Ma tegelikult natukene valetan, sest aeg-ajalt on ta sellise väriseva sammu siia-sinna teinud, aga eile pani ta kohe kolm-neli sammu jutti ja niimoodi mitu korda järjest. Näha on, et ta natukene pelgab ja eelistab siiski kindlalt neljakäpukil liigelda, aga no nii tubli mõngel on ta ikka. Arengust umbes Mari lähedale, sest mul on nagu mälestus, et ka tema detsembris selliseid asju tegema hakkas.

*googeldan*

Okei, eksin. Detsembris hakkas Mari kõndima, esimesed kuus sammu tegi see sindrinahk juba 4 november, niiet Lents on tasa ja targu kuu aega oma röövel-õest maas. Mis seal ikka. Ma olen harjunud, et kõik mu lapsed on tsutt aeglasemad kui teised. Samas kuna ma näen, kui aeglane Kardo on, siis ma ei imesta. Selle asja nimi on geenid. Mulle isegi meenub, et ma kuulsin omal ajal, et Mari hakkas ka VÄGA hilja kõndima. Vot kui naljakas, et mul see alles nüüd meelde tuli, muidu oleks juba võib-olla mure peale tulnud.

Oota, kuidas see käimine käib?

“Kukun!!!”

“Anna käsi, ole inimene!”

“fain, seisan niisama siis”

Eriti feil oli muidugi see, et Kardo oli poes ja mina olin pesus, seega sai Lende esimesi samme nautida Maigret isiklikult. Õnneks Lende halastas ja näitas meile ka hiljem, kuidas ta ringi tudiseda oskab. Nojah, kui juba ta esimestest ampsudest ilma jäin, miks siis ka mitte esimestest sammudest. Mis järgmiseks? Saab suureks lapseks, enne kui ma märkan? See on tõenäoline küll, sest Mari on suutnud küll selle ära teha. Millal temast suur tüdruk sai?!

Mari vaatas seda pilti ja ütles: “Mani mõtles”. Ma küsisin, et mida sa mõtlesid. “Asjad…ah, las olla…” ja jalutas minema.

 

Jaga: