Kingiloos

suur, soodne ja MEGA hea parfüüm? jep!*

27. august 2018

Mul oli mingi periood, kus ma ostsin endale hunnikutes erinevaid parfüüme kokku. Lõpuks oli neid nii palju, et ma andsin suure hunniku ära – ega kõiki nagunii ei kasuta. Eriti need, mis ma Kardole ostnud olin – mina kasutan parfüümi pmst iga päev, Kardo aga mingi… ma ei tea, kord nädalas, kui sedagi? Seega peaks olemasolevatest pudelitest tallle umbes kahekümneks aastaks jätkuma.

Lõhnadega on mul nii, et hullult vahetada ei viitsi – kui üks meeldib, siis kasutan seda, kuni soetan mõne, mis vahelduse mõttes rohkem meeldib. Hetkel olingi kasutanud Eclati lõhna (seda, aga no välja müüdud juba), aga nüüd saatis Iluversum mulle kolm lõhna, mille arvustust nad mult saada soovisid.

Üldse selliste lõhnavärkidega on nii, et maitsed on nii erinevad, et mis meeldib ühele, ei pruugi teisele meeldida. Seega ütlen ma kohe ära, et mulle meeldivad hästi magusad ja värsked lõhnad. Sellised kanged “täiskasvanute õhtuparfüümid” mulle oluliselt ei istu, mõne üksiku erandiga. Et te siis teate, mida oodata, kui minu soovitusi usaldate. Aga näete, siin on minu paki sisu, kolm lõhna, kõik alla 50€.

Seda Elisabeth Ardeni White Tea (LINK) lõhna olin ma enne tundnud, sest ma olin kuskilt selle testeri saanud ja kunagi selle kuskile reisile kaasa võtnud, et siis ei pea suurt pudelit kasutama. Kardo, kes üldiselt mu lõhnamist ei kommenteeri, uuris selle lõhnaga kohe, et mis hea lõhn mul peal on. Tõsi, mulle ka väga meeldib. 50 ml maksab 31,90€ seega päris hea hinnaga ja naljakal kombel mulle meeldib see väga, sest ta on mõnusalt mahe ja magus, samas ämmale meeldib ka ja tema meelest see magusalõhnaline ei ole. Võta siis näpust kummal õigus on. Kuigi jah, kui ma praegu neid kolme lõhna korraga nuusutan, siis on ta nendest kõige sügavama lõhnaga küll.

Escada lõhnad on minu maitsega inimestele vist kindla peale minek. Kõik nende lõhnad on super magusad, kerged ja kui mingi lõhn saab olla mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, siis selle kohta ma just seda ütleksingi. Kardo nuusutas ka kõiki lõhnu ja tema  ütles, et see Escada lõhn meenutab talle lapsepõlve – sellel olla üks ühele nende üksikult pakitud ümmarguste arbuusinätsude lõhnaga. Tõusin praegu isegi püsti, et kinnitada fakti: tõepoolest TÄPSELT sellise lõhnaga see on. 50 ml maksab 49.90€ ja saab SIIT.

Aga asume nüüd suurima üllataja juurde. Nagu öeldud, siis White Tea lõhna ma olin enne nuusutanud ja teadsin, et see on väga hea. Olles ka mitut Escada lõhna omanud, teadsin ma ka seda, et see on kindlasti magus ja hea. Aga Justin Bieberi lõhn (LINK)? Ma ei tea miks, aga ma ei usu kunagi midagi head nendest lauljate nimedega parfüümidest, kuigi ma kunagi tegelikult armastasin täiega ühte Britney Spearsi lõhna, kui ma nüüd meenutama hakkan. Igatahes tekitas nimi mulle mingi eelarvamuse, et see ei ole raudselt hea lõhn. Lisaks hind… 100 ml PARFÜÜMI, mitte tualettvett, maksab 24.90. Imelik eks? See ei saa ju hea olla? Avasin karbi ja esiteks olin üllatunud, et isegi pudel näeb äge välja.

Äge pudel paraku head sisu ei tähenda, aga see lõhn…. Ma olen ausalt nii üllatunud, aga see on ÜLI hea! Esiteks on naljakas, kuidas aju mäletab lõhnasid, mistõttu lõhnab see parfüüm nagu keegi tuttav inimene. Kes? Ma ei tea, aga kui ma teada saan, siis ma olen küll pahane, et ta mulle seda lõhnaleidu jaganud ei ole, sest ma reaalselt oleks hea meelega selle endale ammu ostnud. Mitte et ma teaks, kaua seda üldse müüdud on, aga no Malluka ausõna, et kes on magusate lõhnade fänn, siis te armastate seda lõhna sama palju kui mina. Ma pole ammu ühestki lõhnast NII vaimustuses olnud, kui sellest, tõestuseks on fakt, et ma olen selle saamise hetkest seda IGA päev kasutanud ja vahepeal pihustasin seda niisama vannitoakardinale, sest… ma tahtsin et kõik mu ümbert igavesti niimoodi lõhnaks.

Püsivuse koha pealt ei oska ma ka kurta, eks nina päeva peale ikka harjub ära, aga minu nahal see püsib igatahes normaalselt. Ma olen kuulnud, et see olenevat nahast, kaua mingi lõhn peal üldse püsib, seega see osa on individuaalne, ei oska lubadusi anda. Peate ise proovima, kui tahate.

Minult pole vist elusees ka nii palju küsitud, et “oo, mis lõhn sul peal on?”. Kuidagi imelik on nagu öelda, et ah, biiberipoiss, aga mis sa ära teed, kui see tõsi on. Tõesti super hea lõhn ja mis eriti hea, nii soodsa hinnaga ka, et tõesõna soovitan soojalt proovida, ehk leiate ka teie oma uue lemmiku ❤️

Milline lõhn on teis tekitanud seda “WOW, see on NII hea lõhn” tunnet? Millist lõhna neist kolmest sina endale saada sooviksid? Räägi julgelt kaasa ja võidki endale võita ühe kolmest lõhnast, just sellise, nagu sina tahtsid! Kui sa aga loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis kuni 10da septembrini saate kasutades sooduskoodi “mallukas15” kõikidelt Iluversumi parfüümidelt lausa 15% allahindlust! Nt selle koodiga on see Bieberi lõhn vaid 21€, aga noh, eks võite muidugi ükskõik millise peal kasutada seda 🙂

*Postitus sündis koostöös Iluversumiga

Loe ka neid postitusi!

280 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerli 8. september 2018 at 14:12

    Oi, kui õigel ajal see loos tuli! 😀 Mulle on väga vaja Bieberi lõhna.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. september 2018 at 19:30

    Mina sooviksin Escadat proovida ?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 3. september 2018 at 14:28

    ..tahaks seda imet omal nahal siis tunda..valiksin Justin Bieberi lõhna..

  • Avatar
    Vasta Kelly 31. august 2018 at 12:00

    Prooviks samuti Bieberi lõhna ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Iluversum 31. august 2018 at 10:32

    Meil on rõõm näha, et Justin Bieberi lõhn on osutunud niivõrd menukaks.

    Lisainfoks kõikidele, kes ei jõua loosimängu lõpuni oodata ja soovivad antud lõhna kohe soetada, siis lisakogus on saabumas Iluversumisse uue nädala alguses.

    • Avatar
      Vasta Kai 6. september 2018 at 08:00

      Uus nädal juba neljandas päevas aga Bieberi lõhna ikka e-poes pole 🙁 Kahju küll, väga oleks tahtnud proovida.

  • Avatar
    Vasta Ariina 31. august 2018 at 05:58

    Olen juba aastaid kasutanud Versace “Bright Crystal”i, kuid vahelduse mõttes sooviks ära proovida nüüd ka Escada ?

  • Avatar
    Vasta Pille 31. august 2018 at 02:23

    See Bieberi lõhna jutt oli nii hea, et tahaksin seda ka ise kunagi proovida. Vaatasin, et sinu antud link näitab, et Bieberi lõhn ajutiselt otsas. Aga kui võitma peaksin valiksin siiski Escada lõhna lihtsalt sellepärast, et sellise hinnaga lõhna ei jaksaks muidu osta ja arbuusi lõhn tundub nii hea.

  • Avatar
    Vasta Kasekas 30. august 2018 at 21:47

    Olen hull lõhnade fänn, samuti magusate. Tahaksin proovida Biberi lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 30. august 2018 at 21:44

    Kasutan aastaid L´eau par Kenzo lõhna. Siiani pole tüdinenud. Prooviksin Escadat.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. august 2018 at 21:23

    Mind hakkas ka kohe huvitama see Bieberi lõhn kuigi olen ka suur Escada fämn ? aga prooviks siiski midagi uut, et siis Justin. 🙂 palun saa minu omaks!

  • Avatar
    Vasta Janne 30. august 2018 at 19:27

    Sooviks ka seda Bieberi poisi lõhna proovida, kui loosiõnn peaks naeratama. Mulle endale tohutult meeldivad magusad lõhnad. 🙂 Bright Crystal näiteks hea & Escada lõhnad

  • Avatar
    Vasta Kaidi 30. august 2018 at 16:44

    Prooviks ka selle biberi lõhna siis ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Käthlin 30. august 2018 at 16:01

    Minu lemmik on juba aastaid
    CHANEL CHANCE EAU FRAICHE . Kasutan vist mingi 13 aastat aga pole veel tüdinenud. Uue lõhnana sooviks ära proovida Escada. Loodan , et loosiõnn naeratab .

  • Avatar
    Vasta Kadi 29. august 2018 at 21:32

    Hetkel kasutan Calvin Klein Euphoriat. Meeldivad väga magusad lõhnad. Prooviksin White Tea lõhna!

  • Avatar
    Vasta Aivi 29. august 2018 at 18:04

    Minu lõhn on Guerlain Champs Elysees, ikka ja jälle ostan seda, kuigi vahepeal ka teisi proovinud. Sinu valikust prooviksin Bieberit, pole enne kuulnudki

  • Avatar
    Vasta Kadi 29. august 2018 at 13:49

    Minu arust kõige parem lõhn on Trussardi Donna. Sooviksin proovida Bieberi lõhna

  • Avatar
    Vasta Triin 29. august 2018 at 12:28

    Calvin Klein “One Shock” for her on minu lemmiklõhn!
    Nii lemmik, et vahepeal seisis see mul lihtsalt kapipeal, sest ei raatsinud kasutada.

    Olen samamoodi magusate lõhnade fänn, seega sellest kolmikust valiks Escada lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirili 29. august 2018 at 11:58

    Escada lõhna prooviks küll, sest need on mulle alati meeldinud.

  • Avatar
    Vasta Kristin 29. august 2018 at 11:32

    See White Tea on tõesti mõnus, tellisin endale just teise pudeli juba. 🙂 Aga aegumatud lemmikud on alati olnud Escada lõhnad. Moschino ” I love love” on mul ka korduvalt olnud ja seda on kiidetud. Naljakas seik oli selle lõhnaga kunagi toidupoes, kui olin kassas ning kassiir lõi parajasti kaupa läbi ja nii muuseas küsis, et mis lõhna Te kasutate, niiii hea on. Proovida tahaks seda biiberi lõhna. Ma ei ole ka kunagi neid lauljate nimega lõhnu ostnud, va Britney Spears Midnight Fantasy sinises ümaras pudelis, see oli täitsa mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 29. august 2018 at 08:02

    WOW, see on NII hea lõhn” on minu jaoks Laura Biagiotti ”Laura”. Hea meelega prooviksin Escada lõhna, sest armastan arbuusi lõhna.

  • Avatar
    Vasta Evelin 29. august 2018 at 07:52

    Hea meelega prooviksin ka selle Bieberi lõhna ära, sinu kirjeldus tekitas huvi:)

  • Avatar
    Vasta Kristel 29. august 2018 at 05:56

    Läksin lingiga kohe,et ostan Justini parfüümi,aga toode ajutiselt otsas.Seega prooviksin White Tea ära.Siiani olen Hugo Bossi ja versace kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Merit K 28. august 2018 at 23:02

    Wow lõhn on hoopis meeste lõhn Trussardy -Blue Land, kinkisin mehele ja no pihustaks endalegi vahest salaja… 😀 aga Bieberi lõhna prooviks küll ära, usaldan Malluka maitset;)

  • Avatar
    Vasta Looru 28. august 2018 at 22:30

    Escada fänn olen ammu olnud, aga mees on viimasel ajal sügavama lõhnaga lõhnu kinkinud. Üks hea ja magus Escada vanade aegade mälestuseks kõlaks hästi!!!

  • Avatar
    Vasta Susann 28. august 2018 at 22:17

    Suurim üllataja on olnud mingi odav Avoni suvelõhn (nime ei mäleta enam), aga oli mõnusalt värske ja püsis kaua peal.
    Hea meelega prooviksin ka selle Bieberi lõhna ära.

  • Avatar
    Vasta Andra 28. august 2018 at 22:13

    Olen just praegu uue lõhna otsingul – Versace Bright Cristal lihtsalt on juba oma aja ära elanud. Seda white tea lõhna prooviks küll asenduseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Häly 28. august 2018 at 22:13

    Kui mul valdavalt ongi kõik lõhnad olnud ka Escada või Viva La Juicy omad, siis oleks see Bieberi oma päris huvitav ära katsetada. Seda White Tea lõhna olen poes katsetanud ja see väga ei istunud, kuigi nende Green Tea on jälle väga hea.

  • Avatar
    Vasta karolinm@hot.ee 28. august 2018 at 22:06

    Justin Bieberi lõhn nüüd kripeldab.
    Endale meeldivad ka magusama poolsed l6hnad.
    Jäãn võitu ootama!???

  • Avatar
    Vasta C 28. august 2018 at 21:55

    Minu vaieldamatu lemmik on La vie est Belle, lihtsalt i-me-li-ne! Väga tihti küsitakse, et mis lõhnaga on tegu.
    Aga tahaksin proovida Elisabeth Ardeni White Tea’d.

  • Avatar
    Vasta Mairi 28. august 2018 at 21:54

    Minu lemmikuim ever on Versace “Bright Crystal” juba mitmeid mitmeid aastaid.
    Nendest kolmest tekitas proovimis himu Escada oma- tahaks ka lapsepõlve lõhna tunda ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. august 2018 at 21:28

    Ma peale lapse sündi täpselt kaks korda lõhna peale pannud ja iga kord kahetsenud – liiga vänge! Vanasti panin ikka iga päev lõhna peale, minu lemmikud on olnud vanemad Escada suvelõhnad – ja neid ei ole enam kuskilt saada! Ocean lounge, Moon sparkle, Sunset heat, miks kõik head asjad müügilt ära võetakse?!?! No ja kuna neid enam ei müüdud, siis oli mu kapis Versace Bright christal ja Nina ricci Nina ja Britney Spears Fantasy, ilmselgelt kõik väga head lõhnad, aga mega vänged.
    Sellest portsust tahakski proovida seda Escada oma, sest äkki vana armastus lööb lõkkele 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 28. august 2018 at 21:25

    Elisabeth Ardeni White Tea

  • Avatar
    Vasta Leili 28. august 2018 at 21:24

    Tahan kaa bieberi lõhna proovida! ?? üks tore leid on avoni luck. See praegune lemmik. Selline mõnus-magus õunakas ?

  • Avatar
    Vasta Aliis 28. august 2018 at 21:23

    Mulle meeldivad värskelt magusad lõhnad 🙂 hetkel tekitas Bieberi löhn huvi:)

  • Avatar
    Vasta Leili 28. august 2018 at 21:23

    Tahan kaa bieberi lõhna proovida! ??

  • Avatar
    Vasta Diana 28. august 2018 at 21:17

    Wow, ma ikka ajast maas, eriti mis puudutab parfüümidesse ?
    Mulle isiklikult hakkas silma see white tea oma, pole kuulnudki.. aga kuna töö juurest sain kingituseks white tea kehakreemi, mis on ülimõnus, siis siit valiksin selle sama sarja lõhna ?
    Üldiselt on lemmikud üks adidase lõhn ja avoni kataloogist üks ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 28. august 2018 at 21:04

    Lemmikud on olnud Hugo Bossi lōhnad, aga Bieberi lōhn tundub mōnus vaheldus 🙂

  • Avatar
    Vasta Alo 28. august 2018 at 21:03

    Mu lemmik lõhn on Lacoste Essential. See parim. Oma teisele poolele sooviks saada seda Bieberi lõhna ??

  • Avatar
    Vasta Viktoria 28. august 2018 at 20:28

    Olen ka magusate lõhnade fänn ja arvan et Escada kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Ülle 28. august 2018 at 19:36

    Just pühapäeval uudistasin White Tea lõhna ja see hakkas mulle väga meeldima ning plaan on endale see osta.

  • Avatar
    Vasta Rohhel 28. august 2018 at 19:28

    Just eile lasin viimase tilga Britney Spearsi Maui Fantasyt peale ja tõdesin, et nii magusad lõhnad ikka ei ole minu teema. Aga mu armas isa kinkis selle mulle ja seepärast kasutasin ära ja ei nurisenud.

    Mu enda aegumatu lemmik on Bvlgari Omnia Crystalline. Enne selle lõhna esmakordset nuusutamist ei saanud ma üldse aru, miks inimesed kalleid lõhnu ostavad. No on ju ometi ka imeodavaid lõhnakesi, mis ka päris head. Isegi kasutasin kunagi üht, see eriti peal ei püsinud, aga meeldiv oli küll. Pisike pudel oli, mul kulus seda lõhna kümnete kaupa. Unustasin odava lemmiku nime kohe, kui olin seda Bvlgari lõhna nuusutanud ja saan nüüd väga hästi aru, miks kõik ainult suvalist odavat lõhna ei kasuta…

    Nii et Maui Fantasy on otsas ja lõhnan jälle Bvlgari järgi, aga tegelikult võiks ikkagi mõni lõhn veel olla. Elisabeth Ardeni White Tea näiteks, kui mul veab!

  • Avatar
    Vasta Janeli 28. august 2018 at 18:20

    Escada lõhn on alati olnud vaieldamatu lemmik ??? Mul tekib alati suhkruvati tunne neid kasutades ? . Heameelega võtaks Escada ??

  • Avatar
    Vasta D 28. august 2018 at 18:16

    Ainsana on wow efekti tekitanud meeste lõhn trussardi “my land”. Pidevalt olen kuskile varrukale seda lasknud, et siis veel mitu päeva seda lõhna nuuskimas käia.

  • Avatar
    Vasta Helena 28. august 2018 at 18:02

    Mul ei olegi sellist ”WOW, kui hea” lõhna . Ainuke parfüüm, mis mul on on mingisugune E. Ardeni mustas pudelis lõhn, mis mulle kingiti, aga see on nii tugev ja jõuline ja üldse mitte minu maitse. Tahaks täiega seda Justin Bieberi oma proovida, sest Ardenit ma millegipärast ei usalda enam ja sinu kirjeldatud arbuusilõhn pole küll mulle mõeldud.

  • Avatar
    Vasta Anette 28. august 2018 at 17:42

    Minu süda kuulub totaalselt magusatele lõhnadele! Britney Spears “Fantasy” on see lõhn, mis on nii minulik ja millest kunagi üle ei saa. Nendest kolmest oleks Escada lõhn kindel valik!

  • Avatar
    Vasta Merike 28. august 2018 at 17:23

    Meeldivad sellised puudrised lõhnad. Esimest korda proovin ka siin õnne, mine tea, äkki õnnestubki võita. Proovida tahaks Bieberi lõhna.

  • Avatar
    Vasta Sininekonn 28. august 2018 at 16:19

    Ei olegi veel seda päris oma lõhna leidnud. White Tea lõhna tahaks proovida.

  • Avatar
    Vasta Helika 28. august 2018 at 14:54

    Minu tõeline WOW lõhn oli roosas-mustas pudelis Kate Moss, mida enam ei müüda. Ma lausa ei raatsinud seda kasutada.
    Üldiselt armastan ka magusaid lõhnasid ja kuigi Bieberi lõhna laseks vaikselt nurga taga, kus keegi ei näe, siis kruttisid huvi üles ja tahaks proovida.

  • Avatar
    Vasta Gätlin 28. august 2018 at 14:45

    Väga kaua oli minu lemmik lõhn Trussardi Donna, aga kui ma esimest korda nuusitasin lõhna Hugo Boss-the scenti siis noo, ma olin nagu täiega müüdud, tõrsti wow, kui hea lõhn. Aga ,kui ma võidaks siis läheksin ka sinu õnge ja valiksin Bieberi 😀

  • Avatar
    Vasta E. 28. august 2018 at 14:08

    Mulle meeldib aasta kindlasti juba Hugo Boss nuit, aga ei ole raatsinud seda ise endale osta. Viimase aja lemmik on ka Emporio Armani Because it’s for you, aga samuti ei raatsi sellise hinnaga lõhna endale soetada. Nendest kolmest tahaks proovida biiberipoisi lõhna, sest ei ole sellest kunagi midagi kuulnud ?

  • Avatar
    Vasta Kai 28. august 2018 at 13:50

    Minu esimene wow lõhn oli 20-ndaks sünnipäevaks saadud Prantsuse parüüm. See oli tõesti HEA. Pudelit hoidsin aastaid ja vahel nuusutasin ,et selle korki ,et mitte unustada seda vaimustavat lõhna 🙂 Kunagi proovisin seda ka netist otsida aga tulemusteta. Vimase kolimisega kahjuks läks pudel ka kaotsi ning jääbki mul teadamata kas oleks ka praegu võimalik seda kusagilt sebida. Christian Diori Dolce Vita hästi õrnalt meenutab seda esimest wow lõhna. Teine väga hea lõhn oli Giorgio Armani Sensi , mida suutsin sebida kaks pudelit ja ning rohkem pole seda kusagilt leida suutnud… kahjuks.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 28. august 2018 at 13:08

    Minu lõhnaeelistused muutuvad ajaga jm, ikka tahaks alati miskit uut proovida. Nendest lõhnadest, mis on meeldinud, on enim meelde jäänud Gucci Envy Me ja DKNY Be Delicious, Escadalt meeldis väga …emm, oli vist “Tai Sunset” vm.
    NN kuulsuste lõhnade suhtes on ka mul eelarvamused miskipärast, aga kunagi olen siiski ostnud Miski Jennyfer Lopezi parfüümi, nimi ei tule siinkohal meelde.
    Too Elisabeth Ardeni “White Tea” 100 ml pudel on hetkel juba kodus olemas mul. Prooviks hea meelega siis kas Escada v Bieberi lõhna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 28. august 2018 at 12:45

    Esimene lõhn, mis mulle kingiti oli Escada oma ja sellest ajast saati ongi see bränd mu lemmikuks jäänud. Kõik muud jätavad enam-vähem külmaks.

  • Avatar
    Vasta Maia 28. august 2018 at 12:44

    Minu lemmik lõhn on carolina herrera 212, see on kuidagi nii naiselik ja mahe, sobib igaks olukorraks. Hetkel kasutan küll Britney Spears midnight fantasy, sest tuli see magusa lõhna hullus peale ja mehele ka väga meeldib see 😀 Wow efekti on tekitanud Versace mingi kollane lõhn, seda sain nuusutada testrist aga siiani pole ostnud. Sinu valikust võib-olla kõige rohkem tahaks Escada lõhna omale, kuna mehele meeldivad magusad lõhnad, siis vahest võib tema maitse järgi ka end lõhnastada 😀

  • Avatar
    Vasta R. 28. august 2018 at 12:41

    Ükski lõhn vist pole seda wow-d esile toonud.
    Võidu puhul valiks escada.

  • Avatar
    Vasta Kätz 28. august 2018 at 12:40

    Escada lõhnad on mulle alati meeldinud, kuid nüüd vahelduse mõttes tahaks Bieberi lõhna. Praegune lõhn ongi kohe-kohe otsa saamas.

  • Avatar
    Vasta Sandra T 28. august 2018 at 12:32

    Mulle meeldb väga Carolina Herrera “Good girl” lõhn ja proovida sooviksin Bieberi lõhna ?

  • Avatar
    Vasta Kris 28. august 2018 at 12:18

    Mulle väga meeldivad magusad ja kerged lõhnad, siit valikust on Escada kindlasti kõige sümpaatsem. Ja ka igapäevaselt kasutan Escada lõhnasid❤
    Minu jaoks üllatus olid Avoni lõhnad, arvasin, et mingid ökad siirupised lõhnad, aga korra sain ühe lõhna testri ja väga hea oli.

  • Avatar
    Vasta Kiku 28. august 2018 at 11:33

    Minule aastaid aastaid tekitab siiani selle WOW efekti Sergio Tacchini lõhn Donna. Vähestes kohtades seda saab praegu osta aga see soodne, lõhn püsib kaua peal. Selle postituse najal tekkis mul kohe huvi selle Biibri lõhna vastu:)

  • Avatar
    Vasta Mari 28. august 2018 at 11:17

    Mulle meeldivad värske alatooniga lõhnad. L’Occitane Verbena oli viimane, mille tühjaks kasutasin. Tõesti väga hästi sobis mulle. Siis DNKY Be Delicious on meeldinud, aga kuna mingi vahe KÕIK kasutasid seda, siis ma endale ei tahtnud osta. Elizabeth Arden Green Tea’d olen ka kasutanud. Kuna praegu olen üha enam enda kosmeetikasse ja igapäevakasutusse eeterlikke õlisid lisanud, siis parfüümid tunduvad liiga karmid mu jaoks ja kui tahan lõhnata, panen peale hoopis eeterlikku õli.

  • Avatar
    Vasta Aiki 28. august 2018 at 11:08

    Ma olen alati olnud escada fänn olnud, alles paar päeva tagasi käisin poes seda arbuusi oma nuusutamas.
    Aga hullult tahaks seda bieberi lõhna katsetada 😀

  • Avatar
    Vasta E.... 28. august 2018 at 10:28

    Minu nö wow lõhn on endiselt Chaneli eau tendre.Kuna suht kallis lóhn,siis ise osta ei raatsi ja kui kingitakse,siis alati olen väga rõõmus!??
    Üldiselt eelistan värskemaid lóhnu-meeldib ka DG floral drops. Seda ka mitu korda olnud.
    Üldiselt korraga 1-2 lóhna kasutuses.Siit valikust tundub see arbuusilõhn huvitav olema.Nuusutanud ùhtegi neist ei ole,seega pimesi valiks Escada lootuses,et liialt magus pole!:)

  • Avatar
    Vasta Mirru 28. august 2018 at 10:25

    Mulle meeldivad Trussardi lõhnad. Endal on “my name” ja mehel “my land” jummel kui hea see meeste lõhn on.
    Aga nendest kolmsest valiks white tea ?

  • Avatar
    Vasta Kirsika 28. august 2018 at 10:16

    Olen magusa ja värskete lõhnade fänn. Viimasel ajal kasutanud Katy Perry Killer Queen’i ja Britney Spears Midnight Fantasy’d. Escada lõhnad alati meeldinud seega võidu korral sooviksin seda 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 28. august 2018 at 10:07

    Elizabeth Arden White Tea!!

  • Avatar
    Vasta kaelkirjanik 28. august 2018 at 10:01

    Sooviksin proovida Bieberi lõhna, millest just kirjutasid.

  • Avatar
    Vasta Katre T 28. august 2018 at 10:00

    Sooviksin proovida bieberi lõhna ?
    Enda lemmik on teussardi ??

  • Avatar
    Vasta Katre T 28. august 2018 at 09:44

    Sooviksin ka proovida biebri lõhna ??
    Meeldivad väga magusad lõhnad, ise kasutan trusssrdit

  • Avatar
    Vasta Margit 28. august 2018 at 09:21

    Mul on olnud vähe lõhnasid. Mul meeldis britney roosas pudelis kunagi. Praegu on victorias secret.
    Aga sooviksin võita Bieberi lõhnaõli, sest mul ka meeldivad magusad lõhnad.

  • Avatar
    Vasta kristiina 28. august 2018 at 06:41

    ma nyyd tahan seda bieberi lohna omale!

  • Avatar
    Vasta Kristiina R 28. august 2018 at 01:55

    Viimati oli vist Viva La Juicy see mis tekitas wow efekti. Kuulnud olin palju, aga alles hiljaaegu sain nuusutada ka, tõesti super hea. Seda postitust lugedes tahaks aga täiega selle Bieberi lõhna ära proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Häli 28. august 2018 at 01:06

    Mis tekitas aastaid tagasi wow emotsiooni Salvatore Ferragamo – Incanto shine lõhn ja seda siiani. See lõhn peab mul alati olemas olema. Aga siiski meeldivad ka paljud teised lõhnad. Kindlat eelistust polegi kusjuures aga enamjaolt sellised värskemad aga ka pisut magusamad.

  • Avatar
    Vasta Mari 27. august 2018 at 23:42

    Oooo, mulle meeldivad ka sellised magusad ja värsked lõhnad ??
    Salvador Dali – Sea and sun on mu lempa aga miskit uut lõhna tahaks küll..
    Ma olen oma harjumuste ori.. nii nõme on see, et kuskil midagi ostes ma kunagi midagi uut ei proovi.. nii meigiasjade, söögi kui ka lõhnadega..
    Küll aga selle salvador dali lõhnaga oli see asi, et õel oli see ja tilk sees ja ta andis selle mulle.. ja see on lemmik vähemalt 10 aastat juba..
    Kui võit naerataks siis sooviksin ka seda Biiberipoišhi lõhnakest ?

  • Avatar
    Vasta stiina 27. august 2018 at 23:35

    ma olen 10aastat ûhte samat lõhna kasutanud? Ja mitte ükski teine ei sobinud kuni selle aastani kui ma tundsin kui hàsti mu sõbranna lõhnas ja nooooo lõhn sai válja vahetatud. Varem oli nii,et kui mingit teist lõhna peale lasin siis noo ei kannatanud olla pidin kohe sellest lahti saama,et ei ole minu lõhn. Ja nüüd mulle isegi meeldib teisi lõhnu proovida ja katsetada. Ma olen saanud oma kiiksust üle. Seda biiberipoissi tahaks proovida küll?

  • Avatar
    Vasta Heidi 27. august 2018 at 23:03

    Meelde tuli…One Direction. Aga l6hna nime ei tea ikkagi.

  • Avatar
    Vasta Heidi 27. august 2018 at 23:00

    Olen ka magusate parfyymide f2nn. See eriti wow-wow-wow effekt oli mul omal ajal Britney Spearsi l6hnaga “Fantasy”. M2letan, et kogusin selle jaoks raha, ostsin 2ra, ja nii uskumatu, kui see ka ei tundu, olen seda siiani, no umbes 15 aastat pidevalt kasutanud. Vahepeal on uusi armumisi olnud, ja praegugi peeglil mingi 5 l6hna, aga kokkuv6tteks j6uan ikka j2reldusele, et Fantasy on maailma parim!
    Sinu soovitustest sooviksin kindlasti Justin Bieberi l6hna proovida! Olen seda kusagil nuusutanud ja m2letan eredalt, et mulle ka v2ga v2ga meeldis!
    Ps. hetkel nimi ei meenu, aga mingi tobeda poisteb2ndi l6hn oli ka lihtsalt superhea, nii, et hind ei ole alati mingi n2itaja.

    Vabandan kirjapildi p2rast. Ma ei tea milles asi, mujal saan t2pit2hti ilusti kasutada, siin ei saa.

  • Avatar
    Vasta Heleryn 27. august 2018 at 22:31

    Olen ka magusate lõhnade fänn. Teisi lõhnu siit tean, aga bieberi lõhna pole nuusutanud, tahKs seda väga proovida?

  • Avatar
    Vasta Elsa 27. august 2018 at 22:23

    Mulle väga meeldivad magusad lõhnad. Hetkel kasutan Paco Rabanne Lady Millionit, mida ilmselt ostan ka edaspidi kuna püsib peal väga hästi ja lõhnab suurepäraselt. Nagu mainitud siis ka Escada lõhnad on kindla peale minek seega sooviksin võidu korral seda.

  • Avatar
    Vasta D 27. august 2018 at 22:22

    Mulle meeldivad täitsa seinast seina lõhnad, magusatest mõrkjateni… aaga hetkel olen biiberipoisile müüdud? Nii hea müügikõne oli, et puhtast uudishimust tahaks seda endale?

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. august 2018 at 22:09

    Mulle ka väga meeldivad magusad lõhnad, eriti pikalt nautisin Paco Rabanne Black XS lõhna. Kui lasteaeda tööle läksin, siis tundsin ise, et seal olles intensiivset lõhna kasutada ei taha- olen suur kallistada ja võimalik, et mõnele lapsele oleks see häiriv või mõjuks tervisele halvasti. Siis sündis endal laps ning ei soovinud ka beebi ajal lõhna kasutada ja nii ta läks, et laps praegu juba 3ne ja alles nüüd ostsin lõhna. Panin esimest korda hästi õrnalt lasteaeda minnes ka peale ja ühe poisi arvates lõhnavat ma nagu õlu ? Rohkem pole igaks juhuks lasteaeda minnes kasutanud, mine tea, mida minust siis mõtlema hakatakse?
    Escada lõhnad meeldivad ka väga, arbuusikas tundub mõnus

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. august 2018 at 22:08

    Mulle ka väga meeldivad magusad lõhnad, eriti pikalt nautisin Paco Rabanne Black XS lõhna. Kui lasteaeda tööle läksin, siis tundsin ise, et seal olles intensiivset lõhna kasutada ei taha- olen suur kallistada ja võimalik, et mõnele lapsele oleks see häiriv või mõjuks tervisele halvasti. Siis sündis endal laps ning ei soovinud ka beebi ajal lõhna kasutada ja nii ta läks, et laps praegu juba 3ne ja alles nüüd ostsin lõhna. Panin esimest korda hästi õrnalt lasteaeda minnes ka peale ja ühe poisi arvates lõhnavat ma nagu õlu ? Rohkem pole igaks juhuks lasteaeda minnes kasutanud, mine tea, mida minust siis mõtlema hakatakse?

  • Avatar
    Vasta Triin 27. august 2018 at 21:40

    Prooviks ka white tea’d

  • Avatar
    Vasta arbuusinäts 27. august 2018 at 21:38

    Ma ka tüüpiline magusate lõhnade fänn ja kui ma seda arbuusinätsu Escadat esimest korda nuusutasin, siis armusin kohe. Nii mõnus ja hea, samas veidike värske minu jaoks ka. Nii et seda lõhna ma kõige rohkem endale ihaldaksingi 🙂 Jään pöidlad pihus ootama seni kuni pöidlad ära kangestuvad :S

  • Avatar
    Vasta A. 27. august 2018 at 21:34

    Ka magusate-värskete-mahlaste lõhnade fänn. Kuigi…. tuleb tõdeda, et ainsad parfüümid on mul olnud Escada ja mingi Dolce&Gabana lõhn. A ei, ok ma valetan, kunagi ammu aegu tagasi Yves Rochersist sain ühe üliiiiiiii hea lõhna, mida ma enam kunagi sealt kataloogist ei leidnud. Mul reaalselt on siiani see pudelike alles ja seal on isegi häguselt mingi lõhn säilinud. Aastal 2002 ostsin 😀 😀 😀
    Siis oli miski odav Maxima lõhn ka, ülihea, aga see kadus jäädavalt letilt. Nii on juhtunud paljude mu lemmikutega miskipärast. Praegu olen jäänud La Rive lõhnavee juurde, just selline, mis mulle meeldib, aga jahm.. võiks kauem kesta jms, aga mida ikka lõhnaveelt tahta, eks.
    Mulle meeldib mingi lõhn, mida olen väga paljudel meditsiinitöötajatel tundnud. See ei ole mingi vänge ega imal ega mingi selline, mis kohe ära lämmatab, vaid mõnusalt õrn ja mahe, aga samas nii hästi tuntav. Teine lõhn, mis mulle meeldib, on mingi vaarikane või lihtsalt puuviljane… Mille pilv juba enne inimest kuskilt ninna jõuab ja peale inimest veel kaua järgi hõljuma jääb. Ma alati mõtlen, et kas tea, kas ongi nii tugev lõhn või on keegi end sellega üle ujutanud. Kah olen nii paljudel seda tundnud, aga ei tea üldse, millega on tegu. Poodides nuuskimas käies pole seda veel üles leidnud.

    • Avatar
      Vasta Heidi 27. august 2018 at 23:08

      Milline see Yves Rocheri lemmikl6hn Sul oli?
      Mul sama lugu, olin lummatud kahest tootest, mida nende kataloogist kahjuks enam ei leia.

  • Avatar
    Vasta Liis 27. august 2018 at 21:33

    Kasutasin pikalt-pikalt Elisabeth Ardeni Green Tea’d, no nii meeldis aga raseduse aeg no enam ei
    meeldinud ja siiamaani pole see taastunud, pudel seisab niisama riiulil. Hea meelega prooviksin White Tea’d ehk saaks uue lemmiku

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. august 2018 at 21:29

    Minule tekitas kohe wow-efekti Gucci Bloom parfüüm. Seda on keeruline kirjeldadagi- magus, samas värske, sügav, piibelehed! Sooviksin seda Escada oma proovida, sest Juicy Couture lõhnakene hakkab lõppema, olengi uue otsingul. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 27. august 2018 at 21:28

    Arvutasin just, et olen Kenzo Le par Kenzo lõhna kasutanud 17(appi, kui vana ja igav?) aastat. Uus lemmik on Versace Eros (tualettvesi). Mida ma võita sooviksin? Raske küsimus, kui kellelgi on 17 aastat sama lõhn… ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 27. august 2018 at 21:27

    Carolina Herrera 212 Sexy on mu woww lõhn. Nii naiselik, õrn ja seksikas. Sooviksin proovida just Bieberi lõhna. Pole kunagi proovinud seda ja mul on loll komme uskuda iga su sõna. Nii et tai pohh kui see on halb lõhn?

  • Avatar
    Vasta Laurena 27. august 2018 at 21:19

    Kuna ma viimased kaks aastat olen lòhnand vaid laste piima vòi okse jàrgi ja mul ka ùhtegi lòhna ei ole siis ùks Britney vòiks ju minugi kappi potsatada ?

  • Avatar
    Vasta Annemarie 27. august 2018 at 21:13

    Minu vaieldamatud lemmikud on Escada ja Juicy Couture-i lõhnad, nooo nii head!!
    Mina valiksin kindlast Escada kuna see on kindlapeale minek!:)

  • Avatar
    Vasta Sigrid 27. august 2018 at 21:10

    Mu viimase aja lemmik on Viva la Juicy Soiree – selline magus ja värske (minul alati parandab ka tuju).
    Escada l6hna näidis on mul parasjagu rahakoti vahel (hea pisike ja l6hnab ka ülihästi).
    Algselt arvasin, et tahaks ikka seda escadat… aga su reklaam kallutas nüüd mind ka bieberi lõhna poole ?

  • Avatar
    Vasta Merli 27. august 2018 at 21:02

    sooviks proovida seda Elisabeth Ardeni White Tea,
    lemmik. on olnud seda wow see on niiii heaa aga praegu nime ei meenu 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 27. august 2018 at 20:59

    Minule on alati meeldinud magusad lõhnad! Igasugused Escadad, Juicy Couture mitmed lõhnad ja tuleb tunnistada, et ka Britney lõhnasid on kulunud mitu-mitu pudelit, sest need on lihtsalt niii head magusad! Sinu reklaami peale tellisin omale Justin Bieberi lõhna aga võita tahaksin täiega seda Escada lõhna! Polegi seda veel osta raatsinud, ainult poes nuusutamas ja nautimas käinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 27. august 2018 at 20:55

    OMG, nagu mida viiulit…. White Tea riiuli peal, Eclat riiuli peal, Escada otsas, …noh nüüd oleks seda Justin Bieberit vaja :O :O :O

  • Avatar
    Vasta Mari-Jaana 27. august 2018 at 20:52

    Mulle meeldivad ka pigem magusamad värskemad lôhnad, Escada on kunagi olnud, seega osalen ja soovin just Escada oma vôita. ?

  • Avatar
    Vasta Keili 27. august 2018 at 20:50

    Minu wow lempar on olnud lady million. Aga sellest kolmest prooviks White Tea ära, sest olen kasutanud Green Tea kreemi, mis on olnud vaieldamatult lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 27. august 2018 at 20:42

    Mul saabki kaks lõhna just kohekohe otsa, niiet uus lõhn oleks väga teretulnud. Ei oska väga kaasa rääkida heade löhnade teemal, sest mul on kõik olnud fake löhnad. Aga meeldivad ka sellised magus-värsked. See escada lõhn tundub väga minu teema. Ennegi fännanud neid. ?

  • Avatar
    Vasta laura 27. august 2018 at 20:38

    White tea yldse ei istunud- midagi hakkas vastu. ei teagi mis.
    Escada omad on alati meeldinud.

    aga wow on olnud Gabriela Sabatini “Ocean Sun”. Nyyd juba ammu tootmisest maas ja kui midagi ongi pakkuda, siis hirmkallis.

  • Avatar
    Vasta Kairit 27. august 2018 at 20:35

    Minu maailma lemmikuim on Hugo Bossi The Scent for Her ?. Naudin reaalselt iga kord sajaga, kui seda peale piserdan. Jumalik!
    Nendest kolmest prooviks ka selle biiberipoisi ära. Tegid head reklaami poisile! ?

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 20:33

    Olen peamiselt kasutanud magusamaid lõhnu. Hugo Bossi womani seeria lõhnad on läbi aegade lemmikud olnud. Juicy Coutouri Juicysid on ka erinevaid on ja need on magusasõprade “must have”. Mingi aeg olin Dieseli fänn. Siis Calvin Kleini Beauty. Siis Givenchy Ange du Demon vms.
    Prg peale rasedust ja sünnitust tahaks aga midagi eriti värsket ja meeldivat, a pole sellist veel leidnud. Olen vahel mööduvalt inimeselt tundnud, aga pole söandanud küsima minna, et “õu, mis lõhn sul on?” Kasutangi varasemast jäänud Givenchyt ja Hugo Bossi, kuniks leian uue lempari. Vbl pean tõesti minema Justinit nuusutama. 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 27. august 2018 at 20:30

    Nendest kolmest valiksin Escada, väga hea lõhn. Aga totaalse wow efekti on tekitanud ja tekitab siiani Carolina Herrera 212. Mitte Vip ega Vip Rose, vaid just see kõige vanem 212. Superhea.

  • Avatar
    Vasta Viktoria 27. august 2018 at 20:29

    Aegumatu lemmik Versace Versense, kuna sellest õhkub värskust igal sammul, iga liigutusega..
    Elizabeth Ardeni – White Tea võiks olla samuti meeldivalt värske minu nahal 🙂

  • Avatar
    Vasta Viorica 27. august 2018 at 20:22

    kas su kunagine lemmik Britney l8hn oli Fantasy? 🙂
    sooviksin Bieberi l8hna testida .
    ps. tr8kit2hti ja emotikume ei lase kasutada millegip2rast 🙁

  • Avatar
    Vasta Elise 27. august 2018 at 20:22

    Minu vau on Armani Si, et ei ole raatsinud viimast tilka 2ragi kasutada 😀 Aga nendest kolmest huvitaks k6ige rohkem Elizabeth Ardeni oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 27. august 2018 at 20:20

    Pole neist ühtegi nuusutanud ega kasutanud, aga sinu juttu lugedes tahaks selle biiberi küll ära proovida ??

  • Avatar
    Vasta Helena 27. august 2018 at 20:20

    Minus on tekitanud seda wow tunnet lõhn Yves Saint Laurent – Black Opium. See on lihtsalt niii hea. Piisavalt magus, vänge ja püsib kaua peal.
    Neist kolmest sooviksin proovida just seda Bieberi lõhna. Armastan ka magusaid lõhnasid ?

  • Avatar
    Vasta Karina 27. august 2018 at 20:11

    Pole palju lõhnasid proovinud, ühtegi vau-d pole rääkida.. Aga sooviks väga escada ära proovida

  • Avatar
    Vasta kr6bin 27. august 2018 at 20:05

    Appi. Ma ei tea, kas mu eelmine kommentaar tuli läbi. Seetõttu kirjutan uuesti.
    Minus tekitab alati wow efekti dolce gabbana light blue. Ma ei ole seda lõhna kunagi ise omanud, aga mitmel tuttaval on. See on nii mahe ja salapärane kuidagi, alati tunnen selle lõhna ära.
    Sinu jutu peale prooviks vist hea meelega seda Bieberi oma, mulle magusad lõhnad meeldivad. Olen juba mitu kuud hoogu võtnud, et endale uut lõhna osta, aga alati on midagi muud olulisemat, millele raha kulutada :). Sageli on mulle lõhnasid kinkinud mees, alati imestasin, et kuidas ta nii hästi valida oskab. Ükskord kui küsisin, siis teatas, et läheb Kaubamajja, seal on lõhnade top väljas ja siis nende seast valib, mis kõige enam meeldib :P.

  • Avatar
    Vasta Mina 27. august 2018 at 20:03

    Tom Ford Black Orchid – unisex lõhn, aga see on kõige seksikam, glamuursem ja parem lõhn, mida tean. Khm, hind ka muidugi hea, aga sellisega keegi naljalt tänaval vastu ei jaluta.

  • Avatar
    Vasta Kr6bin 27. august 2018 at 19:59

    Minu jaoks alati wow efektiga dolce gabbana light blue. Ma ei ole seda lõhna kunagi ise omanud, aga tunnen selle alati ära, see on kuidagi lummav ja salapärane. Mulle muidu sellised värsked lõhnad ka pigem ei meeldi, olen ka pigem magusate lõhnade armastaja, aga see lõhn on nii hea 🙂 Ma vist prooviks ka seda Bieberi lõhna. Olen juba kuid planeerinud endale uue lõhna ostmist, aga ei ole seda seni teinud, ikka on midagi olulisemat, millele raha kulutada :). Mulle on sageli lõhnad kinkinud just mees ja iga kord ma imestasin, et kuidas küll ta nii hästi valida oskab. Kui ükskord küsisin, siis teatas, et läheb kaubamajja, seal on lõhnade top üleval ja siis nende seast valib meeldivaima:P

  • Avatar
    Vasta Mai 27. august 2018 at 19:57

    Trussardi Donna üks parimaid. Sooviksin võita justinbiiberi lõhna ?

  • Avatar
    Vasta Ann 27. august 2018 at 19:36

    Olen kaua kasutanud Elizabeth Ardeni Green Tea parfüümi (vähemalt kolmas suur pudel läheb), seega usun, et see White Tea meeldiks mulle neist kolmest enim. Liiga magusad lõhnad pole päris minu maitse, pigem ikka VÄRSKE lõhn. Samas kunagi oli WOW efekt Anna Sui Secret Wish, nii et iial ei tea, mis ajule meeldida võib 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 27. august 2018 at 19:36

    Mina sooviks escadat.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. august 2018 at 19:35

    Kuna teiste lõhanasi olen proovinud, siis tahaks ka Bieberi oma ära proovida. Kuna paistab, et üldjoontes on mu lõhnamaitse sinu omaga sarnane.

  • Avatar
    Vasta Kristina 27. august 2018 at 19:22

    Naljakas,et keegi pole pakkunud Lacostet. ? Aga no ega maitse üle ei vaielda. Enda lemmik on aastast üks (? vaadates lõhna väljatuleku aastat) olnud just nimelt Lacoste Pour Femme. Ülinaiselik lõhn! Poes tomatiriiulite vahelgi on juurde tuldud ja küsitud,mis imehea lõhn see selline on.
    Prooviks kindlasti Elizabeth Ardeni White Tea ära… Tundub just midagi minu maitsele…

    • Avatar
      Vasta Tirinipi 27. august 2018 at 21:22

      Lacoste meeldis ka mulle kunagi, seni kui kolmanda tütre ootele jäin… nüüd nähes poes tennistel seda krokodilli, ajab endiseld iiveldama (11 aastat hiljem?) uskumatu lõhnamälu on inimesel! Teine lõhn, mida ma peale rasedusi enam ei kannata, on Davidoff coolwater…

  • Avatar
    Vasta Triin 27. august 2018 at 19:22

    Mulle meeldivad värsked lõhnad. Aastaid olen kasutanud Kenzo L’EAU Pour Femme ja uus lemmik on Dolce&Gabbana light blue. Aga prooviksin hea meelega Bieberi lõhna.

  • Avatar
    Vasta Ingrid Nagel 27. august 2018 at 19:11

    Minu yks lemmik l6hnasid on Avoni Attraction. Mingi aeg meeldis ka CK In2U. V6idu korral prooviks Bieberi l6hna.

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. august 2018 at 19:09

    Lugedes, mis teised kasutavad… siis ma olen vist vähe teisest maailmast. Hetke lemmik on Oriflame-st Lovely Garden. Rabarber ja vanilje ? Mmm… kui hea.

    Aga miks mitte proovida biiberi (väga hea reklaam sinu poolt) või White Tea lõhnu.

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. august 2018 at 19:07

    wow emotsiooni tekitab alati Viva La Juicy , siit valikust prooviksin meeleldi Bieberi l6hna 🙂

  • Avatar
    Vasta Geiu 27. august 2018 at 19:02

    Su postituse peale tahaks Bieberi oma kindlalt proovida aga kui võidaks, siis valiks White Tea! 🙂 Olen ka magusate lõhnade fänn, Escadat olen proovinud aga igapäev kasutada ei tahaks 😀

  • Avatar
    Vasta Kaidi 27. august 2018 at 18:59

    Minu lemmik on Versace Crystal Noir, kasutusel juba teine pudel 🙂 Proovida tahaks Bieberi lõhna.

  • Avatar
    Vasta Marelle 27. august 2018 at 18:56

    Aastaid tagasi olin s6ltuvuses Puma Red’ist. Siis sattusin Nina Ricci 6unahullusesse (isegi ei tea, mitu liitrit seda a’ra kasutanud olen aastatega), nuud olen Boss The Scent 4Her’iga ha’das – see on nii hea, et tahaks iga kord lonksu v6tta, kui pudelit n2en! Eelistan ka pigem magusamaid, antud valikust prooviksin nt ‘biibrit’ v6i Escadat.

  • Avatar
    Vasta Triin 27. august 2018 at 18:53

    Minu lemmik on Salvatore Ferragamo Signorina in fiore. Heameelega prooviksin Escadat 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi Ulp 27. august 2018 at 18:52

    Mulle väga meeldivad escada lõhnad. Muidu kasutan Cherry in the Air’i. Siis vahetasin vahelduse mõttes selle teise vastu, aga see oli kahjuks mulle kange võitu. Või on asi raseduses, et tundub kange ?.
    Ja minult pole ka kunagi küsitud, et “Ooo, mis lõhn sul on?” Aga peamine ikka, et ise rahul ?

    Neist kolmest tahakski Escadat võita, arbuusi lõhn tundubki just selline hea, magus ja kerge. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kai 27. august 2018 at 18:51

    Escada- alati ja igal kujul 🙂 Minu puhul kindlapeale minek- talvel Magnetism ja suvel suvelõhnad

  • Avatar
    Vasta Jane 27. august 2018 at 18:41

    minu lemmik l6hn on olnud Victor&Rolf-Flowerbomb,ilgelt magus ja niiiiiii hea l6hn.aga peale rasedust on see eelistus muutunud ja uut lemmikut pole leidnud…tundub et raseduse ja emadusega palju muutunud!

  • Avatar
    Vasta Nele 27. august 2018 at 18:33

    Britney roosa pall on lemmik peolõhn, alati head mälestused ☺️ Kunagine lemmik oli Christina Aguilera pure vms. Versace Bright Crystalist ei saa kunagi küllalt. Escadad on ka alati meeldinud, seega sooviksingi Escadat ?

  • Avatar
    Vasta Mari 27. august 2018 at 18:29

    Kasutasin kunagi ise ka mingit Bieberi parfüümi. Polnud küll see sama mis sinul, kuid samuti väga hea magus lõhn! Võita sooviksin aga Elizabeth Ardeni oma, prooviks vahelduseks midagi, mis pole nii magus kui mul tavaliselt.:)

  • Avatar
    Vasta kersti 27. august 2018 at 18:20

    wow efekt on tekkinud vaga paljude lohnadega,Avoni lohn Imari Elixir oli vahepeal n , o lemmik,mida kasutasin,jarjest 2 pudelit.ka teised Avoni lohnad wow efekti,oriflame lohnad ka head.viimati jattis hea mulje poes peale piserdartud White Tea.proovimata aga Escada lohn,mille valiksin,Bieberi lohn saab ka ilmselt sinu hea reklaami tottu mingi aeg soetatud.Hetkel aga valiksin Escada.

  • Avatar
    Vasta Eliise 27. august 2018 at 18:17

    Donna trussardi ja hugo boss orange on mu lemmikud 😀 tahaks seda escada lõhna võita!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. august 2018 at 18:12

    Töökaaslane kasutas Trussardi Donna lõhna, ja iga kord kui ta mööda kõndis mõtlesin, kui hea see lõhn on. Polnud midagi parata, pidin endale ka soetama. Siiani on olnud lemmik. Prooviksin hea meelega Escada ka ära, ma räigelt fännan arbuusilõhna.

  • Avatar
    Vasta Altius 27. august 2018 at 17:56

    siit valikust ei ole ma nuusutanud ühtegi lõhna. Kui praegu valima peaks, siis valiks White Tea. Jõuluvana kingikotti sain mõned ideed 🙂 Enda lemmik on läbi aegade Lacoste “Pour Femme”, see on alati olemas.

  • Avatar
    Vasta kersti 27. august 2018 at 17:53

    white tea on poes ara nuusutatud,pihustasin peale kuna ei hakanud kohe ostma,lohn vaga vaga meeldis,escada lohna pole vist nuusutada saanud,ilmselgelt tundub hea lohn,Bieberi uut lohna ei ole nuusutanud,valiksin Escada lohna,kuna praegu on soov magusama lohna jarele,ilmselt aga lippan poodi white tea jargi,kuna vaga hea lohn oli

  • Avatar
    Vasta Indra 27. august 2018 at 17:44

    “WOW, see on NII hea lõhn” tunnet on tekitanud alati Juicy Couture “Viva la Juicy sucre”, see on juba aastaid mu lemmik! Neist kolmest sooviks ma enam võita Justin Bieberi lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta rrr 27. august 2018 at 17:38

    Ma olen täielik (vabandust väljendi eest) lõhnapede. Aga just selliste lõhnade peale, mis pole nii levinud. Eks on minulgi need Escadad ja Guccid olnud aga praegused lemmikud on Cacharel Amor Love ja Repetto. Ja kuigi ma ka ei ole “täiskasvanud õhtuparfüümide” inimene siis usu mind, kui sa nuusutad Carolina Herrera Good Girl siis sa tahad endale ühte. Juba see pudel on nii ilus.

  • Avatar
    Vasta Kirsika 27. august 2018 at 17:35

    Olen viimased paar aastat kasutanud chanel flora l6hna. Just seetõttu, et mehe õde kasutas seda ja mul tekkis nagu .. woow, ma vajan seda!
    Nüüdseks saab kohe, kohe otsa ja see Elisabeth Ardeni White Tea lõhn tundub suht huvitav. Peab nuusutama poodi minema. Lootes loosiõnnele ka muidugi natuke! ??

  • Avatar
    Vasta Kristel 27. august 2018 at 17:30

    Minu armastus esimesest nuusutusest on Bossi The Scent for Her, lihtsalt nii hea, et ei raatsi endale seda pealegi lasta, kuna hinnaklass kõige odavam pole.
    Escada lõhnad on alati meeldinud ja igapäevaseks kandmiseks ideaalsed!

  • Avatar
    Vasta Helena 27. august 2018 at 17:28

    Minu lemmik lõhnaks on üks roosa Galliano lõhn. Ma tunnen, et see on nagu minu lõhn. Tekib kohe hea tunne, seda kandes. Lõhn selline magus ja värske, nagu oleks just pesemast tulnud :). Sinu valitutest pakuks kõige rohkem huvi Escada lõhn.

  • Avatar
    Vasta Sirle 27. august 2018 at 17:27

    Minu aastatepikkune lemmik oli Adidase lilla pudeliga lõhn, mida enam ei toodeta 🙁 See oli nii odav, aga samas mulle nii meeldis! Kalleid parfüüme ma ise ei ostagi, no ei raatsi. Usun, et See ESCADA lõhn neist on kolmest on see, mida sooviks isegi saada, aga võimalik, et Biiber samuti! 😀

  • Avatar
    Vasta Pômm 27. august 2018 at 17:23

    Mulle meeldivad ka magusad ja vársked lòhnad. Mul endal on for real- kuuendat aastat sama lôhn!!! Ma kasutan lôhna ysna vàhe (vb sellepàrast et aee hugo boss- woman pole pàris minu maitsele). Unistan ck beauty löhnast, aga ei raatsi osta. Sinu valikutest arvan et white tea sobiks kôige paremini mulle

  • Avatar
    Vasta Jane 27. august 2018 at 17:22

    Dior Addict (roosa) on aastaid lemmik olnud. Ei saa küllalt, kuigi olen vahepeal ka teisi proovinud, aga …..ikka ostan jälle selle. Ja enam jaolt on Escada lõhnad head.

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 17:20

    White Tea on minu lemmik ka olnud juba pikalt, seega on meil sama maitse ja saaks julgelt sinu valikuid usaldada. Kahjuks olen ma suutnud viimase pudeli niimoodi ära kaotada,et yles enam ei leia. Minu probleemiks on just see,et löhnad millegipärast ei pysi peal. White Tea on yks vähestest,mida olen ka isegi järgmine päev tundnud. Suure huviga prooviks Bieberi parfyymi ära 🙂 Ja mul on klaviatuur, milles pole igat täpitähte,seega vabandust nende y-te pärast 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 27. august 2018 at 17:19

    Lemmik on Lacome La Vie Est Belle lihtsalt supper lõhn.
    Aga viimane WOW elamus oli kui külastasin Zara kauplust ja sai lihtsalt huvist vaadatud ka lôhnavalikut. ZARA Twilight Mauve on nii hea lôhn, et ostsin ka koheselt selle endale (ja lôhn ise näeb välja ka päris huvitav)
    Täitsa huvitab see Justin Bieberi lôhn ?

  • Avatar
    Vasta Hellu 27. august 2018 at 17:16

    Minul on vau efekt olnud MEXX lõhnale Fly Away.
    Väga super hea.
    Hetkel kasutan aga siin valikus olevat Elisabeth Ardeni White tea lõhna.
    Eks lõhna kasutamine tujust sõltuv rohkem ole.Ja nt. suvel kergemad ja talvel tugevama aroomiga lõhnad.
    Prooviks heameelega aga Escada parfüümiga lõhnameeli ergutada…

  • Avatar
    Vasta Kelly 27. august 2018 at 17:09

    Kuna oled nii hea reklaamija, siis Bieberi lõhn on ajutiselt otsas, muidu oleks kohe ära ostnud ? lemmiklõhnaks on aastaid olnud Britney Midnight Fantasy. Mingil imelikul põhjusel pole mees juba kaua lõhnasid kinkinud (ega jumala eest ise osta saa, milleks ma ta siis võtsin ?) ja olengi hetkel kehaaroomide peal.. sellest valikust prooviksin hää meelega J. Bieberi lõhna.

  • Avatar
    Vasta Catlyn 27. august 2018 at 17:06

    Tussardi My Name on mu lemmik lõhn olnud aga escada on ka üks lemmikuid tal on mittu lõhna mis on mulle meeldinud aga kui ma siit valiks ühe lõhna siis valiks ja prooviks järgi Justin biberi lõhna

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. august 2018 at 17:04

    Olen ka magusate lõhnade fänn. Britney Spearsi “Midnight fantasy” oli pikka aega suur lemmik. Escada “Cherry in the air” oli imemagus. Enam seda vist ei toodeta. Meeldivad Nina Ricci, Stella McCartney, Salvador Dali ja Armani lõhnad, aga üldiselt on nimest suva, peaasi, et lõn oleks magus.

    Kusjuures viimasel ajal on kõik minu lõhnad lillas või mustas pudelis. Eriti lillas. Kui ma võtan poeriiulilt lillas pudelis lõhna, siis 99% ongi see minu lõhn. Ma ei tea, mis nad nendesse lilladesse pudelitesse panevad, on see muskus (feromoonid, mmm) või jasmiin või mis, aga I like it!

    Praegu kripeldab hingel Elizabeth Ardeni “White tea”, sest võitsin selle ühes loosimises, aga mind lasti üle ja auhinda ei toimetatudki kohale 🙁 Ja nüüd loen, et see on tõesti hea lõhn ja nii paljudele meeldib. Tahan kaaa!

  • Avatar
    Vasta gerly 27. august 2018 at 17:02

    Olin kunagi t2ielik Escada l6hnade f2nn …kuni leidsin mexx fly high l6hna,aga enam ei leia seda kuskilt :(Samas meeldis ka Elisabeth Arden Green Tea kunahi,aga vga enam mitte 🙂 Armastan ka magusat,aga v2rsket l6hna ning hea meelega prooviksin seda biiberit v6i Escadat 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 27. august 2018 at 17:02

    Minu lemmik on Moschino – Funny. Sellega on mitu mitu korda päritud, et mis lõhn see mul küll on. Aga kuna reklaam oli super hea, olen ka Bieberi lõhna proovimisest huvitatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 27. august 2018 at 17:02

    Kuna nende lõhnadega raseduse ajal on nii nagu on, siis hetkel ühtegi lemmikut pole. Heameelega prooviks seda Elisabeth Ardeni White Tea lõhna.

  • Avatar
    Vasta Jennifer 27. august 2018 at 16:55

    Sooviksin Elisabeth Ardeni White Tea lõhna. Kõik võimalikult värsked lõhnad on minu lemmikud! Ja alati öeldakse, et need sobivad mulle nii hästi. ?

  • Avatar
    Vasta Marili 27. august 2018 at 16:50

    Kasutan viimased aastad Britney Spearsi lillas pudelis olevat lõhna (nime ei mäleta), kuna see on odav ja mis peamine MAGUS ja no niiii hea!!!
    Poes olen nuustanud alati neid Escada lõhnasid, magus ja värkse! seega võidu korral valiksin just Escada.

  • Avatar
    Vasta Evalyna 27. august 2018 at 16:44

    http://www.avon.ee/PRSuite/static/p/img/large/1172799.jpg

    Minu lemmik viimased paar aastat

  • Avatar
    Vasta Ents 27. august 2018 at 16:37

    Trussardi My name on wau, aga tahaks endale Escada lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Janet 27. august 2018 at 16:35

    Minu lemmik l6hn on Escada Cherry In The Air, aga kahjuks see olla mingi limited edition ja praegu v2ga v2he seda saada, kui yldse 🙁 See Escada, mida sina siin arvustad, on ka hea, olen poes nuusutamas ja proovimas k2inud. Tuleb ka Bieberi l6hna nuusutama minna, et siis otsustada, kas Escada v6i Bieber 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 27. august 2018 at 16:34

    Tahtsin Justin Bieberi lõhn juba otsas?. Tahtsin tellida, aga nüüd peab loosiõnnele lootma. Head reklaami tegid!

  • Avatar
    Vasta Liis 27. august 2018 at 16:33

    Mu lemmikud on enamvahem k6ik Hugo Bossi l6hnad. Eriti Hugo Woman! Aga sinu jutu peale tahaksin seda Biiberi poisi l6hna kyll proovida 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 27. august 2018 at 16:30

    Mulle ka escada lõhnad väga meeldivad. Hetke lemmik on üks kingitud lõhn,mis peaks lõhnama nagu sandlipuumets. Sandal Wood Temple, viru keskuse parfüümipoest pidi pärinema. Pole selline masstootmise lõhn. Nendest kolmest valiks escada.

  • Avatar
    Vasta Keidi 27. august 2018 at 16:27

    Mul sai just kauaaegne lemmik “Little Black Dress” otsa ja nüüd mõtlesin vahepeal, et prooviks midagi muud. Kaua ma ikka ühte ja sama lõhna kasutan, eksole. Elukaaslasele ostan pidevalt uusi lõhnu, aga endale miskipärast väga ei raatsi. 😀 Naljakas. Ma prooviksin selle sama “biiberipoisi” järgi. Tundub täitsa minu maitse järgi olema.

  • Avatar
    Vasta Janeli 27. august 2018 at 16:25

    White Tea lõhna võiks proovida

  • Avatar
    Vasta Leane 27. august 2018 at 16:23

    Mul vist mingit väga wow momenti polegi olnud. Seega tahaks väga seda Bieberi lõhna proovida, äkki on see minu jaoks ka wow ??

  • Avatar
    Vasta Hanna 27. august 2018 at 16:21

    Mina prooviks kindlasti 2ra selle white tea oma, tundub, et on t2pselt minu maitsele. Nyyd just sai l6hn otsa, nii et selline kink kuluks kyll marjaks 2ra:)).

  • Avatar
    Vasta A. 27. august 2018 at 16:09

    juicy couture viva la juicy Parim, aga kahjuks peal ei püsi absoluutselt. Nüüd olen seotanud natuke tugevama parfüümi, kuid siiski eelistan magusat ja värsket. Heameelega prooviks Beieberi lõhna ära.

  • Avatar
    Vasta Liisi 27. august 2018 at 16:08

    Elisabeth Ardeni White Tea tahaks proovida..muidu praegu lemmik marc jacobs daisy..no nii hea ja siis pikalt meeldinud veel dkny delicious

  • Avatar
    Vasta Merili M 27. august 2018 at 16:08

    Ardeni lõhna prooviks küll. Kasutan sama sarja kehakreemi ja no niiiii mõnus mahe lõhn on.
    Ise olen neli aastat juba Hugo Bossi Nuit’i kasutanud. Vaieldamatu lemmik ja no see nii signatuurlõhnaks saanud mul juba, et midagi muud küll soetada ei taha ?

  • Avatar
    Vasta K. 27. august 2018 at 16:07

    Escadat olen nuusutanud, see on tõepoolest imeline. Aga praegu tuli kange soov JB lõhna nuusutada 😀

  • Avatar
    Vasta Annika Roosnupp-L. 27. august 2018 at 16:05

    Olen pikalt juba ilma lemmiklohnata…kuidagi ei leia seda oiget vist. Proovin,ehk sattub see oige just nii minu katte-Escada.

  • Avatar
    Vasta Sille 27. august 2018 at 16:05

    Prooviks ka Biiberit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kellu 27. august 2018 at 16:02

    Ma ka l6hna horder 🙂 v2ga meeldivad soojad vaniljega l6hnad ja siis puuviljased – ma v2ga tahaks olla tummiste ja sygavate l6hnade tyypi aga vat panevad pea valutama 🙁 k6igi aegade lemmik l6hn oleks Roberto Cavalli Just Her – selline seksikas ja vyrtsikas – kuid kahjuks on see juba ammu tootmisest maas ja saada ei ole kuskilt 🙁 v6idu korral sooviks Justin poissi 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 27. august 2018 at 16:02

    Mu lemmik on juba mõnda aega Moschino I love love, mis on minu jaoks mõnusalt värske.
    Sellest valikust sooviksin proovida Escadat.

  • Avatar
    Vasta Liis Sass 27. august 2018 at 15:58

    Kunagine lemmik oli Escada Into the blue ?
    Praegu prooviks samuti Escada meeleldi ära ?
    Ja arvustuse järgi peaks ka Bieberi vist ka ära proovima ?

  • Avatar
    Vasta Katriinu 27. august 2018 at 15:58

    Minu äratundmised, et vot see on minu lõhn on olnud kahe lõhnaga: Ralph Laureni Notorious, mis on just selline “täiskasvanute õhtulõhn”, aga mitte magusraske, vaid kerge ja isegi natuke meestelõhna sarnane. Ja teine on kunagi pimesi ainult kommentaaride, sisetunde ja pudeli meeldivuse pealt tellitud Lanvini Oxygen – värske, aga mitte kurk vaid soevärske, hästinatuke mahemagus, pehme nagu sall ja ülikauapüsiv 🙂 Esimese nuusutamisega oli tunne nagu oleksin seda eluaeg kasutanud, nii minulik.
    Sinu valikust tekitab Bieber kiusatust 🙂

  • Avatar
    Vasta Reine 27. august 2018 at 15:55

    Minu lemmikuks on saanud Versace Bright rohelise pudeliga ja meeldis üks Escada lõhn ka. Hästi mõnusa lõhnaga.
    Proovida tahaks ka seda Justin Bieberi lõhna. Äkki hakkab isegi meeldima. ?

    Mega vahva loosimäng, Mallukas! ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 27. august 2018 at 15:54

    Escada lõhnad on mu lemmikud! Kui teised lõhnad võivad pikalt kapil seista siis need leiavad igapäevaselt kasutust ja saavad alati liiga kiiresti otsa. Sooviksin Escada lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 27. august 2018 at 15:54

    Hetkel on lemmikuks “Si” Giorgio Armani oma.
    Olen ka magusate lõhnade austaja ja seega tahaks biiberpoisi lõhna võita, sest siis saaks lõhnata nagu Mallu, haha. ?

  • Avatar
    Vasta Diana 27. august 2018 at 15:48

    Escada on minu lemmik, soovin seda! ?

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 15:46

    Ma tahaks ka siis taiega seda biiiberi lohna siis ara proovida 🙂

    Endale meeldivad ka vaga magusad ja varsked. Ja hetkel kasutusel guess l6hn.

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. august 2018 at 15:41

    Minu lemmikud on kõik Escada lõhnad ja Mexxi lõhnad. Kui mulle vanasti meeldisid värsked lõhnad siis nüüd juba aastaid kasutan magusaid (ei tea,kas vanadus mõjutab ?) . Võiks ju kindla peale välja minna ja öelda,et tahaks seda Escadat aga…..tahaks hoopis proovida Bieberit ?(see kõlab nagu ma tahaks Justinit ennast ?). Ühesõnaga sooviks proovida midagi uut ja kuna tundub,et minu lõhnaeelistused on sinuga sarnased siis kõlab see Bieberi lõhn ideaalselt.

  • Avatar
    Vasta Kristi 27. august 2018 at 15:40

    Minu Wow on olnud 2 korda: Trussardi Donna ja Prada Candy. Üldiselt ma ei tunne ega tea lõhnu, kuid need 2 on jäänud meelde. Just otsin uut lõhna ja see peab ikka väga magus olema, et meeldida. Sinu soovitused nüüd nädalavahetusel lähen proovin ära ja loodan, et mingi ehk sobib. Prooviksin ka loosis õnne ja prooviks Escadat.

  • Avatar
    Vasta Kats 27. august 2018 at 15:38

    Minu lemmik oli Escada “into the blue”! Oli sellepärast et seda ei ole enam kusagilt saada… nuux! Kasutasin seda mitu pudelit! Oleks teadnud, et ära kaob, oleks ette ostnud 🙂 aga ta ei olnud selline klassikaline magus escada, vaid ûlivârske ja mônus ja kôik paremad sônad, mis vähegi môelda saaks!
    Igaljuhul, loosis sooviks osaleda, ja ei julge seda Biberi poissi soovida, kuigi kirjeldad seda kûll nii, et tekitad isu :p! Siiski loosiônne korral valiks Escada!

  • Avatar
    Vasta nele 27. august 2018 at 15:34

    Escada kindlasti:)

  • Avatar
    Vasta M-M 27. august 2018 at 15:25

    White tea seda tahaks loosina 😉

  • Avatar
    Vasta KRISTI 27. august 2018 at 15:21

    Wow effekti tekitas Tommy Hilfigeri Tommy’s girl lõhn… mmmmm nii hea oli !!

    Sooviks nüüd nuusida Justini lõhna… äkki hakkan veel beliberiks? ?

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 27. august 2018 at 15:21

    Mulle meeldivad Escadad,tahan võita Escada lõhna, ei raatsi kuidagi ise osta. Teised lõhnad tunduvad ka, et miks mitte proovida. Wow efekti olen saanud jimmi choo flash iga. Mis pole just kallis.Tundsin seda kord inimesel teatris, no mine või küsi, et …… Õnneks oli ka minu juuksuril see kord.
    Nii saingi vist teada.kuid võibolla polnud see sama. Igatahes mulle meeldib!

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 27. august 2018 at 15:19

    Ma olen alati tahtnud soetada endale escada lohna, aga ma ei tea miks ma seda veel teinud pole, olen unustanud ja teise soetanud hoopis. Hetkel hakkab ka katy perry lohn otsa saama, mis on hetkel minu vaieldamatu lemmik, aga vahelduse mottes sobiks ka escada ideaalselt. Mulle endale ka meeldivad magusad lohnad niiet soovitan sul ka katy perry lohna proovida. 😀

  • Avatar
    Vasta Maaria 27. august 2018 at 15:18

    White Tea lõhn on mu “wishlistis” juba jupp aega – niiiii meeldib see, aga kuna hetkel paar lõhna juba riiulis olemas, siis olen selle soetamist edasi lükanud. Aga äkki loosiõnn naeratab – see on tõesti niiii super hea – värske, aga samas sügavate nootidega. Bieberi lõhna vastu igatahes äratasid huvi ja teen märke, et see kuskil lõhnaosakonnas üles otsida ja ära proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Regle 27. august 2018 at 15:15

    YSL Black Opium nagu ülihea ? Britney lõhnu kasutan siiani ja saan ka pärimisi nende kohta, et oo nii hea lõhn mis see on ? Siit valiks Escada.

  • Avatar
    Vasta Anni 27. august 2018 at 15:15

    Mina kasutan enamasti Victoria Secreti kehaspreisid. Endal polegi ühtegi parfüümi kodus 🙁 Pikalt olen unistanud Escada lõhnas aga pole raatsinud osta. Ehk seekord…❤️

  • Avatar
    Vasta Kristel 27. august 2018 at 15:13

    Armastan magusamapoolseid parfyyme ja minu kauaaegne lemmik oli Roberto Cavalli “Just Her”. Kahjuks on millegi p2rast see poodidest kadunud. J2rgmine lemmikutest oli Merry Me, millest sain teada sinu kunagisest blogipostitusest. Praegu kasutan Lanvin-i ” Eclat D Arpege”. Sinu valikust prooviksin kindlasti k6ike kolme. Sest k6ik mis on v2hegi kommi6hnaga- see on mulle 🙂

    • Avatar
      Vasta Kellu 27. august 2018 at 15:57

      Ma armastan ka seda Roberto Cavalli l6hna aga see on nii vana l6hn ja tootmisest maas 🙁 seda ei ole kuskilt saada…

  • Avatar
    Vasta V 27. august 2018 at 15:13

    Polegi sellist wow efektiga l6hna.Meeldivad jubedalt meeste l6hnad aga neid ju ise peale ei topi . Ise prooviks 2ra Bieberi l6hna,ei ole ka kunagi kuulsuste nimedega l6hna usku.Kuigi ise ostsin James Bondi oma viimati 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 27. august 2018 at 15:08

    Bieberist prooviks aga üldiselt Chanel kasutuses

  • Avatar
    Vasta MP 27. august 2018 at 15:01

    Minul ei olegi sellist lõhna veel olnud, mis oleks tekitanud sellise WOW efekti, et ohh, see lõhn on just täpselt midagi nii minu jaoks kui üldse olla saab. Sinu jällegi nii hea kirjeldus Bieberi lõhnast tekitas kohe suure soovi ise ka see endale saada. Polegi tegelikult väga palju lõhnasid olnud, ainult mõni üksik ja pigem on need rohkem olnud kehalõhnastajate moodi? Ma neid lõhnaõlideks ei kipu nimetama. Kui mõtlema hakata, siis polegi ma omanud ühtegi päris parfüümi. Meenus, et noorena, ikka puhta tatikana oli mul küll tegelikult 1 lõhn ja see oli tõesti päris hea. Nime kahjuks ei mäleta, isegi ei meenu, kust ma selle sain, aga midagi väga head see oli küll! Mul kombeks ikka õhku ka lasta pool pudelit niisama, et toad ka hästi lõhnaksid ja sinna õhku enamus nn. lõhnad läinud ongi. 😀 Kui mul otsa saanud, siis lähen ema parfüümide kallale. Tal nii mõnigi on päris hea, et kõlbab minul noorel inimesel ka kasutada. Ja siis saan muidugi pragada ka, sest noh, õhku ja kõikidesse tubadesse on ka ju vaja lasta. 😀 Seega, et see jant ära lõppeks ja ma enam emalt pragada ei saaks, kuluks 1 Bieberi lõhn ära küll. Siis on jälle mõnda aega rahu majas, sest mul on oma päris lõhnaõli. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mõmm 27. august 2018 at 14:59

    Minu lemmik lõhn jääb aastasse 1999 (olin siis 10a) ja vot see lõhn on siiani ninas. Mis selle parfüümi nimi on? Ei tea aga olen paar korda elus tundnud seda lõhna ja krt, kui veel peaks, siis lähengi inimese juurde ja küsin “paluks Teie lõhna nime!”.
    Teine lemmik jääb aastasee 2007 ja selleks oli Escada, kingiti mulle sünnipäevaks, ise ei suutnud sellist endale lubada (900krooni maksis). Kahjuks pole enam nii head lõhna Escada enam teinud.
    Tulles tänapäeva, siis viimased 4a on vaieldamatu lemmik Dolce & Gabbana Light blue.
    Hetkel kasutan DKNY
    Be Delicious Fresh Blossom, see peaks sulle väga meeldima, mõnus magus.
    Mulle üldiselt meeldivadki magusad ja mahedad segamini. Samas ma jälestan meeste pacco rabbanet vms, no niiiiiiii magus, et halb hakkab.

    Kuid Biberi lõhn mul kevadest saati olemas, absoluutselt ei meeldi, tal sellise spetsiifiline lõhn. Nagu oleks aniisi aga samas ei ole. Sain 11€ pudel 50ml. Päris ausalt, kasutan vahest enne külaliste tulekut “õhuvärskendajana” seda. ?

    Elisabet Arden on ka mul olnud aga mitte see White Tea aga tahaks selle ära proovida.

    PS: mulle meeldivad su lõhna postitused, sest ma just veendusin kui erinevad meie maitsed on.
    Kunagi kiitsin mingit Rservedi lõhna ja no ma siis lasin kohe endale samuti osta. Hmmm…no ei olnud hea lõhn, andsin õetütrele. Nüüd kiidad Biberit ja no see pole minu jaoks absoluutselt hea. Nüüd ma tean, et kui sulle miskit meeldib, siis mulle kindlasti mitte.
    See kõik ei ole pahaga öeldud, vaid sõbralik tögamine.?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 27. august 2018 at 14:59

    Hetke lemmik on D&G 3 L’IMPERATRICE aga veel meeldivad Hugo Bossi lōhnad ja neist kolmest on olnud Escada ja Justin Bieber ?
    Justin Bieber tōesti megaa mōnus seega vōidu korral valiksingi selle ?

  • Avatar
    Vasta Raili 27. august 2018 at 14:58

    Soovin Justin Bieberi lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 27. august 2018 at 14:57

    Mõtlen juba pikemat aega, et ohhh, oleks mul vaid üks Escada lõhnadest… 🙂 Nimelt umbes poolteist aastat tagasi käisin laevaga reisil ja laeval olles käisin ka parfüümipoest läbi. Ühtegi lõhna ma endale osta ei raatsinud, aga Escada parfüümid jäid kohe eriliselt meelde ja tekitasid minus selle VAU efekti! :)) Lipik, kuhu ma mõnda Escada lõhnadest peale lasin, oli mul veel mitu-mitu päeva kapi peal ja mina muudkui nuusutasin ja nuusutasin… Hiljem olen ikka ja jälle lõhnapoodi sattudes Escada parfüümide juurde läinud, kuid lõpuks siiski taskukohasema lõhna kasuks otsustanud. Ükski lõhnabränd pole veel mind nii lummanud ja oleks tore, kui saaksin lõpuks ühte Escada parfüümi omada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-liis 27. august 2018 at 14:55

    Lemmik läbi aegade on Chanel Madomisell ? see on lihtsalt parim lõhn.samas suurim pettumus oli Black opium lõhn nii hea ja mitte mingit püsivust ei olnud ja arvestades selle hinda siis ei tea kas nutta või naerda.sinu valikutest huvituks ka see Bieberi lõhn. white tea on mu õel ja see pole ültse minu tassike teed

  • Avatar
    Vasta Sigrit 27. august 2018 at 14:55

    Ma kasutasin mitu aastat jutti Bvlgari omnia lõhna, no siiani minu arust parim lõhn 🙂 lihtsalt vahelduse mõttes proovisin ka teisi. No meeldivad, aga ilmselt sellist lemmikut enam ei leia 🙂 Eriti kui arvestada,et kasutan lõhna tihti ja suures koguses 😀 siis minu 100ml pudelid tühjenevad väga kiiresti. Neist 3 ei ole proovinud Justini oma, niiet sooviks seda 🙂

  • Avatar
    Vasta Mia 27. august 2018 at 14:54

    Minu lemmik oli aastaid Versace Bright Crystal, ei tahtnud midagi muud kasutadagi. Aga mingi hetk lõpuks ikka tüdinesin ära ja siis leidsin uueks lemmikuks Viva La Juicy Sucre.
    Mul ka kusjuures eelarvamus lauljate nimedega parfüümide vastu, aga peale sinu juttu tahaks ka selle Bieberi lõhna ära proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 27. august 2018 at 14:53

    Mees kinkis kunagi mulle Hugo Bossi Orange Sunset lõhna. Täiega lemmik, aga kahjuks tootmine lõpetati. Viimane pudel ka ammu tühi. Hetkel kasutan Quessi Seductive lõhna, täitsa rahul sellega. Sooviks proovida Justin Bieberi lõhna kui võidaks.

  • Avatar
    Vasta Signe 27. august 2018 at 14:52

    Minu vaieldamatu lemmik on Beyonce Heat Rush! Ma muidugi ka Beyonce tuline fänn! 🙂
    Endale valiksin ma aga ka nendest kolmest Justin Bieberi lõhna – ma ei oma küll aimu, et kuidas see lõhnab, aga sa müüsid selle lõhna nii ilusasti maha, et soovin proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta A 27. august 2018 at 14:52

    Praegune lemmikl6hn on oriflame Giordani Cold Essenza, kuid vahelduseks prooviks heameelega Justin Bieberi l6hna 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. august 2018 at 14:51

    Minu vaieldamatu lemmik on Diseli Loverdose. Kasutan juba vist 7 aastat ja ikka ei ole tydinemust. Niii heaa:)

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. august 2018 at 14:51

    Ma olen ka üldiselt see, kes mingite lemmiklõhnade juurde pikalt püsima jääb. Uusi lõhnu avastan kas sõbrannade ja tuttavate kaudu (et kui kellelgi mingi hea lõhn peal, siis uurin, et mis see on) või vahel käin poes parfüüme nuusutamas.
    Meeldivad ka magusad ja kerged lõhnad.
    Sellise, wow- kui- hea- lõhn efekti on tekitanud Gucci Rush 2 ja Chanel Allure.
    Mõned lemmiklõhnad on aja jooksul aga isegi vastumeelseks muutunud.

    Hetkel on lemmikuks John Galliano Parlez Moi D’Amour tualettvesi. Ja see lõhnab minu meelest seksi järele:D Nii et kui õhtul välja lähen, panen peale. Sest moh, äkki skoorin:D

    Kuigi Bieber minus ka eelarvamust tekitab, siis sinu jutu peale oleks kohe lausa huvi seda lõhna proovida.

  • Avatar
    Vasta K.K 27. august 2018 at 14:50

    Escada on aastaid mu vaieldamatu lemmik olnud! ? Kuidas saab üks parfüüm nii-nii hea olla?! No ma ei või. See on i-me-line. Aga peab tunnistama, et kui üle-eelmine aasta kingitud pudel otsa sai, siis uut osta ei ole raatsinud siiani.. ? Selline kooner olengi, nii et üks Escadake oleks vägagi oodatud ja teretulnud. ?

  • Avatar
    Vasta E 27. august 2018 at 14:48

    Minu vaieldamatult kõige lemmikum lõhn on Versace Bright Crystal. Hetkel kasutan vahelduse mõttes Dolce&Gabbana 3 L’imperatrice lõhna – ka üks imeline lõhn. Mulle meeldivad sellised kergelt magusad, aga siiski värsked lõhnad. Sinu valikutest valiksin Justin Bieberi, sest olin kunagi tema suur-suur fänn ja muidugi sinu reklaam tekitas ka suure huvi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 27. august 2018 at 14:46

    Minu absoluuuuutne lemmik on Britney Spears Fantasy Intimate Edition. Kingiti kunagi sünnipäevaks ja ma ka never ei uskunud, et see lõhn hea on, arvestades, et pudel mega numpar välja näeb. Aga võta näpust, ma pole kunagi nii head lõhna tundnud. ?
    Hea meelega prooviksin Justin Bieberi lõhna ka, saaksin lauljate lõhnade kogumisse ühe linnukese juurde ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 27. august 2018 at 14:45

    Minu lemmik l6hn on pikka aega olnud dolce & gabbana light blue,kahjuks saabki kohe otsa ja oleks uut lemmikut vaja. Aga v6idu korral valiks prooviks Escada l6hna 🙂 arbuusi l6hn tundub hea

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. august 2018 at 14:45

    Sain kunagi mingist pakist ühe lõhna testri – Rochas Mademoiselle. See tekitas küll vau-efekti. Ammu polnud mulle ükski uus lõhn nii väga meeldinud.

    Aga muidu eelistan ma samasuguseid lõhnasid nagu sina, niiet seda Bieberi lõhna sooviksin küll võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Elisa 27. august 2018 at 14:44

    Nädalavahetusel nuusutasin Võru Kaubamajas kiiruga üht pisikest roosat lõhna, mis oli kohe sissekäigu juures esile toodud. Piserdasin randmele ja tormasin edasi. Alles hiljem sain aru, et see lõhn oli nii mina. Nüüd on meel kurb, et ei süvenenud.

    Rõõmsamaks teeks Escada 🙂 Meeldivad samuti magusamapoolsed lõhnad.

  • Avatar
    Vasta Katlin 27. august 2018 at 14:44

    Just tund tagasi nuuskisin poes Escadat ja plaanisin, et selle peaks omale soetama. Aga sa suutsid tekitada huvi biiiberi vastu 🙂

  • Avatar
    Vasta katri 27. august 2018 at 14:44

    oi oi mina tahaks kohe seda Justini lohna kull nuud saada 🙂 Minul kord juba selle kuti lohn olmud ja see oli ka vaga hea .Praegu lemmik hugo boss femme.Ilmselt koigil see olnud aga aega parim siinai olnud.

  • Avatar
    Vasta R. 27. august 2018 at 14:43

    Armani Si.
    Kolmest ülal kommeteeritust tahaks hea reklaami peale ka seda Bieberi oma proovida!

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. august 2018 at 14:43

    Minu lemmik on I Love juicy couture.. aga escada lõhna sooviks küll võita!

  • Avatar
    Vasta DD 27. august 2018 at 14:40

    Minu lemmiklõhnad on meeste lõhnad, kuid naisena neid kanda ei tihka. Eriti lemmik on Lalique Encre Noir, mis on männi ja puidu lõhnaga. Ka enda lõhnade ostmisel lähtunud sellest, et oleks mahe lõhn ja magus ei tohiks üldse olla. Bieberi lõhn tundub ka mahe olema, kuid kes seda teab, kui pole saanud proovida seda.

    • Avatar
      Vasta janet 27. august 2018 at 16:42

      Soovitan sulle The Body Shopis myygil olevad parfyyme, seal kaks naiste l6nha, mis on puiduse alatooniga, aga siiski naistekad 😉

  • Avatar
    Vasta sandra 27. august 2018 at 14:40

    Escada votaks hea meelega 😉

  • Avatar
    Vasta Kaisa 27. august 2018 at 14:39

    Mulle hullult meeldis kunagi Escada Cherry in the air, no täpselt selline lõhn, mida võiksin kogu aeg kanda. Aga kuna mul mõni aasta tagasi oli mingi Justin Bieberi lõhn lillekujulise pudeliga, mis oli ÜLIIIIHEA, siis sellest valikust valiksingi Justin Bieberi lõhna 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 27. august 2018 at 14:36

    Hästi pikalt meeldis mulle täiega salvadore dali sea&sun lõhn. Peale seda mul enam kindlat lemmikut pole olnud – aga kõik siuksed värsked ja magusad on ka minule alati meeldinud. Seega ma hea meelega prooviks samuti biiberipoisi ära 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. august 2018 at 14:36

    Mu tädile kingiti Calvin Kleini lõhn Beauty ja iga kord kui ma tal külas käisin, siis ma lasin seda endale igale poole hästi palju peale, et ikka kaua lõhnaks selle järgi. Talvel siis sain selle lõhna endale jõuludeks ka ja see on siiani 1 mu lemmikuid. Aga kolmest lõhnast valiksin ilmselt Elisabeth Ardeni White Tea lõhna ❤️

  • Avatar
    Vasta Katri 27. august 2018 at 14:35

    Siiani olen olnud Hugo Bossi Womani fänn aga hea meelega prooviks midagi uut, näiteks siis Escada…?

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. august 2018 at 14:35

    Ma ise olen vaieldamatult Chaneli fänn ja eriti meeldib mulle Chanel Chance. Küll aga rääkis vanaema, et ta sooviks uut lõhna ning usun, et talle sobiks Elizabeth Ardeni White Tea ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 27. august 2018 at 14:34

    Mul endal on kodus Elisabethi lõhn olemas, aga mulle on ta veits vänge või mõru, aeg-ajalt ma seda ikka endale peale lasen, ega mul kodus muud pole ka…. mul on mingi täielik probleem lõhna leidmistega, kui midagigi hangin, siis poes lõhnas see nii hästi, kui ostan koju, siis järsku nagu lõhnaga oleks midagi juhtunud, enam ei meeldi, aga ma väga ei raatsi midagi kokku osta ka, seega mul see üks Elisabeth on kodus, mille sain ka kingituseks. Mehele näed ostan ja kingin ja võidan ja tahaks pigem tema lõhnasid endale peale pihustada, sest need on niiiiii head, vahel võtan korgi ja lihtsalt istun ja nuusutan kodus, mul aga siukest lõhna pole… Küll aga olen käinud poodides paar aastat nillimas Dolce & Gabanna 3 L’Imperatrice’i ja kui seda kellelegi ka kodus on, siis käin ja nuusutan üle jälle, endale pole raatsinud soetada.
    Kui sinu lõhnade seast midagi valiksin, siis Justini poisi… kõlab juba nii meeldivalt, et ma vist juba tunnen lõhna 😀

  • Avatar
    Vasta Helekna 27. august 2018 at 14:33

    escada oleks neist mu lemmik kindlapeale!

    Hetkel kasutan versace brighrt crystalit

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 14:33

    Minu lemmik lõhnaks on Hugo Boss The Scent For Her. Sellest valikust sooviksin proovida Escadat 🙂

  • Avatar
    Vasta k2roly 27. august 2018 at 14:33

    Minu absoluutne lemmik on Dolce Gabbana Light Blue. Kasutan seda l6hna juba 20 aastat 🙂 Olen katsetanud ka teisi, kuid yle kahe n2dala pole suutnud muid kasutada. Escada l6hnad meenutavad kohati Light Blued, kuid j22vad veidi v2ngeks. Hea meelega katsetaks Ardeni White Tead.

  • Avatar
    Vasta Rissu 27. august 2018 at 14:32

    Muidu kasutan Lancome Hypnose aga sinu kolmest valiksin White Tea.

  • Avatar
    Vasta Astrid 27. august 2018 at 14:32

    Escada lôhna vastu tekkis huvi :p
    Endal white tea olemas, lemmik just ei ole, samas vahel poodi minnes peale lasta on tàitsa ok.

  • Avatar
    Vasta Inger 27. august 2018 at 14:32

    Mulle kunagi meeldis väga üks Naomi Campbelli lõhn aga seda pole ammu enam leidnud. Bieberi lõhna tahaks küll sinu jutu peale täiega proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 27. august 2018 at 14:31

    Mul ei ole kodus mitte htegi parfmi, seega sooviks White Tea’d proovida.

  • Avatar
    Vasta Krissu-Nässu 27. august 2018 at 14:31

    Minu suureks WOW lõhnaks ja pikalt ka lemmikuks NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE. See on magus ja samas värske korraga. Selline iseloomuga ja mõnus.
    Kahjuks on see kadunud meie poodidest ?
    Kui loosiõnn peaks naeratama, siis valiksin Elizabeth Ardeni White Tea.
    Oleks ammu aeg uueks lemmikuks.

  • Avatar
    Vasta Marika 27. august 2018 at 14:29

    Jil Sandersil oli kunagi lõhn Jil, selline vaarikalõhnaline ümmarguses pudelis. Seda kahjuks enam ei tehta. Ma praegugi tunnen seda lõhna 🙂
    Nendest sooviks Escada lõhna.

  • Avatar
    Vasta Lilia 27. august 2018 at 14:27

    Mul on kasutusel vist juba viies White Tea pudel. Vajeldamatu lemmik. Sobib nii igapäevaseks kui ka pidupäevaks. See lõhn peab lihtsalt olemas olema.

  • Avatar
    Vasta ylle 27. august 2018 at 14:26

    Mees kinkis kunagi Escada Absolutely me, see oli magus ja kaua kestev. Hetkel on lemmik Lavin Merry me! Sobib tavalisel ajal kasutada, ka magusam, aga tagasihoidlikum kui Escada. Nendest valiks Justin Bieberi, reklaam oli lihtsat nii hea!

  • Avatar
    Vasta Tene 27. august 2018 at 14:26

    Mul kasutuses 2 Escada lõhna ja 1 vist oli Halloween, olenevalt tujust siis kasutan.
    Siit prooviks Bieberit, kuigi seda arbuusi lõnalist Escadat ma ka ei ole katsetanud.

  • Avatar
    Vasta C 27. august 2018 at 14:25

    Minu kõige-kõige lemmikum lõhn on Dolce&Gabbana L ‘Imperatrice 3, aga see on mul otsas ja ei ole uut ostnud. Mexx Fly High oli ka päris hea üllataja, aga see ka peaaegu otsas.
    Võidukorral prooviks Justin Bieberi lõhna

  • Avatar
    Vasta keidi 27. august 2018 at 14:25

    Mul tapselt sama lohna eelistus, magus ja mahe ja escadad on toesti kindlapeale minek , aga see biiberi lohn kohe hakkas nuud pinget pakkuma. Tahakingi seds proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Taive P 27. august 2018 at 14:25

    Escada on minu suur lemmik, kuid sellest valikust prooviksin hea meelega Bieberi lõhna 😉

  • Avatar
    Vasta Kristin 27. august 2018 at 14:24

    Escada lōhnad on mul suvel kindla peale minek ja enda oma hakkabki otsa saama, sooviksingi seda Escadat võita! ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 27. august 2018 at 14:22

    Tegin Vilniuse lennujaama tax free poes aega parajaks ka nuuskisin neid ~100 euro maksvaid lõhnasid. Tavaliselt ei ole mulle ükski meeldinud kuna eelistan ka selliseid magusamad lõhnu, aga need eriti kallid on vähe vanadaamilikud olnud. Aga seekord leidsin omale ühe Gucci lõhna, nime enam ei mäleta, aga lõhna tundsin kleidi peal ka paar päeva hiljem.

    Natukene kurb on, et nime tookord meelde ei jätnud, aga ma olen enda Britney Spearsi Midnight Fantasyga ka rahul. 😀

    Neist kolmest huvitaks mind kas Escada või Bieber, Ardeni lõhnad pole mulle siiani meeldinud.

  • Avatar
    Vasta Ülle 27. august 2018 at 14:21

    Mees kinkis kunagi Escada Absolutely me, see oli magus ja kaua kestev. Hetkel on lemmik Lavin Merry me! Sobib tavalisel ajal kasutada, ka magusam, aga tagasihoidlikum kui Escada. Nendest valiks Justin Bieberi, reklaam oli lihtsat nii hea!

  • Avatar
    Vasta Killukas 27. august 2018 at 14:19

    Mulle meeldivad magusad lõhnad, no sellised mis ikka lõhnaks nagu komm, mida magusam, seda parem. Valiksin võidu korral Escada, kindlapeale minek, sest Escadad on täpselt parajalt magusad. Mu kõige lemmikum wow kui hea lõhn on Viva La Juicy. Igapäevaselt kasutan Britney Midnight Fantasy, just see sinine, see on nii hea hea odav, 100 ml on mingi 25-28 euri, sa peaksid kindlasti seda proovima, kui sulle magusad lõhnad meeldivad, see on tõepoolest nagu täpselt nii hea, et ma laseks seda kõigele mis mu ümber on.

  • Avatar
    Vasta K. 27. august 2018 at 14:18

    Minu läbi aegade kõige lemmikum lõhn on Armani Code.

    See Elizabeth Ardeni White Tea on mul praegu olemas, aga kuna sa seda Bieberi lõhna nii väga kiitsid, siis selle võitmise vastu poleks küll midagi 🙂

  • Avatar
    Vasta K 27. august 2018 at 14:16

    Trussardi Donna on kindel lemmik 😛 Neist kolmest oleks kindla peale minek Escada, aga suurt huvi äratas ka Bieberi lõhn 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. august 2018 at 14:15

    Oh,minu lemmik,mille lõhn siiani ninas on/oli kunagi lõhn DATEparty.no tahaks veel….aga praegu prooviks biiberipoisi hää meelega ära.

  • Avatar
    Vasta Reelika 27. august 2018 at 14:14

    Minu suurimad lemmikud on Diori Pure Poison, Gucci Flora ja Estee Lauder Pure White Linen. Sinu pakutud kraamist Arden.

  • Avatar
    Vasta Moonika 27. august 2018 at 14:14

    Mul oli pikka aega lemmik Lancome Midnight Rose, ostsin mitu pudelit järjest. Väike tilk on veel alles, kuid enam polegi seda väga kasutunud, ilmselt seepärast, et suvel jääb see väheke liiga ‘tugevaks’. Seda lõhna kandes on muidu päris palju küsitud, millisega tegu.
    Siit valikust tahaksin Elisabeth Ardeni White Tea lõhns proovida.

  • Avatar
    Vasta Kristin 27. august 2018 at 14:14

    Mina olen meeste lõhnade fänn 😀 Naiste lõhnadest eelistan magusaid ja kindel lemmik puudub. Aga seda biiberit prooviks küll.

  • Avatar
    Vasta Renali 27. august 2018 at 14:13

    Minu vaieldmatu lemmik l6hn on Beyonce Heat Rush. Paar aastat tagasi sain isegi yhe kutti kest kiita, et kasutan head l6hna ja ka s6brad ja tuttavad on 6elnud, et see l6hn on nii minu oma, et ei kujutaks ette mind ilma selleta. Ma igap2evaselt l6hna ei kasuta, kuna t66l seda ei tohi olla ja nsm v2lja minnes ka alati ei raatsi kasutada. Sinu kolmest pakutud valikust tundub k6ige huvitavam JB l6hnn mida v6iks ju katsetada vahelduseks Beyoncele 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelyn 27. august 2018 at 14:13

    White tea on üks mu lemmikuid. Ja kui otsida saab ka suht soodsalt?

  • Avatar
    Vasta MS 27. august 2018 at 14:12

    Escada on mu ammune lemmik, nii mõnusal suvised kõik nende lõhnad, kindlasti sooviks seda, praegu ongi kõik otsas ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 27. august 2018 at 14:11

    Kindlasti üheks lemmikuks on olnud Versace bright crystal lõhn, magusalt lapselik aga samas nii naiselik. Nendest kolmest valiksin Escada lõhna, alati meeldivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Lilian 27. august 2018 at 14:11

    Minu lemmik on olnud Elizabeth Ardeni Green Tea. Ülihea lõhn. Aga sooviks proovida, siis kas seda biiberi magusat lõhna. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marju 27. august 2018 at 14:11

    Raudne lemmik Escada,mulle nende suve lõhnad meeldivad ??

  • Avatar
    Vasta Anette 27. august 2018 at 14:11

    Ma pole ise endale lõhna ammu ostnud ühe roosa escada kinkis mees mis ammu otsa sai. Pold päria minu. Oli hea aga mitte wow. Teise kinkis ka mees milleks on roosa hugo boss, see on juba parem lõhn. Kasutan hea meelega ka lihtsalt kodus olles ? ja kuna see juba lõppema hakkab siis prooviks loosiõnne kuid ma ei tea kas see white tea või bieber ? escada minujaoks kuidagi liiga magus, testerit proovinud ? miski pärast arvan et pigem white tea ?

  • Avatar
    Vasta Kairit 27. august 2018 at 14:10

    Escada on parim!

  • Avatar
    Vasta Triin 27. august 2018 at 14:09

    Minu kauaaegne lemmik on Chanel Chance, aga nendest kolmest tekkis kõige suurem huvi Elisabeth Ardeni White Tea lõhna vastu 😉

  • Avatar
    Vasta Margit 27. august 2018 at 14:09

    Ma pole niii suur lõhnade fänn, et mõni neist totaalse wow efekti oleks jätnud, aga eks mingi lõhna pudelike on ikka alati kapi peal 🙂
    Sinu valikutest kõlab white tea kõige minulikum 🙂

  • Avatar
    Vasta A 27. august 2018 at 14:09

    Hetkel kasutan YSL Black Opiumi lõhna või siis Christina Aguilera oma. Kuna magusad lõhnad mulle meeldivad siis Justin Bieberi oma prooviks küll 😀
    Muidu üks see Katy Perry oma on ka hea magus ja kunagi maximas oli mingi Beyonce oma, võis olla feik, aga ka ülihea. Midagi vist nendes staarinimedes 😀

  • Avatar
    Vasta K&T 27. august 2018 at 14:08

    Ma olen ka magusate lõhnade sõber. Kunagi oli mu lemmik Hugo Boss Orange, seda sai ikka mitu pudelit ära kasutatud. Sooviksin proovida seda Justin Bieberi lõhna. 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli 27. august 2018 at 14:06

    See escada l2hn on nii nii hea, sellest ma kyll 2ra ei ytleks 😀

  • Avatar
    Vasta Jaana 27. august 2018 at 14:05

    Tahaks seda Justin Birber lhna

  • Avatar
    Vasta kat 27. august 2018 at 14:03

    escada taj sunset on maailma parim. sinu valikust tahakski uut escadat proovifa

  • Avatar
    Vasta Keily 27. august 2018 at 14:03

    Minu VAU lemmiklõhn on Hugo Boss Deep red.

    Sinu pakututest Escada…

  • Avatar
    Vasta piret 27. august 2018 at 13:59

    Boss Nuit ,minu lemmik mitu aastat olnud.
    nendest kolmest valiksin Elizabeth Ardeni.

  • Avatar
    Vasta Ketri 27. august 2018 at 13:59

    Mulle meeldivad Guess seductive ja Juicy Couture
    Viva La Juicy
    Juicy Couturel on nii ilus pudel?
    Hulllllult meeldivad magusad lōhnad..
    Prooviks ära Escada lōhna?

  • Avatar
    Vasta Meggle 27. august 2018 at 13:58

    Endale tahaks seda escada lõhna, need on alati kindapeale minekud. Aga wow efekti hmm ilmselt mõni hugo bossi lõhn. Kindlat praegu välja tuua ei oska, kõik on head 😀

  • Avatar
    Vasta Õnne 27. august 2018 at 13:57

    Ma ühinen selle arvamusega et need kuulsuste/lauljate lõhnaf pole ‘need’ – aga Lady GaGa “Fame” ….oeh…no ma annan otsad kui hea…??
    Parajalt magus, samas hajudes selline mõnusalt naiselik…noh ühesõnaga kui seda peale lasen siis saan selle viimase ‘klicki’ ja ensetunne ja ehk isegi enesekindlus tõuseb ikka palju. (Noh teate ju ikka seda tunnet kui on tunne et “voh, nüüd vallutan maailma” )

    …..samas mu kunagine lemmik oli AVONi kataloogist.(nuuks enam pole neil seda)

    Meeldivad pigem sellised kergelt magusad ja ‘lillelised’ lõhnad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 27. august 2018 at 13:55

    Kuna mul pole tõesti õhtki lõhna ja pole ammu olnud siis ehk see Escada lõhn kui Sinu arvamus on ka,et sobib igapäevaselt! 😉

  • Avatar
    Vasta hanna 27. august 2018 at 13:54

    Minu lemmik ” Wow kui hea l6hn ” on Lancome Midnight Rose . Lihtsalt niii hea 🙂 Aga nendest kolmest sooviks Escadat, ka yks lemmikutest ja alati kindel valik kui magusad l6hnad meeldivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 27. august 2018 at 13:53

    Ainus lõhn, mis minus haige kinnisidee tekitas on Gucci Premiere. Kasutasin seda aastaid kuni selle hetkeni, kui kinkisin oma emale sama lõhna. Peale seda jälestan Premiere’i 😀
    Kuna ma varasemalt olen proovinud erinevaid Elizabeth Ardeni Green tea lõhnasid, siis sooviks proovida seekord white tead 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlys 27. august 2018 at 13:53

    Minu lemmik on juba paar aastat olnud Versace bright crystal.
    Sinu kolmest valikust valiksin Bieberi 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. august 2018 at 13:53

    Ohh, väga õige postitus tänasesse päeva!! SEST tänase päeva seisuga mul polegi lõhna enam, eile viskasin viimase pudeli ka minema mis mul oli ja vahepeal pole üldse aega olnud uue varumisega. Muidu ma ise fännan Dolce Gabbana’ ja Victor&Rolf Flowerbombi(ka mega magus) täiega ? Aga nagu praegu on küll peetis, kui ma ei võida siis pean sammud poe poole sättima, sest ma olen ka igapâevane lõhna kasutaja ☺️☺️ Justin Bieberit prooviks hea meelega kuna kiidavad jah et mega hea lõhn ☺️

  • Avatar
    Vasta mileen 27. august 2018 at 13:52

    mina prooviks ra selle escada lhna aga ega biibergi paha bpoleks

  • Avatar
    Vasta Sandra 27. august 2018 at 13:51

    Minul ka kasutuses see escada – see on jumalik! Aga veel jumalikum lõhn minu jaoks on jube soodsa hinnaga Britney Spearsi Midnight Fantasy lõhn – enamikele meeldib see roosa pudel, aga ma jumaldan seda sinist.. see on lihtsalt agghhh ma ei oska seletadagi, kui mõnus on mingit pluusi selga panna, kui seda lõhna seal küljes tunned, t-a-e-v-a-l-i-k.

    Üldjuhul on mul kapis 2-3 lõhnaõli, mida siis vahelduva eduga vahetan. Enamasti mingi paar kuud fännan üht, siis lähen teise peale üle. Kuid mida sooviks proovida olekski just see Justin Bieberi oma 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina T 27. august 2018 at 13:51

    Minus on tekitanud seda WOW tunnet iga kord, kui tunnen, Viva la Juicy lõhn. Aga nendest kolmest sooviksin endale võita White Tea 🙂