AVALDAN ARVAMUST

raske on olla blogija

23. juuni 2017

Ma reaalselt EI VIITSI vaielda, tülitseda, kakelda, võidelda. Samas ma EI SUUDA olla vait, kui ma näen lollust ja debiilsust. Võib-olla peaks ühe suvaka eide nõu kuulda võtma ja lõhestunud isiksuse diagnoosiga psühhiaatri poole pöörduma :D Tahaks olla lihtsalt olla mingi suvaline Malle männikult, kes ei blogi ja avaldab arvamust ainult oma abikaasale, kes mu arvamuse peale ei kosta, et ma olen vastik, negatiivne värdjas, kellel on puudega laps. Variant oleks mitte blogida, aga ma ei suuda lihtsalt seda osa endast nn maha matta.

Variant oleks ka mitte blogida sellistel teemadel, mis kedagi närvi võivad ajada, mida ma tegelikult laias laastus teha üritan, aga sellegipoolest mõned teemad torkavad rohkem, kui teised. Ja siis jõuamegi tagasi selle juurde, et kui ikka päris lolli juttu näen, siis tunnen, et pean reageerima. Kuigi võiks lihtsalt vait olla, sügavalt sisse-välja hingata ja edasi elada. Ei muuda see minu arvamus ju eriti midagi, ainult ise lähen närvi ja mis tolku sellest ikka on. Ei saa kunagi nn võitja nagunii olla.

Üldse on raske blogija olla.

Kirjutad lastest – Mõttetu kodukana, kellel muud ambitsiooni elus pole. Lisaks on veel väga vastutustundetu lisada üldse enda laste pilte netti, sest see on põhimõtteliselt sama hea, kui lastepilastajatele oma võtmekoopia anda, koos märkmetega, et millal sa ise kodus toimetad ja last aias ei valva. Lõpeta kohemaid blogmine!

Ei kirjuta lastest – Mis ta mingi häbeneb oma lapsi või? Või on ta lapsed nii koledad, et pilti ei sobi panna? ON tal üldse lapsi? Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutab spordist – Mõttetu kehakompleksides vaevlev naine, muud ei oska teha, kui oma keha üle obsessida ja endast pilte lisada, et komplimente nuruda. Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutab, et ei ei meeldi sporti teha – Vastik pekinärakas, kes propageerib ebatervislikku eluviisi. Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad päevakajalistest teemadest – Õudne näägutaja, kellel on ikka kõigest oma arvamus, mida kuskil kaagutada vaja on. Lõpeta kohemaid blogmine!

Ei kirjuta päevakajalistest teemadest  – Harimatu mats, raudselt ei oska uudiseid lugedagi. Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad oma isiklikest asjadest – Hirmus privaatsuse rikkuja, kellele pole isegi perekond püha! Lõpeta kohemaid blogimine!

Ei kirjuta isiklikest asjadest – Üritad siin maailmale teeselda, et sul on ideaalne elu! Sa ju kunagi ei räägi, kas mees sind peksab, või kui sul kõht lahti on. Tahad väita, et sa oled täiuslik või?! Lõpeta kohemaid blogmine!

Julged halada – Nii negatiivne inimene. Mis õigusega sa üldse blogid, kui sul midagi positiivset öelda ei ole? Lõpeta kohemaid blogmine!

Ei taha blogis halada – Öäkkk, nii roosamanna, ma ei usu sellest sõnagi! Lõpeta kohemaid blogmine!

Hoiad sünnitusmajas lugejaid eluga kursis – Vastik tropp, kes sünnitas laivis. HÄBI! Lõpeta kohemaid blogmine!

Julged sünnitusest 2 päeva hiljem teada anda – Õudne elajas, kes hoidis lugejaid teadmatuses ja võiks ennast kohe põlema panna. Lõpeta kohemaid blogmine!

Teed blogis reklaami –  Ah, siin enam nagunii midagi lugeda pole, sisu kadunud, rahaahne emm!  Lõpeta kohemaid blogmine!

Ei tee blogis reklaami – Et oled siin teistest parem ja nüüd ei SOBI reklaami teha, jah?! Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad pikki postitusi – Issand, kes neid heietusi lugeda viitsib?! Mõttetu oled. Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad lühikesi postitusi – Ma ei jõua lugemagi hakata, kui juba postitus otsas. Lamp! Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad avalikult, oma nimega – Õõõh, see *sisesta nimi* on nii värdjas inimene. Paks, kole, lamp, mõttetu! Ta lapsed on mõttetud ja ema on mõttetu ja ma tean, kus ta elab ja see kant on ka mõttetu! Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad anonüümselt – Mis sul varjata on? Raudselt oled mingi paks ja kole! Oma nime alt ei julge kirjutada v? Lõpeta kohemaid blogmine!

Osaled EBAl – mõttetu reklaaminälgas tropp, kes pole päris hingega blogija. Lõpeta kohemaid blogmine!

Ei osale EBAl – Ära tõusnud tont, kes peab ennast ürituse jaoks liiga heaks. Lõpeta kohemaid blogmine!

Muudad millegi kohta arvamust –  Krdi tuulelipp, ALLES JU ARVAS HOOPIS TEISITI. Õudne ikka, kuidas inimene ei suuda oma arvamusele kindlaks jääda. Lõpeta kohemaid blogmine!

Ei muuda teatud asjade kohta arvamust  – Ega see loll kunagi edasi areneda ei suudagi, ainult debiilikud arvavad terve elu sama asja! Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad igapäevaselt – Ega sellel ju muud elu pole, kui aina netis istuda. Lapsed kasvatamata ja mees rahuldamata. Lõpeta kohemaid blogmine!

Kirjutad harva – Mis mõttega sa üldse blogid, kui sa nagunii iial ei postita! Lõpeta kohemaid blogmine!

Ühesõnaga ma luban, et ma edaspidi teen seda “hinga sisse-välja” värki ja kui näen lolli, siis selle asemel, et talle öelda, et ta loll on, lähen teen ühe võileiva või midagi. Varsti võite mind näha 400 kilo raskemana, aga see on worth it, kui ma oma närve säilitada tahan :D

 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

55 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Rita 28. juuni 2017 at 09:49

  Me ei saa teiste inimese tundeid tunda – ehk kui inimene tahab vihastada, närvi minna või solvuda, siis on see selle inimese enda otsus. Ehk siis Sa võid blogida või mitte blogida – kui inimene tahab iriseda, teeb ta seda nagunii. Sa ei saa oma elu seada teiste järgi, et võimalikult vähe kedagi ärritada. Ja väga lahe artikkel oli, kümnesse ?

 • Reply Merrru 26. juuni 2017 at 18:32

  Ütleme nii, et ka tavainimesena on raske mitte eemale hoida,, sopa pritsijatest,,. Tihti mõtlen kus on need minu inimesed? Kellele ei jää ette kõik mis sa teed või ei tee. Tänapäeva Eestlane pole millegagi rahul mida ta sõbrad sugulased, tuttavad teevad. Jah ideaalseid pole olemas aga noo tahaks rahu ja häid inimesi rohkem oma ümbrusesse mitte neid sopa pritsijaid.

 • Reply R.V. 25. juuni 2017 at 22:40

  “Lõpeta kohemaid blogmine!” ….. eem, kas sa toksisid seda 24 korda sisse või tegid kopipastega ? :D :D :D :D
  Mõlemal juhul näitab see sinu head närvikava :D Mina poleks vist suutnud, juba lugedes läksin närvi :D :D :D

  Mina soovitan sul lihtsalt suve nautida, puhata ja pohhui vend edasi olla :)

  Päikest! :)

  • Reply Mallukas 26. juuni 2017 at 08:22

   Tegin kopipeisti. Ma eile hakkasin mõtlema, et huvitav, mis tooniga inimesed seda loevad, et puhata ja “rahuneda” soovitavad. Ma naljaga panin kirja selle ju :D

 • Reply Ingrid 24. juuni 2017 at 21:29

  Mallu, sa oled nii mõnus ja ilus ja armas. LAAV JU!

  • Reply Gerda 24. juuni 2017 at 22:48

   Kui kõrgelt sa õieti kukkusid??

   • Reply Ingrid 25. juuni 2017 at 08:34

    Mul pole elus olnud mitte midagi paremat teha, kui sind jumaladada. Selle pärast ma siin blogis jõlgungi :)) MUSID!

    • Reply Pshhh 25. juuni 2017 at 11:11

     Ma nõustun Inksiga! Minu elu ka muidu nii tühi ja mõttetu, vaid see blogi siin, annab mulle mõtte!

 • Reply lol 24. juuni 2017 at 17:45

  Ma ei saa aru lihtsalt…sa räägid pidevalt kuidas sa oled mingi megasuur pohhui vend, aga tegelt sulle läheb korda selline asi. Kuidas sa siis pohhui vend oled? Sellisel juhul eu läheks sulle see korda.

  • Reply Mallukas 24. juuni 2017 at 19:21

   Ma ka kõigest inimene.

   • Reply Ingrid 24. juuni 2017 at 21:31

    Kallis Mallu, tahtsin sulle lihtsalt öelda, et sa täna nii ilus! Ok, sry, mul kiire, pean oma hulluarstile kiirustama! Musid!

    • Reply Ingrid 25. juuni 2017 at 22:14

     Kallis Mallu. Mis sa arvad? Kas ma peaks ravile minema? Ma tunnen, et mu elu on kuidagi mega tühi, armastust pole, MIDAGI pole. Aina passin sinu blogis ja ootan su reaktsiooni. Mida teha?

     • Mallukas 25. juuni 2017 at 22:57

      Ma arvan, et oleks aeg minna jah ;)

      Ps! Ma lõpetan su kommentaaride muutmise, kui sa a) muutud viisakaks b) ära väsid ja enam siia ei roni kommenteerima. Kuigi päris lõbus on sind närvi ajada, siis ma varsti bännin su lihtsalt ära siit lehelt, kus sa siis ennast välja elad? Loodan, et loomi-lapsi peksma ei lähe. Ps! Kuidas muidu Kohtla-Järvel ilm on ;)?

 • Reply Marii 24. juuni 2017 at 11:47

  Muideks, su blogipostitus sarnaneb minu äratundmise järgi ühele paari aasta vanusele tekstile, mis fbs ringi liikus, et kuidas pagulased soome rahva närvi ajavad,umbes et afgaani Noormehel telefon, ahhaa, kohe ühenduses teiste terroristidega, telefoni pole, ahhaa, vaene majanduspagulane:p Rahvas närvis nii või naa, aga las nad olla siis. Nagu ma olen ennemgi öelnud, las koerad hauguvad, aga karavan ikka veereb edasi :)

 • Reply Maria 24. juuni 2017 at 10:08

  Minu vanaema utles ikka, et koige lollim leiab ikka vea.

 • Reply M 24. juuni 2017 at 08:53

  Sa oled selline pidevalt kinnitust vajav inimene.ma arvan et ülimalt ebakindel endas ka . Just seetõttu sa lähedki nii endast välja paljude “lillide juttude ” ,nômedate kommentaaride peale jne . Sind nagu toidaks nees “mallukas on parim” kommentaarid ja kõik muu lihtsalt ajab närvi. Proovibaru saada et mõtteviis ei pea alato olema nii äärmuslik. nagugi see rinnaga toitmine . Isegi ju ütlesid et avalikult tehes ei tule keegi midagi otse näkku kobisema . Milles siis probleem on ? Järelikult siis ei ole nii hullu miskit eks ? Ja loomulikult on neid kellele ei meeldi see tegevus avalikult aga jäta nad rahule .Kui nad avalikult sind ei vahi ega solva ,siis milleks need provotseerivad kommentaarid ? Mina olen mõlemaid lapsi rinnaga toitnud ja avalikult tegin seda kuidagi delikaadselt . Ma ei ole juba inimesena selline kes tahaks oma rinda teiste ees lehvitada ,olgu see siis midagi liomulikku tehes või mitte .Lihtsalt ei meeldi sest see on minu jaoks kehaosa mida ma ei näita võõrastele . Ma ei pilasta neid kes rinda annacad avalikult kuid söön hea meelega paar lauda eemal küll imetavast emast. esiteks juba seetõttu et ma ei taha oma kahvlige seal söövat beebit häirida ? kui tal just see söögihetk siia tundub nii paha seal kõva häälega rääkida siis kui teinw naudib oma sööki ? ja midagi pole teha aga mulle ei meeldi teiste naiste piima täis rindu näha! Ma ei tea kuidagi rõvedust tekitab teise naise suurenenud rind hiiglasliku nibuga ?Aga ma ju tean et see on loomulik tegevus seega ma ei hakka ometi inimest altkulmu vahtima ! Ise ju ka andsin rinda ja samas see tegevus iseenesest on nii armas ,no see kuidas beebike oma toitu naudib! Ühesõnaga minu jutu point on see et koguaeg ei pea nii äärmuslikult mõtlema ,siis ei tundu see blogimine ka nii hull,kui üritad ise ka mõistlikum olla teiste suhtes . Ja no usu mind ,kui da blogiga ei tegeleks siis ma usun et sinu iseloon oleks teada tuntud sinu seltskonnas nii või naa . sul on teinekord väga teravad ütlemised ja üleüldse provotseerivad ütlused nii et nii kaua kuni sa oma mõtteviisi ei muuda on kóik samamoodi.

  • Reply Mallukas 24. juuni 2017 at 11:47

   Issand jumal, inimesed ei saa enam naljast ka aru :D

  • Reply Kadi 25. juuni 2017 at 13:51

   Aga loe midagi muud, kui sulle ei meeldi Malluka blogi ja tema mõtteviis. Kas keegi sunnib kuskil takka, et jumala eest jälgi täna just seda blogi? Miks inimesed teevad kogu aeg seda, mis neile ei meeldi. Kurb, kui peab endale pidevalt vastu elama. Kui ei meeldi, ei meeldi noh. Loe seda blogi, mis meeldib ja kellega sinu mõttemaailm enam ühtib. Lihtne ja loogiline. Oled ise ka rõõmsam ja roosam ning jääb aega oma eluga tegelemiseks, mitte sulle vastumeelsete blogijate paikapanemiseks. ?
   Mallule soovin jõudu ja jaksu oma tegemistes! Jätka samas vaimus! ??

 • Reply Marika 24. juuni 2017 at 02:25

  Maĺlulas ära mine närvi ega närv pole pood kuhu pead minema. ?

 • Reply adfg 23. juuni 2017 at 18:43

  Mallu
  15. juuni 2017, 10:16
  Cry me a river, cry me, cry me…

 • Reply suvi 23. juuni 2017 at 18:01

  Mina arvan seda, et sa hakkad n.ö. ära vajuma vaikselt. Su teemad korduvad päris tihti, midagi mõistlikku sa nagunii ei kirjuta/räägi. Näiteid tood lahmivalt, äärmusest äärmusesse. Liialdad palju, ikka väga palju. Sa ei ole enam usutav ega huvitav. Su “õitseaeg” hakkab vist läbi saama, ja vbl nii ongi parem. Tegele rohkem oma asjadega mis on positiivsed ja toovad sulle endale hea tunde. Pole vaja pidevalt ilmarahvale näidata/näidelda ja teatrit teha. Sa oled oma isiksusega nii puntras. Kui sa seda poleks, siis sa ei tõestaks pidevalt vastupidist ja ei otsiks igajumala asjast õigustust taga nagu väike ebastabiilne 27-aastane laps.

  • Reply Maarja K 23. juuni 2017 at 21:31

   Kus nüüd ikka analüüsis…:D Oleks siis mõne soovitusegi visanud, et mis Sinu meelest paremini toimiks..aga lihtsalt “Sa hakkad ära vajuma !?! ” .
   “teemad korduvad” – ta muide blogib oma elust ja ülla-ülla…igapäevaelu situatsioonid ongi rohkem või vähem sarnased :D

   Analüüsi ennast rohkem ja saa omaenda pundardest jagu, mitte ära raiska oma aega siin blogi lugedes, kui selle sisu Sulle nagunii ei meeldi.

   • Reply LAURA 23. juuni 2017 at 22:35

    No aga ta tõigi ju: tegele asjadega mis toovad sulle hea tunde. PEALE blogimise on Mariannil ju veel: Melu TV, fotograafia, beebikastid ja kindlasti veel midagi.

    • Reply Kaisa 24. juuni 2017 at 07:04

     Melu TV on üpris välja surnud. Kuu aega pole uusi saateid tulnud.

   • Reply Marika 24. juuni 2017 at 02:26

    ?

  • Reply Elo 24. juuni 2017 at 01:47

   Noustun

   • Reply Maria 24. juuni 2017 at 10:04

    Kuulge Melu TV on ju suvepuhkusel, naaseb sugisel, mis te siin niisama keelt peksate.
    Blogi on ikka sama tase ja imetamise jalle paevakorras, sest uus beebi jalle imetada.

    • Reply Marii 24. juuni 2017 at 11:15

     Aga mis beebikastidest saanud on?

     • Mallukas 24. juuni 2017 at 11:49

      Mismõttes, mis nendest saanud on? Iga kuu tuleb 50 tk, nagu jaanuarist olnud on.

  • Reply Nana 24. juuni 2017 at 12:09

   Omg :D :D :D

  • Reply G 24. juuni 2017 at 22:53

   Haha kle arva vähem :D
   “Sa ei ole enam usutav ega huvitav” ? Nahhui sa siis käid teda lugemas ja siin vingumas?? Järelikult ikkagi ju on huvitav ?

   • Reply Mallukas 26. juuni 2017 at 08:23

    :D

 • Reply Kristo 23. juuni 2017 at 16:40

  Kõigepealt, head jaani Sulle!

  Arva miks Sa Eesti parim/loetuim blogija oled? Sest kirjutad asjadest ausalt, oma äranägemise järgi ja ilma roosamannavahuta. Kindlasti on neid, kes üritavad kaikaid kodaratesse virutada, aga püsi tugevana ja jätka samas vaimus! :)

  • Reply A4 23. juuni 2017 at 17:36

   +1

  • Reply G. 24. juuni 2017 at 02:39

   Pigem on selles uskumises, et tegemist on parima/loetuima blogijaga, parajalt roosat vahtu sees, sest kasvõi numbrid näitavad ju natuke muud.

   Mariannile. Ma mäletan, kui mures sa kunagi oma Mari pärast olid ja kuidas sind hirmutas võimalus saada diagnoosiks puue, konkreetselt see sõna just. Mis on loomulik. Mingi aeg tundus ka, et see kogemus kasvatab sind inimesena, kuidagi… Ja nüüd kasutad seda lihtsalt sõimusõnana, haha. Näed siin loogikat, kuidas toidad neid hirme, mis sinus endaski olid või on? Maailm on ümmargune.

   • Reply Mallukas 24. juuni 2017 at 11:48

    Ma ei kasuta seda sõimusõnana. Vaimupuudega inimene on inimene, kes on teistmoodi ja ei saa maailmaasjadest normaalselt aru. Seega on see täitsa kohane väljend, mitte sõimusõna.

 • Reply Keili 23. juuni 2017 at 16:24

  Minu ainus mõte mis tekkis on see, et vajad puhkust( internet, raadio, tv).
  Nädal kaks- tegele kõige muu kui internetiga.

  Edu

 • Reply Mari 23. juuni 2017 at 16:09

  Oma rasket blogijataaka oled varem ka siin kurtnud: 06.11.2015 ja 19.12.2016. Nii et ega asjad vist palju ei muutu :)

  • Reply Liisa 24. juuni 2017 at 12:29

   Minu meelest isegi suht sõna-sõnalt sama postitus on olnud. Just see, et kirjutad millestki – halb; ei kirjuta sellest – ikka halb.

   • Reply Mallukas 24. juuni 2017 at 12:47

    Kuule mul on siin julgelt tuhandeid postitusi, kui ka on paar samal teemal, so freaking what :D?

 • Reply Sirly 23. juuni 2017 at 15:43

  Alustan igaks juhuks sellega, et sa oled mu lemmikblogija. Aga ..tänane postitus, kus sa halvustavalt rääkisid nendest, kes avalikku imetamist ei propageeri ja igapäevaselt ei tee. ..mind kuidagi riivas. Mul on lapsed, ei ole keegi söömata jäänud, aga avalikult ka ei tee. Mind ei häiri, andku minna, aga inetu on neid, kes sedasama ei tee, lollideks nimetada. Mina ju ei nimeta avalikku imetajat ma-ei-tea-kelleks, mis siis, et mulle ei meeldi. Minu meelest võiks need kaks leeri sõbralikult läbi saada kedagi solvamata ja igaüks teeb, nagu talle hea ja mugav on.

  Vot nii, aga ikkagi loen ja naudin Su kirjutisi. Ma loodan, et sa jätkad ja kunagi ei lõpeta blogimist :)

  • Reply Helin 24. juuni 2017 at 09:42

   Lollideks nimetas neid kes onamist ja sittumist võrdlesid imetamisega.. kui oled üks neist siis peadki puudutatuna tundma, kui mitte, siis ei lugenud sa postitust eriti hoolega ?

   • Reply Mallukas 24. juuni 2017 at 11:49

    Just :)

 • Reply Else 23. juuni 2017 at 15:43

  Ok, ma ei lugenud seda postitust isegi läbi, sest sain 2 lausega aru, mida tahad öelda. Teiste probleemid ei ole sinu omad. Kui teistele ei meeldi, miks sa nii või naa kirjutad või millest kirjutad, siis see on nende asi. Mina arvan,et sinu ainus probleem on see, et oled tundlik ja võtad südamesse neid asju. Kirjuta millest tahad, jumal hoidku, see on sinu blogi, mitte kellegi teise oma!

  Las arvab arvaja, las koerad hauguvad.

 • Reply Maria 23. juuni 2017 at 15:23

  Olen juba varem kirjutanud -sinu blogi sinu õigus.
  Mina kas loen või ei loe.

  Jah, ma ise teeksin osasid asju teistmoodi, aga ka see on normaalne. Ela oma elu, kirjuta seda, mida tahad ja…nii ongi.

  Ma pole sinuga alati nõus, aga mulle meeldib, et kirjutad otse välja kui asi s.tt ja kui asi on hea. Reklaampostitused on su töö ja leivapealne, seega neid loen diagonaalis, aga kogu sinu blogi on SINU oma ja sinu mõtted, arvamised. Seega hinga sisse ja välja, saa natuke vanemaks! Osa keevalisusest läheb aastatega minema. Ma tean.

 • Reply T. 23. juuni 2017 at 14:58

  Kõigil punktidel, mis sa välja tõid, on olemas ka tasakaalukas ja mõistlik vahepealne variant. Miks sa lahmid äärmusest äärmusesse nende näidetega? Reklaam blogis – mõistuse piires, nii et sisu ja su oma jutud oleks ikka esikohal. Lastest kirjutamine – mõistuse piires, nii et iga potist mööda sittumise jutt ei pea avalik olema. Jne.

  • Reply asdf 24. juuni 2017 at 08:39

   vähe pohhui pole vä… aasta-paari pärast risti vastupidine postitus, fännid plaksutavad käsi nii et need valusad, ja pühivad silmist pisara, kuidas iidol jälle nii hästi paika pani, ja kõik, kes nõus ei ole, on vaimse puudega.

 • Reply Päevalilleke 23. juuni 2017 at 14:45

  Inimeste loomuses ongi ju vinguda-vinguda-vinguda, mitte millegiga rahul ei olda. See ongi see a’la kompleks, et saad ühe asja millest kaua unistasid, kuid natukene hiljem ei väärtusta seda ja tahad rohkem. Ei ole need inimloomad millegiga rahul :D Ja eip ma ei räägi vaid teistest, igalühel osaliselt seda kompleksi loomuses.

 • Reply Mann 23. juuni 2017 at 14:41

  Kamoon, las teised arvavad mida nad tahavad. Kui sulle meeldib blogida siis tee seda ! :)

 • Reply * 23. juuni 2017 at 14:25

  Okei võib-olla ma olen valesti aru saanud, et Marile ametlikult puue määrati ja tõesti vabandan selle pärast. Minu point oli aga selles, et vaimupuue ei peaks ühiskonnas olema midagi häbiväärset. Võib-olla olin ise liiga emotsionaalne, aga imetamist enda tühjendamisega võrrelda on ju puhas rumalus ja torkas kuidagi teravalt, et sa kohe seda vaimse puudega hakkasid seostama.

 • Reply Kaija 23. juuni 2017 at 14:02

  Jätka samas vaimus! Meeldib su blogi lugeda.

 • Reply Marju 23. juuni 2017 at 13:53

  Oled see kes oled ja ega kõigilr ei saa ka meeldida. Aga mulle su blogi meeldib. ????

 • Reply Raili (Fööniks) 23. juuni 2017 at 13:51

  Just! Täpselt samad mõtted! Teiste inimeste arvamuse järgi on võimatu elada! Ma ka ju jubedalt põdesin negatiivsete kommentaaride pärast, hakkasin kustutama neid rohkem jne. Aga ausalt- nüüd mul juba po..i sellest! Ja las nüüd tuleb mõni “tark” mulle kommenteerima, et ma siin ropendasin nt :D

 • Reply väga väga naine 23. juuni 2017 at 13:47

  Loogiline, kõigile meeldida ei saa, sest inimesed on erinevad ja keegi raudselt vihkab just seda, milline parasjagu oled.
  Nii on =)

 • Reply Maria 23. juuni 2017 at 13:33

  Sellepärast ma su blogi armastangi, et oled aus ja ütled seda, mida arvad??