Mis seal ikka tegelikult nii väga ehitada on, aga täna läksime Gelluga stuudiosse, et asjahunnikud kuidagigi ära sorteerida. Kuigi mul veel riiuleid ja pooli asju ei ole, siis plaan oli selline, et loome seal natukene koos korda, et kui kogu mööbel ja värk tuleb, et siis on ainult ära panemise vaev.

Üllataval kombel läks meil kiiremini, kui ma arvata oskasin, seega triikisin mõned taustad ära ja otsustasin proovida, mismoodi oleks ka beebide asemel ruumiga priisates lausa suuri inimesi pildistada. Mul on muuseas umbes 30 tausta, mida ma kõik ära triikima pean… Apppii! Täna triikisin kolm ära ja juba see oli maru tüütu ja võttis sada aastat. Aga mis siis, mul on stuuudiiooooo!

Pärg: Roosiait

Mul vedas, sest Gellu on ka ilma suurema ettevalmistuseta nii ilus naine, et viskasime vaid punast huulepulka peale ja fotomeik missugune. Muuseas, Maigret hakkab minu stuudios make-up teenust ka pakkuma, nii et kahepeale saame kõikidest soovijatest nii püssid pildid teha, et klient karjub kuus kuud jutti appi.

Muuseas, teate, kuidas selline pilt sündis? Väike kaadritagune telefonipilt: Maigret pilte kaamerast uurimas:

Mulle endale meeldivad täiega sellised valged ja helged pildid. Seega triiksin tausta ära ja jooksime kõrvalasuvasse Selverisse, et osta sealt tekk ja padjad, et saaksime feik voodi valmis ehitada. Tulemus siis siin!

Ja nende viimaste piltide “telgitagune” siis siin pildil näha:

Ühesõnaga – ma ei jõua ära oodata, millal ma seal juba “päriselt” pildistama hakkan! Ma põhimõtteliselt saaks juba praegu seal vabalt pilte teha, aga ma tahaks ikka nii teha, et kui esimene klient tuleb, siis mul on kõik kenasti ära pandud ja peapaelakesed ripuvad kenasti rivis ja beebisid ootab mähkimislaud koos (öko) mähkmete ja salfakatega ja vanematele kommikauss ja et ma saaks pakkuda külma vett ja kuuma kohvi (vee- ja kohvimasin on Saku Lättest juba tellitud, saabub esmaspäeval!).

Varsti-varsti näitan kõike ja räägin kõikidest võimalustest, mis mul stuudios on. Ja ma võin saladuskatte all öelda, et avamisnädal saab võimas olema. Rääkimata sellest, et selle raames on kõikide shuutide hinnad täiega all, lisandub nendes veel vanematele tasuta meik! Lisaks teen ma avamisnädala raames sellise asja, et iga päev loosin bronnijate vahel välja megalahedaid auhindu. Kes sellel silma peal tahavad hoida ja nagunii pildistama tulla tahaks, siis pange mu fotolehele laikk SIIN! Nüüd tulevad ka valikusse paari- ja portreepildistamised, lisaks siis ka väikelaste ja perepildid. Aga minu süda… See kuulub ikka vastsündinutele, kelle jaoks ma olen JUURDE tellinud sellise kuhja asju, et hoia ja keela.

Mina niisama väga räämas olekus oma stuudios, aga õnnelik!

#happy!

Building a studio

Well, really not building, but today Gellu and I went to the studio to sort through the piles of stuff. Even though I don’t have any shelves and half the things, the plan was to clean up a little, so when the furniture gets here, we could just unpack everything.

Surprisingly it took us less time than we expected, and so I ironed a few backgrounds and decided to test how it would be to shoot adults instead of babies in this huge space. By the way, I have about 30 backgrounds and I have iron all of them…HELP! I did 3 today and it was super annoying and took me a hundred years. But so what, I have a stuuuuuuuuuudiiiiiiiooooooo!

I got lucky, because Gellu is a beautiful woman even without any massive preparation, so we threw some red lipstick on her and had a gorgeous photo make-up. By the way, Maigret will be offering make-up services in the studio, so between the two of us, we can deliver such great photos that every client will be squealing with joy for ages.

By the way, do you know this picture came to be? Here’s a little behind the scenes phone camera pic: Maigret scrolling through the photos on the camera.

 I love these white and bright pictures. So I ironed out that background and we ran over to Selver, that’s right next door, to get a blanket and pillows, so we can build this fake bed. Here’s the result.

And here’s a behind the scenes picture from that series.

Anyway, I can’t wait until I can do shoots there “for real”! I could technically take pictures there already, but I want to have everything in order, have all the stuff put away, have all the headbands neatly hanging on the wall, have a changing table for the babies, with (eco) diapers, wipes and a candy bowl when the first client walks in the door. I want to be able to offer cold water and hot coffee (I have already ordered the water- and coffee dispenser from Saku Läte and it will get here on Monday)

Very soon I will show everything and tell you about all the options I have available in the studio. And between the two of us I can tell you, that the opening week will be awesome! Not to mention that on top of the massive discounts I will have on all the shoots, I will throw in complimentary make-up for the parents. In addition I will be do amazing giveaways to all the people, who book a session. If you want to be the first to know about all these things and are thinking of coming to the studio for a shoot anyway, go ahead and like my photopage HERE. I will now add couples and portrait shoots to the selection, and of course small children and family photos. But my heart belongs to newborns, for whom I have ordered so MUCH MORE stuff, that I don’t even know what to do with.

#happy!

Jaga: