Ilukraam Kingiloos KODU Lasteasjad

bio4you ja venitusarmidest

22. september 2016

Nagu ma mainisin, siis sain täna Bio4You käest pakikese, mille sisu ma just uudistama kukkusin. Ma ei tea, kas ma olen ainuke, kelle jaoks biopoodide ja öopoodide kaup on lihtsalt nii lahe ja põnev. Alati kui ma mõnda satun, siis ma ostan endale midagi ka katsetamiseks koju kaasa, sest kogu selle keemia ja jama keskel, mis ma igapäevaselt tarbin, on tore vahelduseks ka puhast asja peale määrida ja sisse süüa. Eriti mõnus on muidugi uudistada kingitust ökopoest, sest see oleks nagu…ökojõulud. Minu tänases kingikotis oli siis suur mahe punase apelsini limonaad (link), puhastusvahenditest nõudepesuvahend (link) ja pesugeel (link), Marile mandariinilõhnaline vannivaht (link) ja vannivee värvimiseks pulber (link), laste kihisev vannitablett (link), mille ma raudselt täna ise ära kasutan.

DSC_8518

Neid vannitooteid olen ma muuseas enne ka Marile ostnud, lihtsalt selle pärast, et vannikäimised natukene huvitavamad oleksid. Muidugi saab seda vahtu ka suvalise dušigeeliga teha, aga looduspoest ostetud kraam on ikka parem lapse vannivette panna, eks? Ja limonaadigi olen jõudnud ära mekkida – see maitseb nagu mittekeemiline fanta, kuid siiski magus. Kardo kiitis, et gaasi sisaldus on ka mõnusalt mahe, mitte liigselt mulle täis topitud.

DSC_8522

Lisaks kavatsen ma täna vannis järele proovida Makadaamiaõli juuksemaski (link), purgist nuusutades tundus see igatahes väga hea lõhnaga ja kuna Mari nagunii ei ole, saan ma täna endale lubada seda pikalt vannis vedelemist ja jäätise nosimist. Ja siis oli veel pakis pakk niiskeid salfakaid, mis ma kohe heaga haiglakotti tõstan (link) ja viimaseks üks kreem, mis lubab aidata venitusarmide vastu (link).

DSC_8526

DSC_8524

DSC_8523

Kuigi ma olen selle raseduse ajal jube laisk kreemitaja olnud, siis mõtlesin, et kui mulle juba selline asi proovimiseks saadeti, mis lubab ka olemasolevaid venitusarme heledamaks muuta, siis võib ju järele katsetada. Nimelt avastasin ma mõni aeg tagasi, et Mari ajal pääsesin ma küll venitusarmidest, aga see kord nii hästi ei läinud. Mul on kokku lausa 6 venitusarmi, mõlemal puusal kolm. Kui ma Kardol pilti palusin teha, siis ta arvas, et need on nii nirud venitusarmid, et pole mõtet neist juttugi teha, aga no ometi on nad olemas. Aga ärge saage valesti aru, ega ma ennast nende pärast halvasti tunne, las need triibukesed olla, aga no tahaks näha, kui ruttu need heledamaks lähevad. Huvi pärastki. Kas teil on venitusarme?

DSC_8516

vasemal pool on natsa vähem näha, ma pidin isegi fotole täiega kontrasti lisama, et neid üldse näha oleks. päriselus on kuidagi märgatavamad. 

DSC_8513

paremal on kolme triipu natsa paremini näha

Ma olen tegelikult kuulnud, et venitusarmid lähevad ka kreemitamata ajaga heledamaks. On nii või? Ma ei tea, igatahes kreemitasin ma täna omad sisse ja takkatipuks hõõrusin kõhugi kokku, sest viimasel ajal alakõht nii kohutavalt sügeleb, et ma ei imestaks, kui ma ühel päeval kõriauguni venitusarme täis oleks. Aga noh, mul oleks ka sellest üsna suva, sest kes see ikka mu kõhtu nii väga vaatab. Abielunaise värk. Kedagi teist mu ihu ei huvita ja Kardo vaevalt et kunagi vinguks, et oh jumal, nii rämedad venitusarmid sul siin minu laste kandmisest 😀 Kuigi täna kui ma teda appi hüüdsin, et ta mu armidest pilti teeks, siis ta esimene vastus oli: “Mhhh… MIKS ma pean oma rasedat naist alati aitamaaaa??” 😀

Igatahes see kreem lõhnab jumala hästi ja niisutas väga korralikult nahka, nii et isegi mu igavese sügelemise leevendas natukeseks. Abiks seegi!

Ühesõnaga, mis ma siin ikka heietan pikalt, sest nagu ma mainisin, tahab Bio4You ka ühele teile kingikoti anda. Selle sees saab olema lastele pesemisvahendeid ja vannitooteid, ning emale midagi luksuslikku Naturys tootesarjast, mille laia valiku leiad SIIT. Minu meelest ise valida on ikka hea, sest siis saad täpselt sellise auhinna, nagu sul parasjagu tarvis. Olgu selleks siis silmakreem või näokreem või koorija või puhastuspiim või üdse helendav kreem pigmendilaikudele. Valik on seal lai ja kõik loomulikult öko värk! Seega kokku päris mõnus auhind, eks?

Et loosis osaleda, ei olegi sul tarvis teha mitte miskit muud, kui klikkida LIKE oma kohaliku Bio4You Facebooki lehele ja jäta siia kommentaar,  et kas oled kunagi Bio4You poe kaubaga üldse tutvust teinud ja miskit proovinud. Ehk siis Pärnu rahvas võiks sõbraks hakata Pärnu poe lehega SIIN, Rakvere rahvas Rakvere poega SIIN ja kõik ülejäänud nende üldise lehega SIIN.

Kingikoti loosin välja esmaspäeval!

Loe ka neid postitusi!

170 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristiina R 26. september 2016 at 14:28

    Bio4You kauplusest ajasin taga Sophie lelusid lapsele mängimiseks-närimiseks kui tal igemed sügelesid. Lisaks on seal alati väga hea valik ökojuuksevärve, mis vähemalt brünettides toonides väga ilusa naturaalse tulemuse jätavad.

  • Avatar
    Vasta Kersti 25. september 2016 at 19:12

    Ostan sealt pesemistarbeid (šampoonid, duššigeelid), mis tõesti tunduvad mõnusad. Kui vahetasin tavalise poešampooni öko vastu välja, siis mõne ajaga said ka juuksed aru, et hea asi ja püsivad kauem puhtad.

  • Avatar
    Vasta Karoline 25. september 2016 at 16:01

    Ei ole nende toodetega tuttav ega midagi sealt soetanud, aga nüüd hakkasid huvitama küll, eriti need laste vannitooted. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaie 24. september 2016 at 18:48

    Bio4You -st midagi soetanud ei ole, Tartus seda poodi kahjuks ei asu. Aga muidu olen sage ökopoodides käia, loodustoodete ostja. Neil paistab päris suur toodete valik olevat, midagi põnevat leiaksin endale kindlasti. Lastetooted annaksin kahele õepojale, neil mõlemal tundlik nahk, tavapoodidest midagi osta ei riskigi.

  • Avatar
    Vasta Elly 24. september 2016 at 16:46

    Venitusarmid on mind õnnistanud kohe magusa ampsuga. Kõht kusjuures esimese lapsega oli megaväike, teisega küll veidi suurem aga arme jagub. Ise põen neid küll kohutavalt, seda enam, et hakkasin juba varakult kreemitama ja kaalus võtsin keskmiselt juurde (10/12kg). Mu keha lihtsalt arvas, et ei kavatse venida nii kuis tarvis.

    Ökotooted on ühed minu suured lemmikud (olen paarist terviseprobleemist lahti saanud, kui olen vahetanud toote/toidu ökoloogilise vastu) …. kunagi kui rikkaks saan, kavatsen kõik enda ümbritseva nn. looduslikuga täita.

    Bio4You-ga on kokkupuudet olnud küll, hiljuti sai soetatud väga mõnus TurBlissi turbamask ( http://bio4you.eu/et/home/1878-bioaktiivne-naomask-60ml-probleemsele-nahale-turbliss.html ).

    Osalen loosis rõõmuga!

  • Avatar
    Vasta Heidi 24. september 2016 at 12:28

    Oeh, no kui venitusarmid tulevad tõesti lapsesaamise tõttu, siis on need tõesti pigem uhked tiigri triibud. Ma aga lapseta ja kannan arme tuharail ja reitel 🙁

  • Avatar
    Vasta Anne 24. september 2016 at 10:14

    Olen küll korduvalt vaadanud ja ostukorvi lisanud asju aga alati on miski muu olulisem asi millele kulutada…Ehk üks mõnus võidetud stardipakike oleks vajalik hoop, et ka vähem keemiat oma perele peale määrida ja sisse sööta 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 24. september 2016 at 09:55

    Ei ole varem Bio4youd proovinud aga tooted on ahvatlevad, tuleb vist proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 24. september 2016 at 09:44

    Olen Rakvere poest mitu korda mööda kõndinud ja mõelnud, et kui ma sinna sisse astun, siis puhub varsti rahakotis tuul. Aga hirmsasti tahaks neid tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Maria 24. september 2016 at 08:42

    Kunagi sai maapähklivõid ostetud üks purk, et ära maitsta see ime asi, aga see külastus jäi ka viimaseks. Öko kaup on alati teretulnud.

  • Avatar
    Vasta Viigi 24. september 2016 at 07:29

    Mina olen ostnud sealt korduvalt maapähklivôid, komme ja lapsele krõpsu

  • Avatar
    Vasta Krisli 24. september 2016 at 07:09

    Kahjuks siiani ei ole veel, kuid nüüd sean sammud selle poe poole.

  • Avatar
    Vasta K 23. september 2016 at 21:42

    Mina ei ole varem käinud, aga nüüd kindlasti vaatan üle

  • Avatar
    Vasta Mariann 23. september 2016 at 20:25

    Mina käin shampoone ja osasid toidukaupu bio4youst ostmas.
    Nüüd järgmine kord lähen vaatan kindlasti vannivahtusid jms ka lastele

  • Avatar
    Vasta Mirjam 23. september 2016 at 20:05

    Mina ei ole varasemalt Bio4you kauplusega kokku puutunud. Kuna olen rase, siis mõtlesin, et võiks enda keemiat täis kosmeetika välja vahetada mineraalkosmeetika vastu ja lähipäevil ongi plaan seada sammud Pärnu Bio4you poodi ja soetada endale üks mineraalpuuder ja peitepulk.

  • Avatar
    Vasta Eva 23. september 2016 at 18:38

    Olen Bio4you kaupluse püsiklient juba mitu aastat. Ostan sealt pidevalt erinevaid tahkeid seepe ja mu näokreem pärineb ka sealt.

  • Avatar
    Vasta Kady Kolk 23. september 2016 at 17:56

    Ei ole kahjuks bio4youga varem tutvust teinud,küll aga olen väga huvitatud uusi asju katsetama.Olen ka rase ja mul on ka jubedad venitusarmid tulnud kõhupeale 🙁 Kasutan ise Palmersi venitusarmide kreemi,ei ole osanud veel arusaada kas aitab..Eks peale rasedust näha ole 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 23. september 2016 at 17:54

    Mina olen suur ökosõber, aga Bio4you’sse ei ole veel sattunud. Olekski aeg järele proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli 23. september 2016 at 16:25

    Ei ole selle poe ega toodetega tutvust teinud, kuid nüüd kui tean tänu Sulle veidi rohkem, võiks seda teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairiin 23. september 2016 at 15:52

    Ei ole varem bio4youga kokkupuutunud aga proovida võiks seda kraami küll.

  • Avatar
    Vasta Elis 23. september 2016 at 15:39

    Ei ole bio4youga varem kokku puutunud aga tahaks proovida küll!

  • Avatar
    Vasta Tiiu 23. september 2016 at 15:22

    Ostnud ei ole nende poodidest, aga tooteid olen uudistanud küll.

  • Avatar
    Vasta Helen V 23. september 2016 at 14:51

    Pole veel proovinud nende tooteid, aga prooviks ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 23. september 2016 at 13:31

    Esimesest lapsest tuli naba juurde üks pisike venitusarm, aga tissid….Öäk ?

  • Avatar
    Vasta aile 23. september 2016 at 13:09

    Olen ostnud 🙂 käisin Rakvere bio4yous ja ostsin vanaemale ekseemi ravimiseks kreemi , jõuluteed . Sai tehtud jõulukingitus . Teisele vanaemale sai sünnipäevaks ostetud kookosrasva , teed ja silmakreemi . Kõik olid väga rahul ja asi läks kasutusse ka kohe 🙂

  • Avatar
    Vasta M 23. september 2016 at 13:00

    Pole varasemalt kokku puutunud, aga jube äge oleks enda ja lapse peal ökokraami proovida ☺

  • Avatar
    Vasta mai 23. september 2016 at 10:35

    Olen ostnud kookosrasva, lapsele vanniõlisid, endale mingi kreemi ja miskit oli vist veel. Käin Pärnu poes, mis on selline mõnus sopiline ja üllatusi täis koht.

  • Avatar
    Vasta N31 23. september 2016 at 10:13

    Ei ole veel proovinud Bio4You tooteid, kuid oleks õnnelik kui mul avaneks see võimalus.

  • Avatar
    Vasta Heleri 23. september 2016 at 10:12

    Minul tekkisid normaalse kehakaalu juures venitusarmid reitele juba 14-aastaselt (Puusad ja reied armilised) ja ilma ühegi raseduseta. Olin lapsepõlves klassis kõige väiksem laps, kaaluprobleeme ei ole olnud. Tegelesin ratsutamisega ja mingi info põhjal võivad armid tekkida ka spordist või siis hormonaalsete muutuste tagajärjel ka teismeeas. Nüüdseks on muidugi rasedusi ka 3 tk olnud. Kõhule pole arme kunagi tulnud, rasedusega mõned vanad armid puusadel lihtsalt pikenesid ja uued armid tekkisid reie sisekülgedele ja avastasin need suhteliselt kiiresti pärast sünnitust.
    Venitusarmid lähevad ajaga ise valgeks, ükski kreem neid ära ei kaota, kreemidest on kasu ainult ennetavas faasis minu arust.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 23. september 2016 at 09:59

    Endal lapsi küll pole, aga õel selle eest kaks põgerjat ning mõningad venitusarmid ka. Ta on ka loodustoodete kasutaja ning temalt olen minagi selle pisiku saanud. Seega oleks vahva õele see kingikott Bio4you’lt kinkida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 23. september 2016 at 09:28

    Mina pole kunagi sealt ostnud, loodusperest olen kyll ostnud yksikuid asju. Kuluks 2ra kyll see kotike asju….laps mul suur vannif2nn . Mul on rasedusega p2ria palju saadud venitusarme ? k6hul, puusadel, p6lve6ndlas, rindadel….cucal ? ja eem yhe kohas veel.

  • Avatar
    Vasta Liis 23. september 2016 at 09:22

    Ei ole kokku puutunud, muidu meeldib kasutada küll kõikvõimalike looduslike alternatiive keemilistele, kuid alati rahakott ei võimalda kõike, sest hinnavahe on ikka suhteliselt suur.

  • Avatar
    Vasta Kadi 23. september 2016 at 09:12

    Minul tulid esimese rasedusega ikka armid.Kasutasin kreeme küll(palmersi) aga ikka tulid! Kuigi 4 aastat on möödas sünnitusest ei häbene ma oma arme.Ainuke asi oli see ,et võtsin 25 kg rasedusega juurde…nägin nagu emalaev välja??Kuna plaanis teine laps siis kindlasti oleks huvi selle toote vastu! Kasutanud pole!

  • Avatar
    Vasta kätlin 23. september 2016 at 08:46

    Olen teadlik Bio4You kauplusest, kuid seda külastanud pole kordagi. Nende toodetega olen ainult nii palju kokku puutunud, kui osalesin ühel koosviibimisel kus tutvustati äkki mingeid jooke. Aga see oli ka nii 5-6 aastat tagasi. Aga mulje jäi hea ning aeg ajalt, kui mingi probleem esile kerkib (seoses lapsega), siis mulle ikka meenud Bio4You. Ei taha ju lapsele mingit keemiat peale määrida ning üleüldse olen kahe käega igasuguse loodusliku poolt. Mitte, et ma nüüd hull olen ökost, võtan asja mõistusega. Aga kui saab igapäevaselt midagi looduse heaks teha, alustades väikeste sammudega kasvõi pesuvahendite väljavahetamisega, siis minul tuksub süda rahulikumalt 🙂 Aga sinna kauplusesse pole ma siiani jõudnud.
    Venitusarmid sain esimese lapsega kintsude ja puusade peale. Mind nad ei sega, sest tugevalt nad välja ei paista. Praeguse rasedusega pole ma minu arust neid juurde saanud. Ma olen väga halb kreemitaja ning nii palju kui ma lugenud ja uurinud olen, siis ega ükski kreem neid ära ei hoia. Mis sest, et ma ise poleks siis venitusarmide kreeme kokku ostnud. Ikka tahad ju uskuda, loota.

  • Avatar
    Vasta o 23. september 2016 at 08:27

    Seda võitu tahaks küll hirmsasti! Poest kuulnud olen, aga tartlasena pole sinna sattunud. Armastan ökokraami ja võit säästaks mind ka oma emale sünnipäevakinki otsimast.

    P.S. Mind õnnistati venitusarmidega juba teismeeas. Oleks ma siis järsku megavaalaks läinud, aga eip. Paisusun lihtsalt ülikondisest täiesti tavalisse suurusesse… Ja isegi ei mäleta, et see muutus nii ruttu oleks toimunud.

  • Avatar
    Vasta Karmen 23. september 2016 at 08:08

    Ei ole sinna poodi satrunud ega ka proovinud aga sooviksin väga kuna sooviksin leida alternatiivi tänapäeva keemiale 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 23. september 2016 at 07:31

    Esimese lapsega tuli ohtralt,kuna mul oli preeklempsia ja võtsin arutult palju kaalu juurde,vett läksin täis pmt.
    Teise lapsega pandi ravi alguses kohe peale ja võtsin nii minimaalselt juurde,et pääsesin armidest. Esimene laps sündis 7 aastat tagasi ja ma kreemitan igapäev. Ja ikka on nad lillakad, niiet see reegel kehtib pigem hea päevituseg inimestele,heleda nahaga jääb ikka hästi näha ka aastaid hiljem.

  • Avatar
    Vasta Helena 23. september 2016 at 07:23

    Ei ole veel Bio4You tooteid kasutanud 🙂 Aga prooviks küll.

  • Avatar
    Vasta Kätlin J. 23. september 2016 at 07:09

    Nime oleks nagu kuulnud, aga kaubaga pole tutvust teinud. No nüüd on igatahes tagumine aeg seda teha 😀

  • Avatar
    Vasta E.P. 23. september 2016 at 06:58

    Kusjuuress bio4you poodides ei olegi käinud, sest olen kogu aeg sellises kohas elanud, kus muud ökopoed on lähemal. …aga beebi toidukraam (õigupoolest materjal, milest ise püreesid tegin) tuli alati sealt ja lapse pesemisvahendid muidugi ka.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 23. september 2016 at 06:43

    Ma kunagi olin suuremat sorti ökomutt ja kasutasin enamasti ainult ökokraami, aga sel ajal ma Bio4You’d ei märganud, aga võib-olla neid siis polnudki veel turul 🙂 viskasin nüüd pilgu peale ja tahaks proovida nii paljusid asju nii endale kui ka lapsele! Aga seoses venitusarmidega, siis mul tulid ka mõned sellised punased kriipsud 2 aastat tagasi ja tänaseks ei ole neid peaaegu üldse näha, peab ikka väga hoolikalt uurima, siis nagu midagi kumab välja. Kuigi ma ei ole mingeid spetsiaalseid kreeme kasutanud… Ajaga lähevad lihtsalt heledamaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 23. september 2016 at 06:42

    Minul tulid esimesed armid 37-ndal nädalal alles, kreemitasin palmersiga enne hoolikalt, õlitasin, möllasin, suures armide hirmus. Lõpus kosus kõht silmnähtavalt ja ju oli seda minu kere jaoks liiga palju ikka (minu emal 4 lapsega pole ühtegi armi) Kui keegi mõtleb, et tal pole tänu kreemitamisele arme, siis mina sellesse ei usu. Tegu ikka mõistliku kaalutõusuga siis pigem. Oleks ma 38-39 nädal sünnitanud, siis oleks ka suuremast hulgast armidest pääsenud. Alates 37ndast nädalast hakkasin igapäevaselt ootama, et “äkki täna” ja sellega panin endale rämeda stressi peale ja sõin ilmselt siis ka rohkem kui muidu. Kõht tundus kosuvat lausa iga päevaga siis (ja mina ka!) Laps sündis 40+5 päeva. Kõht korralikult triibuline. Armid lähevad heledamaks ja väiksemaks., aga see nahk selline armistunud- kole, see ei kao küll kuskile. 5 aastat möödas sünnituses.

  • Avatar
    Vasta Merle 23. september 2016 at 06:36

    Viimati sai ostetud kookosrasva. Kindlasti tahaks proovida rohkem tooteid.

  • Avatar
    Vasta gerli 23. september 2016 at 06:36

    Mina pole veel ühtegi proovida jõudnud ? aga ära ei ütleks küll?

  • Avatar
    Vasta Elis 23. september 2016 at 06:17

    Mina olen sealt ostnud kassile šampooni. Kuna mul on valge kass, õuekas küll aga ikkagi valge ja talle meeldib õudselt ennast määrida siis paar korda aastas pesen teda sellega. Mulle väga meeldib see šampoon ja kassi pika karva teeb see ka väga puhtaks seega 5+ Bio4Youle ? Muid asju tahaks ka proovida eriti neid mis lapsele mõeldud on ☺

  • Avatar
    Vasta Tuuli 23. september 2016 at 01:29

    Ei ole kahjuks kunagi bio4you toodetega kokku puutunud, aga kuna pisitütrel on väga allergiline ja õrn nahk, siis tundub, et võin sealt midagi sobilikku just talle leida.

  • Avatar
    Vasta M. 23. september 2016 at 00:13

    Veel ei ole, aga kindlasti peaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 23. september 2016 at 00:07

    Selle poega polegi tutvust teinud..:)

    Venitusarme pole olnud. Esimese rasedusega kasutasin Dr. Hauschka laukapuuõli ja teise rasedusega proovisin Weleda õli. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätrin Valo 22. september 2016 at 23:52

    Tartus sellist toredat poodi pole, seega pole tutvunud, aga igasugune ökovärk mulle meeldib 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 22. september 2016 at 23:11

    Kahetsusväärselt ei ole kuulnud ega näinud ja ilmselt ongi nüüd viimane aeg Bio4You-ga tutvust teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Velve 22. september 2016 at 23:04

    Bio4You toodetest olen ostnud Dresdner Essenz tooteid lapsele ja igati rahule jäänud ?

  • Avatar
    Vasta Reena 22. september 2016 at 22:54

    Mina ei ole ühtegi asja neist proovinud ega isegi kuulnud mitte varem. Rasedusarmide kohta…Terve raseduse aja ma kreemitasin enda kõhtu ja puusa piirkonda aga suht mõttetu, sest arme tuli mul ikka päris palju. Lisaks läksid mu jalad kuidagi vett täis ja istusin nädal haiglas sellepärast ning avastasin nende jalatursete tõttu armid oma põlveõnnaldest ka. Ajaga lähevad nad heledamaks tõesti aga ära nad pole kuhugi kadunud.

  • Avatar
    Vasta A 22. september 2016 at 22:51

    Nende üldise lehe fänn ammu 🙂 Bio4You poe kaubaga aga kahjuks kogemus täiesti puudub…

  • Avatar
    Vasta kelly 22. september 2016 at 22:27

    Ma rohkem toidupoolist sealt ostnud, goji marjad, erinevad jahud jne,meeldib ka katsetada ja ikka tervislikumalt. Lapsele ka pesuvahendit.
    Turblissi näomaski tahaks proovida,sest puberteet kergelt naasenud ? täiesti kohutav seis.
    Armide koha pealt-esimesest juba tulid samamoodi külgedele nagu sul-aga mina õgisin ja olin lõpuks nagu emavaal 🙂 lähevad nad heledamaks ja päevitudes pole yldse näha. Nüüd ka jalgadel väiksed ja igalpool, sest teise lapsega kaal langes kolinal. Aga noh vähemalt sul pole valgeid laike nagu mul, õnneks peidetud kohtades ? tulid ka peale lapsesaamist.
    Edu ootusel ?

  • Avatar
    Vasta Hedi 22. september 2016 at 22:23

    Ma küll ei ole rase olnud kuid venitusrmidega on kogemusi küll. Kunagi ammu keskkooli ajal ma olin palju kogukam kui praegu. Peale seda kui minu tädi arvas et ma olen rase ja vanaisa oma sünnipäeval terve suguvõsa ees kuulutas, et issand kui paksuks Hedi läinud on, võtsin ma väga lühikese ajaga 17 kilo alla. Peale seda ilmusid ka puusadele ja tagumikule armid. Aastate jooksul olen igasugu kreeme ja õlisid ja kõike värke katsetanud aga mitte miski pole töötanud 🙁 Ainuke asi mis natuke aitas ja keha siledamaks muutis oli Natura Siberica tselluliidi kehakreem aga muidu ainukeseks lahenduseks minu silme läbi on päevitus. Mul selles suhtes veab, et olen heledama nahaga ja niipea kui jumekamaks saan siis kaovad kõik iluvead 😀
    Isepäevitaja peale ja mul on ok. 🙂

    • Avatar
      Vasta Jane 22. september 2016 at 23:52

      Ma pole ka rase olnud, kuid tagumiku all on metsikult arme ja neid tuleb aina juurde. Põhjust pole siiani teada saanud-pole rase ning pole suuri kaalu muutusi olnud. Kreemitan vahetpidamata ennast Palmersiga kokku, kuid see pole isegi natukene aidanud. 🙁 Suvel ei saa isegi lühikesipükse kanda, kuna kõik tumedad armid paistavad välja. Kui kõik siin räägivad, et neid need armid väga ei häiri, siis mina, kui noor naine, võin küll öelda, et need häirivad mind nii tohutult palju ja viivad enesekindlust ikka kõvasti alla.

  • Avatar
    Vasta Helen 22. september 2016 at 22:18

    Kahjuks ei ole nende tootevalikuga enne tutvust teinud. Kohe erilise õhinaga tahan võita!!! ?

  • Avatar
    Vasta Gerly 22. september 2016 at 22:13

    Sooviksin võidu korral seda seerumit proovida, mille lingi lisasin postituse lõppu. Ja vannitoodete üle oleks mu väiksel pojal kindlasti suur rõõm, vannis käib ta ju pea iga päev 🙂

    http://bio4you.eu/et/seerumid/483-tasakaalustav-seerum-30ml-naturys.html

  • Avatar
    Vasta G 22. september 2016 at 22:02

    Pole veel tutvust teinud selle poega:)

  • Avatar
    Vasta Agnes 22. september 2016 at 21:59

    Uudistanud olen, aga katsetanud mitte- neid ökovärke on tekkinud NII palju, et ei mõistagi valida. 🙁

  • Avatar
    Vasta G. 22. september 2016 at 21:58

    Juuksevärvi kasutan nende poest, parim juuksevärv kindlasti, prooviks ka teisi tooteid heameelega, kinldasti on väga head!

  • Avatar
    Vasta Mari 22. september 2016 at 21:55

    Venitusarmidest- sul veab, et nii vähe on.. Ma esimest ootasin – tulid armid niiiiiiiiiii varakult :/ Kõik mis ma sõin läks tagumikku aga sealt enne sünnitamist välja ei tulnud 😀 Terve perse on triibuline nii nagu oleks sitaks piitsa saanud 😀 Kintsudel on ka natuke ja üks pisike arm ka kõhul.. Juurde võtsin rasedusega 8 kg ja plika kaalus ise 2900g ja ma ei tea miks ma nii triibuliseks sain :/
    Teise rasedusega ei tulnud MITTE ÜHTEGI armi. Juurde võtsin ka 8 või 8,5kg aga poiss kaalus 3440g 😀
    Nii ma siis nüüd olen siin üle seitsme aasta triibuline 😀 Pole ajaga ka suurt heledamaks läinud.. Mis seal ikka – ei häbene ka teps mitte, see on mälestus mu printsessist ??
    Ahjaa, esimese rasedusega kasutasin seda palmers vms venitusarmide kreemi ( elukallid olid ja pidevalt määrides ei pidavat arme tulema – tutkit, brat! Kõik kus nühkisin on triibuline! 😀 Tissid on minu süü, kuskilt kuulsin, et rinnahoidjata parem olla ja kodus siis olingi, kui kedagi külas polnud ja hiljem siis kuulsin ikka seda, et rinnahoidja hoiab just ju paigal ilusti 😀 )

    Jumala poolt olete õnniatatud naised, kellel arme tuleb vähe või üldsegi mitte! 😀
    Teise lapsega ei tulnud

    • Avatar
      Vasta Mammu 22. september 2016 at 23:23

      Sama siin. Raseduse aeg sai paar pudelit palmersit ära kasutatud, Ei tutkitki, ikka armid siinseal.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 22. september 2016 at 21:49

    Hehee. Ausalt pole mitte kunagi vist ûhtegi ökoasja vidinat kasutanud . Uus ja huvitav kogemus oleks ? ja usun et mu kahele pônnile sammuti . 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 22. september 2016 at 21:46

    Ma ei ole üldse ökotooteid proovinud, kuna hinnad on nii krõbedad seal. Seega ei tea ma midagi bio4you toodetest.
    Minul tekkis raseduse ajal venitusarm ainult nabarõnga koha peale.

  • Avatar
    Vasta Triin 22. september 2016 at 21:38

    Veel ei ole proovinud, aga kindlasti tahaks katsetada seda makadaamia juuksemaski !

  • Avatar
    Vasta Moonika 22. september 2016 at 21:30

    Ei ole varasemalt Bio4You-ga kokku puutunud, kuid praegu nende kodulehelt tooteid vaadates jäi juba silma üks juuksemask makadaamiaõli sisaldusega, mille kindlasti järgi proovin, sest makadaamiaõli sisaldavad tooted on viimasel ajal mu lemmikuteks saanud. Miks mitte kasutada ka looduslikku varianti? Ilmselt nüüd sukeldun sinna leheküljele ja teen nimekirja, mida kindlasti proovida tahaksin 😀

  • Avatar
    Vasta Riin 22. september 2016 at 21:28

    Ma olen viimasel nädalal suisa kaks korda nende tooteid uurinud ja võtsin plaaniks järgmise kuu alguses endale venitusarmide kreemi osta, nüüd võiks ju täitsa võita 😛

  • Avatar
    Vasta Maris 22. september 2016 at 21:28

    Pole veel miskit nende valikust proovinud aga hea meelega katsetaks järgi küll.

    Teise rasedusega sain hunniku venitusarme, ajaga nad minul heledamaks läinud pole. Vähe veel möödas ka, vast ikka kunagi lähevad. Aga ei usu eriti, sest esimesest rasedusest sain ka mõned ja need siiani samasugused. Niiet mõni hea kreem kuluks ära küll.

  • Avatar
    Vasta KTY 22. september 2016 at 21:26

    Ei ole veel proovinud

  • Avatar
    Vasta Katri 22. september 2016 at 21:26

    Kahjuks muutus minu kōhuke juba esimest last kandes arbuusi moodi säbruliseks nii et teist ja kolmandat last oodates polnud enam kuskile midagi lisandumas kuna polnud selleks enam lihtsalt vaba ruumi…? Bio4you tooteid proovinud ole aga hea meelega teeks seda küll…?

  • Avatar
    Vasta Marii 22. september 2016 at 21:25

    Olen 19 ja 2 aastat tagasi tekkisid tissidele tumesinised, sygavad venitusarmid. Neid oli väga hästi näha ja üpris pikalt. Nüüd on venitusarmid peaaegu ära kadunud, ainult paaris kohas on märgatavaid triipe. Samamoodi on mul puusad venitusarme täis. Aga ma ei muretse, küll need ära kaovad ja isegi kui ei kao siis ma vötan neid kui tatoveeringuid. Elukaaslasele meeldivad venitusarmid ja see aitab endalgi möelda et need pigem “ilusad” mitte rövedad vöi koledad 😉

  • Avatar
    Vasta Lilith 22. september 2016 at 21:18

    Kuule, ei ole nagu varem proovinud, aga tõesti prooviks hea meelega :).

  • Avatar
    Vasta Mariella 22. september 2016 at 21:17

    Ma tahtin ammu juba tselluliidikreemi proovida.
    Bio4you toodetest olen proovinult ainul vannipiima,mis on tõeliselt mõnus asi.

  • Avatar
    Vasta Maris 22. september 2016 at 21:14

    Olen korduvalt Rakvere omas käinud. Ostan sealt lasteriiete tarvis pesugeeli, peaaegu kolmesele Miale pesemisvahendeid ja poisipõnnile niiskeid salvrätte (hetkel just varud lõppemas). Kord oli neil kampaania, kus luuletust lugedes sai 20% alet, käisin ka kunagi põhikoolis õpitut kenasti ette lugemas 🙂

  • Avatar
    Vasta Marili 22. september 2016 at 21:06

    Uurinud olen Bio4You kaupa küll, aga tellimiseni pole jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Helena Heinpalu 22. september 2016 at 21:05

    Ei ole midagi proovinud aga tahaks ikka 😉

  • Avatar
    Vasta Maria 22. september 2016 at 21:02

    Õrna koorijag glükoolhappe ja papaiaga tahaks. Ma vist sain aru et endale ma saan ise valida asja ja lapsele siis pannakse kaasa?? Igas tahes loosis osalen meeleldi :D. Koorijat tahaks ammu osta aga sada asja veel vaja..tore oleks midagi peale kilekottide ka võita :D.

  • Avatar
    Vasta A. 22. september 2016 at 21:01

    Bio4you asju veel kasutanud ei ole. Kuigi nii kuis rahakott lubab olen looduspoest igasugust “läga” endale ikka koju tarinud 🙂

    Venitusarmid algasid mul täpselt samamoodi – kolm täppi siin ja kolm seal. Kuu aega hiljem oli kõht nagu ämblikuvõrk 😛 Aga ma ei tea, tänaseks on (kolm aastat hiljem) armid suhteliselt heledaks läinud. Jah, neid on näha, aga ma ei tea, mind ei häiri – eks see ole, nagu Sa ütlesid – abielunaisevärk 😀

  • Avatar
    Vasta Maiken 22. september 2016 at 20:59

    Olen tõesti Bio4You kaubaga varem tutvust teinud, kuid pole siiani sealt midagi ostnud ega proovinud, kuid väga tahaks, kuna seal on palju head justnimelt kehale.

  • Avatar
    Vasta karolin 22. september 2016 at 20:55

    Oleme ostnud sealt oliiviõli, esialgu ostsime teisest öko-toodete poest, kuid nüüd on see õli rohkem meeldima hakanud.

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. september 2016 at 20:53

    Olen vägagi looduslike vahendite usku aga mingil põhjusel ei olnud sinna veebipoodi veel sattunud. Täitsa tore oleks proovimiseks võita just see kreem, mis pigmendilaike vähendama peaks..nendega praegu peale suve täitsa jama olukord.

  • Avatar
    Vasta Anne 22. september 2016 at 20:50

    Pole varem midagi nende tootevalikust proovinud, aga nüüd tekkis küll huvi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 22. september 2016 at 20:48

    Minul tulid ka venitusarmid, aga nüüd on sünnitusest 6 kuud möödas ja tõesti need on heledamaks läinud! Ei ole samuti eriline kreemitaja olnud.
    Bio4You toodetega kahjuks kokku puutunud ei ole, aga väga tahaks katsetada!

  • Avatar
    Vasta Kelli 22. september 2016 at 20:45

    Olen vaadanud ja lugenud ja mõelnud tellida aga pole selleni veel jõudnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 22. september 2016 at 20:42

    Venitusarme mul nii, et lugeda ei saagi neid. Kõht on üks suur arm 😀
    Aga tekkisid 3 a tagasi esimese lapsega
    Teisega kes nüüd 1 aastane ühtegi juurde ei tekkinud, eeldan nii, sest tumedamaid juures pole.
    Esimese raseduse armid aga üpris heledad ja kaugelt kaugelt vaadates peaaegu, et ei paistagi 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri Rähn 22. september 2016 at 20:40

    Ei ole nende toodetest midagi kuulnud, seega prooviksin suurima hea meelega.
    Venitusarmidest nii palju, et minul tuli kõige rohkem neid raseduse lõpus. Mul on kintsud, tagumik ja muidugi terve kõht neid täis. Alguses olid lillad, nüüd 2 aastat hiljem on täitsa heledad jah.

  • Avatar
    Vasta Kerli 22. september 2016 at 20:39

    Ei ole. Aga alati on huvitav midagi uut proovida.

    http://bio4you.eu/et/kehakreemid/1050-salendav-kehakreem-150ml-naturys.html

    Venitusarmidest: Kahjuks mõlema raseduse ajal pole mind päästetud. Ka selle raseduse ajal on tulnud. Mul samamoodi alakõht sűgeleb. Mul ka seda kreem vaja. Mida sa näitasid.

  • Avatar
    Vasta Maarja 22. september 2016 at 20:38

    Olen firmast varem küll kuulnud, kuid ei ole veel olnud võimalust nende asjadega ise lähemalt tutvust teha. Kuna peagi on perre lisandumas ka veel uus liige, siis oleks tore nii lapsele kui endale midagi head saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam 22. september 2016 at 20:38

    Mina olen kasutanud Bio4you astelpajuga isepruunistuvat kehaspreid, mis mulle täitsa hästi meeldis ja on väga kenas metallpudelis. Midagi vist veel aga hetkel ei tulegi meelde. Ilus pood ja ilusad asjad, olen seal käinud kui neil Ülemistes pood oli 🙂 igatahes laste vannitarbed huvitavad mind külm väga.

    Venitusarmidest nii palju, et esimese lapsega ei tulnud aga hetkel ootan teist,,arme veel ei ole ja eks siis on näha kas pääsen. Olen kuulnud, et pidavat just teise lapsega tulema, kuigi tundub loogilisem, et kui on ette nähtud tulema, siis ikka esimese rasedusega. Mõlema rasedusega olen hoolega hoolega algusest lõpuni puhast sheavõid määrinud, sest ma ei tea mitte ühtegi teist niiii niisutavat asja.

    • Avatar
      Vasta Maris 22. september 2016 at 21:49

      Bio4you ökopoodi pole kunagi Ülemiste keskuses olnud 🙂

      • Avatar
        Vasta Liis 23. september 2016 at 07:13

        See astelpajuga kehasprei oli Bio2you, kaks erinevat asja need.

  • Avatar
    Vasta Krista 22. september 2016 at 20:36

    Polnud kuulnudki sellisest poest varem.

  • Avatar
    Vasta Kaire 22. september 2016 at 20:33

    Ei ole aga vahva oleks proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 22. september 2016 at 20:33

    Ei ole proovinud ?

  • Avatar
    Vasta Aive 22. september 2016 at 20:31

    Ei ole proovinud ja ei ole ka kunagi ühtegi looduspoodi sisse astunud.
    Oleks tore küll midagi nende tootevalikust proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 22. september 2016 at 20:29

    Olen bio4you-st tellinud loodusliku blondeerimisvahendi ja supper hea oli.Ei kahjustanud juukseid ning tegi oma tööd hästi. ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. september 2016 at 20:28

    Ma ei ole küll midagi nende toodetest kasutanud, aga nüüd tekkis küll huvi. Mida vähem keemiat seda parem

  • Avatar
    Vasta Hanna 22. september 2016 at 20:25

    Tahaks kosmeetikat proovida:)

  • Avatar
    Vasta Moonika 22. september 2016 at 20:24

    Olen korduvalt kodulehel kaubavalikut uudistamas käinud, aga tellimuse tegemiseni pole veel jõudnud, kuigi silma on jäänud päris mitmed tooted.

  • Avatar
    Vasta Barbara 22. september 2016 at 20:20

    Joo hãsti palju vett…ma môtlen kohe hãsti hãsti palju.Mind aitas…olin venitusarmidest prii:)

    • Avatar
      Vasta Annika 22. september 2016 at 22:54

      No ei tea. Mina ei joonud palju vett ja ikka olen armidest prii. Ühe inimese näite põhjal ei julgeks sellist üldistust teha. Kreemitamisel ei pidavat ka suuremat sorti kasu olema, sest armid tekivad naha sügavamates kihtides, kuhu kreem ei pääse. Ma ise arvan, et see on väga individuaalne, need kas tulevad või mitte, hoolimata kreemitamisest või muust jurast. Ma alguses kartsin armide tekkimist, aga kui laps käes oli, mõistsin, et tema nimel oleksin nõus ka üleni armiline olema ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. september 2016 at 20:19

    Pärast lapse sündi hakkasin bio tooteid uurima ja katsetama.Aga nende toodetega ei ole veel tutvust teinud.Seda toredat kingikotti tahaks võita küll.
    Päikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 22. september 2016 at 20:18

    Mina käin aeg-ajalt looduspoes, soodukaid jälgimas 😀 Raudne lemmik on apelsini lõhnaline pesugeel.

  • Avatar
    Vasta Kai 22. september 2016 at 20:18

    Oleks väga vaja just seda venitusarmide kreemi, kuna olen alles noor(17-aastane) ja mul on kõht venitusarme täis. Ilmselt sellepärast, et peale mandlioppi kui juba süüa sain, siis hakkasin juurde võtma. Nüüd võitlen kaaluga, aga need venitusarmid on jubedad. Ja need on nii punased ja neid on nii palju. Vahepeal teeb see nii kurvaks, kõht on nii kole ja kuidas sellise kõhuga randa suvel lähen? Oleks need vaid heledad…
    Igatahes sooviksin väga võita seda kingikotti!

    Parimat!

  • Avatar
    Vasta Riina 22. september 2016 at 20:18

    Ei ole proovinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Reelika 22. september 2016 at 20:17

    Käin aegajalt Pärnus ökopoes või siis ostan bio4you e-poest. Kasutan juba poolteist aastat sealt ostetud shampoone ja viimasel ajal olen ka oma köögikappe kuivainete näol täiendanud 🙂 nii et olen nende suur fänn juba paar aastat 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 22. september 2016 at 20:16

    Toodetega pole tutvust teinud. Vanni värgid läheks mu lastele hästi peale. Nad sellised vannifännid mul! Aa ja mõned venitusarmid on ka!

  • Avatar
    Vasta Anneli 22. september 2016 at 20:16

    Ei ole proovinud,kuid tahaks.

  • Avatar
    Vasta Kristin 22. september 2016 at 20:16

    Mul on kohutavalt palju venitus arme mis on ka päris pikkad ja laiad aga pole hullu pisikese nimel olen nõus kandma neid 🙂
    Olen vaadanud neid Bio4You toiteid veidi aga pole proovinud kasutada aga tahaks kindlasti proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 22. september 2016 at 20:15

    Ei ole proovinud aga sõna öko juba tõmbab katsetama ja proovima midagi loodusliku. Tahaks väga proovida , ehk saab ka oma keemia riiulit vähendada:)

  • Avatar
    Vasta egeth 22. september 2016 at 20:13

    Ei ole veel proovinud:(

  • Avatar
    Vasta Saarekas 22. september 2016 at 20:12

    Mul tulid kohe esimese rasedusega tervele kõhule 🙁
    Pole kunagi sealt miskit ostnud…kahjuks!
    Soovin osaleda loosis, endale valiksin vitamiini kreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Boffin 22. september 2016 at 20:10

    Mulle jäid kohe silma nende tootevalikus Anti age kreemid. Nii minul kui minu õel ( temal hullemaks) on jõhkrad kortsud näos kuigi vanusel alles nr 2 ees.
    Neid tooteid pole kunagi proovinud, aga prooviks hea meelega.
    Kui ma võidsksin, siis üks osa võidust läheks mu maailmanabakesele (kelle kandmisest sain ühe armi, aga mis sügeles nagu kuradi perse!) Ja teise osa kingikdin õele, kes on ka oma kortsudega nii meeletult ilus, aga keda selline kingitus kindlasti pisarateni rõõmustaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelina 22. september 2016 at 20:08

    Ei ole kunagi proovinud. Poest mööda kõndides tundub kõik nii äge. Aga millegi pärast on mul mingi kinnisidee, et kõik öko asjad on nii kallid. Peaks läbi hüppama nende Pärnu poest ja tutvust tegema ?

  • Avatar
    Vasta Ester 22. september 2016 at 20:07

    Ei ole veel midagi saanud proovida ja oleks tore võita see kinkekott ☺

  • Avatar
    Vasta Ingrid 22. september 2016 at 20:04

    Ei ole proovinud… veeeeel 😉

  • Avatar
    Vasta Getriin 22. september 2016 at 20:03

    Ei ole kunagi öko tooteid proovinud aga sinu postitus tekitas küll huvi

  • Avatar
    Vasta Anet 22. september 2016 at 20:02

    Ei ole kahjuks proovinud veel Bio4You tooteid aga plaanis on kindlasti järgi proovida ning tutvust olen ka teinud juba, olen väga põnevil ja ootan.

  • Avatar
    Vasta Ann 22. september 2016 at 20:01

    Mul tulid armid rasedana u 8 kuul.. nagu kiisukäpp küljele 😀 ja siis peale sünnitust tuli kõhule ja jalgadele triibukesi.. kiirest kaalulangusest(69->54 3 päevaga).. Mäletan tulin siis pesust 4. Päeva hommikul ja siis vaatasin peegli ees et dafuq is this shit.. hakkasin töinama-hormoonid möllasid ikka jõhkralt.. Nüüd mõtlen küll, et oli alles mõttetu pisarate valamine ? Aga nüüdseks on täitsa heledad.. ainult kui kaal pendeldab edasi-tagasi lähevad tumedaks ja heledamaks.. umbes nii nagu sa pildi kontrastiga mängima pead ??

  • Avatar
    Vasta Keiti 22. september 2016 at 20:01

    Ei ole proovinud, aga hea meelega katsetaks mõnda toodet ☺️

  • Avatar
    Vasta Helena 22. september 2016 at 19:59

    http://bio4you.eu/et/tundlikule-nahale/501-tugevdav-kreem-tundlikule-nahale-50ml-naturys.html
    Seda tundlikule nahale mõeldud kreemi sooviks küll. Nahk läks peale hormonaalsete plaastrite kasutamist üsna koledaks (kapillaarid näos jne, ehk siis üldmulje suht sinine), seega oleks vaja korralikku hooldavat kreemi. Paraku jäävad neeed kreemid minu rahakoti jaoks liiga kulukaks.

  • Avatar
    Vasta Ents 22. september 2016 at 19:58

    Ma suur ökofänn, põrandapesuvahend alati sealt, päevade aegsed hügieenitarbed, lapsele hambapasta, sapiseep, teinekord maiustused, lapsele kellogsi sarnased helbed ja just tàna ostsin uue turblissi näomaski probleemsele nahale…kindlasti jäi midagi veel nimetamata 🙂 ühesõnaga hindan kõrgelt 🙂

  • Avatar
    Vasta Katja 22. september 2016 at 19:56

    Kokku puutunud pole, kuid kõlab põnevalt 🙂

  • Avatar
    Vasta triinu 22. september 2016 at 19:55

    Ma ostan sealt kurkumit ja kummikomme ? aga kosmeetikat prooviks heameelega.

  • Avatar
    Vasta Margit 22. september 2016 at 19:54

    Venitusarme pole, kuigi teise rasedusega oli kõht hiiiiigelsuur, sest kõhus oli peidus 5kg beebi. Õlitasin algul ökojojobaõliga, siis keerasin ise kookosvõi ja nisuiduõli kreemi kokku ja hiljem veel palmersit kah otsa kui need esimesed tühjaks saanud olid.

    Aga Bio4Youd katsetanud pole, öko läheb vägagi peale! 🙂 Enamus puhastusasju mul ökod, vist kõik peale pesupulbri.

  • Avatar
    Vasta Krista 22. september 2016 at 19:53

    Venitusarmidest nii palju, et neid on mul pärast esimest last terve kõht täis ja külgedele jagus ka… ja tõesti lähevad nad ajapikku heledaks 🙂
    Bio4you tooteid olen vaadanud aga proovinud ei ole…

  • Avatar
    Vasta Riini 22. september 2016 at 19:53

    Venitusarmid tekkisid minul raseduse lõpupoole kõhule, naba piirkonda, neid oli üpris palju. Kuid nüüd heledad ja suhteliselt vähe märgatavad.

    Ei ole nende kaubaga tutvust teinud, kuid öko meeldib väga, viimasel ajal olen rohkem kasutama hakanud just lapse pärast 🙂 Aga võita see äge kingikott oleks tõesti tore 🙂
    Juurde valiksin selle: http://bio4you.eu/et/kehakreemid/1051-toniseeriv-kehakreem-150ml-naturys.html

  • Avatar
    Vasta Marju 22. september 2016 at 19:52

    Ei ole kunagi neid tooteid proovinud :/ 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerstin 22. september 2016 at 19:50

    Ei ole proovinud. Aga better late than never 🙂

  • Avatar
    Vasta Evely 22. september 2016 at 19:47

    Ei ole veel proovinud, aga hea meelega sooviksin proovida. Ka mu väike printsess sooviks!

  • Avatar
    Vasta h 22. september 2016 at 19:47

    prooviks

  • Avatar
    Vasta Birx 22. september 2016 at 19:45

    Venitusarmid mm jaa..samas kohas nagu sul pluss ➕ veel jalgadel ja ohtralt..peale 11 a läksid jh heledaks
    Tutikad muudavad värvi, külmaga lähevad siniseks ja kui sul soe on siis on heledad

  • Avatar
    Vasta Grets 22. september 2016 at 19:44

    Ei ole veel selle kaubaga tutvust teinud, aga väga tahaks selle venitusarmide kreemi ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Kessu 22. september 2016 at 19:42

    Ei ole proovinud, kuid igal juhul prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 22. september 2016 at 19:41

    Veel pole proovinud aga peagi avavad nad om poekese minu kodu lähedal ja plaanin neid kindlasti külastada. Vōidu üle oleks samuti väga õnnelik. Ja rasedusarme on mul ikka korralikult esimesega tuli vähem, kuid teise ja kolmanda lapsega ikka korralikult.

  • Avatar
    Vasta Angelika 22. september 2016 at 19:36

    Pole kunagi kasutanud 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 22. september 2016 at 19:34

    Mina kahjuks ei ole nende toodetga kokku puutunud,aga tekkis huvi ja tahaks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 22. september 2016 at 19:32

    Ei ole proovinud veel, väga tahaks ??

  • Avatar
    Vasta L 22. september 2016 at 19:32

    Kolisin just Tallinnast Rakveresse ja olen juba siinse poe ustav klient:)

  • Avatar
    Vasta A 22. september 2016 at 19:31

    Kunagi ostsin sealt kraami jõuluvana kingikotti, nüüs kuluks endale ka miskit põnevat ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta epp 22. september 2016 at 19:31

    Mulle väga meeldivad need lastele mõeldud vannivee värvimise pulbrid ja tihti olen neid sealt ostnud ja teen tütre vanniskäigud sellega lõbusamaks. Väga hea meel oleks kinkekotike võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 22. september 2016 at 19:31

    Kuulen sellest poest esmakordselt aga päris kindlasti sean oma sammud sinna kohe kui Eesti tulen.
    Tundub põnev ja muidugi kingitusest ärä ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta kethelin 22. september 2016 at 19:30

    Olen seal poes käinud. Aga ei suutnud otsustada, et mida siis täpsemalt vaja oleks, sest hinnad üsna krõbedad tegelikult ja seda paari asja, mida proovida nii paljude seast ei oskagi valida. Aga kui oleks “kohustus” valida, siis kindlasti oleks midagi võtta. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 22. september 2016 at 19:30

    Kahjuks ei ole veel proovinud, sooviks proovida küll oiii see loosiõnn võiks naeratada??

  • Avatar
    Vasta Sandra 22. september 2016 at 19:29

    Olen proovinud intensiivseerumit tundlikule nahale!

  • Avatar
    Vasta Liisi 22. september 2016 at 19:28

    Ooo ökomöksid on nii lahedad! Üks seep ajas mind suurest ônnest peaaegu nutma, sellest ökomat vist ei ole kah ?(dr. Bronners magic soap vms, nii vinge!!)
    Bio4you poes pole vist käinudki. Ja kuna me kohe kolime oma korterisse siis sinna ei tahaks üldse keemiat kaasagi vedada, ja no eriti hea oleks võita, siis ei peaks ostma ka! ?

  • Avatar
    Vasta Kairika 22. september 2016 at 19:28

    Bio4you poest ostan juba mitmendat aastat sama sarja pesugeeli ja nõudepesumasina tabletid. Samuti lastele vahel need vannitabletid 🙂 hambapastad on seal parimad….küljeluu sai lahti eluaegsest igemete veritsemisest…ei aidanud ennem yksi apteegi kallis paradontax or whatever. Kanepiõli on alati ostukorvis ja agaavi siirup. Mineraalpuuder juba mitu aastat lemmik sealt…. ühesõnaga ma võiks üsna lõpmatult pajatada kui palju head kraami seal poes on. Rõõmuga prooviks uusi asju 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 22. september 2016 at 19:27

    Tartus pole vist seda poodi, seega ei ole kokku puutunud, aga ökotooteid meeldib näppida küll.

  • Avatar
    Vasta Liina 22. september 2016 at 19:26

    Ei ole ōnnestunud varem tutvust teha, aga tundub põnev ja sooviks väga! ?☘

  • Avatar
    Vasta M 22. september 2016 at 19:24

    Ei ole proovinud. Hea oleks neid proovida, ökofänn 🙂
    Mul ka rasedusega palju venitusarme tekkinud, mõned rindade all, sangade peal on omajagu ja hästi punased. Alakõhul mõlemil poolel 4 triipu ja siis tagumiku peal on triibud nagu trussikud oleks jalas. Tagumikul ja puusadel on heledamaks juba läinud, need tulid siis kui hakkasin paksemaks minema. Ja see pole veel kõik, mul on argivahel ja põlvede juures armid 😀 ohh seda ilusat rasedusaega 😀

  • Avatar
    Vasta Aveli 22. september 2016 at 19:24

    Pole proovinud, pole ühtegi neist poodidest käeulatuses..:)
    Mul ka paar venitusarmi puusadel nt ja rindadel..aga mul olid need kusjuures juba varem. Ei tea, kas nüüd tekib juurde või ei, kreemitan kõhtu tihti, muidu lihtsalt sügeleb nii väljakannatamatult.
    Loodan kah, et vast mees neist suur numbrit ei tee – rinnad jäävad ju oma kohale, muu atribuutika ka, seksimist armid ei sega ju kaa..:D
    Selline kingikott kuluks aga igati ära, igasuguse beebikraami kokkuostmisega võib enda poputamine lausa meelest minna.:)

  • Avatar
    Vasta Kaidi 22. september 2016 at 19:23

    Tahaks ka mõnusaid tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Itiella 22. september 2016 at 19:23

    Bio4You kaubaga pole kunagi kahjuks tutvunud, aga heameelega prooviks midagi ökomat ?

  • Avatar
    Vasta R. 22. september 2016 at 19:23

    Ei ole proovinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Karoliine 22. september 2016 at 19:22

    Pole proovinud aga testiks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleril 22. september 2016 at 19:21

    Kahjuks pole proovinud nende tooteid. Nüüd rasedusega kaasnevaid näoprobleeme ja punnikesi tahaks leevendada küll miski ökomökoga, mis leevendaks mu kehva olukorda. ? Ja veel meeldiks mulle koorivad maskid/ sügavpuhastavad. Mm ja veel tahaks miskit jalgadele, mis tuld välja löövad… kuna need kilod voolavad mööda jalgu vist päeva lõpuks alla. Rasedaisud. ? ma vist sööks ära need kui nad nii hästi veel lõhnaks . ??

  • Avatar
    Vasta Õnne 22. september 2016 at 19:21

    Jah, ventusarmidest ei pääsenud. Ajaga muutusid küll ise ka heledamaks ent nad kipuvad ikka silma riivama.
    Ise kasutasin omal ajal apteegist mingit kreemi…oeh, haugi mälu..ei mäleta mida 6,5a tagasi kasutasin.
    Aga aitas.
    Ja noh. Öko tooted ju mönusad köik.

  • Avatar
    Vasta Johanna 22. september 2016 at 19:20

    Ei ole tegemist teinud, aga olen kuulnud ja mõtisklenud osta ja proovida. Kahjuks on läinud aga nii et ei ole kunagi mahti leidnud ja kui vaba raha tekib siis esimese asjana sirutub käsi ikka magusaleti poole….

  • Avatar
    Vasta Eve 22. september 2016 at 19:20

    Ei ole proovinud,pole seal poeski käinud ning sooviks väga midagi proovida

  • Avatar
    Vasta Itiella 22. september 2016 at 19:20

    Mul on megaaaaalt venitusarme ja ma pole isegi mitte rase kunagi olnud. Kaalukõikumine (+-25kg) jättis oma jälje. Reied on kõige hullemas seisus. Arme on nii palju, et neid oleks võmatu üldse kokku lugeda ja nüüd, kaalu langedes tulevad nad eriti hästi välja. Mida tüsedam oled, seda vähemmärgatavad nad on ?. Kasutan Palmersi venitusarmidevastast kreemi, aga ausaltöeldes mingit kasu sellest siiski pole, sest nahk jääb ikka triibuliseks tõenäoliselt elu lõpuni.

  • Avatar
    Vasta Essu 22. september 2016 at 19:20

    Mul on mustmiljon venitusarmi. Algavad naba alt ja lõpevad rindade all 😛 Sellised mõnusad sõrmejämedused. Ei ole suguvõsas kellelgi, et geenide kaela ajada ja kreemitasin, õlitasin igapäevaselt. Ise ma nende pärast ei põe, aga lihtsalt teistele ei näita kuna ehmatab inimesed ära. Aga heledaks lähevad nad iseenesest nagunii.

  • Avatar
    Vasta Triin 22. september 2016 at 19:20

    Ei ole kunagi selle poe tooteid proovinud.aga venitusarmid tulid mul raseduse löpus köhule ,küll mitte palju aga neid siin natuke on .aastaga on nad täitsa heledaks läinud :)ja ka ei ole viitsinud kreemidada ,raseduse alguses kreemutasin aga lõpuks enam ei viitsinu:)

  • Avatar
    Vasta terje 22. september 2016 at 19:19

    ei ole proovinud, kuid hea meelega prooviksin. Raseduse ajal tegin ja teen tegelikult siiani endale ise ihupiimasid ja juuksemaske looduslikest vahenditest(mesilasvaha, kookosõli ja oliiviõli). Fännan ikka väga loodustooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 22. september 2016 at 19:19

    Esimese raseduse ajal tuli mulle venitusarme naba ümber päris korralikult, tagumikule ja rindadele ka. Selle rasedusega saab kohe 25 nädalat täis ja 26. hakkab jooksma. Uusi arme pole tulnud, aga seekord ma kreemitan end korralikult. Eelmise raseduse ajal ei viitsinud. Õnneks mu praegune mees hakkas mind koos vanade heledaks muutunud kuid siiski märgatavate armideva armastama ja lubas ka siis armastada, kui uusi veel juurde tuleb 😀 Alguses põdesin neid arme väga, aga enam mitte. See on osa minust ja kes viltu vaatab, on lihtsalt loll!
    Bio4You kaubast ei teadnud ma siiamaani mitte midagi, aga seda kreemi venitusarmidele peaks küll proovima ja lastele mõeldud vannivahu ja vanniveevärvikese tahaks ka endale soetada. Aitäh info eest! 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 22. september 2016 at 19:18

    Ei ole veel nende tootevalikuga tutvust teinud, aga mulle väga meeldivad erinevad ökotooted ja oleks tore midagi uut proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 22. september 2016 at 19:14

    Ei ole kunagi proovinud, kuid sooviks väga toodetega tutvust teha.

  • Avatar
    Vasta Elis 22. september 2016 at 19:14

    Ei ole õnnestunud nende poe toodetega tutvuda 🙂

  • Avatar
    Vasta katri väli 22. september 2016 at 19:13

    Ei ole enne tutvust teind aga väga põnev kraam tundub ja olen ka õko kauba fänn.Aga ehk loosiõnn naeratab ja selle poe kaupa saan proovidagi 🙂