KODU Meisterdused PILDID

DIY peeglilaua värskendus

9. juuli 2016

Mõni aeg tagasi ootas mind postkastis pakk, mille sees peitsid ennast lamps4makeup lambid. Kuna mul ei olnud absoluutselt ühtegi kohta, kuhu neid panna, sest ma olin senimaani meikinud ennast vannitoas, kus pooled pirnid on ammuilma tühjad, siis pidin ma hakkama otsima endale meigilauda.

Mul oli tegelikult ammu plaan oma iluvidinad magamistuppa tuua, sest Kardo sõnul ei saa ta vannitoas ennast liigutadagi, ilma, et kuskilt talle mingi huulepulk pähe sajaks. Seega samm 1 – leia tualettlaud. Netis maksid nad umbes 115-155 euri, see tundus natukene kallivõitu. Siis aga kirjutas üks lugeja, et ta on 65€ müügis üks laud, mis poes oligi 115€. Lõimegi käed ja sain laua kätte. Lambid sobisid sinna peale ideaalselt ja oleks võinud öelda, et mu meiginurk on nüüd valmis, aga kerkis probleem – mul on liiga palju asju ja liiga väike laud.

Selline oli siis meiginurk siis, kui ma arvasin, et ta on valmis, aga no pooled asjad ei mahtunud ära.

Selline oli siis meiginurk siis, kui ma arvasin, et ta on valmis, aga no pooled asjad ei mahtunud ära.

Ega ma nüüd uue laua otsingule ka minna ei tahtnud. Esiteks ma olin juba 65€ magama pannud ja ihnuskoi minus lõi välja. Mul oli ju teise korruse esikus peeglilaud, mis kunagi all esikus oli, aga peale miniremonti sai üles “eest ära toodud” ja seal ta päris mitu kuud juba vedelenud oligi. Nõnda sündis mul plaan, et värvin selle sindrinaha lihtsalt ära ja temast saabki mu uus peeglilaud. Mulle meeldis see ka, et vana laud on suur ja TUGEV. Uued mööbliesemed on tihtipeale sellised nõrgukesed, nigu väiksed gasellipojad. Korraks pihta lähed, siis kõik asjad võbisevad peal. Lisaks on mu vanal peeglilaual ka kapikesed, kuhu on hea asju peita. Kellel kodus mudilasi, teab, kui oluline on, et asju saaks peita. Näiteks ükspäev ei peitnud ma oma huulepliiatsit piisavalt hästi ära ja selle tulemusel käis Mari kolm päeva lasteaias suurte punaste “piitsajälgedega” üle kogu keha. Peaks vist tänulik olema, et lastekaitse ukse taga juba ei kraabi.

Igatahes avastasin ma ennast peale juuksurit kahe minuti vaba ajaga ja nõnda hüppasin ma läbi Vintage Chick poest, kust mina isiklikult juba neljas kord värvi soetamas käin. No ei ole midagi lihtsamat, kui kriidivärviga asjade ülevõõpamine! Näiteks värvisin ma ära esikupingi (link) ja söögilaua koos toolidega (link). Isegi ülalolev “pink”tool on kriidivärviga üle tõmmatud. Imeline jumala and, see kriidivärv. Ei haise, ei vaja mingit ettevalmistust. Ainult võta pintsel ja kuku võõpama. Nii ma tegin ka.

Et mul igav värvida ei oleks, tegin ma samal ajal live chati (jah, jälle) ja kus siis kõik alles porisesid ja pirisesid, et küll ma värvin valesti ja lohakalt ja mida kõike veel. Pfft, amatöörid! Minu peeglilaud kukkus igatahes just nii hea välja, nagu ma alguses ette kujutanud olin. Hoolimata sellest, et ma ei olegi värvimisekspert.

ennepärast

Ma ei tea, miks mu enne pilt selline on, aga see on ainus, mis mul lauast leida õnnestus, enne kui ma teda värvidega ründasin.

Nüüd on mul mõnus meiginurk, kuhu ma saan KÕIK oma miljonid iluvidinad paigutada. Miskipärast on vannituba ikka paksult minu kraami täis, aga mul oligi plaan sinna koristama asuda, kui Mari lõunaunne läheb. Ja pärast näitan teile, et mina ei ole ainukene, kellele värvida meeldib. Mari tuunis koos mu väikevenna abiga enda pappkarbist “mängumaja” nii lahedaks, et ma olin lausa hämmingus. Aga no kuna see on all ja mina vedelen üleval voodis, siis ma praegu ei viitsi sellest pilti tegema minna, vaadake parem mu hiilgavat meiginurka!

DSC_4446

Minu parfüümikoguke

dsc_4444-3193765

Kui lambid põlevad, siis saab ikka tõesti 100% parema meigitulemuse. Kuidas ma ennast enne üldse meikisin?!

DSC_4443

DSC_4440

Lauale jätsin asjad, mis igapäevaselt kõige enam kasutusel. Ehk siis jumekas, puuder, põsepuna, paar huulepulka, ripsmekas ja lainer. Muu ootab kapis.

DSC_4438

Kapi sisse skoorisin maximast euriga sellised roosad plastikkorvid, mille sees on siis näokraam, silmakraam, juuksekraam ja küünekraam.

DSC_4448

Nüüd kui ma neid pilte siia üles laadisin, siis mulle meenus, et ma ju värvisin küll, aga vahaga unustasin üle tõmmata. Seda tuleb ka kindlasti teha, sest muidu tuleb see värv veega kokkupuutel lihtsalt maha, aga noh, see käib õnneks jube kiiresti ja võtab maksimaalselt 10 mintsa, seega teengi selle taaga kohe ära, siis on tehtud.

Kuidas teile mu eidenurk meeldib? 

Loe ka neid postitusi!

39 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Külli 11. juuli 2016 at 08:25

  WOW super meigilaud tuli välja ?
  Ja need lambid on kindlasti omal kohal, peaks endalr
  ka soetada, sest vannitoas ei saa üldse normaalselt
  meikida ?

 • Avatar
  Vasta Helena 10. juuli 2016 at 11:49

  Mallukas kas seda kriidivärvi saab ka kuskilt netist
  tellida? ?

 • Avatar
  Vasta Maria 9. juuli 2016 at 22:50

  Jaa need lambid on super ägedad, tellisin endale ka ja
  ei tea kuidas enne meikisin ?

 • Avatar
  Vasta Kristi 9. juuli 2016 at 22:24

  65€ga võiks selle teise laua küll ära osta. :p

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. juuli 2016 at 07:58

   osta 😀

 • Avatar
  Vasta Altius 9. juuli 2016 at 19:44

  oh, ma võtan õhtul klaasi veini ja hakkan videot järgi vaatama 🙂 ka väike sõltuvus tekkinud. Aga peeglilaud on nii äge, sul on üldse
  hea maitse. Iga kord piltidelt vaatan detailid mitu korda üle ja tekitab endal ka ideid, arvestades, et kuu aja pärast uude koju
  kolimine.Või noh, uues kodus vaja enne ikka värskendust teha ja selle pilguga su blogi vaatan , et mis nippe ise ka kasutada võiks 🙂

 • Avatar
  Vasta Kätlin 9. juuli 2016 at 17:45

  Väga kena meigilaud tuli välja tõesti 🙂

 • Avatar
  Vasta Kelly 9. juuli 2016 at 16:55

  isssand kui änksa, külla tulen siis teed mulle
  meigi seal eidenurgas eks! ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 17:00

   ma olen päris niru selles 😀

   • Avatar
    Vasta Kelly 9. juuli 2016 at 17:05

    pohh, vaatame, mis välja tuleb ?

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 17:05

     teen sulle libumeigi, ok? 😀

     • Avatar
      Kelly 9. juuli 2016 at 17:11

      Noooo davai! ??

  • Avatar
   Vasta MP 9. juuli 2016 at 20:01

   Mallukas, sa võiksid blogi posti ka
   teha eraldi sellest, kuidas said
   kokku oma kõige suurema fänniga?
   Kellyga! 😀
   Oleks huvitav jällegi lugeda ja
   pildid sinna juurde. Nagu ma olen aru
   saanud, siis ta ongi sul kohe
   igapäevane blogikülastaja ja
   kommenteerija. Samuti pole te veel
   reaalselt silmast-silma kohtunud ja
   1teist niimoodi ei tea, kui ainult
   blogi kaudu? 🙂

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 20:32

    teen 😀

   • Avatar
    Vasta Kelly 9. juuli 2016 at 21:34

    Jessas, miks selline soov ? ?

    • Avatar
     Vasta MP 10. juuli 2016 at 06:07

     Oleks vägev lugeda sellest, kuidas
     Malluka kõige suurem fänn kohtub
     lõpuks Malluka endaga. 😀

     • Avatar
      Kelly 10. juuli 2016 at 13:19

      noooooooh, vaatab seda asja
      ??

 • Avatar
  Vasta Liisa 9. juuli 2016 at 16:50

  Appi see Guessi lõhn mis seal keskel riiulis on.. lihtsalt
  MEGA! Parim avastus mis ma teinud olen.. kahju et
  otsa hakkab saama ainult ?

 • Avatar
  Vasta sinaida 9. juuli 2016 at 13:33

  Aga kus sa istud ja istudes jalad paned?

 • Avatar
  Vasta A. 9. juuli 2016 at 12:56

  Väga ilus on! Ostetud laua saad ju
  uuesti müüki panna 😉

 • Avatar
  Vasta tanel 9. juuli 2016 at 12:51

  mõnus eidealtar ???

 • Avatar
  Vasta Erika 9. juuli 2016 at 12:24

  Väga uhke ju. Mul tuli ka ei hirmus värvimise isu peale sind vaadates. Selle kriidivärviga seoses mul paar küssi ka. Kas see lakitud
  pinnale ka hakkab? Mul mõni veneaegne mööblitükike mis võiks ka uuenduskuuri läbi teha. Ja kas neid värve saab ainult sealt
  spets poest või võib neid leida ka tavalisest ehituspoest?
  Ahjaa…. tead ma olen kuulnud ja lugenud ei lõhnasi ei soovitata hoida päevavalguse käes, et peaks karbis olema. Ma küll ei mäleta
  enam miks. Aga ise hoian ka ilma karbita nii. 😀

 • Avatar
  Vasta Stina 9. juuli 2016 at 12:14

  Ilus, võrratult ilus!

  PS. Olen üks nendest oma-huvitava-eluta inimestest,
  kes on sinu livechattidest sõltuvuses ?

 • Avatar
  Vasta Relka 9. juuli 2016 at 12:08

  Väga ilus 🙂
  Mulle meeldib see,et sa ei torma poodi
  hirmkalleid asju ostma ja kasutad ära seisma
  jäänud asju, millest valmib
  imeline,kodune,romantiline meiginurgake 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 12:13

   No nagu näha siis ma ju tegelikult tormasin kohe ostma, kuigi oleks võinud kohe olemasolevat kasutada 😀

 • Avatar
  Vasta PJ 9. juuli 2016 at 12:07

  Kohe väga kahju sellest 65eutost, kui vaadata kui
  palju praktilisem ja ilusam on see funkpeeglikapp. Ma
  vaatasin ka eile neid plastkorve Maximas ja mõtlesin
  kuhu neid panna saaks 😀 mul nimelt kiiks…mu kodus
  ei tohi olla väga plastasju. Aga sinu eidenurk meeldib
  väga. Sinna ette sobiks veel nõuka aegne ümartumba
  või funktumba laiale jalgadega nagu peeglikapp ise.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 12:10

   Jaa, mingit tumbat oleks sinna vaja, mul tegelikult üks punane on kah, ehk keegi õmbleb sellele uue katte, siis sobiks see nagu valatut. Aga 65 eurist on mul ka kahju 🙁

   • Avatar
    Vasta Anny 9. juuli 2016 at 12:54

    Diy tumba ise kangas ja lase kõik kohad
    klambritega kinni ja voldi ilusaks. Ma tegin oma
    vanaema juurest toodud tugitooliga uuenduskuuri
    nii läbi?

   • Avatar
    Vasta Angelika 9. juuli 2016 at 13:01

    Selle 65 eurise laua võid ju maha müüa.

   • Avatar
    Vasta PJ 9. juuli 2016 at 16:08

    Diivani lasid ju teha kellegi. Äkki aitavad seekord
    ka?

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 16:19

     See on nii väike asi, ei hakkaks neid tülitamagi

 • Avatar
  Vasta Mariliis 9. juuli 2016 at 12:05

  Tahan ka 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 12:13

   Hakka värvima siis 😀

 • Avatar
  Vasta MP 9. juuli 2016 at 12:05

  No nii kena lihtsalt näeb välja.
  Tõsiselt! Ja mõned lõhnad sealt
  võtaks küll endale. Mul omal ainult 1
  lõhn. 😀 Ja need lambid võtaks ka
  siis juba. Kust sa need lambid üldse
  soetasid endale ja mis nende hind on
  umbes? 🙂

  • Avatar
   Vasta MP 9. juuli 2016 at 12:06

   Upsii, minu viga. Lambid on sul juba
   alguses ära mainitud. Tänks! 😀

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 12:12

    Just :)! Muuseas mul paar aastat tagasi polnud ühtegi lõhna 😀

 • Avatar
  Vasta f 9. juuli 2016 at 12:01

  Mitu kõksu Mari teha jõuab,et see klaas seal kapil katki läheks 😀 ja ta saab sealt pealt ikka su kõik meigiasjad kätte?

  Tulemus on ikka väga ilus,algul videos veidi kahtlesin 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. juuli 2016 at 12:11

   See sama peeglilaud (koos klaasiga) on siiakolimisest peale talle vägagi kättesaadav olnud ja ta on seal peal isegi kõndinud. Ei usu, et ükski tulevane “kõks” seda katki teeb. Hetkel ei ole ta veel igatahes mu asjade vastu huvi tundnud. Ega ta tegelikult üksi siin magamistoas väga ei tuia ka.