PILDID TESTIN JA ARVUSTAN

beebiootus kahte moodi

25. juuli 2017

Kuigi ma enamasti pildistan beebisid, siis ikka aeg-ajalt juhtub minu juurde ka rasedaid (mis on hea, sest siis tulevad nad siia oma beebiga ka tagasi!). Seetõttu oli mul hea meel, kui mulle pakuti võimalust rasedatele naistele ka ilus kleit selga anda pildistamise ajaks. Nimelt on olemas selline e-pood nagu www.ilushetk.ee kust rasedad saavad endale sobivaid kleite osta ja ka rentida. Selles suhtes on see laenamine hea, sest kaua sul seda suurt kõhtu ikka on ja midagi osta ei pruugi mõtet olla. Aga kui on kuskile peole või pildistama minek, siis on ju hea, kui saab endale selleks üheks korraks kleidi laenutada. Kodukalt leiab selle teema kohta tunduvalt rohkem infot ja suure valiku kleite, minge kiigake ise.

Täna sain kaht kleiti pildistamisel katsetada ja noh, ütleme nii, et mul vedas väga ka modelliga. Mu uksest astus sisse ei keegi muu, kui Rapuntsel isiklikult! Ta valis välja kaks kleiti ja nõnda saime me lausa nagu kaks erinevat pildistamist teha. Esimene on nagu habras metshaldjas ja lillelaps, teine selline range ja seksikas kontoriinimene 😀

Selle kleidi saab endale kolmeks päevaks laenutada 25€ eest SIIT.

Hiljem panime selga musta kleidi, mille saab kolmeks päevaks endale laenutada 17€ eest (SIIT). Ma isegi ei tea, kumb mulle endale rohkem meeldis, nii erinevad stiilid ja modell oli mul muidugi ka absoluutselt viimase peal! Ma ainult vaatan pilte ja õhkan, et appike, kui ilus naine! Kes tahab, siis rohkem pilte on mu fotoblogis: SIIN!

Kuidas teie rasedana tegite? Ostsite mõned spets kleidid? Otsisite lihtsalt rasedale sobivama lõikega “tavariideid”? Käisite palja peega? 😀

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kaija 27. juuli 2017 at 20:11

  Oh just selliseid rasedapilte tahaks lasta endast teha! Kõigepealt peaks ainult uuesti rasedaks jääma…

  Eelmise rasedusega kandsin oma ema riideid. Ta on just parasjagu paar numbrit suurem.

 • Avatar
  Vasta Rapuntsel 25. juuli 2017 at 22:23

  Nii ilus naine!
  Peale nende juuste nägemist pean oma blogi küll kinni panema 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Kiku 25. juuli 2017 at 22:21

  Metsas tehtud pildid on nii kenad. Pane või taustapildiks aga noh natuke imelik oleks vist☺

 • Avatar
  Vasta Heli 25. juuli 2017 at 20:43

  Kust seda tossu saab osta?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 25. juuli 2017 at 20:49

   ma ostsin kuskilt fotograafide grupist

 • Avatar
  Vasta Kätlin 25. juuli 2017 at 20:40

  Oleks ma vaid teadnud, et laenutada saab!!! Ma ikka kammisin neid poode hulgi. Olin isegi valmis loobuma sessioonist, sest no ei leidnud maani kleiti, mis mahutaks beebikõhu. Ei vajanud suurt suurust, aga lihtsat ja ilusat andis taga ajada. Lõpuks sain, aga polnud see, mida oleks ihaldanud. Ajas see hetk asja ära ütleme nii.

 • Avatar
  Vasta Jane 25. juuli 2017 at 20:26

  Mina kandsin lõpuni välja enda vanu riideid. Ühe pluusi ostsin kaltsukast ja tuubi soetasin. Pisike rase olin 🙂

 • Avatar
  Vasta Liina 25. juuli 2017 at 20:25

  Lugesin seda postitust ja siis tuli tv3-me pealt mingi Lenna reklaam kus ta laulab raputseli laulu 😀 Aga väga ilus naine 🙂 Minul olid nt tavariided.

 • Avatar
  Vasta Nimi 25. juuli 2017 at 19:53

  Appi KUI ilus Naine, armu või ära! ?

 • Avatar
  Vasta Kersti 25. juuli 2017 at 19:07

  Imeliselt ilus naine 🙂