KODU LAPSED Mari

pühapäeva jätk piltides

13. detsember 2015

1

2

3

51-4715043

q2

Mari hakkas Kurega vigurdama ja aelema, ma lausa pidin kaamera uuesti kätte haarama. Ps! Vaadake, kui mõnna rüü Maril seljas on. H&M’ist saime eelmisel nädalal. Hea saak, sest siis saab ühe riideesemega kohe kõik selga, mitte ei pea teda mööda ilma taga ajama pükste ja pluusiga.

Laual oleva jope saaatis mu vanaisa talle jõuludeks. Ainuke miinus on see, et see on 98 suuruses ja Mari alles 92. Seega on see sel aastal suur ja järgmisel aastal raudselt väike. Ja kui palju meil ka seda talvekest ka on… aga eks näis. Ehk ikka sajab midagi kunagi maha ja tekib vajadus natsa suure, pehme ja mõnusa jope järele. Armsad roosad kitsekesed on ka peal.

Aa, mõnel pildil peaks näha olema ka Kure puudulik kõrvaots. Tuli ükspäev teine ilma kõrvaotsata koju. Kuhu jättis, seda ei tea.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar