LAPSED

tere uut nädalat!

16. oktoober 2017

Mina astun nädalale eriti rõõmsameelselt vastu, sest mulle jõudis kohale, et umbes kolme nädala pärast võtamegi me suuna Tenerife poole. Soe päike, rõõmsad inimesed ja peaaegu null kohustust tunduvad enam kui ahvatlevad. Ma juba kujutan ette, kui palju hakkame me mudilastega rannas tsillima, liivakooke tegema ja iga jumala päev värskeid mereande sööma! Kuidas selle mõtte peale mitte õnnelik olla?! Ja seda lõbu saame me veel nautida lausa kuus nädalat, wohhooo!

Imelikul kombel olen ma miskipärast hakanud unistama ka oma järgmisest reisist, aga millal ma selle ära teha saan, seda ma ei tea. Mul on tegelikult kaks unistuste sihtkohta, millest mõlemad on sellised, et need tuleks teha ilma lasteta. Okei, tegelikult kui kunagi võtta ette samasugune pikk tripp, siis võiks Austraaliasse lastega minna küll. Enne vaatame, kuidas nad kuus ja pool tundi lennukis vastu peavad. Aga viimasel ajal on mind painanud mõte, et tahaks kunagi minna Satorinile. Just nimelt ilma lasteta, näiteks mõne teise paarikesega koos ja ööbida sellises hotellis, kus on igal sviidil oma bassein. Näiteks Danas Villas Hotelli võiks minna küll! Aga no Santorini on nii-iii-ii ilus!

Millal ma aga kuskile ilma lasteta läheksin, see on omaette küsimus. Lende on ju nii emmekas, et ma ei kujuta ette, et ma lähima aasta jooksul veel nädala temast eemal olla suudaks või tahaks, nii et ma ei välista seda ka, et lõpuks läheb see Santorini-isu nii suureks, et ronin sinna ikka lastega koos :D

Pane nüüd tähele, alles rääkisin, et mulle ei meeldi reisida, aga nüüd ei ole veel ühte reisi alustanudki, kui vaikselt järgmist planeerin ja mõtlen. Eks näis, mis see eluke toob, aga unistada ja mõelda võib ju igal juhul. Eriti magamise asemel hilisõhtutel lennupileteid ja hotelle googeldades.

Rääkides magamaminekust – mis kell teie tavaliselt magama lähete ja mis kell ärkate? Mul on mingid väga imelikud perioodid. Näiteks hiljaaegu olin ma iga öö umbes kolmeni üleval ja ärkasin iga hommik kell 8 koos Mariga üles, et Kardo Lendega edasi magada saaks. Mind üldiselt magamatus ei häiri üldse ja mul oli täitsa suva, et ma vahepeal ainult viie tunni kaupa magasin. Nüüd ma olen aga sellises perioodis, kus ma lähen 12 paiku magama ja ärkan umbes 12 paiku päeval üles. Seega on sujuvalt Kardo ise selle hommikuse Mariga ärkamise üle võtnud, kuigi tema kipub ka poole hommikuni arvutis passima. Imelik asi see magama minemine ja ärkamine. Samas meil pole väga mingit rutiinset elu ja töökohti ka, kuhu kellaajaliselt minema peaks. Kellel on, need vist suht samal ajal iga päev ärkavad ja lähevad magama?

Ja üldse randomilt juttu jätkates – ma vaatasin, et ma olen Metrixi FBi fännilehtede lehel 64dal kohal. Minust järgmine on Kanal2 63 koha peal. Hehe, mõtle kui äge, kui mul oleks rohkem fänne, kui Kanal kahel. Ehhee. Hetkel olen ma eest Pilvede all sarjast, mis vist olla popp? Ei tea, pole vaadanud. SEB pangast, Pealtnägijast, Eesti Päevalehest, Tallinkist, Starmanist, Ott Leplandist ja Getter Jaanist. Krt, ma olen ikka nii kõva mutt. Nii kõva mutt, et kui täna Mariga kinos käisin, siis mingi väike tüdruk sikutas isa varrukast ja ütles, “vaata, see on ju seeeee, sealt telekast, see!!!”. Isa vastas: “ah, sa ära vahi telekast igast jama.” :D

Üldse nii hea on olla viimasel ajal. Nii palju vanu häid sõpru olen näinud, kellega koos on üle pika aja väga äge olnud ja… Noh, tuus värk lihtsalt! Ma soovin teile kõigile vähemalt sama head nädalat, sest noh, hea on ju, kui hea olla on. Kes mu instagrammisõps ei ole, siis väiksed killukesed lähipäevist:

Eriti normaalne on muidugi see, et seda postitust trükin ma kell neli öösel. Ma küll ausalt paar tundi tagasi läksin magama, aga just sain selle kõne, mida ma mitu nädalat oodanud olen. Kuigi ma olen ennegi arvanud, et nüüd on SEE päev käes, siis on need teised korrad vaid petekad olnud. Täna on nüüd kohe päriselt see päev käes ja jälle sean ma oma sammud varsti sünnitusmaja poole, et oma kaameraga tulevast ilmakodanikku tervitada. Endal on ka tõesti selline tunne sees, nagu ise peaks sünnitama minema, aga rohkem on see ikkagi äge ja lahe, et jälle sünnib siia ilma uus beebikene. On teda juba piisavalt kaua oodatud kah!

EDIT: Kell on nüüd pool 11 ja ikka pole beebi tulla otsustanud. Issand jumal, ma ootasin enda lapsi ka vähema pingega :D

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

14 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply L. 16. oktoober 2017 at 16:45

  Oh, suudaks ma ka nii õnnelik olla :D ma loodan, et sa ikka saad aru, kui väga sul ja su lastel vedanud on. Mulle tundub koguaeg, et ma olen oma vanematele ainult tüliks ja kui ma näen, kuidas sa oma lastest kirjutad, siis pisike kadeduselaine tuleb küll peale :D ah jaa see, kuidas te saate reisida, igalpool käia, lahedaid asju teha… Tahaks kaaa :D.

  • Reply Mallukas 16. oktoober 2017 at 17:40

   no sa vast pole neljane ka, mis tüliks need väiksed naasklid ikka on :D

 • Reply Gina 16. oktoober 2017 at 15:29

  Niikuinii vahite tegelt toas lihtsalt sarju ?

 • Reply Pille 16. oktoober 2017 at 12:52

  Ma muidu suurem asi kommenteerija ei ole, aga ei suuuda hetkel lihtsalt vaiki olla. Ja seda sel hetkel kui mainisid Santorinit – mu süda tegi jõnksu! See on mu lemmikkoht kogu maamuna peal! Seal on päriselt nii ilus nagu piltidel ja see fiiling on seal lihtsalt super! Käisin seal 6 aastat tagasi maikuu lõpus sõbrannaga ja ilm oli fantastiline – päike paistis, mõnus tuulebriis… Mõnus astmetega saar – jätsin sinna nädalaga vist 5-6 kg. :D
  Ööbisime ühes väiksemas villas Fira’s ja saime ikka vaate merele. Saime tasuta jooke (veini, ouzot – mmmm!) restoranides, nautisime vaadet merele ja saarele, ronisime kõrgele mäe otsa (jalgsi!) ja mäeotsa ronides oli äkki kõik punaseid tulpe täis ja lambaid ja kitsi (vau!), jõudsime omadega lõpuks kuskile mungakloostri ette. Ronisime kahe mäe vahel (Perissa ja Ka mari vahel) jälle jalgsi üles ja alla võideldes tuulega ja külastades mäe sees olevat pühakoda. Eksisime ära ja hääletamise pimedas auto, millega saime tagasi pealinna. Saime sõita muuladega trepist üles ja alla – kogemus omaette! Ja söökidest soovitan kindlasti proovida souvlaki koos tzatziki kastmega, mmm! Muidugi Kreeka köök on minu lemmikuim siin maailmas. Ohh! Kunagi lähen sinna kindlasti tagasi!

 • Reply Ragne 16. oktoober 2017 at 12:19

  Sel aastal käisime lastega esimest korda reisil Corful Mai lopp juuni algus ja oli väga tore. Seekordki valisime jälle Kreeka ja Rhodose saare. Lastega koos on nii m6nus. Loomulikult voiks millagil ju tsillida koos mehe ja toesti keegi s6pradest paarike kaasa. Santorini on imeline pildite pealt vaadates.
  Igaljuhul jään Teie Tenerife reisi emotsioone,pilte jne ootama.

  Vaffat reisi.

 • Reply Mari-Liis 16. oktoober 2017 at 12:15

  Kirjuta oma preilide sünnipäevapeost ma :)

 • Reply Sandra 16. oktoober 2017 at 11:17

  Täitsa teemaväline küsimus,aga kas nüüd on MeluTV juba talvepuhkusel või?Kas asi lõppes sama kiirelt kui algas? :/

  • Reply Mallukas 16. oktoober 2017 at 11:22

   sügispuhkusel :D

 • Reply Reet 16. oktoober 2017 at 10:47

  Nooh, ega üle 5tunni und ei tule. On uneprobleemid. Täna magasin reaalselt näiteks 2.5 tundi. Voodisse läksin kell 00, vähkresin kella 4.20 , siis kobisin diivanile ja lõpuks natuke ka magasin. Äratuskell helises 6.30. Kella 8-16 olen tööl ja päev otsa püstijalu. Magamatusega olen juba vaikselt harjunud aga punased ja sügelevad, “liivased” silmad häirivad enim.

 • Reply TimTim 16. oktoober 2017 at 10:20

  Magama lähen koos beebiga 20:00..aga reaalselt jään magama mingi 22-23 vahel. No eile olid valimised ja ootasin oma piirkonna tulemusi, läksin hiljem :D. Ärutus on tavaliselt 7:00 paiku.
  Mulle meeldib selles mõttes rutiin, sest siis saab kuidagi moodi oma asju planeerida või nii. Aga noh..väikeste lastega see alati ei õnnestu.
  Meie perel ka räige reisituhin peal. Vaatame Aasiat ja Malaisiat, sai ka mitu korda Tais käidud, nii meeldis. Aga kuna hetkel on meie pere pesamuna on veel nii pisike, siis ma ei julge neid pikemaid lende (10h+…) ette võtta veel :(. Vaatan ja unistan niisama siis. A teile mõnusat pakkimist.

  • Reply Mallukas 16. oktoober 2017 at 10:23

   Ma pole kunagi Tais käinud ja äge oleks küll, aga lastega tundub natukene õudne :D

 • Reply Karoliina 16. oktoober 2017 at 10:15

  Kuna ma koolipäevadel pean ärkama kell 6 enamasti, siis peaks ma magama minema umbes 22 ajal vms. Aga mul on viimasel ajal mingid uneprobled ja ma jään magama alles kell kaksteist-üks, isegi hiljem. Magan oma 3-6h ööund ja siis vastavalt tujule või päevale olen kas superunine või Duracelli jänes. Vahepealset nagu pole… :D

 • Reply Marju 16. oktoober 2017 at 10:04

  Magama saan kusagil pool kaksteist öösel ja hommikul kell 6 äratus. Mis siis et kodune aga kuna vanemad lapsed käivad koolis siis tulen lihtsalt varem yles et jõuaks hommikusöögi ja omale hommikukohvi valmis.

 • Reply Sandra 16. oktoober 2017 at 07:21

  Tavaliselt kuskil 10-poole 11 paiku magama ja tööpäeviti äratus kell 8, sest tööle alles 10ks.