Alles ükspäev kirjutasin siin, et jumala tihti istume Kardoga niisama haudvaikuses ja ajame omi asju. Paar inimest vihjasid, et neil oli ka enne nii, kui nad oma mehega lahku kasvasid ja suhe maha suri. Mitte, et ma nüüd arvaks, et meie suhe suremas on, aga seda mõtlesin küll, et võiksime ju koos midagi teha. Ja nagu valatult, kirjutas mulle Kerli, et kas ma ei tahaks Kardoga kuhugi minna, sest tal olla jube isu lapsi hoida. Ega seda ei pea mulle kaks korda ütlema. Leppisimegi kokku, et järgmine päev tuleb ta koos Maigretiga siia ja meie saame Kardoga kuskile minna.

Ma alguses ei öelnud Kardole üldse midagi. Käisin poes, ostsin Kardole “meeste lilli”, ehk siis Järve keskuse õllepoest mingi ägeda komplekti ja koju tulles mainisingi, et pangu ta kann püksi, me lähme koos välja. Alguses mõtlesin, et lähme lihtsalt sööma, aga siis tuli idee, et võiks midagi ikkagi TEHA. Kaalusin kinno minekut, aga ega see ka mingi aktiivne tegevus ei ole. Seega sündis plaan, et tavai, viin ta bowlingusse. Pole seal iidamast-aadamast käinud ka.

Rada ma kinni panna ei taibanud, aga kohale jõudes selgus, et vist oleks võinud, sest järgmine rada vabanes alles kahe tunni pärast. Mis seal siis ikka – jalutasime natsa linnas ringi ja peatusime Chicagos, et siis midagi süüa. Me tellisime alguses suupistevaliku ja pearoad, aga hoiatan teid, suupistevalik ei ole kindlasti kahele, nagu menüü lubab, vaid mingi viiele :D Seega me ei jõudnudki pearoogadeni, kõht sai juba niiii täis.

Aga mega tore oli, puhusime juttu ja tegime nalja ja rääkisime maast ja ilmast. Mõnna oli! Aga seda ma pole väitnud, et me normaalsed inimesed oleksime :D

Samal ajal saadeti meile kodust ka pilt, et näidata, kuidas kõik kontrolli all olid. Lastega tehti pannkooke ja mängiti nii, et paha hakkab. Üldse polnud muret, et mis kodus toimps või midagi, sest noh ma tean 100%, et nendega on kõik hästi ja neil on tore. Ikka hea, kui nii mõnusad sõbrad varnast võtta on, kellele mu pudinad meeldivad.

Kui kaks tundi oodatud oli, siis läksime ja bowlisime. Ma vist minu meelest ühe mängu kolmest võitsin, aga no meil sai niiii palju nalja ja tõesti üli äge oli Kardoga koos asju teha ja aega veeta. Kohe tekib tahtmine, et võiks ju varsti jälle! Soovitan soojalt mehega miskit teha, tõesti on nagu teine tera nüüd “niisama passida” ja kuidagi nagu ägedam on :D!

Olgugi see mees oma lõuatutiga, aga no ikka oma ja nii nunnuke :D Kuhu te veel soovitaksite meil minna ja mida ägedat koos teha? Selline kino+dinner on ka aegajalt mõnus, aga just teha ja lõbutseda koos on ägedam, niiet ootan häid ideid! Kus ja millal teie midagi viimati oma mehega käisite :)?

Jaga: