PILDID Uncategorized

ehitame stuuuuudiot

3. veebruar 2018

Mis seal ikka tegelikult nii väga ehitada on, aga täna läksime Gelluga stuudiosse, et asjahunnikud kuidagigi ära sorteerida. Kuigi mul veel riiuleid ja pooli asju ei ole, siis plaan oli selline, et loome seal natukene koos korda, et kui kogu mööbel ja värk tuleb, et siis on ainult ära panemise vaev.

Üllataval kombel läks meil kiiremini, kui ma arvata oskasin, seega triikisin mõned taustad ära ja otsustasin proovida, mismoodi oleks ka beebide asemel ruumiga priisates lausa suuri inimesi pildistada. Mul on muuseas umbes 30 tausta, mida ma kõik ära triikima pean… Apppii! Täna triikisin kolm ära ja juba see oli maru tüütu ja võttis sada aastat. Aga mis siis, mul on stuuudiiooooo!

Pärg: Roosiait

Mul vedas, sest Gellu on ka ilma suurema ettevalmistuseta nii ilus naine, et viskasime vaid punast huulepulka peale ja fotomeik missugune. Muuseas, Maigret hakkab minu stuudios make-up teenust ka pakkuma, nii et kahepeale saame kõikidest soovijatest nii püssid pildid teha, et klient karjub kuus kuud jutti appi.

Muuseas, teate, kuidas selline pilt sündis? Väike kaadritagune telefonipilt: Maigret pilte kaamerast uurimas:

Mulle endale meeldivad täiega sellised valged ja helged pildid. Seega triiksin tausta ära ja jooksime kõrvalasuvasse Selverisse, et osta sealt tekk ja padjad, et saaksime feik voodi valmis ehitada. Tulemus siis siin!

Ja nende viimaste piltide “telgitagune” siis siin pildil näha:

Ühesõnaga – ma ei jõua ära oodata, millal ma seal juba “päriselt” pildistama hakkan! Ma põhimõtteliselt saaks juba praegu seal vabalt pilte teha, aga ma tahaks ikka nii teha, et kui esimene klient tuleb, siis mul on kõik kenasti ära pandud ja peapaelakesed ripuvad kenasti rivis ja beebisid ootab mähkimislaud koos (öko) mähkmete ja salfakatega ja vanematele kommikauss ja et ma saaks pakkuda külma vett ja kuuma kohvi (vee- ja kohvimasin on Saku Lättest juba tellitud, saabub esmaspäeval!).

Varsti-varsti näitan kõike ja räägin kõikidest võimalustest, mis mul stuudios on. Ja ma võin saladuskatte all öelda, et avamisnädal saab võimas olema. Rääkimata sellest, et selle raames on kõikide shuutide hinnad täiega all, lisandub nendes veel vanematele tasuta meik! Lisaks teen ma avamisnädala raames sellise asja, et iga päev loosin bronnijate vahel välja megalahedaid auhindu. Kes sellel silma peal tahavad hoida ja nagunii pildistama tulla tahaks, siis pange mu fotolehele laikk SIIN! Nüüd tulevad ka valikusse paari- ja portreepildistamised, lisaks siis ka väikelaste ja perepildid. Aga minu süda… See kuulub ikka vastsündinutele, kelle jaoks ma olen JUURDE tellinud sellise kuhja asju, et hoia ja keela.

Mina niisama väga räämas olekus oma stuudios, aga õnnelik!

#happy!

Building a studio

Well, really not building, but today Gellu and I went to the studio to sort through the piles of stuff. Even though I don’t have any shelves and half the things, the plan was to clean up a little, so when the furniture gets here, we could just unpack everything.

Surprisingly it took us less time than we expected, and so I ironed a few backgrounds and decided to test how it would be to shoot adults instead of babies in this huge space. By the way, I have about 30 backgrounds and I have iron all of them…HELP! I did 3 today and it was super annoying and took me a hundred years. But so what, I have a stuuuuuuuuuudiiiiiiiooooooo!

I got lucky, because Gellu is a beautiful woman even without any massive preparation, so we threw some red lipstick on her and had a gorgeous photo make-up. By the way, Maigret will be offering make-up services in the studio, so between the two of us, we can deliver such great photos that every client will be squealing with joy for ages.

By the way, do you know this picture came to be? Here’s a little behind the scenes phone camera pic: Maigret scrolling through the photos on the camera.

 I love these white and bright pictures. So I ironed out that background and we ran over to Selver, that’s right next door, to get a blanket and pillows, so we can build this fake bed. Here’s the result.

And here’s a behind the scenes picture from that series.

Anyway, I can’t wait until I can do shoots there “for real”! I could technically take pictures there already, but I want to have everything in order, have all the stuff put away, have all the headbands neatly hanging on the wall, have a changing table for the babies, with (eco) diapers, wipes and a candy bowl when the first client walks in the door. I want to be able to offer cold water and hot coffee (I have already ordered the water- and coffee dispenser from Saku Läte and it will get here on Monday)

Very soon I will show everything and tell you about all the options I have available in the studio. And between the two of us I can tell you, that the opening week will be awesome! Not to mention that on top of the massive discounts I will have on all the shoots, I will throw in complimentary make-up for the parents. In addition I will be do amazing giveaways to all the people, who book a session. If you want to be the first to know about all these things and are thinking of coming to the studio for a shoot anyway, go ahead and like my photopage HERE. I will now add couples and portrait shoots to the selection, and of course small children and family photos. But my heart belongs to newborns, for whom I have ordered so MUCH MORE stuff, that I don’t even know what to do with.

#happy!

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta 1 ema 4. veebruar 2018 at 21:53

  Palju sa stuudio kasutamise eest renti küsid? 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 22:25

   ma ei ole seda kellelegi rentinud, seega ei oska kosta 😀

 • Avatar
  Vasta M 4. veebruar 2018 at 12:43

  Aga kas võib küsida, kust need suured fotode jaoks mõeldud softboxid (lambid) pärit on? Kas soovitad?

  Edu oma unistuse teostamisel!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 13:05

   need on aliexpressist tellitud, ajavad asja ära küll 🙂

   • Avatar
    Vasta Maris 5. veebruar 2018 at 09:18

    Kas linki jagaksid?

 • Avatar
  Vasta Kris 4. veebruar 2018 at 10:54

  Äge! Küll tänapäeval annab nende taustadega mängida.

 • Avatar
  Vasta Kristi 4. veebruar 2018 at 10:14

  Ma ei ole seda tihti aga vot praegu olen küll kade 🙂 Samas on muidugi hea meel ka Su üle 🙂 peaks ka ikka julguse ja raha kokku võtma ja mingi nurgakese kuskil valmis ehitama :/ Igatahes, palju-palju edu! Oled inspireeriv!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 4. veebruar 2018 at 10:35

   Nagu ma siin ütlesin teistele, et ega ma kade pole oma stuudio jagamisega kui keegi seal veel pildistada tahab 🙂

 • Avatar
  Vasta Mariliis 3. veebruar 2018 at 23:47

  Kas ma võin ka stuudiosse pildistama tulla? Võin su taustu triikida….

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 23:57

   omg kui sa mu taustu triigiks, siis pildista kasvõi hommikusti õhtuni 😀 (nendel päevadel kus ma kodus olen :D)

   • Avatar
    Vasta Mariliis 4. veebruar 2018 at 17:07

    suurepärane!

 • Avatar
  Vasta M. 3. veebruar 2018 at 23:45

  Mis firma huulepulk ja mis toon see on???

 • Avatar
  Vasta Shh 3. veebruar 2018 at 22:52

  Mis “ime” kohast nii ägedaid taustasid saab..see voodi oma eritiiii äge!!!???

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 23:04

   aliexpress on see imekoht 😀

 • Avatar
  Vasta ... 3. veebruar 2018 at 22:32

  Silmad/sära silmades võiks ikka fookuses olla.. 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 22:33

   Võiks küll jah 😀

 • Avatar
  Vasta tiina 3. veebruar 2018 at 22:18

  See hetk, kui sa näed kedagi teist realiseerimas iseenda unistusi…….. Nja, väheeioleksisekahäppi! Heahea meel, et sul nii hästi läheb 🙂 Tubli ja tegus oled. Nutikas ka. Oskaks ma ise siis nii elada, et ka nende va unistuste täitumiseni lõpuks jõuda.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 22:22

   kui tahad, siis tule pildista ka mu stuudios, ega ma kade pole :D!

 • Avatar
  Vasta A. 3. veebruar 2018 at 22:18

  Mul on siiralt heameel sinu üle. Palju ilusaid pilte ?

 • Avatar
  Vasta Iris 3. veebruar 2018 at 21:21

  Ma tahan ka endast ja pojast pilte ta on küll 6 aga usun et sa võtaksid meid vast ikka,vastu 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 21:26

   jaaa, aga oota natukene! Ma loodan uuuel reedel kõik valmis saada :)!

 • Avatar
  Vasta L 3. veebruar 2018 at 21:16

  Üks mu suurimaid unistusi hetkel- kunagi omada enda stuudiot 😀 . Vägev. Palju edu Sulle 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 21:32

   mul ausalt öeldes oli enne tunne, et ah, saan siin kodus ka hakkama, aga nüüd on selline tunne, et omgggg! 😀

   • Avatar
    Vasta L 3. veebruar 2018 at 22:33

    Oleks mul koduski siis seda võimalust ?. Mina siiani pildistanud ainult õues ja sees siis hoopis muid teemasid 🙂 .

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 3. veebruar 2018 at 22:35

     no tule pildista ka siis mu stuudios kui tahad 😀

     • Avatar
      L 3. veebruar 2018 at 22:59

      Novot…äkki isegi tulengi 😀

     • Mallukas
      Mallukas 3. veebruar 2018 at 23:04

      hakka aga tulema 😀

 • Avatar
  Vasta Killu 3. veebruar 2018 at 21:09

  Täiega äge:)