Kui palju teie oma asju ette planeerite ja suuremaid tulevikuplaane teete? Ja mis kõige täitsam, kui palju nendest ka tõepoolest täide läheb? Mina isiklikult olen jube kehva planeerija ja kuigi häid mõtteid aeg-ajalt tuleb, siis võib vabalt juhtuda, et poole peal kaotan ma huvi plaanidega jätkata.

Hetkel on tulevikuplaane nii palju, et lähme käime Tenerifel ära ja siis tahaks Fotoraadiga koos mingi stuudio leida, kus koos pildistada saame. Ma ei kujuta muidugi ette, millal see päriselt juhtuma saab, sest meil oleks vaja leida mingi hea koht, mis meile kõigile sobib ja vastaks meie miljonile nõudmisele.

Suurem küsimus on see, et kui Kardo isapuhkus läbi saab, mis siis juhtuma peaks? Mulle meeldib, et Kardo meiega kodus on ja kui mina hakkan rohkem stuudios asjatama, siis on nagunii vaja, et üks vähemalt last hoiaks. Kas see suurem stuudiotamine ka sama suure sissetuleku tooks kui Kardo palk, ma ei teagi. Vast ikka.

Ega ma ühest küljest väga muretseda ei viitsi, eks elu näitab, mis saama hakkab, aga vahepeal tekib küll mõte, et kas peaks kuidagi rohkem plaanima? Ja mis see rohkem plaanimine ikka tegelt annaks, öeldakse ju, et jumal naerab kui inimene plaane teeb. Kes üldse iial ette teab, mis elu kõik tuua võib.

Mõnikord mõtlen ma siiani, et kelleks ma küll suurena saan.

Kui suured planeerijad olete?

Jaga: