Kingiloos KODU LAPSED Lasteasjad Lende Mari

lastetuba ja Ikea*

20. märts 2018

Meil on maja peale kolm pesukorvi, see tähendab seda, et umbes pooled riietest on kogu aeg siis kas pesukorvis, pesumasinas või kuivatusrestil. See tähendas omakorda seda, et iga jumala kord, kui lastele midagi selga otsisime, siis tundus pidevalt, et MIDAGI pole neile selga panna. Olukorda tegi nadimaks ka see, et kõik lasteriided olid surutud ühte väiksesse kummutisse, kus oli juba lõpuks võimatu aru saada, mis on Mari oma ja mis Lende oma. Sain aru, et selle kaose lahendab ainult see, kui ma mõlemale lapsele oma riidekapi ostan. See nõudis päris kõva otsimist, sest tuba on tegelikult asju üsna täis, kuid õnneks leidsin Ikeast sobiva suurusega kapid ja tõstsin tuba ümber, nii et lõpptulemusega võib juba päris rahule jääda.

Kuna mul endal Soome asja ei olnud, siis pöördusin jälle Kaspar&Kaubik‘u poole, kellelt ma korduvalt Ikeast asju tellinud olen. Muuseas, minu nipp – ma hoian silma peal, millal Kaspar Leetu läheb, sest seal on asjad tihtipeale TUNDUVALT odavamad. Näiteks kui ma stuudiosse möööblit tellisin (riiuleid ja paar garderoobiosa) oleks Leedu ja Helsingi Ikeate arvete vahe olnud lausa 59€! Ja kuna tellides maksab see sama palju, kas tellida Soomest või Leedust, siis olengi mina oma ostud Leedust teinud. Noh, muidugi oleneb ka, et kas sa viitsid oodata või mitte (Soomes käib ta vist natukene tihemini).

Kuna need kapid oleks mul mingi… neljas või viies tellimus olnud, siis lõpuks uuris Kaspar ise, et äkki teeme väikse diili äkki ma raatsiks ka oma blogis tema tegemisi mainida – noh, et ta soovijatele Ikeast kraami toob. Mul polnud selle vastu mitte midagi, sest nagu öeldud – kasutasin ma ta teenuseid ka enne koostööpakkumist ja kasutan nii kaua, kuni see Ikea ükskord Eestisse jõuab. Kuna ta käib üsna tihti, siis kaua ootama ei pea. Ma ju selline, et tahan kõike KOHE!

Igatahes sain ma oma kapid kätte, enamik lasteriideid sorteeritud ja kohe tekkis tahtmine teile oma lastetuba näidata, nii kaua kuni väiksed rüüstajad kõike veel laiali tassinud ei ole. Muidugi on see tuba (nagu ka ülejäänud maja) Tallinn, mis iial valmis ei saa, sest juba on mul mõtteid, mida ma teisiti teha tahan.

Selles kummutis olid enne KÕIK lasteasjad.

Nüüd on seal kõik pusled ja lauamängud

See värviline turnikas nagu ÜLDSE ei sobi tuppa, aga lastele nii meeldib, seega las ta aga olla, ega kõik ei saa ka roosa olla 😀

See narivoodi on nii armas ja hubane, aga ma juba tellisin lastele uue voodi. Üldse ei oleks tahtnud, aga pole midagi teha – Marile ei meeldi üleval olla ja kunagi tahaks ikka kõik lapsed oma tuppa saada. Seega on vaja lahendust, kus mõlemad lapsed saavad “maas” olla.

Ise ma küll magaks seal pesas

Mari garderoobist moodustab 80% KLEIDID! 😀

Lende kapike on niru, pooled rippuvatest asjadest on ka Mari seelikud ja kleidid. Aga noh, ta pole kleidifänn ka – põhiriided on pluus ja püksid. See suur hunnik bodysid on ka juba üsna kasutud – ei kanna enam.

Kuna ma olen kindel, et nii mõnelgi teie seast oleks soovi lastetuppa midagi juurde soetada, või okei – ma ei hakka diskrimineerima neid, kellel lapsi pole, sest Ikeast leiab vist igaüks endale midagi vajalikku. Seega loosin üheskoos Kaspar&Kaubikuga 100€ kinkekaardi!

Et kinkekaardi loosimises osaleda:

  • Mine jaga Facbookis seda loosipilti (SIIN).
  • Hakka Kaspar&Kaubik sõbraks (SIIN).
  • Vali välja toode, mille sa võidu korral soetaksid ja anna sellest teada kas siin postituse all, või FBis sama pildi all.

Võitja loosime välja juba nädala pärast !

*Loos on sündinud koostöös Kaspar&Kaubikuga, postitus osaliselt kah, aga enamus osa sellest postitusest oli ikka see, et ma tahtsin näidata, et meie lastetuba üle aasta korras oli… 😀 

Loe ka neid postitusi!

92 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta ANNELI 25. märts 2018 at 22:29

    Ühest heast ja korralikust ning lihtsast vaibast tunnen puudust –
    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60320715/

  • Avatar
    Vasta Mari 25. märts 2018 at 18:49

    Väga ilusad kapid! 🙂 Telliksin endalegi, aga peame vist garderoobikapi teed minema, et kõik kola ära peita.
    Ma igakord ikka imetlen kui mõnusa ja hubase pesa sa oled oma perele loonud. 🙂 Mõnel ikka on silma ja maitset.

    Aga kui mängu juurde minna, siis enda juulibeebile on plaan tellida selline kummut: https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40374281/
    Tegelikult olen juba Kasparilt ka transpordihindu uurinud, aga mis saaks parem olla kui 100eurine kinkekaart! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 25. märts 2018 at 11:15

    Mul on lähiajal plaanis osta lastele ikeast mänguköök. Kinkekas kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Piret 25. märts 2018 at 08:41

    Meil läheb varsti söögitooli vaja, seega Antilop tool oleks kindel, mille soetaksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret Marder 25. märts 2018 at 08:13

    Kui mäng veel kestab siis kingiksin oma lapsele ikea mänguköögi ?
    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/duktig-leikkikeittioe-60319972/

  • Avatar
    Vasta Kristi 24. märts 2018 at 12:57

    Meil on lapse asju nii palju kogunenud, et oleks tarvis ühte sellist vigurit (soome keelt ei mõika, nii et vaatasin inglise lehelt) http://www.ikea.com/gb/en/products/childrens-ikea-products/children-3-7/childrens-storage-furniture/trofast-storage-combination-white-pink-spr-89857541/

  • Avatar
    Vasta Birgit 23. märts 2018 at 08:45

    Ma ostaksin ilmselt uued hallid saunalinad ja mõne väiksema rätiku ka ? need on sellised asjad, mida otseselt vaja ei ole, aga tahaks, et kõik oleks ühte värvi ja kingitusena raatsiksin selle raha rätikute peale kulutada küll ?

    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/fraejen-kylpypyyhe-iso-harmaa-80159208/

  • Avatar
    Vasta Nele Kõli 22. märts 2018 at 22:03

    Üks korralik riidekapp

  • Avatar
    Vasta Mari 22. märts 2018 at 10:55

    Mind huvitab hoopis, et kust see tore nari pärit on? Mul on vaja just midagi sellist osta oma pisikestele. Ps.Kui maha müüa soov on, võid teada anda:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. märts 2018 at 11:25

      googelda “mallukas nari” ja saad kõik vastused

  • Avatar
    Vasta Brenda 21. märts 2018 at 14:51

    Seda postitust alustades olin ma nii tormakas, et tellisin kohe Kaspari käest Antilop söögitooli, oleks teadnud, et loos on, oleks hilisemaks jätnud. Oleks oma loosiõnne tõsiselt proovile pannud. 😀 Hetkel nagu ei teagi rohkem, mida IKEAst tahaks. Majas on hetkel kaks rüüstajast kassi ja laps hakkab ka varsti ringi paterdama, ju siis kõik katki läheb ja väljavahetamist tahab. 😀

  • Avatar
    Vasta E 21. märts 2018 at 10:15

    Mina valiksin endale meigilaua või kirjutuslaua, mis sobiks meikimiseks. Praegu on mu n-ö meigilauaks pesumasin magamistoas.. ?

  • Avatar
    Vasta Mannu 21. märts 2018 at 08:39

    Ilus nari. Tavaliselt saab neid kaheks eraldi voodiks ka teha. Kui redel ära võtta ja ülemine lahti kruvida. Võibolla lastel suuremana tuju jälle naris magada 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. märts 2018 at 12:56

      muidugi saab, aga mul pole ruumi kausutada neid eraldi

  • Avatar
    Vasta Käthlin Kondike 21. märts 2018 at 08:17

    Hei. Äkki viitsid selle kapi lingi panna leedu kataloogist. Ma ei oska seda sealt otsida:).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. märts 2018 at 12:56

      lastetoa mööbli all on

  • Avatar
    Vasta Meke 21. märts 2018 at 00:57

    Võidu korral valiksin ka enda printsessi tuppa kapi. Pikemat aega mõtlen, et ainult kummutist jääb väheks.

  • Avatar
    Vasta Maarja 21. märts 2018 at 00:05

    Nii palju mööblitükke puudu, et raske ühte konkreetsetki välja tuua. Aga tõenäoliselt riidekapp 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 20. märts 2018 at 23:03

    Ma sooviksin seda sama riidekappi oma lapse tuppa:)

  • Avatar
    Vasta Anneli 20. märts 2018 at 22:16

    Ma olen täiesti kummuti-haige, nii et minu ilusasse valgesse koju sobiks veel üks kummut 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirjam Tammerik 20. märts 2018 at 22:02

    Mänguköök?

  • Avatar
    Vasta Age 20. märts 2018 at 21:53

    Mallu, super armas lastetuba!! 😉
    Võidu korral võtaksin Ikeast kaks öökappi.
    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80309241/

    Kuna soetasime hiljuti enda esimese kodu, siis seinu ja nurgakesi on muidugi palju, kuhu mingi mööbliese paigutada tuleks.
    Hetkel jäi Ikea lehel silma valge öökapp, mida meil tegelikult kahte vaja läheks 😉

  • Avatar
    Vasta Teele 20. märts 2018 at 21:27

    Vōidu korral valiksin selle voodi https://m2.ikea.com/fi/fi/p/slaekt-saengynrunko-ja-saelepohja-valkoinen-s79227755/, kuna tüdruk juba 3 aastane ja magab ikka minu kõrval. Päris kitsas on nii,kui ta igate pidi koguaeg keerutab ennast.?

  • Avatar
    Vasta Sigrid R. 20. märts 2018 at 21:12

    Vot üks ilus ja korralik söögilaud on meil küll puudu! Täpselt ei teagi, millist sooviks, aga ei hakka vaatamagi enne, kui võit käes. Muidu ajan niisama “kiima” ennast 😀 praegune laud on üsna kurb.
    Praegu sööme vahetustega. Enne lapsed, siis mina ning abikaasa üldse arvuti laua taga, sest ei jõua oma korda ära oodata 😀 😀

    Seega… Pöidlad pihus ja loodame, et saame varsti ühtse perena neljakesi lauaääres õhtustada ja päevaseid muljeid vaelada :*

  • Avatar
    Vasta Kätu 20. märts 2018 at 20:51

    Valiksin selle riiuli moodi asja, kus need roosad kastikesed mänguasjade jaoks sees on. Ma lausa vajan seda ?
    Aga olen pikalt jälginud ka seda laud+2 tooli oleks ideaalne lastetuppa, et õed saaksid oma vahel 2 kesi laua taga istuda. Kuna mõlemal sünnipäev aprilli algul,siis oleks ideaalne kink

  • Avatar
    Vasta Kätu 20. märts 2018 at 20:49

    Olen ammu jälginud Seda riiuli varianti,kus need roosad kastikesed sees…nii hea oleks meie valminud lastetuppa ja mänguasjad sisse ?

    Ning samuti sümpatiseeriks meile laud+ 2 tooli…saavad õed kahekesi laua taga mängida. Võit oleks super, kirss tordil,mõlemil aprilli algul sünnipäev ?

  • Avatar
    Vasta Tiia 20. märts 2018 at 20:48

    Ikea tooted on väga ilusad.Lähtusin sellest,et lõpetasin väikese remondi vannitoas,aga valgustid veel puuduvad.Ikeas on väga stiilsed valgustid.Mu vannituba näeks välja poole valgem ja ilusam nendega.
    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50248070/ ja https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60228514/

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. märts 2018 at 20:35

    Oi kuidas tahaks ka Ikeasse ise minna ? agaa, ootame kuniks laps suurem.
    Senikaua aga naudiks hea meelega vôitu – ammu juba tahan lapsele kuulsat Ikea rohelist pissipotti ja Ikea Antilop söögitooli ?

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 20. märts 2018 at 20:31

    Just! lõpetasime IKEA lehtede vaatamise, et laste mänguasjadele riiul/kapp välja valida ja mõttes tellimine Kaspar ja kaubik kaudu;) ja nüüd scrollides FB sattusin sellele postitusele:) Valituks osutub Kallax sarjast midagi ja suurus on veel arutlusel.

  • Avatar
    Vasta LAURA 20. märts 2018 at 20:20

    Mina kysiks hoopis, et kui praktiline selline kapp on? Olen ka kapi/riiuli/kummuti otsingul, aga kõik minu arvates lapse seisukohalt jube ebapraktilised, sest;
    1) viitsivad/oskavad nad jee riideid nagile panna ja sealt ära võtta
    2) ilusad riiderivid on laiali lammutatud pmst kohe peale ladumist
    Ma tahaks, et lapsed orienteeruksid ka ise enda riidekapis ja oskaks sealt asju võtta/panna ning seetõttu pole ma leidnud midagi, mis mu kriteeriumitele vastaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 20:25

      Mul nii tited, et need nagunii ise midagi sinna ilusasti ei lao, võtta oskavad 😀

    • Avatar
      Vasta Maarja Luik 20. märts 2018 at 23:36

      Mu neljane paneb ise asju riidepuudele ja kappi. Aga igapäevaasjad on siiski kummutis nö teemade kaupa: pluusid eraldi, retukad jm püksid eraldi, sokid ja alukad eraldi. Laps ise valib ka lasteaia asjad, aitab oeale pesu riided kokku lappida ja sahtlitesse panna. Nad saavad edukalt hakkama kui lasta aidata ja juhendada veidi 😉

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. märts 2018 at 20:18

    Ma olen täielik ikea-idioot ja ei saa nendest kodulehtedest absoluutselt sotti, aga silme ees on täiesti selge visioon kapist, mille ma sealt välja valiksin!

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. märts 2018 at 20:07

    Ma usun, et karpe pole kunagi liiga palju https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/living_room/10550/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 20:13

      saja euri eest saab neid omajagu jah 😀

  • Avatar
    Vasta triinu 20. märts 2018 at 19:55

    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/duktig-leikkikeittioe-60319972/
    Mirtelile köök?

  • Avatar
    Vasta GerliK 20. märts 2018 at 19:03

    Heameelega mõtleks juba suve peale ja ostaks IKEAst mõnusa rõdumööbli:)

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2018 at 19:00

    Mul jäi puudu nendest riiulitest näiteks https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50263838/ neli tükki oleks vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 20. märts 2018 at 18:26

    Lapsele oma voodit on vaja, hetkel ta võrevoodis veel.

  • Avatar
    Vasta Ann 20. märts 2018 at 18:08

    Meie tüdrukutele oleks vaja narivoodit?. Tuppa saaks siis palju, palju mänguruumi juurde?
    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/tuffing-kerrossaenky-tummanharmaa-00239233/

  • Avatar
    Vasta Kats 20. märts 2018 at 17:34

    Oi meil oleks Ikeast nii palju asju vaja- riiulit, kummutit, suuremale plikale voodit, elutoa lauda, telekalauda ja no seda mänguasjade kappi ka, mis võibolla poleks esimene valik, aga tundub mega praktiline ?
    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/trofast-saeilytyskokonaisuus-maenty-vaaleaksi-petsattu-maenty-oranssi-s69102223/

  • Avatar
    Vasta Anne 20. märts 2018 at 16:29

    Ikka rõdule ürtidele oleks riiulit vaja, et nad seal päikesekäes mõnusasti kasvada saaksid.
    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50384840/

  • Avatar
    Vasta Sigrid 20. märts 2018 at 16:27

    Kuna oleme oma esimesse koju kolimas abikaasa ja beebiga, siis oleks palju asju vaja. Vannituppa, kööki ja beebile ka. See kinkekas oleks meile väga abiks, kuna väljaminekuid seoses kolimisega on niigi väga palju :).

  • Avatar
    Vasta Brigitta 20. märts 2018 at 16:26

    Mina sooviks sellist kummutit: https://m2.ikea.com/fi/fi/p/songesand-lipasto-3-laatikkoa-valkoinen-90366839/ ?
    Kolimisest saadik on mu riided pappkastis, kuna sellist väikest ja sobivat kappi pole veel leidnud ?

  • Avatar
    Vasta Siret 20. märts 2018 at 16:15

    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/ekedalen-ruokapoeytae-jatkettava-tammi-40340837/ Selline laud sobiks hästi uude ja väiksesse koju

  • Avatar
    Vasta Karin 20. märts 2018 at 16:13

    Kas lipukett on iseõmmeldud? Kui suur on tuba? Tundub kena ja helge ning üldse mitte väike.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 17:02

      Sõbranna õmbles. Tuba on… issand ma ei teagi mitu ruutu. Väike pole, aga asju täis 😀

  • Avatar
    Vasta Ave 20. märts 2018 at 16:07

    Ma olen plaaninud lastele sellist narivoodit soetada, kui müügiks läheb, olen huviline 🙂

  • Avatar
    Vasta RL 20. märts 2018 at 16:04

    Tere!

    Mina tunnen suurt huvi nende riidest?korvide kohta (seina ääres, mänguasjad sees), kust need on tellitud/saadud?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 20. märts 2018 at 15:51

    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/trofast-saeilytyskokonaisuus-valkoinen-roosa-s89857541/

    Mul on seda lausa hädasti vaja, kahe lapse mänguasjad vajaksid vähe paremat kohta kui hetkel on ??

  • Avatar
    Vasta Avokaado 20. märts 2018 at 15:28

    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/arstid-lattiavalaisin-nikkeloeity-valkoinen-60163862/ valiksin selle põrandalambi 🙂
    Ja Trofast kastidega riiul lastetuppa kuluks ka ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Maili 20. märts 2018 at 15:28

    https://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/50284647/

    Mina sooviksin sellist diivanvoodit oma 12.aastasele kutile.
    Tema voodi võtab liialt ruumi kaunis pisikeses toas, kuid ta on juba piisavalt suur, et omada natuke rohkem ruumi.
    Saaksin tema toast Suure Poisi Toa. 🙂

  • Avatar
    Vasta E* 20. märts 2018 at 15:21

    Lastetoas võiks pisikese venna võrevoodist välja päästa – uus voodi koos uue voodipesuga ei teeks paha 😉

  • Avatar
    Vasta Miina 20. märts 2018 at 15:17

    Sooviksin beebile sarnast riidekappi nagu sinu lastel ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2018 at 14:56

    Sooviks oma tibule ka riidekappi – praegu ongi kõik asjad laiali ja selga pole ikka midagi panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2018 at 14:53

    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/duktig-leikkikeittioe-60319972/

    See mänguköök oleks fantast valik 🙂

    Ps. Super armas lastetuba. 🙂

  • Avatar
    Vasta Evy 20. märts 2018 at 14:51

    mina valiks ilmselt tüdrukutele voodid. https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S49046068/
    plaanime lähiajal ikka lapsed ikka enda tubadesse magama saada ja vahva oleks remonditud tuppa uus mööbel ka sisse soetada

  • Avatar
    Vasta Maris 20. märts 2018 at 14:47

    Ammu juba unistan uuest lauast ja toolidest terassile. Väljavalitud komplekt on siin: https://m2.ikea.com/fi/fi/p/aepplaroe-ulkokalustesetti-poeytae-6-saeaed-tu-ruskeaksi-petsattu-froesoen-duvholmen-tummanharmaa-s89268745/

    Natuke tuleb küll ise juurde panna aga see kinkekaart läheks küll õigesse kohta 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 20. märts 2018 at 14:41

    https://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/00257953/
    Igatahes aitäh selle posti eest, ma ei olnudki ennem sellesse Ikea asja süvenenud, aga vau.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 20. märts 2018 at 14:40

    Toolid ootvad uut lauda, mida saaks ka pikendada 🙂
    https://m2.ikea.com/fi/fi/p/vangsta-ruokapoeytae-jatkettava-valkoinen-80361564/

  • Avatar
    Vasta Sirle S 20. märts 2018 at 14:35

    Sooviks sellist iludust, riideid pole kuhugile panna 😀 https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90111391/

  • Avatar
    Vasta Helina 20. märts 2018 at 14:34

    /malm-lipasto-6-laatikkoa-valkoinen-peililasi-60218015/

    Minul oleks just sellist kummutit vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiivi 20. märts 2018 at 14:25

    Ostaksin sellise kapi: https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S69873735/

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2018 at 14:04

    Kust see narivoodi soetatud on? Ma just narivoodi otsingul, see tundub heade kõrgete piiretega, et laps alla ei lendaks ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 14:13

      goodelsa mallukas nari, mul terve post sellest

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. märts 2018 at 14:00

    Mallukas, ega Sa narivoodit juhuslikult müüki plaani panna? 🙂 Kui voodi on pikkusega 200cm, siis ehk saame ka hinnas kokkuleppele. Meie väänikutel oleks toas hädasti ühe voodi arvelt vaja ruumi teha ja oleme nari otsingutel…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 14:13

      ei oli 200, mingi 170 on

  • Avatar
    Vasta Mirruke 20. märts 2018 at 13:59

    Ma võidu korral valiks lapse tuppa uue riidekapi (vana ei sobi ja laguneb), kummuti, riiuli või suure ilusa mänguasjakasti. Tahaks ju ka, et lapse tuba oleks ilus ja valmistaks lapsele rõõmu ☺️

  • Avatar
    Vasta Ae 20. märts 2018 at 13:55

    Kui õnn naerataks sooviksin lapsele mängukööki või siis suurt vaipa.

  • Avatar
    Vasta Evelin 20. märts 2018 at 13:48

    piigale kas riidekapp või kummut.. selle sarja voodi juba olemas 😉 https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80229008/

  • Avatar
    Vasta Kats 20. märts 2018 at 13:48

    Minule kuluks väga ära üks mõnus valge kummut, selline oleks ideaalne:

    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10239280/

  • Avatar
    Vasta A . 20. märts 2018 at 13:47

    Mis vanast voodist saab, kui uus kohale jõuab? Maha ei taha ärida? Ma oleks huvitatud

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. märts 2018 at 13:46

    Värvige turnikas valgeks, oleks palju kenam. sa nii hakkaja, asi siis paar toru värvida 😉

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2018 at 13:42

    Minu titabeebi saab suvel kaheseks, aga ikka on veel kaisubeebi 🙂 ostaksin talle päris oma voodi!

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. märts 2018 at 13:40

    Mina juba ammu noolin seda kurikuulsat mängukööki. Piigal sünnipäev ka tulemas, see oleks ideaalne kingitus.
    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/series/11674/

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. märts 2018 at 13:36

    Kuna mina jagan 3lapsega riidekappi, siis oleks meie peresse üks riidekapp vägagi oodatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 20. märts 2018 at 13:35

    Erinevaid lastetoa asju ?
    Nt hoiukastide kapi vms.

  • Avatar
    Vasta Inger-Liis 20. märts 2018 at 13:34

    Hei!
    Kas narivoodi paned müüki?

  • Avatar
    Vasta Merka 20. märts 2018 at 13:34

    Mänguköögi lastele.

  • Avatar
    Vasta Laura 20. märts 2018 at 13:29

    https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50038213 suuuuur peegel magamistuppa

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. märts 2018 at 13:28

    Nii korras ja ilus 🙂
    Meil pole veel ühtegi Trofast mänguasjade riiulit-kasti ja võidu korral ostaks neid kohe suurima rõõmuga, et ka meie lastetuba viisakam välja näeks 😉

  • Avatar
    Vasta Grete 20. märts 2018 at 13:27

    Kas nari ei saa lahti ühendada kaheks voodiks? Minu mäletamist mööda on ikka saanud….

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 13:31

      Saaks küll, aga meil poleks neid kuskile niimoodi kõrvuti võimalik mahutada. selle pärast tellisingi uue voodi, tsutt väiksemate madratsitega ja eritellimuse, et meile sinna toanurka ära mahuks.

      • Avatar
        Vasta Grete 20. märts 2018 at 13:37

        Siis muidugi, kui mahtumise taha asi takerdub 😀

  • Avatar
    Vasta A 20. märts 2018 at 13:24

    Ma konkreetset toodet veel valinud pole, aga lapse tuppa on mööblit küll vaja. Sinna ei ole hetkel mitte üht asja ka soetatud ? seega võiduõnne puhul valiks kas voodi või riidekapi või siis kirjutuslaua 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2018 at 13:09

    Loodan, et kapid on ikka seina kinni kruvitud? On olnud päris palju juhtumeid, kus lapsed on kapi alla jäänud…see alt riiul lahti, hops sisse ja nii see kapp tasakaalu kaotab.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. märts 2018 at 13:11

      Muidugi kinni kruvitud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. märts 2018 at 13:05

    Kuna saime uue kodu, siis ostaksin lapsele voodi 🙂