0
Kingiloos LAPSED PILDID Riided

Gugguu ja lapsed

16. august 2018

Ma olen juba mitu head aastat Gugguu firmaga koostööd teinud. Tõesti on mul selle üle väga hea meel, sest see Soome firma valmistab oma kvaliteetseid riideid just siinsamas Eestis ja siiani on läinud nii, et kõik asjad peavad mitu kandjat vastu. Ehk siis Mari esimesed Gugguu riided on juba Lendele parajad ja kindlasti jäävad nad veel Martatki ootama.

Nagu ikka riidefirmadel, tuleb ka Gugguul välja kaks korda aastas uus kollektsioon. Nüüd ilmubki vaikselt sügis/talve kollektsioon ja kuigi mudelid on aastast aastasse üsna sarnased, siis värvivalik on alati uus. Minagi sain oma tüdrutele jälle helde kingipaki, kus leidus lasteaiariideid nii Marile, Lendele, kui ka paar ülinunnut asja Martalegi ootele. Varsti tuleb välja nende sügisjopede kollektsioon ja siis talvekombede/jopede oma. Mul on tunne, et sel aastak rokivad mu tüdrukud erkpunaseid talveriideid, aga selle valikuni on veel veidi aega. Samas sellised sügisjakid on ju päris tuusad, eks? Ma vanasti võtsin neile alati sama värvi, aga kuna nende suurusevahe pole enam nii suur, siis on jube raske nii igale oma riideid selga saada, seega eelistan nüüd väikest erinevust. Punased jakid, aga natsake erinevad 🙂 Lendele siis salsapunane (LINK), Marile heledam punane (LINK).

Ah, tegelikult ma ei pidanud üldse postitustki tegema, Gugguu lihtsalt kirjutas mulle, et kui ma tahan, siis ma võin 100€ kinkekaardi Instas oma jälgijate vahel välja loosida. No muidugi ma tahtsin, aga selle jaoks oli vaja ju mõne riidehilbuga pilti ka ja kuna need pildid nii nunnukesed välja kukkusid ja Instas ainult ühte vaja on, siis ma otsustasin, et ülejäänud riputan küll siia üles. Minu nunnud!

Lende frilla kleit (LINK)

Mari frilla pluus (LINK)


Milline armas ja südantsoojendav pilt, eks? Nalii… ma pidin Marile pulgakommi lubama, et ta Lende endale ligi laseks. Lende nimelt armastab Mari kallistada, aga Mari pole sellest alati vaimustunud, et mingi väike kääbus teda pidevalt pigistada tahab. Õnneks iga inimene on ostetav ja nõnda ka meie väike Marike. Lende oli valmis tasuta õekallistamise ette võtma. Vaadake seda nägu, kui õnnelik!

Aga ma tegelt tahtsin ainult ütlema tulla, et minge vaadake mu Instasse – loosin seal juba esmaspäeval välja 100€ kinkekaardi, mille Gugguu e-poes laiaks lüüa saab. Väärt võit! Kes osa võtma läheb?

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta A 23. august 2018 at 21:31

  Millal loosivõitjad välja loositakse? 🙂
  Ma eelmine/eelmised x ka olen osalenud ja nüüd mõtlen, et ma ei mäleta, et ma oleks näinud, kes need Gugguu loosid võitnud on.
  Samuti on tabamata jäänud ühe IKEA 100€ ostukrediidi loosivõitja. Ehk ma pole lihtsalt näinud, aga küsida tasub 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. august 2018 at 21:49

   Olin jah unustanud, instas võitja olemas nüüd pildi all! Kõik loosid on ikka võitja saanud, peast enam neid küll ei mäleta ?

 • Avatar
  Vasta Krissu 22. august 2018 at 13:44

  Kes võitis 🙂 ?

 • Avatar
  Vasta Maru 18. august 2018 at 07:17

  Nohhhh, juba käisin ära.
  Kalli ja musi pilt on ekstra armas!
  Mari tundub eriti pikk tüdruk juba, palju on?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. august 2018 at 08:18

   116 cm 🙂

 • Avatar
  Vasta Kerli 16. august 2018 at 23:09

  Kohe kindlasti võtan osa (:

 • Avatar
  Vasta Birgit 16. august 2018 at 23:04

  No niiiii võrratult armsad lapsed! Neid pilte vaadates tuli kohe isu ruttu veel üks laps saada, saavad siis kaisutada teineteist, kasvõi sunniviisiliselt 😀

 • Avatar
  Vasta Janika 16. august 2018 at 19:55

  Vauu, super ilusad pildid! 🙂

 • Avatar
  Vasta Sirle 16. august 2018 at 18:05

  MINA!

 • Avatar
  Vasta Sigrit 16. august 2018 at 17:25

  Mina osalen 🙂

 • Avatar
  Vasta Inge 16. august 2018 at 15:23

  Mina Ikka ?

 • Avatar
  Vasta Evelin 16. august 2018 at 14:01

  Mina lähen 🙂

 • Avatar
  Vasta Liisa 16. august 2018 at 12:02

  Nii armsad lapsed, huviga ootan, kelle moodi Marta on. Mari on mini-Kardo ja Lende viskab sind! 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. august 2018 at 12:03

   Ma ei näe ennast krt 😀

 • Avatar
  Vasta Liisa 16. august 2018 at 11:44

  Nii ilusad lapsed! ??

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. august 2018 at 11:56

   Aitäh, nad nii nunnud mul jahh 🙂