Uncategorized

Playnupust

7. märts 2018

Eelmine aasta toimus see playnupp nii, et ma ise ka ei saanud aru, kus ja millal see toimub ja misasi see üldse on. Triinu blogist lugesin, et ta käis…Kui ma õigesti mäletan, siis mind kutsuti ise ka, aga kuna mingit infot selle kohta ma ei teadnud, siis eeldasin, et see on mingi juutuuberite üritus ja kohale ma ei läinud. Ega ma muidugi palju mööda pannud, sest see ongi suures osas juutuuberite üritus ja kuna ma neid ei jälgi, siis ei jõudnud ka minuni mimgi reklaam.

Sel aastal sain jälle kutse, et olen nomineeritud. Noh, ma teadsin, et ma olen nomineeritud, sest ma ise jagasin seda linki ja ütlesin, et kes viitsib, võib hääletada ka. Aga sellegipoolest ei arvanud, et ma sinna üritusele jõuan. Nimelt toimus ju laupäeval see Kätu üllatusüritus ja peale seda oli lihtsalt nii suur väsimus peal, et hoia ja keela. Ometi mulle saadeti järjest kirju ja lõpuks helistati ka, et kas ma ikka tulen. Siis ma sain aru, et ju siis ma mingi auhinna saan, sest miks nad mind ikka nii meeletult taga ajaksid, ega ma nüüd nii äge ka ei ole, kelle austatud kohalolekut kõik pikisilmi ootaksid 😀

Igatahes eeldasin ma lolli peaga, et eks seal maksimum tunnikene läheb, seega võtsin kogu kamba kaasa. Ehk siis lapsed + Kardo. Seal sain kohe teada, et minu kategooria auhindasid jagatakse alles poole kuue paiku, seega sai mul õnn ja rõõm seal megapikalt lastega ringi vaaruda.

Viga 1: võtsin kaasa lapsed.

Viga 2: panin jalga kontsad.

Õnneks oli olukord isegi päris ok, hoolimata sellest, et lapsed jooksid ringi ja lunisid kommi. Või noh, üks lunis. Vahepeal oli mingi paus, kus kogu saalitäis väikseid lapsi välja imbus ja oma iidolitega pilti tegid. ISEGI MINU JUURDE tulid mingid väiksed lapsed pilte tegema – hiljem muidugi täpsustasid, et nende ema on suur fänn. Nojah, pean vist õnnelik olema, et keegi ei öelnud, et: “Sa olid mu vanaema klassiõde, selle pärast ma sind teangi!”. See oleks margim olnud.

Igatahes, lõpuks ma siis võitsingi. Ma seal laval mõtlesin, et oleks vb pidanud kasvõi ÜHE lause enne välja mõtlema, mis ma ütlen, aga ma suutsin lavale joostes vaid palvetada, et ma treppidel oma hambaid välja ei kukuks. Igatahes, sain auhinna ja plagasime kodu poole.

Seal üritusel olla oli küll selline tunne, et jeesus küll, ma ei kuulu siia kohe kindlasti. Kõik olid niii noored ja kaunid ja kes polnud noored, olid lihtsalt sätitud ja ilusad. Ma olin lihtsalt teksastes ja #muhoov Männiku pusas. Ma ei arvanud, et see mingi laadiidaa üritus on. Aga auhind oli selline:

Aitäh kõikidele, kes hääletasid!


Last year the Playnupp event went by so I didn’t even know about it, I didn’t know where and when it happened and what it even is. I read Triinu’s blog where she mentioned she went..If I remember correctly I was even invited, but since I had no information on it, I figured it’s a youtuber event and I didn’t go. I wasn’t too far off, because in most part it is a youtuber event and since I don’t follow them, I didn’t get any information on it.

This year I got an invite again and I was nominated. Well, I knew I was nominated, because I shared a link and told you guys to vote, if you want. But I didn’t think I was actually going to make it to the event itself. Because it happened on Saturday when we had the surprise event for Kätu and after that I just felt super tired. But they kept sending me letters and ended up calling as well to confirm, that I was going. Then I figured I must be getting an award of some kind, why would they keep hounding me if I wasn’t getting anything, I am not so cool that everyone just anticipates me to just be there 😀

Anyway, I figured it will be max an hour, so I brought the whole gang – the kids + Kardo. When we got there I found out right away that my category will be announced at around 5:30, so we had a lot of time to hang out there with the kids.

Mistake 1: Bringing the kids

Mistake 2: Wearing high heels

Luckily it wasn’t too bad, despite the kids running around and begging for candy. Well, one of them was begging for candy. The event had an intermission so a herd of kids came out to take pictures with their idols. a few kids came up to EVEN ME to take pictures – later, of course, specifying that their mom is a big fan. I guess I need to be happy that no one said “You were my grandma’s classmate, that’s why I know you”. That would’ve been even more embarrassing .

Anyway, I ended up winning an award. When I was up on stage I thought I maybe should’ve had at least one sentence prepared to say for when I accept my award, but not falling on my face while walking up the stairs was the only thing I could think about. Anyway, I got the award and we went home.

I felt so out of place being at that event. Everyone was soooo young and beautiful and who weren’t young were very well dressed and glammed up. I was just in jeans and in a #muhoov Männiku sweatshirt. I didn’t expect it to be so la-di-daa.

Thanks to everyone who voted!

Loe ka neid postitusi!

26 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta minna 8. märts 2018 at 23:25

  Super lux ja lahe värk!

 • Avatar
  Vasta Pille 8. märts 2018 at 20:42

  Täitsa siiras huvi, et nüüd kui sul on Playnupu kogemus ka olemas, siis kuidas tunne on? Kas tõenäolisem on see, et ühel päeval EBA juurde (misiganes moel) naased või pigem on sinu meelest potentsiaali ikkagi Playnupul? Ma vaatasin seda laivi ja no ma ei näe, et sinna mingi kümme ja rohkem blogikategooriat tekib. “Aasta blogija” ei ole isegi mitte ligilähedaselt piisav sellele, kui palju häid blogijaid tunnustust väärivad. Kuidagi nukker olukord…

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. märts 2018 at 20:49

   Kui ma aus olen, siis tundus see blogijate kategooria sinna pandud ainult seetõttu, et blogijaid on ju ka sotsmeedias. Ei usu, et keegi mind sealt teadis, (va aasta snapchati auhinna saaja, kes mu nime kuuldes minust 2m kaugusel BUUUUU karjus 😀 ta vast teadis :D). EBA on ikka blogijate pärusmaa, tunduvalt rohkem kui Playnupp. Ja ma ei saaks ka öelda, et Playnupp nüüd jube palju professionaalsem ja ma ei tea mida oleks olnud, suuremas ruumis lihtsalt 😀 Sellist omavahel suhtlemist ei olnud – olid fännid ja nn staarid.

   • Avatar
    Vasta Hmm 10. märts 2018 at 12:52

    Imelik, et ta “BUU” karjus, sest ta on minu arust snapchatis öelnud, et ta on küll Marimummu sõbranna, aga Mallukas meeldib talle ikkagi väga ?

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 10. märts 2018 at 12:55

     äkki see oli siis üks väga imelik WOOOO 😀 ?

 • Avatar
  Vasta MP 8. märts 2018 at 08:56

  Minu kommentaari ei lasknudki ülesse, ometigi selles ei olnud midagi halba ju öeldud, vaid minu arvamus, et mõtled täiega üle nende piltide koha pealt. 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. märts 2018 at 09:02

   ma olen kõik üles lasknud, ei näe sinult ühtegi muud kommentaari siin?

   • Avatar
    Vasta MP 8. märts 2018 at 09:26

    Siis järelikult läks minul midagi valesti. Igastahes jah, vaatasin neid pilte ja polnud neil häda midagi, täitsa tavaline, lihtne ja kena nägid välja, seega ma ei saanud aru sinu jonnimisest nende piltide suhtes, sest oma blogisse oled ju veel hullemaid pilte lisanud, sorakil juuksed jne… 😀 Sealsetel piltidel oled ju puhta printsess, seega tšilli, mõtled täiega üle. 🙂 Ja ILUSAT NAISTEPÄEVA! 🙂

    • Mallukas
     Vasta Mallukas 8. märts 2018 at 10:00

     Ma arvan, et pigem on see, et kui ma ise panen endast suva pilte, siis ma olen need ISE pannud 😀 ma ei taha, et teised minu eest valikuid teevad 😀 aga sulle ka head naistepäeva!

 • Avatar
  Vasta Mia 8. märts 2018 at 06:27

  Mille poolest Playnupp Blogiauhindadest erines?
  Kas Playnupu nodi tuli ka reklaamida?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. märts 2018 at 08:13

   Ei olnud öeldud küll, et reklaamige. Lihtsalt niisama näitasin kingikotti.

 • Avatar
  Vasta Merks 7. märts 2018 at 21:14

  See juukseõli on lihtsalt maailma parim, proovi kindlasti. Lõhn on ka mega hea ?

 • Avatar
  Vasta Lily 7. märts 2018 at 19:53

  Läksin ka korra mingile Playnuppu kajastavale artiklile, loen:

  “Rahva valitud: Aasta parim Podcast – Tussisööjad”

  Eeee….

  • Avatar
   Vasta Liis 8. märts 2018 at 01:05

   Nimi on veidi imelik jah, aga tegemist on muidu päris hea podcastiga.

 • Avatar
  Vasta Liisi 7. märts 2018 at 15:41

  Pffff, fotograaf on suutnud Brigitestki lotiga pilte teha.

 • Avatar
  Vasta Sirle 7. märts 2018 at 15:27

  Kahjuks kõikides Eesti portaalides töötavad fotograafid panevad kõik pildid üles, mida nad teevad. Väga tihti on pildid nii koledad, et piinlik on neid vaadata. Ma saan aru, et kui üritus hakkab kell 19.00, siis portaali eesmärk on 19.15 juba pilte näidata, aga kvaliteeti väga tihti ei ole. Kole vaadata.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. märts 2018 at 15:59

   Ma olen ise töötanud kollases meedias, aga MINU AJAL oli ikka nii, et kui keegi palus midagi maha võtta, siis võeti ka 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 7. märts 2018 at 17:06

    Ma pole kindel, aga vahepeal on vist seadus muutunud, et oma viga, kui avalikus kohas oled ja pildile jääd.

 • Avatar
  Vasta Helena 7. märts 2018 at 15:12

  1. Need Inebrya Ice Cream tooted on maailma parimad!!!!!!!
  2. Ma vaatasin ka neid pilte ja no tõesti ei ole väga õnnestunud, aga ma arvan, et sa reageerid üle, sest ma vaatasin ürituse otseülekannet järele ja no videopildis sa ka väga peenike välja ei näinud. Ma pigem ütleksin, ebaõnnestunud riietevalik, sest lohvakamad riided teevadki tegelikult palju suuremaks kui õige lõikega rohkem ümber pluusid.
  Peace!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. märts 2018 at 15:19

   Ma polegi väitnud, et ma peaks peenike välja nägema piltidel, kui ma seda tegelikult ei ole – ma väidan, et pildid on ebaõnnestunud, nagu sa ka ise ütlesid.

  • Avatar
   Vasta Kristi 7. märts 2018 at 16:36

   Olen esimese väitega nõus. Head šampoonid ja suurtel pudelitel on ulmeliselt odav hind.
   Teise väite kohta ei oska midagi öelda, sest ma ei viitsi neid koledaid pilte vaatama minna (kõik pidid koledad olema ju)

 • Avatar
  Vasta Penelope 7. märts 2018 at 15:05

  Hirmsasti venis see üritus. Ma saan aru, et Swedbank ja Sportland on sponsorid, aga sada korda neid reklaame vaadata viskas ikka üle küll. Läksin poole pealt minema, sest ei jaksanud enam neid reklaame seal vaadata.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. märts 2018 at 15:10

   Ma seal suures saalis toimuvast ei oska üldse eriti midagi öelda, sest ma jooksin ukse taga lastega 😀

 • Avatar
  Vasta kurij 7. märts 2018 at 14:40

  Vaatasin pilte, tõesti on jubedad (mida sina irl ei ole). See krdi fotograaf ei oska ju pildistada, kes teeb kuskilt kaugelt alt pilti, ei tehta ju alt üles pilte.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 7. märts 2018 at 14:42

   Ma eemaldasin su kommentaarist solvangu (pärast on uus kohtuasi kaelas :D) aga ma nõustun, et kuigi ma nüüd mingi Vogue kaanemodell kohe kindlasti ei ole, siis need seal on ikka VÄGA ebaõnnestunud fotod.