KARDO

üks aastake ametlikku armastust

21. juuli 2016

Teate ma ikka mäletan veel vahel noid päevi, kus ma liikusi mööda 32. keskkooli koridore ja elasin oma elu, ajasin oma asju ja vahepeal jalutas mulle vastu mingi suure naeratusega rastadega poiss. Umbes-täpselt selline:

33775_432006047133_4740167_n

Ma teadsin, et ta nimi on Kardo ja ma teadsin, et ta on mu paraleelklassist, aga mul ei olnud mitte iial olnud põhjust temaga vist ühtegi sõna vahetada olnud. Ja nii saigi see keska läbi, et ma aeg-ajalt seda poissi nägin ja temast mitte miskit ei mõelnud ega arvanud. Kui keegi oleks mulle öelnud, et 10-aasta pärast on see poiss minu abikaasa ja minu (peaaegu) kahe lapse isa, siis ma oleks vist küll arvanud, et sellise asja ütleja peast sooda on. Mina olin ju siis veel toona enda eksiga koos, kellega ma arvasin ennast vähemalt ELU LÕPUNI koos olevat ja mingeid teisi poisse ma ei pannud tähelegi. Kardot ka mitte.

Aastad läksid mööda, keskkool sai läbi, mina läksin Austraaliasse ja tulin Austraaliast tagasi ja siis läks veel mõni aasta mööda, kui ühel hetkel sattusin ma külla Ivole, kellel oli samal ajal külas Kardo. Selleks ajaks oli Kardo oma patsid maha ajanud ja ma mäletan enda mõtet, et issand jumal, nii kenaks kutiks on see tüüp sirgunud. Ma vist ei ole eriline rastafänn, aga nüüd vaatasin ma küll Kardot kohe sellise pilguga, et noh, seda võiks ju vähe näppida küll.

Ta vist vaatas mind sama pilguga, sest peale seda kohtumist hakkas ta mulle kogu aeg Facebooki naeruväärselt flirtivaid kommentaare jätma. Ma muidugi nägin küll, et ta neid KÕIGILE naissoost inimestele jätab, aga noh, mis mul sellest. Las inimene komplimenteerib siis, kui soovib. Kes rohkem blogiga kursis on, siis teavad seda ka, et samal ajal umbes käis mul trall selle douche’iga, kes mulle nii hirmsasti meeldis, et ma Kardo suhtes jupp aega pime olin.

Aga siis ma hakkasin Kardoga natukene rohkem suhtlema ja douche’iga natukene vähem suhtlema ja ühel hetkel oli selline keiss, kus nad mõlemad saatsid mulle samal ajal smsi ja peale seda otsustasin ma, et mul mingi eneseväärikuse raas võiks ju olla ja miks ma üldse mõtlen mingist tüübist, kes ilmselgelt on konkreetne EMM, kui samal ajal on pildis kutt, kes tundub tõesti selline armas ja päriselt into me olevat.

Nüüd te tahate raudselt teada, et mis sms see siis oli. Ühesõnaga nad mõlemad küsisid, et mis ma teen, mille peale ma saatsin neile suvalise selfi endast sõbranna juures. Kardo vastas mulle, et issand, ma olen nii ilus ja et ta tahaks täna mulle täiega külla tulla õhtul, et ta saaks mind kaissu võtta. Munn vastas: “Sa oled juurde võtnud v?”.  😀

Nii naljakas, eks? Ma just ükspäev siin rääkisin Kardole, et ma ise küll olen esimene, kes sitahaisunäoga vaatab neid, kes nirudes suhetes on, kus mees nõme on, aga tegelikult pääsesin ise sellisest ülinapilt. Ja seda ka mitte ISE, vaid see douche ei tahtnudki lihtsalt minuga koos olla ja võib-olla, kui ta oleks öelnud, et noh, tavai, what ever Mallu, FAIN, oleme koos siis, oleks ma Kardo kohemaid peeesse saatnud ja nagu kutsikas tema järgi jooksnud, et siis lõpetada maailma kõige lambisemas suhtes. Raudselt!

Aga taevaisa halastas ja douche ei tahtnudki minuga olla ja Kardo seevastu nagu tahtis ja nõnda saigi, et meie muudkui rohkem hakkasime teineteisel külas käima ja kaisus magama ja ühel hetkel sai seda kaisutamist vist liiga palju, sest päevad jäid hiljaks ja rasedustestil oli kaks triipu.

“Oi perse,” oli mu esimene reaktsioon. “Äkki sa ikka ei ole rase?” oli Kardo reaktsioon. Koos olime me selleks hetkeks olnud…eee… neli kuud? No ja siis läks korraks lahti see tramburai, et mina ei teadnud, kas Kardo on ikka SEE ÕIGE. Mu hormoonid keesid üle mu pea, mulle tundus, et Kardo ei taha üldse minuga last saada, või vähemalt ei väljendada ta seda minu jaoks piisavalt ülevoolavalt. Muidugi ma saan temast ka aru, sest ega ma talt küsinud, kas ta tahab minuga last saada. Ma ütlesin, et mina nüüd saan lapse ja see mida sina teed, see on su enda teha ja mõelda. Isegi selle osa elas ta vapralt üle, aga teate ma isegi ei mäleta miks, aga ühel hetkel ütlesin ma talle, et mina tegelikult temaga üldse last saada ei taha, sest ta on nii lollakas ja sööb jogurtit valesti ja üldse käigu ta kah persse.

Nõnda ei suhelnud ma temaga kaks kuud! Kardo ikka muudkui üritas ja proovis helistada ja kirjutada, aga mina muudkui ignosin. Ma ei mäleta üldse, nagu aju oleks info kustutanud, et mismoodi me ära leppisime, või no õigemini seda, et millal ma maha rahunesin. 20da nädala UH’sse tuli ta juba igatahes minu heldel loal kaasa ja..siis mingi aeg kolis ta õismäele minu juurde juba sisse ja… siis läks lahti see tavaline elu, mis on jätkunud siiani.

Sinna sisse mahtus siis see, kuidas ma sünnitamas käes kartsin, et ma ennas täis situn, sest noh: “Ma ei tea sind piisavalt, et su ees ennast täis kakada!” ja siiski õnneks mitte enda täis kakamine ja beebiga koju tulemine ja ma arvan, et umbes siis kui me koju tulime ja ma vaatasin, mismoodi Kardo seda konnapoega hoiab ja armastavalt vannis leotab ja mulle piimapaisu ajal kapsalehti külmkappi kogus, siis mingi hetk ma vaatasin teda ja mõtlesin, et okei, teda ma siis armastan. Kogu täiega. Mis siis, et ta ei oska normaalselt jogurtit süüa ja on “nii lollakas”. Milline õnn!

*Ma olen nii romantiline ja emotsionaalne, et mul 4 real tuli just pisar silma*

No ja siis ühel hetkel ma ütlesin, et kuna mina olen otsustanud, et ma sinuga ka abielluda tahan, siis vastuväidete puudumisel jään ma nüüd kihlasõrmust ootama. Vastuväiteid nagu ei olnud, aga jeesus, kui kaua ma pidin seda ootama. Ma ei mäleta, lausa MITU KUUD!!! Nagu loll, istusin ja ootasin. Vahepeal solvusin, et NOH, kus mu kihlasõrmus on, ah??!?!??!??!

Võiks eeldada, et iga mees oleks selle peale minema jooksnud, aga näed, Kardo püsis siiski “lainel” ja kui me Amsterdamis käisime, siis saingi ma oma kauaoodatud kihlasõrmuse. Mitte küll nii romantiliselt, kui ma tahtnud oleks, aga no, see oli üleni minu enda süü. Kes tahab, loeb SIIT, kuidas ma oma romantilisest kihlusest ilma jäin.

Ja siis me abiellusimegi. Aasta tagasi käisime me Õnnepalees, võtsime Kätlini kaasa, mina laenasin ülemuselt rinnahoidja ja panime need allkirjad ära.

11375299_585593441580529_696337537_n

21.07.2015

Mis selle aastaga siis muutunud on? Rasedaks jäin jälle. Remonti tegime. Kasvatasime Mari. Kaotasime sea ja võtsime koera. Ja nüüd ma ei saa enam aru, et kuidas on võimalik, et ma kunagi sellest mehest koridoris mööda kõndisin, ilma, et ma oleks talle musu teinud, käest kinni võtnud või perssest näpistanud. Nii oma ju? Minu Kardoke! Minu laste isa! Minu abikaasa!

Me siis mõtlesime, et oleme mega pullivennad ja kui Fotoraat meil siin perepilte tegi, siis venitasime endale pulmariided selga ja tegime veel mõned “pulmapildid”. Kuigi me oleme aastaga mõlemad paksemaks läinud, on mul tunne, et paksemaks ja paremaks, ikka ainult paremaks!

13765916_10204668107061967_4513646723154852486_o

No vaadake vaid, milline mees!

Ja teate mis õnn on, kui sa ühel hetkel mõistad, et sa oled endale kaaslaseks valinud (või on sulle räigelt jopanud) sulle IDEAALNE isend? See õnn on lihtsalt nii nii nii suur. Mul on mees, kes mind alati aitab, kes armastab mind jäägitult, kes kohtleb mind nagu kuningannat ja meie tütart nagu printsessi. Samas ei pelga ta mulle öelda, kui ma liialdan üle või käitun nagu loll ja aktsepteerib kõiki mu miljonit viga.

Mulle meeldib, et ma saan temaga olla mina ise, kogu täiega. Ja mulle meeldib, et meil ei ole kunagi ühtegi päeva, mil me ei saaks täiega nalja ja pulli. Ta on minu lemmik mees ja kuigi ma paar korda nädalas ähvardan uue mehe otsida, siis kahjuks ta vist teab, et ma nagunii paremat ei leia ja ega ma siit Männiku metsast välja ronida ka ei viitsi. Seega peangi ma jääma sellesama Kardoga elu lõpuni kokku. Või noh, kuni ta ennast keldrisse oksa tõmbab, nagu ta armastab ähvardada.

Ma tahtsin, et Kardo ka paar sõna siia kirjutaks meie esimesest aastast, aga meie vestlus sellel teemal iseloomustab meie suhet vist kõige paremini:

niizama

No ma panen siia ikkagi copy-paste sellest “homojutust” kah, aga ma ütlen, et eile õhtul voodis rääkis ta küll palju romantilisemalt ja pikemalt, kui imeline ma ikka olen, nüüd tulevad juba mingid “kõrvalekallete” jutud sisse. Oi, kuidas ta õhtul veel selle eest nuuti saaab! Igatahes siin on siis Kardo hingeline jutt:

Kui minu käest küsida, et mis ma meie abieluaastast arvan, siis mul pole selle kohta midagi halba öelda. Mallu on igati hea naine olnud ja kui tal isegi on mingeid kõrvalkaldeid headuses osas olnud, siis ta korvab need mitte kolmekordselt vaid ikka saja kordselt 😀 Teinekord oskab ta nii armas olla, et tekib kohe tunne, et peaks midagi head tegema talle 😀 Ma ei kujuta ettegi, et ma peaksin kellegi teisega koos olema. Mallu on ikka taseme väga kõrgele tõstnud. Kui tulevased aastad saavad olema sama head Malluga, nagu see möödunud aasta, siis pole mitte mingi probleem temaga terve elu koos olla. Ma ei saaks öelda, et Mallu on üle prahi, sest see oleks ikkagi liiga vähe öeldud 😛 Mallu on minu silmis kõige ilusam ja parem naine, kes mul kunagi olnud on ja paremat siin ilmas vaevalt leida on!

Esimene lause on mu lemmik, et noh, pole mul nagu midagi halba öelda. Umbes nagu “mida sa arvad sellest, et su naaber sel aastal porgandeid kasvatab?” -“Ega mul pole midagi halba öelda!”. 😀 Ja pange tähele, kuidas on ridade vahele ähvardus kirjutatud, et ma pean inimesega veel EDASPIDI ka sama hea olema, kui see aasta, muidu mis? Ah? Mis siis saab? Maha jätab või?!

Paistab, et täna õhtul tuleb siin majas ikka suuremat sorti tüli…Pulmaaastapäeval mind ähvardama?! Oi, ta veel saab!

KAKS

ÜKS

And we will live happily ever after! (Või kuni lahutame!) 

Loe ka neid postitusi!

50 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristel 25. juuli 2016 at 19:38

    Ma ikka igakord vaatan, et sul on mega ilus soeng ja see tõesti sobib sulle nii nii hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Lonni 25. juuli 2016 at 11:13

    Meil on samal päeval pulmaaastapäev. Meil sai kolm ja keretäis hotellikeppi 😀 Palju õnne teile!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. juuli 2016 at 11:28

      Õõõõh, kes siis keppi abielus olles teeb :S

      • Avatar
        Vasta Lonni 25. juuli 2016 at 11:32

        No ainult aastapäeval..ja mõnikord sünnipäeval

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 25. juuli 2016 at 11:41

          Sünnipäeval ka??? Hea elu mõnel mehel.

  • Avatar
    Vasta Aveli 22. juuli 2016 at 20:10

    Saatusel on imelikud keerdkäigud. Kui minu noormees, kellega ma vist olin kaks aastat koos, ei oleks otsustanud, et ta tahab teisi
    naisi ka proovida, poleks me lahku läinud (no, tõenäoliselt ikka oleks aga mitte sel momendil) ja ma poleks ehk oma mehega
    tutvunud.:) 7 aastat kooselu ja esimene laps tulekul, ju siis nii pidi minema! 🙂

  • Avatar
    Vasta h 22. juuli 2016 at 13:27

    see teine pilt kus koos olete üksteisele otsa siiralt vaatamas, on niivõrd kaunis :P:)) õrn pilt täitsa teistsugune kui sa muidu oled
    selline hellem pool oleks nagu väljas :P:)

  • Avatar
    Vasta Hendrik 22. juuli 2016 at 11:23

    “Räägi-takse, et ainult iga kümnes
    abielu on õnnelik.”
    “Mida ei tea, seda ei tea: ma olen
    ainult neli korda abielus olnud.”

  • Avatar
    Vasta irv 22. juuli 2016 at 10:54

    Viimane aeg olek sul hakata endale
    armukest sebima.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. juuli 2016 at 13:03

      pakud välja ennast või?

  • Avatar
    Vasta Kolme lapse ema 22. juuli 2016 at 10:16

    Kardol pikkad juuksed on olnud 😀 poleks iialgi
    uskunud,kui poleks pilti näinud 😀
    Igal juhul palju õnne teile ja jätkake samas vaimus!
    Väga vahvad olete 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 22. juuli 2016 at 08:39

    nii armsad olete! niuniuniu 😀
    õnne teile aastateks! Soovin, et teie
    armastus iial ei kustuks ja kõikidest
    takistustest-muredest saaksite
    üheskoos üle!

    Mina oma mehega plaanisin üldse nädal
    aega hängida. Kui nädal möödas, siis
    mõtlesin, et “ok, kaks nädalat”. Ja
    siis “no ok, kuu aega MAX!” nüüd koos
    juba 12 aastat 😀 Kuigi tema
    tunnistas, et tahtis mulle kohe lapse
    valmis teha, et me ikka elu lõpuni
    seotud oleksime 😀 (lapse vanemad on
    ju nii või teisiti läbi lapse
    igavesti seotud).

  • Avatar
    Vasta Agnes 22. juuli 2016 at 02:50

    Kardo ongi suurepärane inimene (kuigi pole teda aastaid näidud ega suhelnud, aga tean et ta alati olnud see kes ta on ja eks ole ka
    siiani) ja paraku ma sind küll isiklikult ei tunne, aga ikkagi meeldid mulle! Mul heameel teie üle ja soovin teie perele pikka õnne! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mallu 21. juuli 2016 at 23:02

    See on imeline, et on ka selliseid paare nagu
    mul on nii hea on lugeda kui hästi inimestel
    läheb ka kui rahul nad endga on ja sellega mis
    neil on. See on imeline.
    Mina kohtusin ka oma elukaaslasega 2007
    jaanitulel ja siis nagu teatsin kohe , et tema see
    on ja tema ma ka saan. Ajasin taga aasta enne
    kui sain talt selle jaatava vastuse ja olrn rahul.
    Koos olime ikka koguaeg iga vaba hetk ja ja ka
    kaisutamine käis selle juurde küll aga salaja aga
    ikka olin rahul. Nüüd siis aastand möödunud
    mitu ja eelmine aasta märtsis sündis meie perre
    armas väike poisiklutt ja oleme väga õnnelikud
    seat meie poja nii armas, energiline ja rõõmu
    pakub ta meile iga päev aina enam ?
    Ilusaid aastaid teile veel ja veel ?

  • Avatar
    Vasta Js 21. juuli 2016 at 22:43

    Mu vanavanemate pulmakuupäev on 21.06, olid koos
    kuni elu lõpuni. 21 on hea number 🙂 jõudu ja edu teile

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. juuli 2016 at 21:12

    Niii ilus oli seda lugeda,et pisar tuli
    silma!Inimene on siiralt õnnelik kõige selle
    ùle,mis tal on,super!Ausalt,igavest õnne teile!
    ?Ja Kardo soengul pole viga midagi nagu üks
    siin kommenteeris…

  • Avatar
    Vasta Viivi 21. juuli 2016 at 20:52

    Mis aasta sees sa sellest emm-ist mehest räägid? sooviks ka lugeda 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. juuli 2016 at 21:07

      issand, tol ajal ma tegelikult ei bloginud üldse nii, nagu ma praegu blogin 😀 seega otseselt mul temast juttu ei olnud, et ala nüüd käisime või olime vms.

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. juuli 2016 at 20:20

    See kõik on nii deja vu mulle 😀 Kui mu eks poleks
    öelnud mulle mu ähvarduse peale välja kolida, et”your
    welcome”, vaid davai, üritame ikka pärast u kuute
    lahkuminekut 😀 polekski ma koos praegu oma lapse
    isaga, kes oli nagu prints valgel hobusel sel raskel ajal
    120% toeks, tõestades tegudega, millist paremat
    meest ma hoopis väärt olen. Samamoodi jäin “ups”
    rasedaks paar kuud koosolemisest ja samamoodi
    olime paanikas, aga siis rasedus peetus, kuid aasta
    pärast juba planeerisime ning hetkel kasvatame 6-
    kuust printsessi ja plaanis on ka teine laps paari kuu
    pärast ja peale teist piirdume umbes 10ks aastaks ehk
    :D:) Me pole kordagi lahus olnud ning tülisid vahel ikka
    juhtub, aga ta unustab need kiirelt ära. Eelmine
    mäletas ka aastatagust tüli. Tunnen, et olen leidnud
    endale sobiva kaaslase, kes armastab mind isegi, kui
    feilin elus paljude asjadega ja kui käin must pilv pea
    kohal 🙂 Sellised lood on tõestuseks, et tõeline
    armastus on olemas, tuleb mugavustsioonist välja
    tulla ja uskuda, et on olemas parem koht ja inimene
    jaaaaa mitte mingil juhul lasta minevikul tagasi ronida
    🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. juuli 2016 at 19:34

    Ma kohtusin oma kihlatut 2005a septembris. Ja siis ta
    ajas külge mu sõbrannale ja kuigi ma polnud teda
    kohanud, aga mulle hakkas ta nimi hullult
    meeldima(Taavi) ja ütlesin-selle poisi saan endale. ?
    Kui nägin teda, siis mõtlesin, et noh-ega välimusrl ka
    midagi viga polnud?
    11.10.2005 hakkasime “käima” ???
    Meie esimene musi oli kuskil 3-4ndal kuul ja see ka
    minu algatusel ?
    Ta oli ja on mu eluarmastus ???
    2007 sündis meile poeg ning 11.10.2015!!! me
    kihlusime ?
    Oi ma lunisin ikka tükk aega seda sõrmust ning lõpuks
    saatsin üldse ta perse ?
    Mitte, et kõik-tõmba nahhui, vaid matsin maha
    lootuse abielluda ???
    27.06.2016 sündis meile tütar, kuigi oli plaanis ennem
    sünnitust abielluda, kuid plika otsustas ennem
    tähtaega välja vupsata ja noh…Nüüd võib vist
    pulmadest unistada ???
    Aga meie elu on ideaalne ☺☺☺

  • Avatar
    Vasta Carry 21. juuli 2016 at 19:34

    Ma siiralt loodan, et te elate elu lõpuni koos ja elate
    kaua siis, mitte ei sure noorelt (nagu sa vahest arvad
    😀 ).

  • Avatar
    Vasta Merilyn 21. juuli 2016 at 19:28

    Te olete supppppper vinged (loe: ma olen kade ) Ma ei
    ole enne sellist hullumeelselt humoorikat perekonda
    näinud 🙂 mul on nii kahju et te seal pealinnas elate ?
    oleks naabeer siis ilmselt kleebiksin teie sõbraks ??
    ?? Aga palju palju õnne ja palju armastust 🙂 Marile
    ja kõhutitale paid 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 21. juuli 2016 at 19:05

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 – need käivad kõik needs armies kohtadesse.
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 – need käivad tead küll kuhu.
    Aga ühte ma ütlen – Kardo soeng on nii KOHUTAV, et isegi rastad olid paremad 😀
    Aga tegelt ka, ülinunnu ja musikalli (issand, ma pole ise ka kunagi mingi nii ninnunänu olnud…).

    • Avatar
      Vasta Triin 21. juuli 2016 at 19:06

      *need käivad kõik nendesse armsatesse kohtadesse*
      (issand, kaks varianti, kas ma olen kogemata narkotsi söönud koos õhtusöögiga või teine variant – ma ei tea, mis juhtus).

      • Avatar
        Vasta Greiss 21. juuli 2016 at 20:11

        Autocorrect juhtus 🙂

    • Avatar
      Vasta Kardo 21. juuli 2016 at 19:54

      Mis mu soengul viga on? 😀

      • Avatar
        Vasta Ebapärlikarp 21. juuli 2016 at 20:40

        See polegi ju soeng, vaid välja kasvanud
        kuli 😀

  • Avatar
    Vasta A. 21. juuli 2016 at 18:43

    Pühajumal kui ilus on teist lugeda. Ma olen
    kade, ausalt! No nii ideaalset suhet leiab vist
    harva. Suurimad õnned teile edaspidiseks!

  • Avatar
    Vasta Gerda 21. juuli 2016 at 18:32

    Issand mul tuli pisar silma 😀 Te olete tõiseslt üks kõige
    lahedamaid paare keda ma tean!! Palju edu ja armastust
    teie perele! Ja no niiii ilusad pildid!

  • Avatar
    Vasta K. 21. juuli 2016 at 18:18

    Hahahahahaa! Ausalt, see blogipost annab lootust.
    Mina kohtusin oma praeguse kihlatu ja lapse isaga 31
    dets 2014. Rasedaks jäin veebruaris ehk vaevu 1,5
    kuud hiljem (upsiiii). Olid ka mul segased lood, et kas
    ta on ikka see mees kellega last teha ja kasvatada,
    polnud ju kindel, et tema seda tahab. Aga näe! Nüüd
    mõned päevad tagasi palus naiseks 😀 oma kodu on
    veel “õnnest” puudu.

  • Avatar
    Vasta Annely B. 21. juuli 2016 at 18:12

    Aga Palju Palju Õnne ja Pikki ja Humoorikaid Aastaid Teile :)))))

  • Avatar
    Vasta Annely B. 21. juuli 2016 at 18:11

    Appi, kus ma naersin seda teie vestlust 😀
    Kui nõutakse 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 21. juuli 2016 at 18:05

    Ohh nii südamlik, ka mina sain pisaais seda lugeda(eks rasedate rõõmud vist) : D Aga ei te olete siiski üliarmsad. Edu jaksu ja
    jõudu, paljupalju aastaid veel 😉

  • Avatar
    Vasta kamm3 21. juuli 2016 at 18:04

    Loeksin nagu enda lugu ainult et kihlumiseni pole
    veel jõudnud. Jäin ka rasedaks kui olime tundnud
    üksteist vaid 6 kuud.. ametlikult suhtes olnud vaid
    4.. Ja mu esimene mõte kui kahte triipu nägin oli
    sama: “Mida pe*set, pole võimalik!” ? Mul ei
    käinud kordagi mõte läbi et peaksin aborti tegema,
    ütlesin mehele et saan selle lapse kas sinuga või
    sinuta! ? Siin me siis oleme, kasvatame 6 kuust
    preilit! Ausalt öeldes tundus see nii õige temaga
    laps saada, esimesest hetkest kui nägime teadsime
    mõlemad et oleme üksteise jaoks õiged. Ja nüüd
    ma ikka üritan küsida ja vihjata et kunas sõrmuse
    saan.. aga vastuseks saan vaid et kuna laps nii
    ruttu tuli siis teeme vähemalt midagi ajaliselt õieti
    ja ootame veidike. Aga lubati mulle vähemalt et
    ükskord mind naiseks palutakse! ? Super on
    lugeda sind Mallu, ma lihtsalt seostan end nii tihti
    sinuga et lausa naljakas vahepeal kui sarnased
    paljud asjad on. Õnnne ja palju armastust teile ka
    järgnevateks aastateks! ✌

  • Avatar
    Vasta Greiss 21. juuli 2016 at 17:58

    Nii armas lugemine! Ja kuidagi hästi lootustandev ka, et isegi kui pole kohe mingit suurt äratundmist ja kõik ei suju ideaalselt, võib
    see ikkagi viia õnneliku abieluni..

    Aga kuidas Kardo siis jogurtit sööb, kraabib lusikaga topsi v? 😀

  • Avatar
    Vasta ZiL 21. juuli 2016 at 17:57

    Palju õnne teile! Kohe palju palju!
    Suhe kõlab tõesti üsna sarnaselt meie algusega,
    ainuke vahe on selles, et me pole siiani abielus, meil on
    1 laps ja me oleme tänaseks koos olnud 12+aastat.
    Siiani laseme võidu peeru ja naerame selle üle, kel
    kõvem kärts käib 😀 Lohutuseks võin öelda, et
    halvemad ajad on teil veel ees, aga kõik loksub ikkagi
    paika.
    Hõissa-hõissa, õnne teile!

  • Avatar
    Vasta Riiiinu 21. juuli 2016 at 17:42

    Vaatasin seda teist pilti, kus te mõlemad täispikkuses peal olete, scrollisin natuke allapoole ja oleks naerukad saanud, Kardo ja ta
    sinised tennised 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    Muidu olete imelised, aga no ülikond ja tennised on üleprahi 😀 (Y)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. juuli 2016 at 17:43

      need on javerid 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 21. juuli 2016 at 17:17

    Appi kui hea tekst :D:D:D palju palju nalja, rõõmu ja armastust ka edaspidiseks! 😀

  • Avatar
    Vasta sl 21. juuli 2016 at 17:13

    issand see kolmas pilt teist on nii ilus, et ma tahaks selle ise ära raamida ja endale seina peale panna :DD

    • Avatar
      Vasta T. 21. juuli 2016 at 21:06

      Hahaa 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta mallu 21. juuli 2016 at 17:10

    Issand kui armas

  • Avatar
    Vasta Mirjam 21. juuli 2016 at 17:09

    Või kuni Kardo ennast keldris oksa tõmbab 😀

  • Avatar
    Vasta K 21. juuli 2016 at 17:05

    Mul tuli päris ausalt pisar silma! Palju armatust täis
    aastaid teile veel!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. juuli 2016 at 17:06

      Mul ka korraks tuli 😀 Eided….

      • Avatar
        Vasta Tips 21. juuli 2016 at 19:27

        Mul tuli kaa…ja veidi hiljem naerust ka ja siis veel
        äratundmisest-te olete so us nii umbes 17 aastat
        ja kaks pubekat tagasi…PS! Me oleme jätkuvakt
        sellised, mitte midagi pole muutund, kui, siis
        ainult paremuse poole! Palju õnnelikke aastaid
        teile! 🙂

        • Avatar
          Vasta Tips 21. juuli 2016 at 19:28

          jätkuvalt*

  • Avatar
    Vasta Janne 21. juuli 2016 at 17:04

    Kardo: ” Ma võin nikku anda kui nõutakse !” 😀 😀 😀
    Omfg , pidin naerust püksi lastma .. Mu abikaasa
    samasugune kloun nagu sinu omagi , jaanuaris
    tähtistame teist pulma-aastapäeva 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. juuli 2016 at 17:06

      nagu ma NÕUAKS ööd-päevad läbi, eksole 😀

    • Avatar
      Vasta Mann 22. juuli 2016 at 20:08

      Minu mees on samasugune kloun. küsimusele, et mis saab kui ma olen paks ja rase ja seksi ei taha või pärast sünnitust?
      “Sul ju käed ja suu olemas”..case closed.