Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

appi, ma kuivan*

22. oktoober 2018

Mul raseduse algusest saadik on käinud mingisugused sügelemishood. Lööb korraks naha super kuivaks ja siis ma muudkui käin ja kratsin nagu oleks mul mingi haigus küljes. Ma ütlen kohe ära, et ei ole, sest iga kord kui ma mainin, et ma sügelen, siis tuleb 10 inimest mulle kuulutama, et ma enda maksanäitajaid jne laseks kontrollida. Kena küll, aga mul on kõik õnneks korras, lihtsalt mingi järjekordne imeline rasedusega kaasnev värk.

Eks ma olen erinevaid kreeme proovinud ja katsetanud küll, nagu te võite arvata, siis saadetakse mulle neid päris palju ja päris kreemita ma elama ei pea. Mõni aitas täitsa hästi, aga need rasvased said mul üsna pea otsa ja need vedelad kehapiimad ja kreemid ei ole hetkel mulle eriti tõhusad. Mu nahk on lihtsalt nii kuiv, et paned kreemi peale ja see imendub sisse nagu veepiisk kõrbesse. Tõsijutt.

Hiljaaegu kirjutas mulle Eucerin, et neil on üks üks ERITI hea nahka taastav salv nimega Aquaphor, mis aitab nahas niiskust hoida, et kas ma tahaksin proovida. No miks ma siis ei võiks proovida, ega see tükki küljest võta. Ütleme nii, et tänaseks on see kreem pmst otsas, sest ma määrin seda igale poole. Näiteks pole mul kõht selle kreemi saamisest saadik sügelenud. See on lihtsalt NII rasvane ja niisutav, et jätab naha üli pikaks ajaks nn rasvaseks. Kellele see ei sobi, siis ei soovita ka proovida, aga mulle just meeldib, sest nii ma tunnen, et ikka korralikult on kreemitatud ja ei pea kratsima enda kõhtu nagu segane. Seega kreemitan ma enda kõhtu nii tihti, kui pähe tuleb. See on mul siin tugitooli kõrval lauakesel, et oleks kohe hea võtta.

See Eucerini kreem on kliiniliselt testitud, et ta sobiks ka kõige õrnemale nahale, samal ajal tehes pehmeks ka kõige karedamat nahka. No näiteks kannad, küünarnukid jne. Mis mulle meeldib – ta on ka 100% lõhnatu.

Eile tegi Kardo mulle sellega jalamassaaži ka ja mu kabjad meenutavad lausa nüüd pehmeid inimjalgu – ime on sündinud! See on tegelikult nii õrnatoimeline, et võib kasutada ka näiteks huulte peal, kui need külmaga narmendama hakkama peaks. Lisaks raudselt idekas ka neile, kellel kuivad käed.

Igtahaes võin ma peale katsetamist lubada, et tegemist on tuubikesega, mis asendab kodus iga jalakreemi, kätekreemi, venitusarmidevastasekreemi, huulepalsami ja ihupiima. Soovitan teilgi proovida, ma pean ise varsti uue jahile minema, sest hakkab teine juba otsa saama, aga talveks raudselt idekas asi öökapile. Kuskilt ikka kipun kuivama.

*Sain toote kingituseks

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Signe 27. oktoober 2018 at 19:40

    Kellel probleeme kuiva nahaga, siis soovitan Madara SOS kreemi. Mul tegi näonahaga imesid ja ma olen sellele truuks jäänud. Aga Eurecin on ka väga hea 🙂 Hinna poolest ehk rahakohtisõbralikum ka. Õnneks teeb Madara mõned korrad aastas -40% kampaaniaid 🙂

  • Avatar
    Vasta KETU 23. oktoober 2018 at 17:20

    Kust apteegist said.

  • Avatar
    Vasta Yutulind 23. oktoober 2018 at 14:18

    Kas see on parafiiniga? Petrolatum on sees?

  • Avatar
    Vasta Ketukas 23. oktoober 2018 at 10:54

    Kiidan ka eucerini tooteid. Mul alati sügise saabudes lähevad käed megakuivaks, lausa lõhed tulevad sisse ja need kreemid on abiks:) Aga kõige rõvedam tunne on see, kui tuled pesemast ja kuivatad näo ära, ja näonahk muutub hetkega nii kuivaks, et siuke tunne nagu keegi tõmbaks mul kuklatagant näonahka kokku 😀 ja siis hakkab see täiega sügelema- ka see tekib mul igal talveperioodil.

  • Avatar
    Vasta Liisa 22. oktoober 2018 at 17:57

    Seda saab vist apteekidest? Mul ka rasedusega kõht sügeleb, mis hirmus (mul konkreetselt hiiglaslik kõht, lihtsalt nahk venib ja sügeleb + raseduse pidev kuivamine). Tuleb jahtima minna seda.

    Ma katsetasin ka hunnikus erinevaid kreeme – alustades ikka rasedatele mõeldud spets kraamist kuni see-on-ju-ilgelt-niisutav kreemideni. Ainuke, mis niisutas piisavalt, et kõht ei sügeleks oli Turblissi sügavniisutav näoõli. No ütleme, et kallis lõbu, aga saab elada!!!! Nüüd katsetan küll Eutcerini ära!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 18:18

      Jaa apteegist sain (ostsin juurde, otsa sai :D)

      • Avatar
        Vasta Liisa 22. oktoober 2018 at 19:51

        Loodan, et mitte terve Tallinna varu. Kuigi kahjuks Järve ka “kodupood”

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 22. oktoober 2018 at 19:54

          ma ostsin ühe 😀