul olemas mäekristall, angeliit, sinine kvarts,
    maasika kvarts, magnethematiit, preniit, roheline
    aventuriin ja turmaliinsuletistega kvarts ?

    Olen täielik fänn ja usun ka ? Kristallimaailm on
    huvitav ja põnev !??

  • Avatar
    Vasta Anneli 22. august 2015 at 18:50

    On olemas ametüst, roosa kvarts, akvamariin,
    amasoniit, roosa kvarts, krüsokolla, lapis lazuli,
    kuukivi, tsitriin. On minu tervisele (ja elule)
    positiivset mõju avaldanud.

  • Avatar
    Vasta minna 22. august 2015 at 12:33

    mina olen just see kivihull 🙂
    Mul on endal sammalahaat, mäekristall, haoliit , ametüst, ja akvamariin 🙂 ( kaks viimast siis tähtkuju kivid )
    roosa kvarts on hetkel kuhugi kadunud ,kuid loodan,et utleb veel välja

  • Avatar
    Vasta H 22. august 2015 at 05:20

    On yks ametyst kivi kaelas yritan loodan tervendavale
    rahustavale mojule.kui kaes hoida ongi rahulikum
    tunne.

  • Avatar
    Vasta Silja 21. august 2015 at 20:05

    Mina kannan poolvääriskividest ehteid. Nendest on imelised ehted valmistatud,sellist kohta ei teadnudki,aitäh.Nüüd saab veel
    kaunimaid ehteid soetada!

  • Avatar
    Vasta Moona 21. august 2015 at 18:40

    On, ametüst, ahhaat ja malahhiit. Aga tähtkuju järgi
    kivi ostmine pidi jama olema, sest see nö. võimendab
    veelgi teatud tähtkujule omaseid jooni ning võib viia
    pigem tasakaalust välja. Ja kuna inimene on pidevas
    muutumises, siis on tark kive jooksvalt valida 😛

  • Avatar
    Vasta karmen 21. august 2015 at 15:55

    Mul endal on see nn elevant, ei tea tapselt mis asjas
    aga tundub et klaasist. Vanaema tõi egiptusest ja
    ütles, et paneksin selle enda tupla mingisse energia
    punkti. Mitte keegi peale minu ei tohi seda puudutada
    jne. 😀 Ise ma neisse ei usu aga las olla kui ta juba on 🙂

  • Avatar
    Vasta Marii 21. august 2015 at 15:28

    Usun ja tegelen isegi kristalliteraapiaga 😉

  • Avatar
    Vasta M 21. august 2015 at 15:14

    Ma ei saa öelda, et ma nüüd hirmsasti usuks ja kahmiks endale neid kive kamaluga kokku. Aga ma ei välista ka midagi. See, et
    mina midagi ei usu või aru ei saa, ei tähenda, et seda pole olemas. No muidugi kui teaduslikult on tõestatud, siis ei aita ka
    minu arvamus.
    Aga roosa kvarts on küll üks uskumatult ilus asi.

  • Avatar
    Vasta Boffin 21. august 2015 at 13:21

    Mina olen samuti kividesse, kristallidesse ja
    INGLITESSE uskuja 🙂
    Ka kodus on mu kristallid alati aukohal kaminasimsil.
    Pean tähtsaks seda, et ma kohtlen oma kristalle nii
    nagu ma tahan et mind koheldakse. Ma tõesõna
    poputan neid ?

  • Avatar
    Vasta Kaie, www.uuskogemus.com 21. august 2015 at 12:13

    Mina usun ja see kui ise usud, see ongi peamine. Ostsin lapsele vankri taskusse emapärli või
    midagi sellist oli nimi. Selline puhas valge.

  • Avatar
    Vasta Petra 21. august 2015 at 12:10

    Usun väga! Praegu kannan roosa
    kvarstiga sõrmust iga päev. Ja
    kindlasti tasub kivide puhastamise
    kohta ka uurida ennem kui neid kandma
    hakata. Nii saab need n.ö enda omaks
    teha. Ja laadimise kohta ka peaks
    uurima. On erinevad meetoodi,
    voolava vee all või kuu ja päikese
    käes, meresoola matta. Tasub uurida 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 21. august 2015 at 11:32

    Usun, kuigi esimesed kivid soetasin endale alles hiljuti. Hetkel kannan karneoolidest käevõru ja ametüsti toorkiviga ripatsit.
    Pikemat aega olen otsinud sobivat kuukiviga ehet.

  • Avatar
    Vasta Kati 21. august 2015 at 11:25

    On ja palju..Usun…Minu kõikse armsamad on Roosa kvarts, karneool ja punane jaspis 🙂