Blogijate grupis jagas üks naine enda muret. Nimelt võitis ta Daddys Gift Tattoo salongist 200€ väärtuses tätoveeringu, aga kuidagi ei õnnestunud seda päriselt kätte saada. Lähemalt kirjutas ta sellest SIIN postituses. Kuigi selles polnud ära mainitud isegi salongi nime, läks see tätoveerija nii vihaseks, et selline postitus kirja pandud sai, et hakkas naist ähvardama kohtuga. Nii pöörduski see naine grupi poole ja küsis, kas selline info levitamine on laim, nagu mees talle väita üritab. Vaesekene oli nii ära hirmutatud, et ei tohigi oma kehva kogemust jagada.

Mina ütlen, et ei ole, sest tal on ju kirjavahetuse näol kõik kenasti olemas, kus konkreetselt võitu kätte ei saada ja sellega keerutatakse. Veelgi enam on tätoveerija suhtumine ülbitsev ja üleolev. Mulle ei meeldi sellised inimesed, kes arvavad, et ole selline emm nagu tahad, keegi kuskil öelda ei või, sest “muidu annan su laimu eest kohtusse”. Arusaadav on, et alati võib midagi ette tulla, aga kui selline asi juhtub korduvalt ja lahenduse asemel saad sõimu, et hoia parem mokk maas, muidu lähed kohtusse, kas see on viisakas suhtumine?

Ma soovitasin sellel tüdrukul öelda, et jätku sind rahule, kui ta ei taha, et mina temast kirjutaksin, siis läks härra eriti bravuuri täis:

Kas pole mitte tore inimene, keda oma naha kallale lasta ;)? Lisaks rääkis kaasa inimene, kes on sama mehega kokku puutunud sellega seoses, et samamoodi ei soovitanud tema salongi klientidele. Siis hakkas ka härra tõmblema ja ähvardama. Ei meeldi talle vist see, kui tema puudujääkidest räägitakse :D

Vot siis, selline lops – ma ei soovita teil osa võtta Daddys Gift Tattoo salongi loosimistest, sest võite vist keegi nagunii ei saa (pead anda ei tea, aga tundub levinud probleem olevat) ja parem vast ongi, sest paljud kaeblevad ka selle üle, et härra tätoveerija naha ära rikkunud on. Seega polegi vist mõtet sinna salongi üldse minna.

Kui mind mättasse lüüakse, siis teate vast, keda süüdistada :D Vähe sellest, et see mees ise peale lendas, saatis ta minuga mölisema veel mingi oma sõbra. Hullumeelne, paganama tätuumaffia :D Jään siis nüüd seda pilti endast ootama, aga mulle on põhiline, et keegi kuskil oma nahka pekki ei keeraks, sest sellise suhtumisega mingit lahendust sealt oodata ei oleks.

PS! Kuna ta teadis, et ma tast kirjutan, siis selle asemel, et vabandada ja olukord lahendada… kustutas ta oma FBi ära :D Eks näha ole, kas teeb nüüd uue või pani ainult korraks kinni, eks ma annan teile teada.

A woman shared her problem in the blogger’s group. She had won a voucher for 200€ from Daddys Gift Tattoo salon, but was having trouble receiving it. You can read her post about it here. She didn’t even mention the name of the salon, but the tattooist got so mad that he started threatening the woman with court. So she turned to the group asking if sharing this kind of information is slander, like the tattooist is trying to claim. The poor thing was so scared that she is not allowed to share a bad experience.

I told her it’s not slander and she has proof in her exchange with them of not received the voucher and how they are hedging. On top of that the attitude from the tattooist was arrogant and superior. I don’t like people who think that they can just get away with being like that without anyone saying a word about them, because otherwise “I will sue you for slander”. Of course it’s understandable, that things can happen, but if these kinds of things are repetitive and and instead of finding a solution you are met with abuse to better keep your mouth shut or I will take you to court, if that really respectful behavior?

I told the girl to tell him to leave her alone, if he didn’t want me to write about him, but the gentleman got super upset about that

Isn’t that a lovely person to trust your skin with :)? I also spoke to another person, who has encountered the same man and who also did not recommend his salon to to their clients. Again they were met with abuse and threats. I guess he doesn’t like when his shortages are pointed out :D

So there you have it – I do not recommend you participate in any lottery or draw Daddys Gift Tattoo salon does, because there’s a good chance you will not receive your voucher (I cannot say with 100% certainty, but it seems to be a common problem) and I guess it’s for the best, because there are a lot of complaints about him ruining people’s skin anyway. So stay away from that salon altogether.

If I not get murdered now, you will know who is to blame :D If him coming after me wasn’t enough he sent one of his friends to yell at me. Crazy, fucking tattomafia :D I will not sit back and wait for their picture of me, but it’s important to me, that no one gets their skin ruined, because with an attitude like that I doubt there will ever be a solution.

PS! since he knew I was writing about him he deleted his FB page :D instead of apologizing and offering a solution. We shall see if he will generate a new page or if he just shut it down for a moment, I will keep you posted.

Jaga: