Uncategorized

telefoniarve poole soodsamaks*

14. märts 2018

Kas te uurite tihti enda kontoväljavõtet ja erinevaid arveid üksipulgi läbi? Mina polnud seda vist kunagi teinud, aga nüüd on küll natukene loll tunne, sest kui ma oleks ammu pilgu peale visanud, oleksin ma päris kõva kõva kopika säästnud. Kõik algas sellest, et Tele2 pakkus mulle uut paketti, muidugi tingimusega, et ma neile üle tuleksin. Ma kohe esimese asjana tahtsin ei öelda, sest mulle ei meeldi üldse muutused ja selle pärast jooksen ma kaubanduskeskustes ka nende inimeste eest ära, kes mulle LHV’d või muid uusi asju pakkuda üritavad. Enne kui ma jõudsin ära öelda, sain ma teada, et kui ma neile üle läheks, saaksin ma 9.99€ kuuarve. Saate aru või, 9.99€? Lisaks on neil märtsis kampaania, et saad terveks märtsiks piiramatult netti ka (seda näed siit).

See tundus juba hea plaan, sest kuigi ma absoluutselt ei viitsi paketivahetustega tegeleda, siis vaatasin oma praegust Elisa arvet ja see oli 23.50€. Sellest 22€ moodustas Elisa Euroopa 22 nutipakett, mida mul oli vaja ainult reisi ajaks, ehk siis ma olen juba kaks kuud seda summat niisama maksnud, sest ma pole ju välisriikides ja mul polnud seda absull vaja. Aga ma unustasin selle ära ja nõnda see jäigi.

Muuseas, just see oli ka üks põhjustest, miks ma Tele2 suhtes usaldav olin. Kui ma juba Tenerifel olin ja avastasin, et mu Elisa Euroopa 22 pakett mind ABSULL ei aidanud (nett kadus umbes päevaga), siis võttis minuga ühendust Tele2 ja pakkusid mulle, kui ärikliendile mõnusat välismaist netipaketti, mida ma saaksin reisi ajal kasutada. Sain uue SIM kaardi sõbrannaga Tenerifele ja kui ma tagasi tulin, siis kirjutasid nad ise, et kas soovite nüüd lepingu lõpetada. Soovisin ja saingi tehtud. Ei mingeid trahve, ei mitte midagi. Ainult aitasid mind hädast välja ja kõik. Mul oli lausa kahju lepingut lõpetada, aga kuna mul tegelikult firmale omaette numbrit vaja pole, siis lõpetasin ta ikkagi ära. Aga noh, kahjuks tavakliendile selliseid pakkumisi ei olnud ja laias laastus, see osa vis huvitab vaid neid, kellel firma 🙂

Seda enam, kui nad nüüd mulle poole odavamat paketti pakkusid (mis siis, et ma teoorias oleks võinud Elisas ka varem paketi tagasi vahetada), siis ma olin kohe nõus. Ma praegu vaatasin järgi, et enne seda Euroopa 22 paketti oli mul mingi pakett, mille eest ma maksin 17€ kuus. Ehk siis 9.99€ on ka sellest väga palju tunduvalt vähem.

Ahjaa, veel väike asi, mis mu telefoniarvel iga kuu AASTA aega kajastunud on, on Mobiil ID eest 1€ kuus. Ma pole seda aga kunagi aktiveerinud ja kasutanud, seega on see juba 12€ maha visatud raha. Tobe lugu! Muidugi ma võiks lihtsalt selle Mobiil ID kasutamise ära õppida, sest ma pole kunagi nii rahul olnud, kui oma Smart ID’ga. Tele2’s on kuu lõpuni sim-kaardi tasuta Mobiil ID kasutamisvõimalusega sim-kaardi vastu vahetamine tasuta (muidu 10€).

Mul on selline asi, et stuudios pole netti. St peaks olema, aga ma unustasin maaklerilt küsida netiparooli ja ma pole viitsinud sellega tegeleda, sest lihtsam on telefonist hotspot teha. Paraku iga jumala kord nett hakkis, nii et näiteks tööl tulnud meilid sain kätte alles kodusesse netti jõudes. Loodan, et Tele2ga see probleem laheneb.

Ma olen kuulnud sellist juttu, et odavamaid pakette saab ainult siis “välja pressida” kui lahkuda ähvardad, aga igatahes teile infoks, et selline 9.99€ pakett on täitsa olemas ja on isegi 6.99€ pakett olemas, neid pakette saad vaadata SIIT.

*Postitus on sündinud koostöös Tele2’ga

Kus võrgus teie oma telefoniga olete ja palju teie igakuine telefoniarve on?

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta ingrid 23. märts 2018 at 17:50

    minul on pakett tele 2-s 5,99 ja piiramatu internetiga, ning euroopa siseselt viist 5 GB netti. Sain selle ka nii, et olin juba Teliasse üle minemas kui tehti selline oakkumine.

  • Avatar
    Vasta M 17. märts 2018 at 13:39

    Mina olen Elisas ja maksan 9€ 20GB neti eest ja siis mingid kõneminutid ja sõnumid ka, mida elu sees täis ei kasuta + 1€ Mobiil ID eest. Olen väga rahul. Selle 9€ sees on põhjamaade numbritele 100 minutit kõneaega ka ja kogu 20GB netti võin kasutada ükskõik millises põhjamaa riigis.

  • Avatar
    Vasta teadja 17. märts 2018 at 09:51

    tele2. kaks numbrit, mõlemale 1000min kõneaega ja 100sms tasuta, ühel numbril 15gb netti = kõik kokku 7 eur kuus.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. märts 2018 at 06:41

    Mul Elusas 6 euri ja mehel Tele 2 ning 3 euri kuus.

  • Avatar
    Vasta Rebeka 16. märts 2018 at 18:17

    Mul elisas ja maksan 4€ piiramatu nett ja kōned ja 1€ mobiil id mis minujaoks täiesti asendamatu. Tele2 on minujaoks ōudne koht ja never ever enam nende kliendiks ei hakka.

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2018 at 16:16

    Uskumatu tõesti, kuidas vanade klientide nahka kooritakse. Mul üks tuttav praalis, et tal kõik hinnas kõned ja sõnumid ja nett ja maksab ainult 25€!!! Ebanormaalne 😀 Minu Diili telefoniarve on 4.50, selle sees 1000 kõneminutit, 1000 smsi ja 15gb netti. Aastaid tagasi juba sain selle nipi teada, et kui paned parema pakkuja juurde numbri liikuma, siis teeb vana operaator veel parema pakkumise.

  • Avatar
    Vasta K 16. märts 2018 at 10:31

    Elisas juba 7 aastat, piiramatu netipaketiga, 1000tasuta minutit ja maksan u9 euri. Pluss on veel tahvelarvuti mille piiramatu neti pakett on17 euri, tahtsin ymber vahetada aga kuna soodsam ja kasulikum oli too pakett siis ei hakanud ümber vormistama v

  • Avatar
    Vasta Pille 15. märts 2018 at 20:43

    Ma vaatan siin mis teiste igakuised arved on ja natuke tahaks oksele hakata. Tundub, et olen Telia uue büroohoone peasponsor :S

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. märts 2018 at 20:50

      Ma ka nii shokis, et NIII väiksed kõigil 😀

  • Avatar
    Vasta Lisbet 15. märts 2018 at 13:31

    mulle helistas ka ükspäev tele2,a nad ajasid mul pliksi üles ja ma panin kõne väga ebaviisakalt kinni 😀
    tegelt maksan 5 euri-kõned,smsid,piiramatu net,elisas,mulle sobib

  • Avatar
    Vasta kristi 15. märts 2018 at 12:30

    Ma tulin just aasta tagasi tele2-st ära Elisasse, arve on 4€ ja netti 15 giga, mida pole ma kunagi suutnud ara kasutada, kuigi istun palju telefoniga netis. Hiljuti küll tele2 helistas aga ei suutnud paremat /soodsamat pakkumist teha. Levi poolest olen mõlemga rahul, seega määrab kuumaks ostuse minu puhul.

  • Avatar
    Vasta Liisu 15. märts 2018 at 00:11

    Me mehega oleme Elisas maksame kokku 10 euri kuus.(üks leping kaks numbrit). On siis tasuta kõned igasse võrku , smsid ei mäletagi palju ,aga ära ei ole kasutanud,15 gb netti ,hetkel sellest piisav. Ja kusjuures see vastab tõele et kui hakkad operaatorit vahetama siis kukutakse mega pakkumist tegema ,nagu meilgi. Me juba panime numbri nn liikuma teise võrku ja ss Elisast helistati et kas lahkume sellest võrgust ja miks ja küsiti mis pakkumine tehti jne. Siis kohe trumpas üle parema pakkumisega. Mõtlesime et dvj ei hakka ss ümber kolima jääme samma võrku,kusjuures olid isegi teise võrgu( kuhu üle tahtsime minna) sim kaardidki postiga koju tulnud koos lepinguga?. Seekord siis jäi nii ja oleme rahul.?

  • Avatar
    Vasta Kris 14. märts 2018 at 23:42

    100 aastat olen tele2 klient..ka mulle ei meeldi muutused..aga maksan rohkem, sest mul veel lapse tel. arve ka seal hulgas.

  • Avatar
    Vasta N 14. märts 2018 at 22:35

    Igakuine kuskil 17 eurot sest telefon järelmaksuga. Muidu on tele2 pakett 2.99 kuus(kaheks aastaks, musta reede pakkumine oli)

  • Avatar
    Vasta Raili 14. märts 2018 at 22:19

    Olengi Tele2-s! Olgu jumal neile armuline selle piiramatu neti eest ? Tavaka 15GB-ga lihtsalt ei ela ära, telefon sööb netti! Peale seda kuud olen ilmselt level max hellitatud ?

  • Avatar
    Vasta kerttu 14. märts 2018 at 22:01

    telias juba aegade alguses – arve küll 30-40€ aga sellest 80-90% moodustavad taxify ja parkimine. sidelahenduse paketi hind 3,49€, selles 1000 minutit kõneaega, 1000 sms ja 15GB 4G netti, mis seni pole veel täis saanud. olen väga rahul – levi on igalpool, nett kiire.

  • Avatar
    Vasta Helery 14. märts 2018 at 20:21

    Kunagi ammuaega tagasi pakuti mulle elisas telefonidiili. 13 eurone pakett, mis sisaldab siis mingeid sõnumeid ja minuteid ja mis põhiline, piiramatu netimaht. Olin kohe nõus ja siiani pole vahetanud. Väga rahul oma 13 eurose paketiga ? nad on proovinud vahetada mul seda, pakkudes 1-2 eurot kallimat, et minu pakett pidi ajast ja arust juba olema aga no need kõik piiratud internetiga ja siis ma pole nõus olnud ? kohapeal elisas ütles klienditeenindaja kunagi saladuskatte all ka, et ära sa jumalapärast paketti vaheta, et sellist ei pakuta enam kuskil ja nad tahavad ära kaotada selle pigem, sest ei pidanud tulu tooma nii hästi ? nii ma olen tiksunud 13 eurose paketiga juba oma 6 aastat ? väga rahul ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. märts 2018 at 19:56

    Diilis ja arve 5 midagi sentidega. 20GB netti, mis tähendab sisuliselt piiramatut, kuna pooltki ei kasuta elusees ära, piiramatult kõnesid ja mingi miljon smsi ka, ei tea kui palju täpselt. 😀 Diil vaieldamatult soodsam ja parima leviga, ka seal, kus muudel levi pole. Elisal eriti. Ei tea, kuidas tänapäeval, aga mitu aastat tagasi oli Tele2 ka koguaeg leviprobleemid.

  • Avatar
    Vasta Liise 14. märts 2018 at 17:47

    Käin palju Euroopas ringi ja kahjuks ei ole ükski muu operaator peale Telia mulle midagi sobivat suutnud pakkuda. Mu telefoniarved jäävad samuti 25 euro kanti, selle sees on neljaeurone sõnumite-kõnede kuutasu, mis kunagi täis ei saa, 8 GB internetimahtu (sellest pool Euroopas kasutamiseks), umbes viie euro kanti parkimistasusid, Spotify premium kuutasu ja mobiil-ID kuutasu.

  • Avatar
    Vasta Ave 14. märts 2018 at 17:07

    Ma Diil’is. Maksan 1.50€ kõned-sõnumid(mingi hulk tasuta, aga pole kunagi ületanud seda ja ei mäleta, mis see hulk oli) + 5€ 20GB netti = 6.50€ arve. Olen mega rahul! Tehti selline pakkumine, kui tahtsin Elisa’sse üle minna mõned aastad tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 14. märts 2018 at 15:07

    Ma olen Elisas, 9€ kuu, mille sees 30giga netti. Hetkel olen rahul. 🙂 Kuigi jah, neti leviga maakohtades veidi probleeme. Kipub kokku jooksma… aga linnas on kõik hästi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 14. märts 2018 at 14:53

    Mina olen hetkel Tele2s ja mul on üliodav pakett. Maksan iga kuu 2,99 ja selle hinna sees on piiramatult kõnesid ja sõnumeid+ ülisuur kogus internetti (täpselt ei mäleta kui palju aga piisavalt, et mulle jätkub ja jääb veel ülegi), lisaks on veel mingi kogus euroopasiseseid kõnesid ja internetti. Aga, et nii odavat paketti saada oli ikka pikk jamamine. Nimelt kunagi üle 2 aasta tagasi taheti mind teise võrku meelitada ja läksingi aga siis Tele2 helistas, et ärge minge meilt ära ja tegi 2 aastaks veel parema pakkumise. Võtsin selle pakkumise vastu ja olin 2 aastat rahul, maksin vist kuskil 5 euri kuus. Aeg läks edasi ja ükskord vaatasin juhuslikult internetist oma arvet ja see oli 30 euri ja nii juba mitu kuud olnud. Siis läksin Tele2te uurima, milles asi ja öeldi, et sorry 2 aastat on täis tiksunud ja soodustus läbi. Ei noh tore lugu küll, mulle ei vaevunud keegi seda teatamast, et mu telefoni arve tõuseb u 25 euri võrra. Küsisin siis uut paketti ja mulle pakuti mingit 17 eurist (see oli siis enam vähem piisava koguse kõnede ja internetiga, mis mulle sobiks) ja öeldi, et paremat nad teha ei saa. Ajas natuke närvi küll aga läksin siis ise Telia esindusse ja mulle tehti suhteliselt hea pakkumine, mille vastu võtsin. Järgmine päev helistas siis kohe Tele2 mulle ja vabandas ning tegi siis uue pakkumise 2.99 ja kauplesin ise veel oma euroopakõned ja neti juurde. Mulle veel lubati ka 2 aasta pärast helistada ja teatada ette, kui see pakett hakkab lõppema ja öeldi, et nüüd töötab neil eraldi inimene sellel alal, kes ette teavitab paketi lõppemisest. Maksti veel kompensatsiooniks 20 euri ettemaksu kah. Nii, et pika jutu lõpuks, jamamist oli aga tasus ära ?. Eks see ammu teada tõde jah, et mine korraks ise teise võrku ja siis saad oma vanast võrgust hea pakkumise ☺

  • Avatar
    Vasta Katrin 14. märts 2018 at 14:16

    mina diilis, maksan 3,98 eurot, mille hulgas 15 giga netti + 1 euro mobiil-id eest, mida kasutan peaaegu igapäevaselt. Kokku siis 4,98 euri 🙂 olen suht rahul nii leviga, kui ka neti kiirusega