KARDO Uncategorized

mehed vs naised

4. märts 2016

Nagu te ehk teate, on mul FBis naistejuttude grupp, kus naised arutavad KÕIKE. Reaalselt siis sellest, millal viimati päevad olid, kuni selleni, et mis poe salat viimati pahaks läinud oli ja oksele ajas. Mainimata siis lemmiksarjad, laulud, linnad, värvid, lilled, lapsenimed ja no KÕIK, millest üks kari naisi rääkida tahaks. Jah, me lähme seal mõnikord tülli ja siis teinekord saame kokku ja joome natsa veini ja siis lähme ehk uuesti kõik kemplema ja lõpuks jagame ikka sõbralikult selfisid. Nagu naised ikka.

Kuna minu telefon on katki, võtsin ma täna kaasa Kardo telefoni. Ma käisin nimelt Lõuna-Eestis intekaid tegemas ja tahtsin vahepeal netti ka saada. Kardo kenasti andis ja saingi oma toimetus autos tehtud. Kui ma olin juba peaaegu kodus, piiksus Kardo FB, et grupp “ainult mehed” vms, on uue postituse saanud. Kardo oli mullle ennegi öelnud, et ta FBis sellises grupis on ja et nad seal “pilte jagavad”, aga no kas ma seda siis uskusin või? Muidugi kohe klikkisin ma lingile ja otsustasin järgi uurida, et mida siis räägivad kamp mehi.

Kas ehk naisi taga? Oma unistustest? Oma töökohtadest? Oma…peenistest?

Mis ma seal nägin? Sellist pilti:

unnamed-3323003

Reaalselt, nad ei teegi seal muud, kui jagavad selliseid pilte 😀 Ei ühtegi SÕNA isegi. Pildid. Mõned tissidest, mõned sellised naljapildid. Thats it. Heh, mehed….

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta njah 4. märts 2016 at 23:56

  Sellepärast mul rohkem meessoost
  sõpru ongi…

  • Avatar
   Vasta Biku 9. märts 2016 at 21:57

   Ääm….et siis mille pärast sul meessoost sõpru rohkem on? Ma ei saa sinna midagi parata, aga alati kui keegi naine seda uhkelt
   teatama tuleb siis ma kohe panen sinna juurde, et fafa ma olen nii äge naine ja nii meeste mõttemaailmaga, mind draamad ja
   särgid värgid ei huvita. Mingid mõtetu teemad riietest ja kingadest ka mitte:D Ma küll leian naistega alati igasugu teemasid
   mida rääkida, no ei räägi kirevase päralt üldse mingeid tüüpilisi teemasid vaid üldse nagu KÕIKE. No kõike mis maailmas
   olemas on ja midagi vähegi rääkida saab. Üldiselt mu sõprused ei kesta kaua mingite sisutühjade naistega kes osakavad ainult
   peost rääkida, üks oli kunagi selline, kes rääkis ainult seda milline mees talle jälle abieluettepaneku tegi ja kuidas teda kõik
   mehed ikka tahavad ja igal peol landivad. Sellest sai küll siiber. Aga õnneks neid ei ole palju. Ja ma ei ütleks ausaltöelda, et
   sõprus meestega oleks kuidagi harmoonilisem ja rahulikum, kuigi mul on meessoost sõpru küll, aga mina ei oska seda idülli
   niivõrd näha, et miks mehe sõprus on midagi erilist. Meestega tihtipeale tekib ikka mingi värk ja draamat küllaga:D

 • Avatar
  Vasta C. 4. märts 2016 at 23:24

  Kas oleks FB võimalik selle naiste grupiga liituda ehk? 🙂

  • Avatar
   Vasta Ma 4. märts 2016 at 23:42

   Ei!

   • Avatar
    Vasta Kats 5. märts 2016 at 01:02

    😀