Uncategorized

ai dai

13. veebruar 2018

Ma olen selline imelik inimene, et isegi kui ma haige olen, siis ma lihtsalt virelen, halisen ja hälisen, aga vot rohtu võtta ei taha. Mulle on alati tundnud, et nohu ja köha lähevad ikkagi sama kiiresti ära, rohtudega või ilma. Eile õhtul tundsin ma ennast imelikult. Küünarnukid ja põlved valutasid ja nagu kõrvaaukude sisemuse ja nina…kanali vaheline osa sügeles 😀 Ma ei tea, kas see on normaalne seletus, aga nii ma tundsin.

Ma pidin täna varahommikul ühele kohtumisele minema, mistõttu ma lubasin Kardole suure suuga, et viin ise Mari lasteaeda. Suur viga. Väga suur viga. Täna hommikuks oli mul tunne, et mu pea on paks, neelatada valus ja silmad lahisesid vett. Ütlesin kohtumise üles, aga lapse pidin ikka aeda viima, sest minu lubadusest ajendatuna istus härra poole ööni üleval ja pole arvatavasti üldse magada saanud.

Ja nüüd ma jõudsingi nii kaugele, et mul on täna niiiiiii kehv olla, et ma viisin lapse lasteaeda ja seadsin sammud apteeki, et osta endale kõige haardkoorim ja kangem ravim, sest meil on majatäis lastele ja rasedatele ja imetavatele emadele mõeldud “lurri”, aga nüüd ma sain üle kahe aasta “korraliku kraami” sisse süüa ja nõnda ma siis apteeki liikuma hakkasin.

Meil on siin männikul Maxima ja apteek samas majas, mistõttu avastasin ma alles peale 15 minutit poes uitamist, et aaa what, ma ei tahtnud ju isegi mitte poodi tulla, vaid ainult apteeki. Kuna ma juba olin endale hunniku random asju korvi ladunud, siis ma viisakalt läksin tasusin asjade eest ära. Ma korraks tõesti mõtlesin, et mul on midagi tõsiselt viga – seisin võileti ees ja mõtlesin, et ooot… Mida ma siin teen? Mida mul vaja on? Aaa…Hommikusööki? Ja ostsin ikka selliseid asju nagu granaatõunamahl, pakk salatit, pakk salatijuustu, lati vorsti ja paki krevette. Tundub, et ma hakkan vist krevetisalatit tegema…

Aga no endiselt, ma ei tahtnud isegi poodi minna 😀

Ok, ma tunnen et ma ajan isegi praegu kirjutades nii segast juttu, et ma viskan parem siruli. Tahaks kunagi targema jutuga tagasi tulla, aga enda puhul ma ei tea lubada, kas seda kunagi juhtuks.

I have always been a type of weird person who will complain and whine when I am sick but I still don’t want to take any medicine. I have always felts that a stuffy nose and a cough will go away just as fast regardless of taking or not taking something. I felt kind of strange yesterday. My elbows and knees were hurting, the inside of my ears and the thing between my nose canal were itchy 😀 I don’t know if that made sense, but that’s how I was feeling.

I had to be at a meeting early this morning, so I promised Kardo I would take Mari to daycare myself. Big mistake. A very big mistake. I woke up this morning with my head stuffed and my eyes runny. I cancelled the meeting, but I still had to take the child to daycare, because since I promised to do so the dear husband decided to stay up way late and most likely has not gotten any sleep.

Which takes us to me feeling sooooooooo bad today that I took the child to daycare and went to the pharmacy to buy the strongest, most hardcore medication, because our house is full of stuff for children and pregnant/ nursing moms, but now, first time in 2 years, I can take “the real thing” again and so I strolled over to the pharmacy.

In Männiku Maxima and the pharmacy are in the same building, and so I discovered myself after having spend 15 minutes in the store, that Whaaaaaat, I didn’t even want to go to the store, I meant to go to the pharmacy. Since I had already put some random things in the cart, I went politely and paid for it. For a minute I seriously thought that something there is something very wrong with me – I was standing in front of the butter section and was thinking – what am I doing here? what do I need? oooh… breakfast? and bought things like pomegranate juice, a box of salad, a pack of salad cheese, a chunk of sausage and a package of shrimp. Looks like I will be making shrimp salad…

But still, I didn’t even want to go to the store!

Ok, I feel like I am not making any sense writing this, so I better go lay down. I want to return with something smarter, but since it’s me, I have no way of knowing when that will be.

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta K. 13. veebruar 2018 at 16:18

  Võta suurem kogus c vitamiini immuunsuse boostimiseks.

 • Avatar
  Vasta L 13. veebruar 2018 at 11:09

  Ma suutsin ka üle pika aja haigeks jääda, aga õnneks on vaid köha. See on kohutaaav! Võin kihla vedada, et ma olen tervele rajoonile kuuldav 😀

  • Avatar
   Vasta Mi 13. veebruar 2018 at 13:52

   Äkki sa oled mu naaber? 😀 üks siin köhib juba paar nädalat, täpselt selline tunne nagu see inimene istuks mu kõrval.. noo niii hullusti köhib lihtsalt

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 13. veebruar 2018 at 13:54

    Äkki mina olen su naaber, ma ka päris räigelt panen 😀

    • Avatar
     Vasta L 13. veebruar 2018 at 23:03

     Pean kurbusega teatama, et ma olen kuskil kolm päeva haige olnud, mis tähendab, et ilmselt ma su naaber ikkagi ei ole 😀

    • Avatar
     Vasta L 13. veebruar 2018 at 23:07

     Pean kurbusega teatama, et ma olen haige olnud nii umbes kolm päeva, mis tähendab, et suure tõenäosusega ma sinu naaber ikkagi ei ole 😀

 • Avatar
  Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 10:45

  Praegu niidab gripp tavaliste viiruste asemel – uudised pasundavad sellest ja mu perearst ka hoiatas. Soovitaks arstile pöörduda kohe, kui tõesti gripp on, saad Tamiflu peale ja ülejäänud pere saab ka kohe arsti pilgu alla.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 13. veebruar 2018 at 10:47

   Ma küll pole gripiekspert, aga sellega peaks ikka palavik ka kaasnema? Mul ainult nohu ja köha.

   • Avatar
    Vasta Mari 13. veebruar 2018 at 18:39

    Palavik ka jah 🙂 Ma miskipärast lugesin välja, et see ka ikka küljes 😀 Hääd paranemist!

   • Avatar
    Vasta Tupsulotu 13. veebruar 2018 at 20:25

    Ei pruugi palavikku olla. Eile nägin reaalelus ilma palavikuta gripihaiget.

 • Avatar
  Vasta Laura 13. veebruar 2018 at 10:17

  Kiiret paranemist! Meil tüdruk selline kes kunagi rohtu võtta ei taha ja usub et paraneb niisama. Ja olemegi koduste vahenditega hakkama saanud. Nüüd viimane kord aga suutis ta endale hankida kõrvapõletiku, angiina, larüngiidi ja takkatraavi gripi b…. Ütleme nii, et seekord ei pääsenud rohtudest ja võttis neid suisa vabatahtlikult..

 • Avatar
  Vasta C 13. veebruar 2018 at 10:08

  Teinekord kui tunned et hakkab kehva olla, nohu köha hakkavad ligi hiilima, tõmba kohe paratsetamool sisse. Aitab, kui kohe jaole saab 😉