KARDO

head valentinipäeva või nii…

14. veebruar 2018

Keegi liitus Fbis grupiga, mille nimi oli midagi sellist nagu “ei osta valentinipäeval roosat sodi” ja seal oli lause, et millal te viimati armastuskirja kirjutasite. Ma olen kirjutanud raudpolt, sest ma kirja teel oskan palju ilusam ja armsam olla, kui siin igapäeva elus palja peega “Kardoooooo, too mulle palun teed!” kähisedes. Aga ega küll küllale liiga tee ja tänane sõbrapäeva/valentinipäeva/armastusepäeva/milleiganes päeva kingitus Kardole on siin ja ühtegi PÄRIS kingitust mul ei ole, sry!

Üks esimestest piltidest, mis meist koos tehti ja mille ma feissi riputasin! Küll see oli üks akward pidu, ka vist üks esimestest, kus sa minu sõpradega tsillimas käisid. Lihtsalt seetõttu, et seal oli ka mu ekspeika 😀 Aga nagu näha, siis meid väga ei heidutanud 😀 Ps! Lahe viinapudel sul käes #aastaisa

Kallis Kardo,

Kui keegi oleks mulle 12 aastat tagasi sind 32. keskkooli koridoris nähes öelnud, et vaata, sellest rastapeast saab sinu abikaasa, sinu laste isa, sinu elu armastus ja sinu parim sõber, siis oleks ma küll pikalt naernud. Ometi mängis elu kõik väiksed asjad nii kokku, et just nende sõnadega saan ma sind tänasel päeval kirjeldada. Aga et sa ei unustaks, milline kaunitar MINA siis olin, siis aga palun:

Ma 4 real ei suuda naermist lõpetada 😀

Naera-naera. Ise oled endast kunagi alakana FBi sellise pildi pannud, pealkirjaga, et ala sina niisama seksikaid naisi vaatamas 😀

Kas pole mitte naljakas, kuidas kõik väiksed asjad, mis meie elus juhtuvad, võivad meile kätte mängida ideaalse kaaslase. Sinust on muidugi kahju, et sa nüüd minu otsa lõksu jäid, aga mina olen küll suht lotovõidu otsa sattunud. Eks see elus nii ongi, et mõned võidavad ja mõned kaotavad.

Mõelda vaid, kui ma poleks enne sind selle douche’iga kohtunud ja ma oleks olnud järgmine nendest tüdrukutest, kes sulle ütleb, et kuule, sa oled nii kena ja tore noormees, et küllap sinust saaks kellelegi teisele ideaalne mees, nagu sulle enne öeldud oli. Sinu õnneks oli see minu eelmine silmarõõm nii emm, et ma lausa sulasin su labaste komplimentide käes ja noh, arvatavasti kõik need eelmised naised kitkuvad endal praegu kahetsusest juukseid peast ära. Oh seda meie elu õnne, kaks ühesugust, keda teised ei tahtnud, milline au ja võit, et me siis teineteist leidsime. Nagu öeldud – lotovõit!

Ah me siin niisama, zombie tagaplaanil

Kuigi sa oled maailma kõige aeglasem mees ja sa tead, kui kärsitu ma olen, siis ma olen sulle valmis andestama, sest ma armastan seda, kuidas sa mind alati naerma ajad (ikka veel oma labaste naljadega), ma armastan seda, kuidas sa oled vist ainukene inimene, kes mind punastama panna suudab (sest sa oled nii labane, et mu põskedel on ka piinlik). Ma armastan seda, kuidas sa mulle alati kohvi ja teed teed, kui ma küsin. Ma armastan seda, et sa pesed ise nõusid, kuna ma vihkan nõude pesemist. Ja ma ju tean, et sa vihkad ka…
Ma armastan seda, kuidas sa suudad meie lapsi naerma ajada ja ma armastan seda, kuidas sa oled imeline isa, kes viitsib lastega tunde järjest mängida ja nendega mürada. Sa oled 100% parem ühe käega asjade tegija kui mina. Pun not attended 😀  Ma armastan seda, kuidas sa oled nii suur (hehe, that’s what she said) ja pikk, et ma võin sinu kõrval rahumeeli 50 kg juurde võtta ja ikka sinust väiksem olla. Tänks, mees! Kuigi ma vahepeal olen ikka päris suur olnud ka…
Ma armastan seda, kuidas sa suudad mind alati maha rahustada ja seletada mulle oma aeglasel ja rahulikul viisil asju nii, et isegi mina neist aru saan. Ja ma armastan seda, et sa kunagi ei ole kuri ega vihane, sest sellline asi ajaks mind ainult kurjaks ja vihaseks ja kellele seda vaja veel oleks.
Ja ma armastan seda, et sa oled viimasel ajal ise pesu pesnud ja seda kuivama ka pannud, sest ma absull ei viitsi seda ise teha. Oleks nüüd taevaisa armuline ja annaks emmale-kummale meist jõudu see puhas pesu meie magamistoa põrandalt kappidesse ka panna, aga no ega see elu ei pea nüüd täiuslik ka olema.
Vähe ma ei armasta seda, et sa ise viid Mari lasteaeda, sest ma vihkan vara ärkamist ja tood ta ise ära, sest ma olen hädine külmavares ja ei taha talvel õue minna, nagu tont. Sa oled mu kangelane!

Hehe, vaaata kui alakas sa välja näed :D! Mõni ime, et kõik mu sõbrad mulle rääkisid, et sa näed välja nagu 13, aga ma ei uskunud neid. Olin vist armastusest pime 😀

Ma armastan meie segast ja kaootilist elu, sest mulle tundub, et see on kogu aeg nalja ja naeru ja pulli ja vigurdamist täis ja see on täpselt selline elu, mida ma endale alati tahtnud olen. Ja ma tean, et meil on selline elu forever ja ma ei jõua ära oodata, et me oleks 70 ja paneks samamoodi hullu, nagu praegust. Sest ma tean, et täpselt nii see olema saab. No kammoon, kui juba pulmad sellised olid:

hundirattad, jiiihaaaa!

Sa oled lihtsalt imeline ja võrratu ja äge ja mehine ja mõnus ja vägev, et ma armastan sind täie rauaga. Olgu see valentinipäev või vastlapäev või jaanipäev või kaduneljapäev. Maailmas ei ole minu jaoks paremat meest ja ma loodan, et sa mäletad elu lõpuni meie kokkulepet:

  • Mina suren enne sind, sest ma ei taha mitte kunagi ilma sinuta elada.
  • Sa ei tohi kunagi uut naist võtta, sest ma ei taha, et sa iial teaks, mis tunne on päriselt head naist omada.
Loodan, et need kaks väikest nõuet on sulle sobivad ja mille muuga seda armastuskirja lõpetada, kui sõnadega, et ole hea, korista vannituba ära, kui aega saad.
Naliii…. laav ju! (Aga päriselt kui sa tahad kunagi elus mu heaks midagi ära teha, siis pese külmkapp seest ära, see on mega gross juba).
Krt, ma nii romantiline kirjakirjutaja, et endal tuleb ka pisar silma… Aga kuna tegelt on öö ja valentinipäev on ainult kellaajaliselt, siis ma nüüd tulen ütlen sulle, et ma lähen magama. Ära siis kaua üleval ole, sest homme tuleb Mari lasteaeda viia 😉 Be cool!
Sinu abikaasa, Mariann Treimann (juhuks, kui sa siiani aru saand pole, kellelt see kiri on)

Someone joined a group in FB, called something like “WIll not buy pink junk on Valentine’s day” and there was a questions about when you wrote your last love letter. I for sure have written them, because I can be more beautiful and cuter when writing, instead of just whispering “Kaaaaaardoooo, please bring me some tea” with my voice gone. But the more the merrier and this is my Friend’s day/valentine’s day/love day/whatever day gift for Kardo and I don’t have any real gifts, sry!

Dear Kardo,

If someone had told me 12 years ago seeing you in the hallways of the 32nd High School, that look – that dreadlock wearing dude will be your husband, the father to youd kids, the love of your life and your best friend, I would have laughed a lot. Yet somehow life put all the little things together so I can use those exact words to describe you today. But so you wouldn’t forget what a babe I was, then please refer to the picture above.

Laugh all you want. Next is a picture you posted on FB while being a minor with the caption: Just me looking ad hot babes 😀

Isn’t it funny how the littlest details can align to give you the perfect partner. I feel sorry for you, because you are stuck with me now, but I stumbled upon a real Jackpot. But that’s life I guess, some win, others lose.

Just to think if I hadn’t met that douchebag before you, I would’ve most likely been yet another girl to tell you that you are a nice and sweet young man and will make the ideal husband for someone else one day. Lucky for you my ex was such an ass, I just melted listening to your cheesy compliments and well, I guess all those other girls are tearing their hair out with regret. Oh joy, two of the same kind, who no one else wanted, what an honor and victory that we found each other. Like already said – Jackpot!

Although you are the slowest man alive and you know how impatient I am, I am willing to forgive you, because I love how you can always make me laugh (still with your vulgar jokes), I love how you are the only person who can make me blush (because you are so vulgar even my cheeks are embarrassed). I love you make me coffee and tea when I ask you to. I love how you do the dishes, because you know I hate it. And I do know that you hate it too….
I love how you can make our children laugh and I love what a wonderful dad you are and how you can play and fool around with them for hours. You are 100% better with using just one hand than I am. Pun not attended 😀 I love how you are so big (haha, that’s what she said) and tall, that I can gain 100 pounds next to you and still feel tiny. Thanks dude! And I have already been quite big…

I love how you can always calm me down and explain things in your own calm and slow way to make sure I understand. I love how you are never mean and angry, because something like that would make me angry and stressed and who needs that.

And I love how you have lately done the laundry and hung it up to dry, because I absolutely can not be bothered. I wish god came either of us the strength to actually move the clean laundry from our bedroom floor to the closets, but I guess life does not have to be perfect.
I absolutely love how you take Mari to daycare, because I hate waking up early and you bring her home, because I am always cold and do not want to go outside during winter. You are my hero!

I love our crazy and chaotic life, because I feel like we always have fun and laugh and fool around and this is exactly the life I want for myself. And I know we will have this life forever and I cannot wait until we are 70 and would be just as crazy as we are now. Because I know it will be exactly like this. Come on, just look at what our wedding was like.

You are just amazing and wonderful and cool and manly and chill and awesome and I love you with every bone in my body.
Whether it be Valentine’s day, Mid-summer day, Shrove Tuesday or Good Friday. There is no better man for me out there and I hope you will remember our agreement until the end of your life:

  • I will die before you, because I never want to live without you
  • You can never get a new woman, because I never want you to feel what it’s like to have an actual good woman

I hope these two little requirements are fine with you and what else can I end this love letter with than when you have time, please go clean the bathroom.
Just kiiiiddiiiiiiing..Luv ju! (but seriously, if you want to do something good for me in your life, please clean the inside of the fridge, it’s getting super gross)

Damn, I am such a romantic writer that I bring tears to my own eyes… But since it’s actually night time and it’s Valentine’s day only by the calendar then I am telling you I am going to bed. Don’t stay up too late, because you have to take Mari to Daycare in the morning 😉 Be cool!
Your Wife, Mariann Treimann (in case you didn’t figure out who this letter is from)

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Isabel 19. veebruar 2018 at 11:28

    Nii sarnane meie story ja igapäeva eluga (miinus lapsed veel), et natuke imelik hakkas lugeda 😀 Nagu keegi oleks minu mõtted minu eest kirja pannud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kk 17. veebruar 2018 at 00:45

    Appi Mallu mis pilt ?? seda vaadates ei suudaks kyll arvata et sa nyyd nii normaalne oled

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. veebruar 2018 at 09:26

      mis sellel häda :D:D

  • Avatar
    Vasta Katrin 14. veebruar 2018 at 19:12

    Nii armas! ?

  • Avatar
    Vasta Else 14. veebruar 2018 at 13:33

    Nii südamlik! Poetasin pisara! ?

  • Avatar
    Vasta Maarja 14. veebruar 2018 at 11:12

    Tundub kohati väga nagu minu ja mu abikaasa nö love story. Ehkki me samas koolis ei käinud jne. Ja parima sõbra sain kah, kellele praegu rasedana saan palja peega kähiseda, et ta mulle asju ette kannaks ja tube kütaks. Esimese lapse pealt on näha, et erinevalt minust on mõni meist lapsevanemaks suisa sündinud ? no täielik lotovõit! Samamoodi korrutan, et ma pean enne ära surema, sest elusees ei tahaks ilma temata olla. Kõik oleks ju niiiii palju igavam. Vähemalt oskan ma talle palju häid asju vaaritada ja ilusaid lapsi teha, loodame, et ta minuga sama rahul on ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 11:29

      Haha, normaalsed naised, ootame pigem enda surma :D:D

      • Avatar
        Vasta Maarja 14. veebruar 2018 at 13:00

        No ma ükskord muidugi ütlesin talle, et kui ta mingi surmava diagnoosi saab, siis ta peab arvestama, et võib juhtuda, et ma tapan end kiirelt enne ära kui tema maha saab kärvata ????

        Tema vaatas väga kahtlase pilguga ja ütles, et hirmus on see, et ega ta ei ole kindel, kas ma teen nalja või mitte.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 13:09

          Looda, et te siis lapsi ei saa enne, sest nende pärast on viisakas elus olla 😀

  • Avatar
    Vasta M 14. veebruar 2018 at 10:53

    Nii armas !!
    Üks küsimus ,miks te ei osta nõudepesumasinat? Ma ise arvasin aastaid et see üks mõttetu vidin aga täna ei saa üle ega ümber .teil nii ilus köök ,valige mingi ilus nõudekas ja üks probleem elus vähem 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 11:00

      Meil ON nõudepesumasin, aga sellegipoolest ei ole mul huvi neid kraanikausis vedelevaid musti nõusid katsuda, et neid masinasse panna 😀

      • Avatar
        Vasta MP 14. veebruar 2018 at 13:05

        Kohe peale söömise lõpetamist loputad suurema pasa maha kraani all, kui on suuremat plöga mida loputada, ma ei tea kas saad aru 😀 ja siis paned nõudepesumasinasse, isegi ühte minutit ei lähe selle peale, kui igaüks ise oma nõud nii teeb, siis ei teki ka mingit kuhja kraanikaussi. 🙂 No laste nõud jäävad ka teie teha. 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 13:08

          Jaa, aga me keegi ei tee nii :D! See ongi see lõks 😀

          • Avatar
            Hels 14. veebruar 2018 at 13:27

            Sellep2rast ma eriti n6udepesumasina fenomenist aru ei saagi. V6ibolla ainult m6ne suurema peo puhul v6i kui on rohkem lapsi ja terve pere ei s”o”o” koos.
            Sest kui oleks seda viitsimist kohe peale s”o”o”mist n6ud 2ra loputada, siis ei l2heks ju masinat vajagi, ei ole ju miskit kinni kuivanud sinna ja ainu8ksi kerge loputamisega saab enamus asjad puhtaks, ei pea isegi svammi j2rgi k2tt sirutama.

  • Avatar
    Vasta Kaie 14. veebruar 2018 at 10:38

    haha, mul tuli pisar silma selle “mina suren enne sind…” koha peal. Nii armas.

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. veebruar 2018 at 10:31

    Ma ükskord ütlesin mehele:” Vaata, kuidas Malluka mees poputab teda. Peseb nõusid, laseb tal rahus mukkida, mitte ei viska kaks last ka ühte ruumi ja vaata ise, kuidas valmis saad. Mallukas teeb tööd ja üritavad ka kahe lapsega hakkama saada. Mina teen tööd ja pean jõudma veel koristada kõike ise ning kandseldada kahte last samas, kui sina ainult pelad arvutis.” Selle peale mees ütles:” Mees teeb seda sellepärast, et naine toob reaalselt ka pappi sisse mitte nagu sina. Ja kaamerate ees suudavad paljud end vaos hoida.” Eem.. okei, peaks heategevuse ära lõpetama ja reaalselt ka töö eest raha küsima 😀 Mis sest, et kui sa alustad ettevõtmist, siis see ei toogi algul pappi sisse, pigem viib välja. Ühesõnaga, väga tubli mees on. Olen ka üks kadestajate seast 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 10:35

      Ei no hea mees sul siis 😀 Kardo on kogu aeg selline olnud, olenemata sellest, kui palju ma teenin või mitte. Ja nii kaamerate ees kui ka mitte kaamerate ees. Lastega tegelemine ja kodu korrashoid on ju tegelikult mõlema täiskasvanu asi, ei ole ju rohkem ühe või teise töö. See, kellel rohkem aega ja viitsimist, see teeb lihtsalt 😀 Kadestada pole mõtet, oma mehega vaja maha istuda ja asjad selgeks rääkida!

    • Avatar
      Vasta Liise 14. veebruar 2018 at 18:18

      Ma kirjutan siin väga vähe, aga see kommentaar ajas mind küll veidi “keema”. Mitte ainult antud kommenteerija oma, aga kõik juhud (internetis), kus naised kurdavad oma mehe pahede või puuduste üle.

      Siin ei ole koht Marianni kadestamiseks – Sa oled ise endale mehe valinud. See mees peaks Sinu kõrval olema kümneid ja kümneid aastaid, kasvatama teie ühiseid lapsi ja armastama Sind heas kui halvas. Kui sa tegid valiku, et tahad eluaeg ise koristada ja lapsi kantseldada, siis nii on. Kui valisid, et ei teeni enda ega pere jaoks sissetulekut, siis arvesta, et öelgu mees, mida tahes, see raha on tema vaeva ja töötundidega teenitud.

      Selline elukorraldus sobib paljudele – nii naistele kui meestele. Paljud mehed tahavad olla pere “toitjad” ja kaitsjad, nad tunnevad end nii mehelikumalt. Hoidku veel jumal selle eest, et naine peaks sellisest mehest rohkem teenima! Nende kõrval võivad olla naised, kes armastavad “naiseks olemist” – kodu eest hoolitsemist, lastega aja veetmist, söögitegu …

      … kuid kui Sulle see korraldus ei sobi, aga oled sellegipoolest selle valinud, siis ei ole küll siin kedagi kadestada või süüdistada (peale enda). Loota, et mees muutub selle peale, et Sa tema nina all “Malluka toreda mehega” lehvitad, on küll pisut naiivne.

      • Avatar
        Vasta Maarja 14. veebruar 2018 at 20:56

        Amen!

      • Avatar
        Vasta Marvi 14. veebruar 2018 at 23:17

        No täpselt!!! Hästi öeldud!
        Iga naine valib endale samaväärilise mehe ja kui ei sobi, siis lähed vaikselt lahku mitte ei situ teda selja taga oma sõbrannadele või kuskil netis. Väga vastik on kuulda kuidas täiskasvanud naine oma meest kritiseerib ja teistega võrdleb.
        (Mu kommentaar ei ole mõeldud otseselt Kristile, kes üleval pool kommenteeris, lihtsalt sellest ajendatud).

  • Avatar
    Vasta Kreebik 14. veebruar 2018 at 10:30

    Ei no päris tõsiselt – sebi koju nõudepesumasin ja pesukuivati!
    See on muidugi ülitore, et armastav mees need asjad nurisemata ära teeb, aga tegelikult on need ikka nõmedad tegevused mõlemad, nüristavad ja rutiinsed. Sa pead oma kaasat hoidma ju, et ta elaks sinust natukene kauem, nii nagu sa soovisid 😀

    Vahvad pildid seekord. Eriti see punnkõhuga rohutirtsupilt. Ma arvan, et ma polegi ühe naisinimese jalgu enne niimoodi jõllitanud. Nagu oleks kahe erineva inimese jalad all, päris põnev!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 10:33

      Meil on nii nõudepesumasin, kui kuivati :D!

      • Avatar
        Vasta Kreebik 15. veebruar 2018 at 20:49

        Soh? Siis Kardole järelikult lihtsalt meeldib nõusid pesta. Mõne jaoks pidavat see väikese lõõgastuse eest olema, kuigi ma ei usu kedagi, kes sellist juttu räägib.

  • Avatar
    Vasta Chrissy 14. veebruar 2018 at 10:29

    Appi kui lahe sa ikka oled ! ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 14. veebruar 2018 at 02:28

    Awwww… Nii tore, kui on, kellele kirjutada. Õnneseen!

  • Avatar
    Vasta Kardo Treimann 14. veebruar 2018 at 01:13

    Väga oivaline armastuskiri! Eks ma jätka samas vaimus ja varsti tulen magama. Eks mingi päev vaatab seda vannitoa ja külmkapi ongelmat 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. veebruar 2018 at 09:51

      Ei no jah, väga külm vastus. Lahus!

      • Avatar
        Vasta Janne 14. veebruar 2018 at 10:37

        ?

      • Avatar
        Vasta engisekene 14. veebruar 2018 at 11:04

        😀 😀 😀 aga kiri on armas 🙂 ja need,kelle suhtes on igapäevaselt huumorit, nende kooselu jätkubki elupäevade lõpuni 🙂