LAPSED Mari

lapse lemmik mängutuba – Lohesaba

22. august 2017

Mul on tegelikult väga raske Mari asemel otsustada, milline ta lemmik mängutuba on, aga kindlasti peaksin ma valima kahe kandidaadi vahel: Happy Fly Batuudikeskus ja Lohesaba seikluslinnak. Käsi südamel, soovitan ma last emba-kumba viia, aga eks neil mõned erinevused on. Kõige suurem nendest on vist see, et Happy Flys saab rohkem hüpata-karata-ronida, Lohesaba on aga selline, kus on iga nurga peal nii erinevaid asju, mida avastada. Muidugi ei jää ära ka ronimise-kargamise osa. Hetkel tundub, et kui Marile valik anda, tahab ta pigem Lohesabasse minna. Mõlemad neist asuvad suht mustamäel, Lohesaba Kullo juures.

Sellest kohast kuulsin ma üldse Kuussidrunit blogi kaudu (link) ja peale seda võtsin ma kindlaks eesmärgiks ka enda röövik sinna viia. Ma tõesõna polnud sellest enne kuskil kuulnud ja ega nad vist ennast väga ei promo ka, aga no lastel on seal küll alates väikest beebist päris tore. Muidugi, mida suurem, seda rohkem võimalusi. Beebidele on üks väike mängutoake, aga isegi Marile meeldib seal tsillida. Seal on ju pallimeri, mis selles mitte meeldida on?

Aga no kui te küsite, mida on Lohesabas teha, siis ma jagan teiega pilte, mida Mari hoidja mulle saatis, kui ma ükskord küsisin, et noh, mis teete seal Lohesabas:

Seal on suur “diskosaal”, kus mängib muusika ja tuled vilguvad. Seal saab tantsu vihtuda.

Sellseid liumägesid on täpselt kolm

Batuudike, mille kõrval on vahtkummist kuubikutega bassein, millesse hüpata

Kokkab mänguköögis (mis on naljakas, sest kui tal kodus väike köök oli, siis ei huvitanud see teda iial)

Nukumajas saab mängida

See on selline huvitav “kiik”, et teine istub teise otsa ja siis saavad koos keerutada.

Terve see tuba on nagu mingi suur laburünt. Lähed kuskilt sisse ja leiad ennast mingist uuuest kohast. Näiteks õuduste toast!

Neidude ilutuba

Mõtlik neiu poes

Vaatab, kas sisaldab e-aineid

See on jumala hull värk, isegi mina ei julgeks sealt alla lasta! See toru on üsna kõrge ja siis pead nagu tuletõrjuja sinna külge hüppama ja alla libisema.

Ronimissein on Mari lemmikkoht, no talle lihtsalt nii meeldib ronida. Ja ausalt ta on selles päris hea ka 🙂

Kuna me oleme seal tegelikult vähemalt 10x käinud, siis leidsin telefonist väikse video ka, kui me seal mu väikevenna ja Mariga pullimas käisime 🙂

Kes veel oma lastega seal käinud pole, siis tõesõna soovitan minna. Tegevust on pikkadeks tundideks. Ainuke asi on see, et see koht on nii käänuline ja sopiline, et kui ise maha istud, siis ei saa lapsel silma peal hoida. Lapse jaoks on see avastamisrõõm igas sopis muidugi jälle boonuseks, aga ma ise otsisin seal ükskord Mari 15 mintsa taga ja olin juba paanikas 😀

Seal saab muuseas sünnipäevasid ka pidada, päris armsad toakesed olid, nii palju kui ma silmanurgast piilusin neid. Mul ju on präänikutel oktoobris sünna tulemas, aga no pea on tühi, et kas pidada neil koos või eraldi? Lendel muidugi on oma sünnast suva, aga Maril küll pole 😀 Seda peaks ikka mängutoas pidama. Aga no üle kuu on veel aega, saab mõelda ja vaadata.

Ahjaa, Lohesaba hinnakiri ka:

Seikluslinnaku päevapilet 6,90 €
Seikluslinnaku päevapilet soodusajal 4,90 €
Lasteaedade ja koolide grupipilet (min 10 piletit) soodusajal 3,90 €
*Iga sama pere järgnev laps -25%-i tavahinnast
*Soodusaeg – E-R kuni 17.00
*Alla aastased lapsed pääsevad seikluslinnakusse päevapileti soetanud pereliikmega tasuta.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Tr 24. august 2017 at 20:32

    Samadel omanikel on veel üks äge mängimaa, aastaid mu lemmik olnud, 2x pidasin lapse sünna seal. Imeline Mängumaa nimeks. Asub Kakumäel. Väga äge koht, tegemist erinevas vanuses lastele.