KODU LOOMAD Lotte

armas üllatuspakk pere neljajalgsele

22. detsember 2015

Naistele on erinevad firmad teinud läbi aegade erinevaid iluboxe, kus saad siis igal kuul endale nn üllatuspaki, kus sees on just sinu profiili järgi valitud tooted. Lõpuks ometi on selline asi ka koertele tehtud ja selle on teinud minu armas kolleeg Max, kes on ise suur loomasõber ja muidugi ka koeraomanik.

Mina näiteks ei olnud enne sellisest asjast midagi kuulnud, aga tegelikult on üllatusi ju tore teha. Isegi kui ma mõnikord niisama poes käin, siis hüppan loomapoest läbi, et Lottele ja Kurele ka midagi head osta. Aga ma räägin teile siis natukene teemast ka. Nimelt selline lehekülg nagu www.dox.ee

Seal saad täita ankeedi oma koera kohta ja teha valiku, kui pikaks ajaks pakki endale tellida soovid. Kui liitud vaid üheks kuuks ja soovid saada vaid ühte pakki, on hinnaks 35€. Samas kuueks kuuks tellides on paki hind 30€ ja kui ma praegu enda oma uudistan, siis ma võin kindlalt väita, et selle paki hind on kindlasti rohkem kui 30 või 35 euri. Kui palju ta päriselt poes maksaks, seda ma ei tea, sest hindu pole välja toodud.

unnamed1-4107167

Lotte pakk peitis endas Billy & Margot maitsestamata koerte popkorni, hirveliha maiuseid, 100% looduslikke käsitöömaiuseid, taskumaiuseid, spetsiaalseid kutsikamaiuseid, mänguasja ja koerteseepi. Mul on tunne, et kuna see on juba nii ilusas pakikeses, siis ma panen sellele kodus pakkepaberi ümber ja Lotte saab selle 24dal kuuse kandist üles otsida. Nii tore jõulukink, aga noh, eks ta ole ka muidu täitsa mõnus asi. Maiustega saab koera premeerida, eriti kutsikat, keda vaja pidevalt õpetada ja treenida. Mul kuluvad need maiused kindlasti ära.

Mänguasjad meeldivad Lottele väga ja pesemise peale ma olen juba paar korda ise ka mõelnud, nüüd on lõpuks olemas mingi spets asi, millega teda pesta ka. Halleluuja.

Igatahes mina olen südamelt nüüd ära saanud rääkida. Ma muidugi võiks oodata ja vaadata, et kas Lottele üldse need snäkid maitsevad, aga ma olen teda näinud tema enda sitta söömas, seega ma oleks üllatunud, kui ta nüüd päris maiuse peale pirtsutama hakkaks.

Ps! Kui keegi tahab oma koerale ka proovida sellist lahedat kasti tellida, siis ma lunisin teile väikse sooduskoodi milleks on MALLUKASED. Sellega saate 10% alla. Ja ühtlasi võimalus olla mallukased. Jee.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta lilli 23. detsember 2015 at 22:26

  Selliseid tehakse ju igasuguseid, mitte ainult
  naistele :D. Nt on kunstipakid, kus on sees
  igasugused kunstivärgendused like pintslid,
  igasugused värvid jms kunstiga seotut :).

 • Avatar
  Vasta E 23. detsember 2015 at 15:55

  Mis need sellised naistele on ? 😉

 • Avatar
  Vasta Mamsel 22. detsember 2015 at 15:37

  Mina tellin enda kutsikale samasugust pakki, ainult et Norras ning olen väga üllatunud et hind on sama.(Siin on hind 298NOK
  olenemata, kas tellid ainult üheks kuuks või jäädki tellima)
  Ma eeldasin, et Eestis on odavam, kuna hinnad on ju madalamad asjadel aga noh… Mis seal ikka 😀
  Mul on vähemalt hea meel, et selline võimalus ka Eestis olemas on! Peaks vist Ema koerale üllatuse tegema ja tellima selle talle 😀
  Ei tea, kas Eestis ka pakk koerale adresseeritud on? Norras on igal juhul saaja kohal koera nimi 😀

 • Avatar
  Vasta Pirjo 22. detsember 2015 at 14:59

  Huvitav kas kassidele ka midagi sellist Eestis leidub?

  • Avatar
   Vasta Merilin 22. detsember 2015 at 18:50

   Jaaa.. tahaks kiisule ka 🙂

 • Avatar
  Vasta Kaisa 22. detsember 2015 at 14:52

  Lõpuks keegi tegi ära! Igal pool mujal maailmas on need
  nii “IN” meil ainult ei olnud tehtud veel. Mõtlesin ise
  juba korra sellele aga kahjuks aega nappis. Kindlasti
  tellin omale lemmikule selle.

 • Avatar
  Vasta Pisi 22. detsember 2015 at 13:36

  Väga hea, et koertele ka midagi tehtud on. Kahjuks saadavad ainult Eesti piires pakki 🙁

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. detsember 2015 at 13:37

   Kuskandis sa siis elad 🙁

   • Avatar
    Vasta Pisi 22. detsember 2015 at 13:43

    Soomes

  • Avatar
   Vasta Eva 22. detsember 2015 at 13:44

   Vaatasin kah et kahjuks ainult Eesti piirdes,ise
   elan Soomes ?