Uncategorized

jubedad ajad ikka olnd

30. mai 2024

Ma hakkasin eile õhtul magama minnes juurdlema, et kuidas saab olla, et mul sellest vanast ajast üldse nii palju allasurutud tundeid veel järele jäänud on, kui ma mingi periood mitte midagi muud ei teinud, kui ainult ulgusin. Aga vot voodis vedeledes viisin otsad kokku, Nimelt kui ma veel selle kiila tondiga koos olin, siis sellest hetkest ei olnud mul konkreetselt lubatud ühtegi emotsiooni enam tunda ja mitte ühegi teise meesterahva nime suhu võtta.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Raili 30. mai 2024 at 13:55

  Sa lihtsalt pidid mõned (või vähemalt ühe ) mudakonnad läbi suudlema, et see õige printsilaadne leida 🙂
  Nii hea meel 😚

  Kas raamatu saaks juba bronnida? 🤪

 • Avatar
  Vasta Liis 30. mai 2024 at 12:14

  Kuidas sellistest tontidest üldse lõplikult lahti saab? Mu sõbrannal oleks ka vaja head nõu ses suhtes! Aga noh, neil on ka ühine laps, mis teeb asja vist keerulisemaks.

  • Avatar
   Vasta Diana 31. mai 2024 at 11:48

   Kõik õige, ainult, et ref KT pole kõige parem variant, kuna need Kardo Treimanni initsiaalid🤣
   Ja KT ka kohusetäitja😃

   • Mallu
    Vasta Mallu 31. mai 2024 at 11:59

    hahahha, issand ma ei mõelnudki selle peale!

 • Avatar
  Vasta Tyy 30. mai 2024 at 12:13

  Ma loen ja naeratan ja olen nii happy teie pärst. Mu tuju on tõstetud ja tahaks kohe kõik maailma hüved sulle saata. Eile kukkusin otsima teile 5-6 magamistoaga maja, kui lugesin seda postitust, kus saime teada, et Märteni junsud on lubatud nüüd isaga olema. Ega ma su eelarvet tea, aga leidsin ühe, mille plaanil veidi ümber kohendasin ja salamisi teie elu alasin. 🙂 No kujutasin ette seda tralli seal majas laste kuhjaga. Ma olen ise kahe lapse mamsel, aga kunagi ammu suviti oli mu kanseldada maal, suvilas ka õe-venna lapsed , millele lisandusid naabrite omad. Miskipärast tundus mulle, et mida rohkem neid on, seda lihtsam. Maal nad toas eriti ei istu. Hommikuti seisid tidrikud “juuksuri” järjekorras. Punusin patse ja aitasin riiete valikul. Ise mõistsid nad neid valida, aga heaks kiitu küsiti minult ikka ka. Olid ikka toredad ajad. Lastega on muidugi see, et neid tuleb kodu asjadesse kaasata. Nõudepesu suures silmapesukausis ja õues ja kambaga oli neile lust. Tegime siis kolm “osakonda” leotus-pesuosakond. loputusosakond ja kuivatus osakond. Minule jäi vaid nõud kappi paigutada. Salati tegu samuti igale väike nuga ja kes hakkis tomatit , kes kurki ja kogu see majandamine, sina too kasvuhoonest 5 tomatit, kes leiab tilli, kes toob hapukoore, soola, pipra. Kui ise teed neid ettepanekuid lustiga, siis vastavad nemad samaga. Isegi kiviparketti panekul oli mul sajajalgsete meeskond ja see SUUR ja raske töö läks siuh ja vilks. Minu isa oskas ka meid omal ajal rakendada nii, et tänaeni on uhkustunne rinnus. Eks see viis lapsi kiita ja anda neile tähtsad ametinimed jätkub minukaudu edasi ja ma usun et nemadki oskavad sama “mänguliselt” tulevikus omasid mudilasi toimetama panna.
  Jessuke, ei oska mina lühidalt tagasisidet anda.
  Täitugu te järgmine unistus.