Beebiootus KARDO LAPSED

mehetu ja tõbine

14. september 2016

Ma tahtsin täna väikse laivi teha, aga miskipärast nett jamas ja nii jäi see laiv tegemata. Eks ma siis kirjutan niisama oma tänasest päevast. Esiteks jäin ma mehetuks, sest Kardo sõitis Amsterdami. Sealt naaseb ta alles reedel, seega nii kaua pean ma elama üksiku naise elu.

Täna tahtsin ma mitte midagi tehes vedeleda, aga eilses hulluhoos olin ma endale ITK joogasse ka aja pannud, kuhu ma siis ennast kohale lohistasin. Tegemist oli täpsemalt jooga-vestlusringiga, millest mulle meeldis just see vestlusringi pool, sest ma ei saa ju iial jätta kasutamata võimalust võõrastega juttu ajada. Eriti nii põneval teemal, nagu rasedus ja sünnitamine. Jooga iseenesest pani mu pea ringi käima ja uni kippus ka peale seal nii ja naa pidi lamades, aga ma ei kahetse, et ma läksin. Kõige parem mõtteke tänasest tunnist on see, et Kardo ainus töö sünnitusel on pidevalt korrutada mulle enda alumine korrus lõdvaks lasta. Nii võib tast isegi tolku olla.

Peale joogat oli mul järgmine meeldiv visiit hambaarsti juurde, kus taevaisa halastas ja viimane väike auk oli päriselt ka väike. Mitte nagu ükskord, kui Gaili ütles, et väike auk on ja siis puurima hakates jõudis lõpuks vaikselt põlveluuni välja, sest see auk oli 78 meetri sügavune. Seekord oli auk tõesõna väike ja mingi poolekaga olime juba omadega ühel pool.

Käisin kiirelt igast automaatides oma pakkidel järgi ja tõin Mari koju, kes on imelikult tõbisevõitu. Ma ise ei tunne ennast ka kõige värskemalt, seega ronime kohe voodisse ja vaatame, äkki uni teeb meile head. Homme lobiseme jälle. Piiss auttt!

IMG_0959

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta meow 14. september 2016 at 22:21

  Nii ilus pilt!

 • Avatar
  Vasta Marie Helene 14. september 2016 at 20:56

  Olin täna Tallinna lennujaamas, suund Birminghami, vahepeatus Amsterdam. Järsku vaatan, et üks tuttav tüüp kõnnib ringi, mingi sõber veel kaasas ja siis nad istusid peaaegu, et minu vastu. Mõtlesin, mis ma mõtlesin, välja mõtlesin, et see on ju Malluka mees! Ma ei tea, miks, aga kuidagi põnev oli olla. Nagu näeks mingisugust kuulsust 😀

 • Avatar
  Vasta Kelly 14. september 2016 at 20:24

  Jõudis põlveluuni välja – plääääääää ma naeran jälle seitse päeva 😀 😀 😀 😀 😀

  • Avatar
   Vasta Lily 15. september 2016 at 13:03

   Vau, küll sind on lihtne naerma ajada ikka.

 • Avatar
  Vasta Boffin 14. september 2016 at 20:21

  See oli küll nüüd häbematult lühike postitus. 😀
  Aga mõistan. Loodan, et homme tervis parem!
  Head und!

 • Avatar
  Vasta Helina 14. september 2016 at 19:52

  Vahva on lugeda, kuidas sa suurendad numbreid ja pingutad kergelt üle 😀 Tegelt ongi nii, et kui sellised olukorrad siis korrutad oma peas asja palju hullemaks 😀 nt. Et poes kulus mingi 100 euri ja siis teistele ütled et läks mingi mill. 😀
  Kahju, et live tegemata jäi 🙁 ehk siis teed homme 🙂

 • Avatar
  Vasta Sigrid 14. september 2016 at 19:27

  Nii rõõm kuulda, su tegevustest ning tean kui raske on oodata seda hetke, kui mees koju tuleb.