KARDO Uncategorized

õllesummerdamine

7. juuli 2016

Eile käisin üle aastate Õllekal. Mulle meenus, et ma vist Delfis töötamise aegadel olin sunnitud sinna minema ja köiega 46-meetri kõrguselt laskuma. See oli vist ka viimane kord, mil ma viimati (kuse) blond olin, aga kes tahab seda oma silmaga näha siis SIIT LINGILT saab.

Sedapuhku ei viinud mind sinna mitte ajakirjanikutöö, vaid noh… muu töö. Nimelt kutsus Saku Läte meid Triinuga appi. Seal sai eile sõita ühe vigurrattaga ja tõsta veetünne – kes hakkama said, said meie meisterdatud alkoholivaba kokteili tasuta nautimiseks. Mina tegin arbuusijooki ja Triinu tegi virgin mohhiitot, tund aega rabistasime seal kokteile teha ja elasime võistlejatele kaasa. Inimesed olid ülimõnusad ja toredad!

Naljakas vahepala: Kardo seisis üsna ees, mitte päris baarileti taga. Ja sealt avanes imeline kuulmisraadus sellele, kuidas kaks noort neidu täie rauaga minust nirusti rääkisid, siis rattaga sõitsid ja seejärel sõbralikult naeratades minu käest kokteili sisse lunastasid. Seda püha kahepalgelisust, eksole :D!

Aga kuna mina seda juttu ei kuulnud ja Kardo keeldub seda mulle ka ümber jutustamast, siis mul eriti vahet ei ole ka. Minul oli igatahes tore ja tund aega läks jube ruttu mööda. Isegi paar selfit jõudsime endist leti taga teha, aga tegelikult oli seal fotograaf ka, kellelt me raudselt varsti pilte saame.

triinuga

Ega ma ütlen ausalt, et peale sellist tunniajalist rahmimist tuli mulle uni peale. Kell oli ka juba mingi pool üheksa ja… ma ei ole kindel, kas ma kuidagi suudaks veel vanema mutina kõlada, aga uneaeg kippus peale. Siiski oli meil veel kaks eesmärki – Kardo ütles, et ta ei saa õllekalt lahkuda enne vähemalt ühe õlle joomist ja mina tahtsin üles otsida Flossy telgi, sest ma olin Instas märganud, et nad seal kohapeal kuskil on. Ma tahtsin küll tegelikult endale mingeid ägedaid jalanõusid, aga lõpuks läks nagu ikka – jalanõud skooris endale Mari.

DSC_4432

Ma nüüd hakkasin netist neile linki otsima ja avastasin, et nojah, need jalanõud on netis loomulikult odavamad, kui õllekalt ostes. Mina maksin 25€, netis on 21.90€ (link siin). Eks see ole loogiline ka, aga noh, oleks võinud siis tellida juba. Seal minu meelest mainiti ka, et saatmine on praegu tasuta vms. Ma sain sealt ostuga kaasa kupongi, millega saan veel viieka alla, seega tellin ehk endale ka mingi ägeda paari.

Ma päris ilma ka ei jäänud heast-paremast, sest endale skoorisin ma kaks juustupatsi (kolmas oli ämmale) ja ühe suure pulgakommi. Tahtsin mingit käsitööshoksi ka osta, aga järjekorrad olid meeeeeeletud. Üldse ma ei saanud aru, kuidas ja miks inimesed seal vabatahtlikult on, sest seal oli kitsas, lärmakas ja lihtsalt jube ebameeldiv olla. Kardol oli samas õigus – kui sa purjus oled ja ringi tolgendad seal, siis on kindlasti toredam. Enamik vist selle mõttega sinna läksidki, sest kella üheksaks olid enamus jumala mälus ja koperdasid seal inimestele otsa. Mul hakkas lõpuks pistma ka ja nõnda ei viitsinud ma enam ringi tuiata ja otsida kohta, kust Marile õhupalli osta. Seega tulime kiiresti koju ära ja punkt kell 22 olime kodus.

Ps! Mäletate ma rääkisin sellest, et meil kodu otsast lõpuni kondoome täis on (link)? Me saime neile eile JÄLLE juurde. “Ma panen nad siia jope taskusse ja kui sa kunagi kontrollima tuled, et kas need on alles ja neid pole, siis järelikult olen ma suutnud need kellelegi ära anda!” rõõmustas Kardo. Jaaajah 😀

13620084_998076723641120_8210713456754863018_n-3352114

Kondoomi jaganud tüdruk kiitis, et need olla veel talgivabad kondoomid ja no kammoon, võtke ikka. Ei aidanud isegi minu hädine näitamine kõhu suunas, et minu jaoks on juba hilja. Mind pole võimalik päästa! Ta hoopis küsis, et mis me arvame, miks nende kondoomide nimi Dolphi on. Ma julgesin pakkuda, et äkki need on delfiinist tehtud, aga tegelikult olla delfiinirajakad ainukesed peale inimeste, kes pulli ja lõbu pärast seksivad. Vot väike hariv fakt teile ka lõpuks minu poolt!

Täna on mul grandioossed plaanid teha tööd, minna juuksurisse juuri värvima, Kätuga Paavli kaltsukasse Marile t-särke ostma minna (sest me ei suutnud täna ÜHTEGI leida, nagu…kuidas???) ja õhtul saab mind näha Solarise keskuses Madmoiselle terrassi avamisel, kus ma Argo Aderiga mõõtu võtan burksitegemises. Mina teen taimse burksi ja tema lihalise. Kumb vaatajatele rohkem meeldib, see burks jääb ka menüüsse. Kardo ütles, et ma peaks siis ka lihaga tegema, sest KES OMETI ostaks taimetoidu burksi 😀 Loodame siis, et kohaletulijate seas on ka taimetoidusõpru!

Ema teavitas mind eile, et tahaks täna Mari enda juurde viia peale lasteaeda, selle vastu meil ka miskit pole. Las möllavad, me saame siis Kardoga jälle õhtal kahekesti aega veeta.

Ps! Ma avastasin eile enda jaoks FBis live chati võimaluse ja tegin seda lausa KOLM korda! Ma olin šokis, et 1400 inimest suva hetkel mind vaatama jäi, kuidas ma endale venelasekulme maalisin või söödamatut sööki tegin või Mariga puslet kokku panin, aga seega igatahes täna kavatsen ma veel mõne teha! Kes tahab näha, siis hoidke Malluka fbi lehel silmamune peal (link). Sealt saab eilseid ka järele vaadata!

Kes veel õllekal käis?

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta hoplaa 7. juuli 2016 at 22:02

  Issand, sa oled nii palju ilusam täna
  kui seal köiega laskumise videos!
  Hambad ja juuksed ikka annavad
  sedavõrd palju juurde…

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. juuli 2016 at 08:40

   No eks siin 4-5 aastaga olen vähe kobedamaks läind jah 😀

 • Avatar
  Vasta S.A. 7. juuli 2016 at 18:42

  mul on kaks paari javereid, ostsin eelmisel aastal aga umb hädal tagasi tellisin endale flossy)) neid ei saa üldse võrrelda, flossy
  on nagu brändi jalatsid.. need on parem pakendatud ja komplektis on eraldi pehmed sisetallad, mulle nad rohkem meeldivad..
  eriti see ananassi print on imeilus!!!

 • Avatar
  Vasta Bino 7. juuli 2016 at 18:00

  Javeril on see lollakas kole silt seal taga.
  Flossy omadel ja ka SportsDirectist ostetul seda pole.

  Umbes sama, kui lähen ostan Sportlandist Nike tossud ja siis tossudel on taga kõlge õmmeldud silt “sportland.ee” ..nõme mu arust.
  Sellepärast javerid ei meeldigi.

  Flossyd on suht kallid, tavalisi ei ostaks, sest saab Sports Directist odavamalt, aga neid mustriga variante isegi ostaks, sest mujal
  pole..

  • Avatar
   Vasta Bino 7. juuli 2016 at 18:03

   Oops, ka flossyl taga silt küljes..no megainetu.
   Eksisin, sest minuarust mu sõbral olid nahast flossyd ja neil küll polnud..

 • Avatar
  Vasta Mari 7. juuli 2016 at 14:39

  ja need tavaliselt jalan6ud seal mingi 30 EUR, lisatakse ikka mitmekordne hind otsa, tundub et see juba Eestis tavaline
  skeemitamine. Ostetakse v2lismaalt odava hinnaga ja siis m22ritakse eestlasele peale mitmekordse hinnaga.

 • Avatar
  Vasta Mari 7. juuli 2016 at 14:31

  Mina ostsin need jalan6ud 9 EUR koos postitusega ebay-st, issand milline juurdehindlus ikka. Yritatakse nii naglalt kiirelt rikkaks
  saada.

 • Avatar
  Vasta K. 7. juuli 2016 at 10:59

  Mis mõttes KES ostaks taimetoiduburksi? 😀 Viimasel ajal on söögikohtades pigem see teema, et lähed
  sööma, tahad vegeburksi, aga öeldakse, et otsas on..

 • Avatar
  Vasta Hellu 7. juuli 2016 at 10:59

  Kui kedagi huvitama peaks, siis dolphi teeb minu meelest kõie paremaid libesteid. Durexi omad meile nt üldse ei meeldi, alguses
  nagu tore, aga need nagu veits vesised, peale paari minutit hakakb piem nagu vastu töötama ja tekitab frictioni.

 • Avatar
  Vasta Kristiina 7. juuli 2016 at 10:52

  Ma jälgisin eile su tegemisi Mariga ☺
  No kuidas saab üks laps niii ninnunännununnu olla ?
  ??

 • Avatar
  Vasta pealtnägeja=) 7. juuli 2016 at 10:50

  Javer on Volkswagen Polo
  Flossy on Mercedes E
  Vot selline vahe.

  Javeril on 26 erinevad värvi
  Flossyl on üle 300 erinevad mudelid

  Vot selline vahe.

  Valige ise 😉

  • Avatar
   Vasta ivsh 7. juuli 2016 at 12:39

   No pealtnäha tulevad siiski täpselt
   samast tehasest. Ma saan aru, et
   kommenteerija on Flossyga seotud ja
   puha, aga nii mõttetut juttu (ja
   läbipaistvat reklaami) ei maksa ka
   ajada. Seda, et värvivalik on erinev,
   näeb igaüks. Aga kvaliteedivahet pole
   mõtet küll preachida. Muuseas, VW
   Polo peab kõvasti paremini vastu
   teatavasti kui Mercedes Benz. I have
   spoken.

   • Avatar
    Vasta Dina 7. juuli 2016 at 14:31

    mul on Polo, ei kurda 😀

 • Avatar
  Vasta Sandra 7. juuli 2016 at 10:31

  Jaa, ma ka vaatasin eile, kuidas Sa sibulat ja küüslauku hakkisid. 😀 Nii lahe oli! Loodan, et näen täna ka ja et vaatamise aeg sobib,
  et parasjagu EM ei jookse. 🙂

 • Avatar
  Vasta ivsh 7. juuli 2016 at 10:02

  Javeril (http://javer.ee/) on
  äravahetamiseni sarnased kossid (pole
  küll mingeid erimustreid), mis
  maksavad palju vähem. Mul on Javeri
  omad isiklikult olemas ja tundub, et
  tegemist on täpselt sama asjaga, aga
  teise lipiku ja värviga.

  • Avatar
   Vasta ivsh 7. juuli 2016 at 10:05

   A mulle just meenus, et sul on ka
   Javerid tegelikult olemas :D. Never
   mind, carry on.