Eelmine aasta toimus see playnupp nii, et ma ise ka ei saanud aru, kus ja millal see toimub ja misasi see üldse on. Triinu blogist lugesin, et ta käis…Kui ma õigesti mäletan, siis mind kutsuti ise ka, aga kuna mingit infot selle kohta ma ei teadnud, siis eeldasin, et see on mingi juutuuberite üritus ja kohale ma ei läinud. Ega ma muidugi palju mööda pannud, sest see ongi suures osas juutuuberite üritus ja kuna ma neid ei jälgi, siis ei jõudnud ka minuni mimgi reklaam.

Sel aastal sain jälle kutse, et olen nomineeritud. Noh, ma teadsin, et ma olen nomineeritud, sest ma ise jagasin seda linki ja ütlesin, et kes viitsib, võib hääletada ka. Aga sellegipoolest ei arvanud, et ma sinna üritusele jõuan. Nimelt toimus ju laupäeval see Kätu üllatusüritus ja peale seda oli lihtsalt nii suur väsimus peal, et hoia ja keela. Ometi mulle saadeti järjest kirju ja lõpuks helistati ka, et kas ma ikka tulen. Siis ma sain aru, et ju siis ma mingi auhinna saan, sest miks nad mind ikka nii meeletult taga ajaksid, ega ma nüüd nii äge ka ei ole, kelle austatud kohalolekut kõik pikisilmi ootaksid :D

Igatahes eeldasin ma lolli peaga, et eks seal maksimum tunnikene läheb, seega võtsin kogu kamba kaasa. Ehk siis lapsed + Kardo. Seal sain kohe teada, et minu kategooria auhindasid jagatakse alles poole kuue paiku, seega sai mul õnn ja rõõm seal megapikalt lastega ringi vaaruda.

Viga 1: võtsin kaasa lapsed.

Viga 2: panin jalga kontsad.

Õnneks oli olukord isegi päris ok, hoolimata sellest, et lapsed jooksid ringi ja lunisid kommi. Või noh, üks lunis. Vahepeal oli mingi paus, kus kogu saalitäis väikseid lapsi välja imbus ja oma iidolitega pilti tegid. ISEGI MINU JUURDE tulid mingid väiksed lapsed pilte tegema – hiljem muidugi täpsustasid, et nende ema on suur fänn. Nojah, pean vist õnnelik olema, et keegi ei öelnud, et: “Sa olid mu vanaema klassiõde, selle pärast ma sind teangi!”. See oleks margim olnud.

Igatahes, lõpuks ma siis võitsingi. Ma seal laval mõtlesin, et oleks vb pidanud kasvõi ÜHE lause enne välja mõtlema, mis ma ütlen, aga ma suutsin lavale joostes vaid palvetada, et ma treppidel oma hambaid välja ei kukuks. Igatahes, sain auhinna ja plagasime kodu poole.

Seal üritusel olla oli küll selline tunne, et jeesus küll, ma ei kuulu siia kohe kindlasti. Kõik olid niii noored ja kaunid ja kes polnud noored, olid lihtsalt sätitud ja ilusad. Ma olin lihtsalt teksastes ja #muhoov Männiku pusas. Ma ei arvanud, et see mingi laadiidaa üritus on. Aga auhind oli selline:

Aitäh kõikidele, kes hääletasid!


Last year the Playnupp event went by so I didn’t even know about it, I didn’t know where and when it happened and what it even is. I read Triinu’s blog where she mentioned she went..If I remember correctly I was even invited, but since I had no information on it, I figured it’s a youtuber event and I didn’t go. I wasn’t too far off, because in most part it is a youtuber event and since I don’t follow them, I didn’t get any information on it.

This year I got an invite again and I was nominated. Well, I knew I was nominated, because I shared a link and told you guys to vote, if you want. But I didn’t think I was actually going to make it to the event itself. Because it happened on Saturday when we had the surprise event for Kätu and after that I just felt super tired. But they kept sending me letters and ended up calling as well to confirm, that I was going. Then I figured I must be getting an award of some kind, why would they keep hounding me if I wasn’t getting anything, I am not so cool that everyone just anticipates me to just be there :D

Anyway, I figured it will be max an hour, so I brought the whole gang – the kids + Kardo. When we got there I found out right away that my category will be announced at around 5:30, so we had a lot of time to hang out there with the kids.

Mistake 1: Bringing the kids

Mistake 2: Wearing high heels

Luckily it wasn’t too bad, despite the kids running around and begging for candy. Well, one of them was begging for candy. The event had an intermission so a herd of kids came out to take pictures with their idols. a few kids came up to EVEN ME to take pictures – later, of course, specifying that their mom is a big fan. I guess I need to be happy that no one said “You were my grandma’s classmate, that’s why I know you”. That would’ve been even more embarrassing .

Anyway, I ended up winning an award. When I was up on stage I thought I maybe should’ve had at least one sentence prepared to say for when I accept my award, but not falling on my face while walking up the stairs was the only thing I could think about. Anyway, I got the award and we went home.

I felt so out of place being at that event. Everyone was soooo young and beautiful and who weren’t young were very well dressed and glammed up. I was just in jeans and in a #muhoov Männiku sweatshirt. I didn’t expect it to be so la-di-daa.

Thanks to everyone who voted!

Jaga: