Uncategorized

ideid emadepäevaks

25. aprill 2017

Triinu kirjutas eile, et nemad andsid Kristoga sel aastal oma emadele varem emadepäevakingitused ära. Mina andsin ka. Eks ma päris päeval kingin kindlasti lilli ka, aga kuna ma olin lubanud Kixik poele tutvustada nende emadepäevatooteid ja kuna minu ja Kardo vanemad nagunii mu blogi loevad, siis andsingi kingitused eile kätte.

Olgem ausad, ma olen terve elu selline olnud, et kui mul kellelegi midagi on, siis tahaks kohe kätte anda. Hehe… kohe kätte anda…No igatahes ma oleksin võinud ju neid veel kaks nädalat hoida, aga ei pidanud vajalikuks. Iga päev võib emadepäev olla! Kes meid keelata saab?

Kardo emale valisin ma välja ilusa musta padja. Muuseas, selle kõrval olev südamega padi (LINK) on ka Kixiku e-poest pärit ja see sobiks ka ju kenasti emale kingituseks. Ma aga päris sama ei tahtnud kinkida, seega jäi valituks see must, kuigi seda on teist värvi kah. (LINK). Seal on tegelt üks, hästi ilus padi veel, selline, mis sobib igale diivanile – see.

Leale on nii lihtne kingitusi osta, sest ta on selline, et talle meeldivad kõik asjad ja ta on alati kingituste üle mega tänulik ja õnnelik. Minu emaga on aga raskem, sest talle ei ole minu meelest veel ükski minu tehtud kingitus meeldinud. Selles suhtes, ma olen sellega juba harjunud ja seega teen ma tema kingitusi suht moe pärast. Võib-olla oleks tulevikus lihtsam lihtsalt raha anda ja öelda, et noh, palju õnne või head emadepäeva 😀 Ma ei tea, miks ma seda siin üldse mainin, sest tegelikult ei öelnud ta tassi kohta midagi halvasti, vaid ütles: “aitäh!”. Võib olla on mu ema lihtsalt üks nendest, kes ei oska kingitust saades mingit nägu teha ja siis tundub, nagu talle ei meeldiks, kes teab 😀

Minule isiklikult see tass meeldis täiega, ei ole mingi tavaline imal tekst, vaid väga konkreetne ja faktipõhine. Mina sündisin 1990, Mari 2013, seega sündis see tass, millesugust saad ka sina tellida – SIIT. Seda saab nii ühepoolsena, kui ka kahepoolsena. Minul on kahepoolne, nagu näha. Ühesõnaga on see minu meelest vahva väike kingitus, mis ei maksa ka väga palju. 12€ oli see tassike.

Kõik Kixiku emadepäevatooted leiad SIIT!

dsc_5433-6581568

Ma isiklikult arvan, et ega emadepäev ei nõua mingeid erilisi pidustusi ja kingitusi. Mulle meeldis Triinu idee – kinkida mälestusi fotoshoodi näol. Tema blogist saate pakkumise Fotoraadi juurde emmega pildistama minna, minge vaadake!

Teate, mis mina emadepäevaks tahan? Ma tahan seda, et kui ma ärkan, siis Kardo koristab kõik lapsed mu ümbert ära (me oleme hommikuks alati kõik neljakesti koos ühes voodis, kõik lapsed minu ümber parves). Igatahes võiks ta need elu õied mu ümbert ära noppida, alla tuua, kohvi ja pannkooke teha ja ma oleks juba õnnelik. ERITI õnnelik oleks ma siis, kui need pannkoogid oleks soolased, sest ma ei saa aru, miks peaks keegi tahtma tühja kõhuga magusat pannkooki, kui juustu-singi pannikad oleks miljon korda paremad!

Vot nii madalate nõudmistega olen mina sel aastal! Mis teie kingite? Mis kingiks saada tahate?

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Proua 26. aprill 2017 at 21:03

    Halleluuja! Ma olin ära unustanud, et emadepäev tulemas. Tavaliselt avastan ikka liiga hilja.
    Asja raskendab see, et siin ja Eestis isadepäevad on eri aegadel, aga emadepäevad samal päeval. Muidugi ajan ma selle alatasa segi.

    Aga aitäh, igatahes. Ma lähen nüüd ruttu kingitust otsima. See kruus tundub mulle, kruusipedele, väga ahvatlev igatahes.

  • Avatar
    Vasta Kertu 25. aprill 2017 at 21:00

    Ma arvasin, et Lea ei loe su blogi. Tubli mutike ju! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. aprill 2017 at 10:50

      Loeb:D!

  • Avatar
    Vasta väga väga naine 25. aprill 2017 at 14:18

    Minu jaoks on emadepäev konkurentsitult kõige jäledam püha aastas. Miski muu ei saa sinna lähedalegi, ei laste sünnipäevad (öäk) ega esimene september (öäköäk).

    Phmt kui ma saan selle päeva unustada ja mitte lillegi liigutada, on väga oivaline, rohkem ei tahagi.

    2012 kirjutasin http://mahamure.blogspot.com.ee/2012/05/lihtsalt-uks-paev-vol-2-e-emadepaeva.htmlemadepäevast nii :

    • Avatar
      Vasta väga väga naine 25. aprill 2017 at 15:16

      näh, sealt on üks tühik puudu, link seega invaliidne. Aga no “emadepäevast” võta maha ja läheb

  • Avatar
    Vasta marii 25. aprill 2017 at 12:12

    Eelmine aasta veetsin õige kurva emadepaeva, rumalast peast lasin mehel minna kanuumatkale ja ärkasin oma kahe elu õiega pool seitse hommikul ja ees ootasid rutiinsed argitoimetused. See aasta tuleb emadepaev lõbusam, ämm ja vanatädi on terve nädalavahetuse külas ja loodetavasti saame kõik hommikusoogi voodisse, soolased juustu singi pannkoogid on väga hea mõte 🙂 mina ise kinkisin eelmisel aastal emale, ämmale ja õele mingid raviomadustega poolvääriskivid, mis on nüüdseks kõikidel kadunud :p arvan, et see aasta ostan miskeid käsitookomme või helsinki stockist kalleid Šokolaaditahvleid. Ise ei oska muidugi midagi tahta. Et lihtsalt päev kukuks hästi välja, et lapsed ei karjuks ega kakleks ja ometigi soostuksid käsi pesema, siis kui mina neid palun. Ja et õhtul koristab mees toad. Ja et keegi siis haige poleks.

    • Avatar
      Vasta Kertu 25. aprill 2017 at 21:02

      Issus, ma mõtlesin su mees uppus ära!

      • Avatar
        Vasta marii 25. aprill 2017 at 22:46

        Ei uppunud, aga oli jutt et tuleb kohe emadepaeva hommikul ja jõudis muidugi kuue ajal õhtul :d oi, ma olin tige. Tookord keegi külas ka ei käinud, sest kõik olid ju omadel pereyritustel ja fb kubises küll-on-fantastiline – emadepaev piltidest,sellal kui mina vahetasin mähkmeid ja keetsin putru.

      • Avatar
        Vasta Alina 25. aprill 2017 at 22:53

        Ma ka mõtlesin nii ja ei julgenud nagu edasi lugeda =)
        Aga õnneks ikka nii ei juhtunud.

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. aprill 2017 at 11:02

    Mina viin see aasta oma ema Laitse Graniitvillasse Tanel Padari emadepäeva kontserdile. On ka minu ema istunud omal ajal palju lastega kodus ja kuskil väga käinud ei ole. Nüüd proovin teda viia võimalikult palju kontserditele. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 25. aprill 2017 at 09:53

    Teemaväline küsimus – kust see vasakpoolne imeilus padi pärit on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2017 at 09:58

      See mustriga? Hemtexist, mul matchivad kardinad ka 😀

  • Avatar
    Vasta MarianneL 25. aprill 2017 at 09:48

    Õnneks meil pole kunagi mingit meeletut kingituste tegemist perekonnas olnud, ainult väiksena sai kaarte ja mingit pahna ostetud (vanemate enda raha eest, haha). Edasipidi oli lihtsalt kõne/kaart vms. See aasta võitsin FB-s loosiga fotomagnetid, lasen perepildi peale panna ja voila, kink emale-vanaemale olemas 🙂 Suht praktiline, ilus ja hea hinnaga, soovitan! Firma on Tot.Tot – ka sinu blogist läbi käinud (siis salvestasingi juba fesaris nende lehe).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2017 at 09:51

      Oo, lahe idee!

  • Avatar
    Vasta Margitta 25. aprill 2017 at 09:44

    See kõlab naljakalt, et Kardo koristaks kõik lapsed su ümbert ära, nagu sul oleks neid 10. 😀
    Aga oma emale meisterdasin ehtekarbi ja ilmselt viin midagi veel. Ise ma tahaks lihtsalt roosasid roose saada, sest need meeldivad mulle nii väga. Muidugi see musta värvi nööbipadi on ka hästi armas. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2017 at 09:51

      Nad on tavaliselt lihtsalt niii ümber mul, et ma olen kuskil kahe vahel lapik 😀

  • Avatar
    Vasta Mann 25. aprill 2017 at 09:44

    Kahjuks minul enam ema ei ole..ning ka vanaema on läinud. Pole ka ise lapsevanem..seega läheb kahjuks see püha minu jaoks suure kaarega mööda 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. aprill 2017 at 09:51

      Nii kahju! Aga kunagi kui lapsed saad, siis tuleb ju püha tagasi!