Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

testin kraami Pure Cosmetics’i poest

3. november 2017

Vähe aega tagasi sain pakitäie head ja paremat Pure Cosmetics e-poest. Naisena meeldib mulle ikka aeg-ajalt meigileti ees hulluda ja meenutada, et ooo, see ilublogija soovitas seda ja telekas reklaamis toda ja kõike tahaks ju proovida ja katsetada. Mõtlemata sellele, et mida need tooted päriselt sisaldavad ja mida pikas plaanis meie nahale teha võivad. Õnneks kuigi tihti ma seda hullust endale peale ei lase, sest ma olen rohkem kui teadlik, et mul on kodus piisvalt ilukraami, mida kasutada. Ja TEGELIKULT tean ma ka seda, et hinnata tuleks väga seda, kui tooted on orgaanilised ja muidugi ka vegan. Mulle meeldib teada, et asjad, mida ma katsetan, ei saa kohe kindlasti mulle midagi paha teha ja lisaks ei ole neid tootes tehtud paha ka teistele elusolenditele.

Minu kingikotis oli neli toodet, aga kolm meeldisid mulle neist kohe väga. Esiteks seesama mask, mis tuleb mõnusas klaaspurgis ja üldse pulbri kujul. Et seda kasutada, tuleb teelusikatäis puru segada kas sama sarja toonikuvee või tavalise veega ja hõõruda ringjate liigutustega näkku. See on tohutult hea põletikulise näonaha korral – mul endal olid siis mingid imelikud nahaalused punnid lõual ja ei tahtnud nad kuidagi ära kaduda. Oligi nii, et punni nagu polnud, aga suured punased ja valusad latakad näos. Kahe õhtuga kaudusid nad kui tina tuhka.

Üldiselt on sellised loodustooted väga…taimse lõhnaga. Kõik Pure Skin Food asjad on ka. Nendega ongi vist see, et kas meeldib või mitte. Nagu ravimtaimed ja vanaema apteegikapp umbes. Minule isiklikult sellise lõhnaga asjad on alati meeldinud, kuigi mõnikord on Kardo küll küsinud, et miks ma nagu koirohi haisen 😀 Aga ma tahtsin sinna jõuda, et SEE puhastav õli lõhnab niiiii hästi, et ma ei saagi aru, misasi nendest koostisosadest selle nii hästi lõhnama paneb. Aga see tõesti niisutab korralikult nahka, võtab meiki maha ja sobib imekombel isegi rasusemale nahale, milles ma alguses kahtlesin. See tuleb minuga kindlasti Tenerifele kaasa!

Alloleval pildil on iluõli (link) ja no kahjuks ei meeldinud see mulle kohe mitte üks teps ja imelikul kombel justnimelt selle lõhna tõttu. Kuigi ma üldiselt olen suur taimelõhnasõber, siis see oli minu jaoks paraku kuidagi ebameeldiv. Tegu on nimelt tundlikule nahale mõeldud õliga, mistõttu ei sisalda ta ka eeterlike õlisid. Kahju, sest tegelikult on samuti tegu väga toitva õliga – see sisaldab palju E-vitamiini ja jojoba õli. Kui keegi tunneb, et ta tahab seda ise katsetada, siis tulge aga männikule järele ja ma annan hea meelega selle mõnele, kelle näonahale see pai teha võiks.

Ma olen kuskile sügavustesse ära kaotanud viimase tootepildi, otsin ja otsin, aga no ei leia… Igatahes tahtsin ma kiita kummeliga toonivat spreid, sest sellel  on nii palju kasutusvõimalusi! Sellega saab meiki maha võtta, saab kasutada peale päevitamist värskendusena, saab kasutada isegi aftershave’ina ja lisaks niisutab ja puhastab ta nahka. Naljakas oli see, et alguses pihustades tuli mulle ninna vanaema pärmitaigna lõhn, aga paari minutiga oli tunda alles kummeliaroomi. Selle võtan ka samuti endaga reisule kaasa – lõhnagu, kuidas tahab!

Üldse soovitan ringi vaadata Pure Cosmetics e-poes (LINK) Minu jaoks on väga äge ja oluline see, et see e-pood kontrollib kõiki brände ja tooteid ning võid kindel olla, et Pure Cosmetics Eesti e-poes müüdavad tooted ei ohusta teie tervist. Päris hea ju, et kui tahaks midagi looduse ja nahasõbralikku proovida, siis lähed uurid ühel kodukal ringi ja saad sealt kõik, mis vaja. Ei pea ise uurima kullipilgul kõiki koostisosi ja ausalt öeldes, et mina küll isegi ei oska koostisosade järgi öelda, et mis nendest hea ja mis halb. Pure Cosmetics on selle töö teie eest ära teinud.

Kes tahab näiteks rohkemaid asju katsetada, siis novembri alguses annab sama pood välja Eesti esimese loodusilustoodete karbi! Kindlasti leiate selle kohta lähipäevil nende kodukalt infot, kellel huvi on. Mina leidsin endale igatahes sealt veel päris palju huvitekitavaid tooteid. Näiteks kookosest deodorent ja mineraalkosmeetikast nipet näpet. Aga ma enne ootan, kuni eelmised otsa saavad, sest nagu ma alguses rääkisin, siis pole mõtet kõike üle ka kuhjata. Kuigi selle öko deodoka kohta olen ma päris palju kuulnud, mega popid värgid pidid olema… Ah, kui tagasi tulen, siis vaatan, nii kaua ajan vanaga läbi 😀

Kui oluliseks teie seda peate, et kreemid-meigivärgid looduslikud oleks?

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta A . 5. november 2017 at 16:52

    Kui see iluõli veel alles on, siis mina oleksin väga huvitatud selle proovimisest. Mul on väga tundlik ja kuiv näonahk, ehk aitab see nahka paremaks muuta.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. november 2017 at 16:57

      Juba käidi ja kahmati ära 🙁

  • Avatar
    Vasta maarja 4. november 2017 at 11:46

    Sooduskoodi ei saaks :D? Tahaks suuremat kogust tellida (jõulud ju kaaa tulekul!!!), siis kuluks ära :))

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. november 2017 at 11:56

      Võin küsida 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 4. november 2017 at 12:18

        Sooduskood mallukas annab 15% allahindlust 🙂

  • Avatar
    Vasta Rita 4. november 2017 at 10:14

    Ma üritan valida orgaanilisi tooteid, aga aeg-ajalt viskab sisse ka muud. Üldiselt vaatan ka hinda ja kindlasti peab asi töötama. Pikalt kasutasin naha niisutamiseks hoopis toidulettidelt pärit orgaanilist extra-Virgin kookosõli ja toimis paremini kui kõik kreemid kokku. Üldse on ilutoodete arsenal väiksemaks jäänud, sest peale loodusravi kuure, ei ole mul vajadust enam nahka niisutada ? Ja ma ei meigi end kuigi tihti. Meiki pole raatsinud orgaanilist soetada, kuigi peaks. Ja meigieemalduseks kasutan seepi ja vett ?