AVALDAN ARVAMUST

hotell Santorinil

5. juuli 2018

Meie ööbisime Okeanis Beach hotellis, mis asub Kamari külje all. Ma lihtsalt tahtsin soovitada, et kui kellelgi sinnakanti minek on, siis on täitsa hea koht. Hotell ise ilus, basseiniala puhas ja mõnus, rand sealsamas ja lisaks on seal mugav nii lastega, kui ka lapseta. Lastele on väike mänguplats ja lastebassein.

Rand on super kiviklibune, seega oleks hea, kui oleks need spets ujumisjalatsid, muidu on päris nadi vette minna, aga vesi oli vähemalt meie sealoleku ajal soe ja mõnus.

Hotelli vastuvõtus on tasuta väga kiire WIFI olemas (saab asju tõmmata ja üles laadida vabalt), mille meie avastasime alles viimasel päeval. Õnneks elas mu Tele2 pakett üle KAKS nädalast välisreisi, seega minu telefoninett otsa ei saanudki, win!

Küll aga süüa ma seal ei soovita. Me maksime juurde, et iga hommik süüa saada, aga samahästi oleks võind selle raha põlema panna, sest toit oli suht vastik. Paar korda proovisime sealt restost veel sööki, aga no ei olnud hea. Soovitan astuda 100m rannaäärt pidi paremale Galini Taverni, kus on odavam + MEGA HEAD söögid. Õhtuti sõime kohapeal, lõunal võtsime söögi tuppa kaasa.

Üldse oli hotell täis bookitud, aga sellegipoolest polnud bassuäär kordagi paksult inimesi täis. Ju siis oli enamikel rendiauto, millega ringi liikuda, see oleks mega mugav olnud. Aga meil polnud, seega sai ka bussidega liikuda, nt Fira on bussiga 15 min kaugusel, Oia väikse vahepeatusega u 30 min. Saab seigeldud küll.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

4 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Kärt 5. juuli 2018 at 22:03

  Nii kaunid pildid kõik!

 • Reply kristiina 5. juuli 2018 at 12:56

  Seal peab rannas juba seetõttu panema plätud jalga, et need kivikesed lähevad päikese käes megakuumaks ja väga valus on kõndida nendel. Ma küll jooksin rannatoolilt veepiirini, aga juba see väike maa oli ekstreemne :D

 • Reply Katre 5. juuli 2018 at 11:42

  Pean kohe ütlema, et see viimane pilt on niii ilus!!! ?

  • Reply Hekti 5. juuli 2018 at 11:54

   On jah!